News Update :

ανόρθωση - ΑΕΚ: 2-1: ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΠΗΡΑΜΕ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η ομάδα μας σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν φάνηκε αντάξια των περιστάσεων και έφυγε από το Παπαδόπουλος με σκυμένο το κεφάλι. Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες στους οπαδούς της ομάδας για αυτή την ομάδα. Δυστυχώς όμως μείναμε στις δάφνες εκείνου του παιχνιδιού. Η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας είναι πάρα πολύ κακή, δεν υπάρχουν γρήγορες επιστροφές και από το 75ο λεπτό και μετά όπως και στο παιχνίδι με το Αποέλ πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μας έμειναν από δυνάμεις. Σίγουρα όλα αυτά είναι επισημάνσεις και δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι δυνατότητες της φετινής Άεκ. Από την άλλη όμως χρειάζεται και απαιτείται μεγαλύτερο πάθος και αυτοσυγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές μας αφού όσα γκολ δεχθήκαμε μέχρι σήμερα, 6 στον αριθμό, είναι προϊόν λάθους της μεσοαμυντικής μας γραμμής. Ελπίζω και εύχομαι οι αρμόδιοι να βρουν το πρόβλημα και να βάλουν την ομάδα πίσω στο σωστό δρόμο με την ευχή να γίνει μία νέα αρχή στο παιχνίδι με την Ομόνοια την ερχόμενη βδομάδα. Τέλος θα διαφωνήσω απόλυτα με τις δηλώσεις του προπονητή μας ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση μας νίκησε κατά κράτος στο ψεσινό παιχνίδι και δίκαια πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα μας. 


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα- Μουρίγιο- Καταλά-Ορτίθ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Μπόλιεβιτς- Τομάς μπροστά του και τους Παύλου αριστερά και Κυπριανού δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό ο Κολαούτι μετά από συρτή σέντρα του Παύλου έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματάει στο απλωμένο χέρι του Χόλγκερσον με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια στην καθαρή παράβαση του αμυντικού της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση σιγά σιγά ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 16ο λεπτό με τον Καταλά να διώχνει σε κόρνερ μετά από συρτή σέντρα του Κάλβο προ του Ιακοβένκο. Ενώ η Ανόρθωση κρατούσε την μπάλα, ο Κυπριανού στο 23ο λεπτό μετά από εξαιρετική διαγώνια πάσα του Κολαούτι έφερε την μπάλα στο δεξί και επιχείρησε το δυνατό σουτ με τον Καμίνσκι να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο 27ο λεπτό ο Μουρίγιο τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Γκρίν να περνάει στην θέση του και να τοποθετείται δίπλα στον Καταλά. Δύο λεπτά μετά την είσοδο του Γκριν, ο Ιακοβένκο εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Αμπουρτζάνια και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ολόκληρη η αμυντική μας γραμμή πιάστηκε στον ύπνο σε αυτή την φάση με το γκολ να ξεκινάει από πλάγιο άουτ! Στο 36ο λεπτό ο Άντιτς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Πάυλου και στο 40ο λεπτό ο Κύπριος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια έβγαλε την σέντρα στην μικρή περιοχή της Ανόρθωσης με τον Κολαούτι να μην αφήνει κανένα περιθώριο με το κεφάλι στον Καμίνσκι και να γράφει μέσα σε αποθέωση το 1-1. Αφού η Ανόρθωση στο 43ο λεπτό διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Σκοπελίτη πάνω στον Εντέ, στο 46ο λεπτό ο Κάλβο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι