News Update :

ΑΕΚ - ανόρθωση: 1-0: ΝΙΚΗ ΕΞΑΔΑΣ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η σημερινή νίκη της ομάδας μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα για κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος. Ήδη η ομάδα μας σε σχέση με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου με Απόλλωνα-Αποέλ και Ανόρθωση είναι στο +4 και αυτό λέει πολλά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Σίγουρα δεν είχαμε την παρουσία των προηγούμενων δύο αγώνων και αν θα χαρακτήριζα με μία λέξη την εμφάνιση μας θα έλεγα μέτρια. Από την άλλη όμως η αυταπάρνηση και η μεγάλη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας για το τρίποντο υπερκάλυψαν την μέτρια τους εμφάνιση. Μουρίγιο και Καταλά έκαναν με διαφορά το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι. Από κοντά σε απόδοση τους ακολούθησε ο πολύς Λαρένα ο οποίος όποτε έπαιρνε την μπάλα στο κέντρο ήταν πηγή δημιουργίας για την ομάδα μας. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο προπονητής μας δεν διαβάζει καλά τα παιχνίδια και η καθοδήγηση που κάνει δεν είναι καλή με αποτέλεσμα να αγχώνεται η ομάδα χωρίς λόγο. Η Ανόρθωση αγωνιζόταν από το 59ο λεπτό με 10 ποδοσφαιριστές και αυτό δεν φάνηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας δεν πάτησε τον αντίπαλο ούτε κράτησε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο όσο θα έπρεπε. Η πρώτη του αλλαγή έγινε στο 80ο λεπτό και ενώ η ομάδα χρειαζόταν φρεσκάρισμα πολύ πιο γρήγορα. Συμπερασματικά αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο η διαχείριση των παιχνιδιών θα έρθει και η ώρα που θα το πληρώσουμε. Μέχρι τότε ας χαρούμε την σημερινή πολύ μεγάλη μας επιτυχία και να αναμένουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΖ στις 03/01 και ώρα 17:00 με μεγάλη αγωνία!


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα στο γήπεδο με σχηματισμό 4-1-3-1 με τον Τόνιο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Σίπο να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μόνος καθαρός ανασταλτικός μέσος στο χώρο του κέντρου ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς να κινούνται λίγο πιο μπροστά του. Στα δύο άκρα της επιθετικής μας γραμμής τοποθετήθηκαν ο μεν Βάντερ δεξιά και ο Εγγλέζου αριστερά με τον Κάντε να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας μας. 


Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ανόρθωση να ελέγχει το παιχνίδι και να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Η δική μας ομάδα έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να κτυπήσει στην κόντρα με την ταχύτητα των επιθετικών μας. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κάλβο με εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Τονιο σε τεράστια απόκρουση σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση με τον Εγγλέζου να κάνει το σουτ από αριστερά στο 7ο λεπτό και τον Καμίνσκι να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Η Ανόρθωση κρατούσε την μπάλα χωρίς όμως να έχει ουσία στο παιχνίδι της και στο 15ο λεπτό ο Κάντε ανατράπηκε από τον Μάκο ενώ έφευγε επικίνδυνα στην αντεπίθεση με τον διαιτητή του αγώνος να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ανόρθωσης. Στο 22ο λεπτό ο Βάντερ με μακρινό σουτ δεν ανησύχησε τον Καμίνσκι όπως και στο 28ο λεπτό με ακόμα ένα μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης. Στο 35ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με τον Καταλά να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Καμίνσκι με τον Νούχου να διώχνει τελευταία στιγμή. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους το οποίο κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα με την Ανόρθωση να κρατάει την μπάλα και την ομάδα μας να έχει καλύτερες τελικές προσπάθειες. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όλοι περιμέναμε την ομάδα μας να μπει πιο δυνατά στο γήπεδο. Αντιθέτως όμως η Ανόρθωση εξακολουθούσε να κρατάει την μπάλα και εμείς να περιμένουμε να κτυπήσουμε στην κόντρα. Στο 48ο λεπτό ο Λαρένα δέχθηκε την 3η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και στο αμέσως επόμενο λεπτό τον ακολούθησε ο Μπόλιεβιτς ο οποίος και αυτός έφτασε τις 3 κίτρινες κάρτες. Στο 55ο λεπτό ο Μακρής έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τόνιο με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας όμως να βγαίνει έγκαιρα στην μπάλα και να αποσοβεί βέβαιο γκολ. Στο 59ο λεπτό ο Βάντερ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια από δεξιά πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του με τον Μάκο να τον ανατρέπει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και να δέχεται σωστά την 2η κίτρινη κάρτα και κατ’ επέκταση την κόκκινη. Ο Βάντερ εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Καμίνσκι. Στο 62ο λεπτό ο Αβραάμ άφησε την θέση του στον Εντέ και στο 67ο λεπτό ο Καταλά με εξαιρετική κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Μπόλιεβιτς έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση από τους 3 και πλέον χιλιάδες οπαδούς της ομάδας μας. Η ομάδα μας δεν κρατούσε μπάλα και δεν μπορούσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα με τον Λαϊφη στο 72ο λεπτό με προβολή να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τόνιο. Στο 78ο λεπτό ο Λαϊφης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον ασταμάτητο Βάντερ και στο 80ο λεπτό ο Βάντερ άφησε την θέση του στο Μασάνα με τον Μπόλιεβιτς να μετατοπίζεται σε θέση δεξιού εξτρέμ και τον Μασάνα να πηγαίνει στην θέση του Μπόλιεβιτς. Στο 85ο λεπτό ο Γκρίν πέρασε στην θέση του τραυματία Σίπο, με τον Ορτίθ να μετατοπίζεται αριστερά και τον Γκριν να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας μας. Στο ίδιο λεπτό ο Σαμπάλα πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Μαϊσουράτζε και στο 88ο λεπτό ο Κολαούτι πήρε την θέση του Κάντε. Ο Κάλβο στο 90ο λεπό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά ανάγκασε τον Τόνιο σε ακόμα μία εξαιρετική επέμβαση με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας κράτησε εύκολα την νίκη.