ο οποίος παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας. Το στήσιμο του τείχους από τον τερματοφύλακα μας σε αυτή την φάση ήταν πολύ κακό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Ανόρθωση να ελέγχει πλήρως τον αγώνα και να επιτίθεται με την μπάλα κάτω προς την εστία μας. Στο 48ο λεπτό ο Ιακοβένκο μπήκε στην περιοχή μας μόνος απέναντι από τον Νέγκρι με το πλασέ του όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα μας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό Ο Μπόλιεβιτς πέρασε την μπάλα στον Παύλου από πλάγια δεξιά στην περιοχή της Ανόρθωσης, αυτός ντρίμπλαρε τον Νούχου και πλάσαρε παράλληλα προς την εστία της Ανόρθωσης με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν τον κίνδυνο. Στο 53ο λεπτό ο Καταλά δέχθηκε την δεύτερη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα σε φάουλ με το χέρι έξω από την περιοχή μας. Στο 55ο λεπτό είχαμε την δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Βάντερ να περνάει στην θέση του Κυπριανού και να πηγαίνει στα αριστερά τηε επίθεσης μας. Στο 57ο λεπτό ο Ιακοβένκο έκανε την σέντρα από δεξιά με τον Λαϊφη να μην προλαβαίνει να πάρει την κεφαλιά και να την στείλει στα ανυπεράσπιστα δίκτυα μας αφού ο Νέγκρι βρισκόταν σε λάθος θέση. Στο 62ο λεπτό ο Βάντερ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και στο 64ο λεπτό ο Μέρτακκας ανέκοψε τον Κάλβο σε μία επικίνδυνη ανετεπίθεση που επιχείρησε από αριστερά με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα και στον δεξιό μας οπισθοφύλακα. Στο 66ο λεπτό ο Πάους πέρασε στον αγώνα τον Μακρή αντί του Εντέ και στο 68ο λεπτό ο προπονητής μας πέρασε τον Μυτίδη στην θέση του Κολαούτι με σαφή σκεπτικό να πιέσει τα αντίπαλα σέντερ μπακ και να σκοράρει στην αντεπίθεση. Αφού στο 70ο λεπτό ο Κάλβο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για φάουλ από πίσω στον Σκοπελίτη, στο 72ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ιακοβένκο που έκανε το πλασέ με τον Καταλά να διώχνει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Ο προπονητής μας την ίδια στιγμή έφερε τον Βάντερ δίπλα στον Τομάς και πέρασε τον Παύλου στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Μπόλιεβιτς στο δεξί άκρο. Στο 77ο λεπτό ο Σαμπάλα πήρε την θέση του εξαιρετικού Ιακοβένκο και στο 80ο λεπτό ο Νέγκρι έκανε την απόκρουση του αγώνα σε πολύ ωραίο πλασέ του Μακρή στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Αμπουρχάνια έκανε το καλό σουτ με την μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Στο 82ο λεπτό ο Μυτίδης έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά όπως επιτίθετο η ομάδα μας, έφερε την μπάλα στο αριστερό και πλάσαρε με τον Καμίνσκι να στέλνει στην μπάλα σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Παύλου έβγαλε την σέντρα από αριστερά με τον Μπόλιεβιτς να επιχειρεί μία άψυχη κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον Καμίνσκι. Στο ίδιο λεπτό ο Αμπουρχάνια άφησε την θέση του στον Γκαρσία με το παιχνίδι να οδηγείται στο 92ο λεπτό χωρίς καμία αξιόλογη φάση μέχρι ο Μπόλιεβιτς να κάνει το φάουλ έξω από την περιοχή μας αριστερά όπως επιτίθετο η Ανόρθωση με τον Κάλβο να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα απευθείας στην αριστερή γωνία του Νέγκρι αφού πρώτα έσκασε στο έδαφος. Στην ίδια φάση ο Μπόλιεβιτς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον αγώνα αφού η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Όπως είπα και στον πρόλογο μου η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο στο ψεσινό παιχνίδι. Κύριο χαρακτηριστικό μας ήταν τα πολλά λάθη και οι πολύ αργές επιστροφές μας. Οι γραμμές μας είχαν πολύ μεγάλες αποστάσεις και οι δύο επιθετικοί χαφ μας Τομάς και Μπόλιεβιτς βρέθηκαν σε πολύ άσχημη βραδιά. Ο Σκοπελίτης έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι παίζοντας για όλους στο κέντρο με τον Παύλου να τον ακολουθεί κατά πόδας. Ο προπονητής μας έχασε στην σκακιέρα της τακτικής από τον αντίπαλο προπονητή και ειδικά η αλλαγή του Κολαούτι με τον Μυτίδη δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα που ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή χρειαζόταν βοήθειες στον χώρο του κέντρου του γηπέδου. Φυσικά μία ήττα δεν λέει τίποτα και η ομάδα πρέπει άμεσα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και η ψυχολογία της ομάδας πρέπει να ανέβει. Έχω εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και αναμένω στο παιχνίδι με την Ομόνοια να δω την Άεκ του πρώτου παιχνιδιού με τον Απόλλωνα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Θεωρώ ότι έκανε πολύ κακή εμφάνιση. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ενέπνεε σιγουριά και σε πολλές περιπτώσεις ενήργησε επιπόλαια. Με τα πόδια ήταν πολύ χαλαρός κάνοντας και μία λάθος μεταβίβαση απευθείας άουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο φάουλ του Κάλβο στο 46ο λεπτό στήνει το τείχος πολύ λάθος αφήνοντας στον αντίπαλο επιθετικό ελεύθερο οπτικό πεδίο να στείλει την μπάλα όπου θέλει. Επίσης στο 2-1 δεν αντιδράει σωστά, αιφνιδιάζεται θα έλεγα, και η ομάδα δέχθηκε ένα εύκολο γκολ. Με εξαίρεση την πολύ καλή απόκρουση στο πλασέ του Μακρή η εμφάνιση του ήταν κακή. Από ότι φαίνεται ίσως η έλλειψη ανταγωνισμού να μην του κάνει καλό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Πολύ κακός σε ακόμα ένα παιχνίδι. Από την πλευρά του στο 2ο ημίχρονο δεχθήκαμε πάρα πολλές επιθέσεις και όταν κρατούσε την μπάλα είχε πολύ κακές μεταβιβάσεις. Φαίνεται να μην διανύει την καλύτερη του περίοδο και τόσο στο παιχνίδι με το Αποέλ όσο και σήμερα δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Τα δίνει όλα και προσπαθεί στο γήπεδο αλλά δεν του βγαίνει τίποτα. Πολύ κακός ο Λευτέρης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Αγωνίστηκε για 27 λεπτά και αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δυστυχώς είναι ευπαθής στους τραυματισμούς και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές στην θέση αυτή. Όσο αγωνίστηκε δεν ήταν καλός και οι πλείστες μπαλιές που επιχείρησε ήταν λανθασμένες. Αυτό που ελπίζω και εύχομαι ξανά είναι να μην έχει κάτι σοβαρό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΑΤΑΛΑ: Από την αμυντική τετράδα ήταν ο καλύτερος χωρίς να κάνει κάτι το εξαιρετικό. Βρέθηκε και αυτός σε πολλές φάσεις εκτεθειμένος και σε ακόμα ένα παιχνίδι δέχθηκε σωστά την κίτρινη κάρτα. Τόσο ο Καταλά όσο και ο Μουρίγιο, με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν φαίνεται να πατούν καλά στο γήπεδο. Περιμένω πολλά περισσότερα από τον αρχηγό μας και είμαι σίγουρος ότι όσο περνούν τα παιχνίδια θα ανεβάζει απόδοση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6,5/10