Η νίκη αυτή θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα μας για την συνέχεια. Έχουμε φθάσει τους 25 βαθμούς και είμαστε 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 1 βαθμό πίσω από τον 3ο Ερμή. Η σημερινή νίκη έδειξε για ακόμα μία φορά ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και προοπτική για κάτι πολύ καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Με σωστές κινήσεις τον Ιανουάριο και σωστή διαχείριση των παιχνιδιών δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Η ομάδα μας είναι για την πρώτη τριάδα και θα πρέπει να το καταλάβουν πρωτίστως οι αρμόδιοι μέσα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα όλα μπορούν να γίνουν. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος με την Αεκάρα μας να μας χαρίζει με τον νέο χρόνο ένα τρόπαιο που τόσο πολύ αναμένουμε όλοι μας. ΑΕΚΑΡΑ!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Η τέλεια εμφάνιση από τον τερματοφύλακα μας. Μοναδικά του λάθη στο παιχνίδι δύο προσπάθειες του να βρει με μακρινή μπαλιά συμπαίκτη του που κατέληξαν άουτ. Κατά τα άλλα ήταν αψεγάδιαστος με δύο τρομερές επεμβάσεις στο 6ο λεπτό στο σουτ του Κάλβο το οποίο έβγαλε με εξαιρετικό τρόπο και στο φάουλ ξανά του Κάλβο στο 90ο λεπτό το οποίο έστειλε σε κόρνερ. Είναι σταθερότατος και αυτό που έχει ως προτέρημα σε σχέση με τον Νέγκρι είναι το ύψος, το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα δυνατό στον αέρα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον τερματοφύλακα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Δεν ήταν και από τα καλύτερα παιχνίδια του Ορτίθ αλλά και πάλι ήταν καλός. Δεν βοήθησε πολύ επιθετικά τον Βάντερ αλλά αμυντικά ήταν αρκετά καλός. Δικαιούται και αυτός ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι αλλά είναι τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που ακόμα και σε έτσι βραδιά βγάζει πολύ καλά στοιχεία. Είναι υπερπολύτιμος και εύχομαι να χαίρει άκρας υγείας σε όλο το πρωτάθλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τρομερό παιχνίδι. Το καλύτερο του φετινό παιχνίδι και ένα από τα καλύτερα του από την μέρα που φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας. Είχε δύο λάθος μεταβιβάσεις όλο το 90λεπτό αλλά η απόδοση του ήταν εξαιρετική. Ανέκοψε τους αντιπάλους τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος και όποτε μπορούσε ξεκινούσε θετικά τις επιθετικές μας προσπάθειες. Ο Μουρίγιο είναι ποιοτικότατος αμυντικός και ελπίζω να σταθεροποιήσει επιτέλους τις εμφανίσεις του σε τόσο ψηλό επίπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Το τέλειο παιχνίδι από τον αρχηγό. Άρχισε επιτέλους να βγάζει πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνει τον δρόμο στους συμπαίκτες του. Πέτυχε ένα ακόμη εξαιρετικό γκολ με κεφαλιά φθάνοντας τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Όταν θέλει κάνει μεγάλα παιχνίδια και ιδίως στα ντέρμπι τα πάει πολύ καλά. Στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια θα τον χρειαστεί ιδιαίτερα η ομάδα όσον αφορά την αναχαίτιση του Ποτέ. Περιμένω να τον δω στα ίδια επίπεδα απόδοσης και στα επόμενα παιχνίδια. Μεγάλο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΣΙΠΟ: Μπήκε στην ομάδα την τελευταία στιγμή ενόψει του τραυματισμού του Ηλία. Αμυντικά κράτησε την θέση του σωστά και προσπάθησε να αναχαιτίσει τον Κάλβο που έβγαινε πάνω του κάνοντας το αρκετές φορές με επιτυχία. Επιθετικά δεν μπορεί όμως και σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε τον Εγγλέζου. Έγινε αλλαγή στο 85ο λεπτό αφού ένιωσε σφίξιμο στο πόδι. Έχω την άποψη ότι δεν είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Άεκ και ότι δεν έχει θέση στο ρόστερ αυτής της ομάδας. Είναι η προσωπική μου άποψη πάντοτε. Θεωρώ ότι ο Μέρτακκάς ήταν κατά πολύ πιο πολύτιμος στην ομάδα. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Σοβαρό και ώριμο παιχνίδι από τον Μαυροβούνιο. Κράτησε μπάλα και προσπάθησε να την μοιράσει σωστά στους μεσοεπιθετικούς μας. Είχε καλές μεταβιβάσεις και με τα στημένα του ήταν κίνδυνος θάνατος. Από το πόδι του προήλθε το 1-0 και από δικό του στημένο είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία του Καταλά στο πρώτο μέρος. Με την μετατόπιση του δεξιά η ομάδα έχασε από την συνοχή της στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην κρατάμε μπάλα. Είναι κάτι που είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι με το Αποέλ και στοίχισε στην ομάδα μας. Ο Μπόλιεβιτς είναι παίκτης κλειδί σε αυτή την Άεκ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Απίστευτο παιχνίδι από τον Λαρένα. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο και πέρασε μερικές μαγικές κάθετες πάσες. Αγγίζει πολύ απαλά την μπάλα και την στέλνει πάντοτε εκεί που θέλει. Απελευθερώθηκε σιγά σιγά και μας δείχνει πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι. Φάνηκε από το 75ο λεπτό και μετά να μένει από δυνάμεις αλλά ο προπονητής μας τον κράτησε στο γήπεδο γιατί ήταν πολύ θετικός με την μπάλα στα πόδια και τον είχε ανάγκη η ομάδα. Για μένα ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Λαρένα ο οποίος συνεχίζει την ανοδική του πορεία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν φάνηκε πολύ στον σημερινό αγώνα ο Τομάς. Είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια από το αποψινό. Εντούτοις έτρεξε πολύ στο γήπεδο και κράτησε την μπάλα στα πόδια του. Δεν δημιούργησε με το κάθετο του παιχνίδι ούτε είχε κάποιο καλό τελείωμα αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρνητικός. Είναι παίκτης βαρόμετρο όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές και ίσως να χρειάζεται και αυτός λίγη ξεκούραση. Ελπίζω μετά τις γιορτές να επανέλθει στα γνωστά επίπεδα απόδοσης του κάτι για το οποίο είμαι κάτι περισσότερο από σίγουρος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΒΑΝΤΕΡ: Ένας μάγος των κυπριακών γηπέδων. Δεν υπάρχει πιο φανταζί και δημιουργικός ακραίος στο κυπριακό πρωτάθλημα. Όταν πάρει την μπάλα στα πόδια και έχει χώρο μπροστά του μόνο με φάουλ τον σταματούν. Είχε εξαιρετικά τρεξίματα και τρομερές προσπάθειες εκ των οποίων μία απέφερε και την δεύτερη κίτρινη του Μάκου που έγειρε την πλάστιγγα του αγώνα στην ομάδα μας. Μεγάλος ποδοσφαιριστής τον οποίο πρέπει να δέσουμε στην Κύπρο και την ομάδα μας για πολλά χρόνια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Κράτησε εξαιρετικά την θέση του και είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 7ο λεπτό που απόκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Καμίνσκι. Είχε πίσω του τον Σίπο, ο οποίος δεν ενέπνεε σιγουριά και δεν μπορούσε να τον βοηθήσει επιθετικά, με αποτέλεσμα να έρχεται συνεχώς κοντά του για να δίνει βοήθειες αμυντικά. Ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι θετικός και έβαλε μεγάλη πίεση στον Τζέϊσον ο οποίος τον ανέκοψε αρκετές φορές με φάουλ. Είναι παίκτης 11άδας ο Εγγλέζου και οι εμφανίσεις του γίνονται συνεχώς καλύτερες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΚΑΝΤΕ: Έκανε την βρόμικη δουλειά στο γήπεδο και έβαλε μεγάλη πίεση στα αντίπαλα σέντερ μπακ. Κέρδισε την πρώτη κίτρινη του Μάκου και είχε πολλές κερδισμένες πρώτες μπάλες από βολέ του τερματοφύλακα μας. Επίσης βοήθησε πάρα πολύ στα στημένα των αντιπάλων όταν ευρισκόμενος στο πρώτο δοκάρι έδιωχνε πρώτος την μπάλα. Είναι πολύ δυνατός επιθετικός και έχει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από τον Κολαούτι. Ο τρόπος που παίζει τον κάνει πολύτιμο σε παιχνίδια που θέλεις να παίξεις στην κόντρα ή σε παιχνίδια που θα πάνε στην δύναμη. Πάρα πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10


ΜΑΣΑΝΑ: Μπήκε στην θέση του Βάντερ στο 80ο λεπτό και πήγε στην θέση του Μπόλιεβιτς ως κόφτης με τον Μαυροβούνιο να μετατοπίζεται δεξιά. Δεν ξέρω γιατί εξακολουθεί να γίνεται αυτή η συγκεκριμένη αλλαγή η οποία το μόνο που κάνει είναι να αποσυντονίζει την ομάδα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα γιατί γίνεται αυτό. Εγώ για ακόμα μία φορά το λέω ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Μασάνα για τον άξονα της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΓΚΡΙΝ: Μπήκε στο 85ο λεπτό στην θέση του τραυματία Σίπο και πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας το οποίο κάλυψε με επιτυχία στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε. Χάθηκε και αυτός από το παιχνίδι με την Αέλ και έπειτα και έπαιξε σήμερα μετά από πολύ καιρό. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Κάντε με σαφή σκοπό να κρατήσει μπάλα και να δώσει ανάσες στην μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας. Όποτε πήρε την μπάλα την έσπασε σωστά στους συμπαίκτες του. Είναι μεγάλος επιθετικός και είναι πολυτέλεια να τον έχουμε στον πάγκο. Θα ανεβάσει απόδοση και αυτός στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Κρίνστιανσεν κατέβασε την ομάδα με σαφή προσανατολισμό να δώσει μπάλα στον αντίπαλο. Αφήσαμε την κατοχή στην Ανόρθωση και προσπαθούσαμε όταν κλέβαμε την μπάλα να παίξουμε γρήγορα είτε τους ακραίους μας επιθετικούς, ιδιαίτερα τον Βάντερ, είτε τον πολύ γρήγορο Κάντε. Σε κάποιες περιπτώσεις το πετύχαμε αλλά το παιχνίδι το έλεγχε η Ανόρθωση χωρίς όμως από την άλλη να δημιουργήσει πολύ μεγάλες ευκαιρίες πέραν της πολύ καλής προσπάθειας του Κάλβο που έδιωξε πολύ δύσκολα ο Τόνιο. 

Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά και κόντρα στην ροή του αγώνα και την μεγάλη ευκαιρία του Μακρή, ο Βάντερ με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια κέρδισε την κόκκινη του Μάκου και άλλαξε πλέον και τις συνθήκες τους αγώνα. Πολύ σύντομα ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Καταλά και παρά το ότι είχαμε το σκορ υπέρ μας, ο προπονητής μας άργησε πολύ να φρεσκάρει την ομάδα από τον πάγκο. Η πρώτη του αλλαγή με τον Βάντερ να περνάει εκτός και τον Μασάνα να περνάει μέσα δείχνει σε μένα ότι δεν εμπιστεύεται ιδιαίτερα τους ακραίους επιθετικούς που έχει στον πάγκο ήτοι Κυπριανού-Παύλου. Κάνει την ίδια αλλαγή εδώ και αρκετά παιχνίδια κάτι που θεωρώ βάση εικόνας της ομάδας δεν τον δικαιώνει. Η αλλαγή του Γκριν με τον Σίπο ήταν αναγκαστική και αυτή του Κολαούτι με τον Κάντε ήταν σωστή αφού ήθελε να κρατήσει μπάλα στην κορυφή της επίθεσης.

Στήνει την ομάδα εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και διαβάζει το παιχνίδι των αντιπάλων πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αλλαγές του όμως και η διαχείριση των παιχνιδιών θεωρώ ότι δεν είναι οι πιο σωστές. Έχει αξία ως προπονητής όμως και εύχομαι να πάρει μαζί με τον Ρόκα τις καλύτερες αποφάσεις ενόψει Ιανουαρίου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Χόρχε Μοντέϊρο

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.