ΟΡΤΙΘ: Δεχόμαστε το 1-0 από την πλευρά του σε μια φάση που όλη η μεσοαμυντική μας γραμμή αδράνησε. Στο 2ο μέρος κράτησε πολύ καλά την θέση του και από την πλευρά του επιχειρήσαμε πολλές επιθέσεις. Δείχνει να κατέχει την θέση και αυτό που του λείπει είναι αγωνιστικός ρυθμός. Σίγουρα από την δεξιά πλευρά θα μπορέσει να αποδώσει καλύτερα αλλά ελλείψει των αριστερών μας ακραίων αμυντικών θα δώσει λύσεις και εκεί. Φαίνεται καλός ποδοσφαιριστής και το πρώτο δείγμα γραφής ήταν θετικό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ένα μεγάλο RESPECT στον παιχταρά Σκοπελίτη. Ο καλύτερος της ομάδας μας και ίσως ολόκληρου του γηπέδου. Έτρεχε συνεχώς, κάλυψε όλους τους χώρους του γηπέδου, μοίρασε παιχνίδι, μάρκαρε σωστά και τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματικά αυτός ο ποδοσφαιριστής τιμάει το ψωμί που τρώει από την ομάδα μας. Μακάρι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να είχαν το πάθος και την δύναμη του Σκοπελίτη. Τίποτα άλλο. Ευχαριστούμε Γιάννη!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Θα τον θυμάμαι μόνο για το φάουλ στο 92ο λεπτό που δεν μπορούσε να αναπνεύσει από την κούραση του. Θα έπρεπε και επιβαλλόταν να γίνει αλλαγή ούτως ώστε να βοηθήσει την ομάδα με έναν κεντρικό χαφ ο Κρίστιανσεν. Τουναντίον τον άφησε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τέλους μετατοπίζοντας τον στο δεξί άκρο με τον ποδοσφαιριστή μας να μένει από δυνάμεις από το 75ο λεπτό και μετά. Έμεινε και αυτός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είμαι πολύ σκληρός μαζί του γιατί τον πιστεύω πάρα πολύ και νιώθω ότι δεν αποδίδει ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του. Περιμένω πάρα πολλά από τον Μαυροβούνιο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΤΟΜΑΣ: Επίσης πολύ κακός. Σε κανένα σημείο δεν βοήθησε και δεν πέρασε καμία κάθετη μπαλιά στον Κολαούτι. Κέρδισε πολλά φάουλ και προσπάθησε να δημιουργήσει αλλά έκανε και αυτός πολύ κακή εμφάνιση. Με τόσο κακό τον Τομάς και σε τραγική μέρα τον Μπόλιεβιτς δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και πολλά στον δημιουργικό τομέα. Επιβάλλεται να ανεβάσει απόδοση και να τρέξει περισσότερο στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Δεν ήταν κακός και ίσως να βιάστηκε να τον αποσύρει ο Κρίνστιανσεν. Δεν γνωρίζω αν κουράστηκε και ζήτησε ο ίδιος αλλαγή αλλά θα μπορούσε να μείνει και άλλο στο γήπεδο. Στο πρώτο μέρος είχε καλή συνεργασία με τον Ορτίθ από αριστερά και είχε ένα καλό πλασέ που απόκρουσε ο Καμίνσκι. Καθιερώνεται και θεωρώ δίκαια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΠΑΥΛΟΥ: Ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου και ο μόνος που προσπαθούσε να φτιάξει ευκαιρίες. Σε όλες τις φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν μέσα με εξαίρεση το πλασέ του Μυτίδη. Στο γκολ επιχειρεί εξαιρετική ατομική προσπάθεια που καταλήγει σε πολύ καλή σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής. Προσπάθησε και αμυντικά να βοηθήσει και όσο έπαιζε μπροστά από τον Μέρτακκα, ο δεξιός ακραίος μας αμυντικός είχε αρκετές βοήθειες. Μόλις πέρασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης δημιουργήθηκε μία τεράστια τρύπα στα δεξιά. Ο Κούλλης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας και θα το κάνει πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Στο ψεσινό παιχνίδι ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Κράτησε την μπάλα όποτε μπορούσε και την έσπασε πολλές φορές δεξιά και αριστερά. Στην φάση του γκολ δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα και σε γενικές γραμμές τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Στο 2ο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα αλλά η αλλαγή του αν ήταν απλώς αλλαγή τακτικής θεωρώ ότι ήταν εντελώς άστοχη και σε κανένα σημείο δεν θα βοηθούσε την ομάδα. Αυτή την άποψη έχω και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Η ομάδα χρειαζόταν κεντρώο ποδοσφαιριστή, ξεκούραστο στην θέση του Μπόλιεβιτς. Ο Κολαούτι παίρνει θετικό πρόσημο για την εμφάνιση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10

ΓΚΡΙΝ: Μπήκε ανέτοιμος στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του κάτι που δεικνύει ότι φοβόταν τυχόν τραυματισμό. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει και θέση βασικού στην ομάδα μας αν μείνει μακριά από προβλήματα. Ήταν λίγο νωχελικός στις κινήσεις του αλλά σίγουρα ήταν καλύτερος από τον Μουρίγιο για όσο αγωνίστηκε. Φυσικά περιμένω περισσότερα στη συνέχεια όσο θα παίρνει και αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5,5/10

ΒΑΝΤΕΡ: Το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα και ομαδικό. Ο ποδοσφαιριστής μας ήθελε την μπάλα για τον εαυτό του στο ψεσινό παιχνίδι. Δεν ήταν καθόλου απλός και έψαχνε συνεχώς το εξεζητημένο. Δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις αν και είναι ηλίου φαεινότερο ότι ξέρει καντάρια μπάλα και ειδικά με την μπάλα στα πόδια είναι εξαιρετικός. Θα πρέπει όμως να γίνει ομαδικός και να παίξει για το σύνολο. Ως κεντρικό χαφ δεν φάνηκε καθόλου και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα στον άξονα. Θα του δώσω πίστωση χρόνου όμως και μόλις προσαρμοστεί 100 τα 100 τότε θα μπορούμε να τον κρίνουμε ακόμα πιο αυστηρά. Επίσης θα πρέπει να αποφύγει τις επιπόλαιες ενέργειες που μπορεί να αποφέρουν την αποβολή του κατά την διάρκεια του αγώνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Περίμενα περισσότερα από τον Μυτίδη. Έπαιξε στην γραμμή της αμυντικής τετράδας της Ανόρθωσης και βγήκε σε αρκετές περιπτώσεις offside. Στην μοναδική καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έκανε ένα άψυχο πλασέ με το αριστερό που απόκρουσε σχετικά εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Τον πιστεύω πάρα πολύ και είμαι της άποψης ότι ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα θα τον βοηθήσει να ανέβει επίπεδο. Θα πάρει τις ευκαιρίες του στη συνέχεια και θα πετύχει γκολ για την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Κακή μέρα για την ομάδα κακή μέρα και για τον προπονητή μας. Θεωρώ ότι στο ψεσινό παιχνίδι έχασε κατά κράτος την μάχη του πάγκου από τον αντίπαλο προπονητή. Σε κανένα σημείο δεν είχε απάντηση στον τρόπο παιχνιδιού της Ανόρθωσης και οι αλλαγές που επιχείρησε δεν βοήθησαν σε κανένα σημείο την ομάδα. Η αλλαγή του Γκρίν ήταν αναγκαστική και σίγουρα δεν κρίνεται. Από την άλλη όμως η γρήγορη αλλαγή του Κυπριανού, ενώ η ομάδα φώναζε ότι στον άξονα δεν ανταποκρίνεται και η μετέπειτα πολύ γρήγορο αλλαγή του Κολαούτι με τον Μυτίδη δεν μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως έγραψα και στο παιχνίδι με το Αποέλ μου αρέσει που δεν μένει απαθής στον αγώνα και προσπαθεί να αντιδράσει είτε με εσωτερικές αλλαγές είτε με εξωτερικές αλλαγές. Στο ψεσινό παιχνίδι όμως η μετατόπιση του Μπόλιεβιτς στο δεξί άκρο και η τοποθέτηση του Βάντερ στον άξονα κάθε άλλο παρά καλή επιλογή ήταν. Δεν είμαι προπονητής και δεν γνωρίζω όσα γνωρίζει αυτός ούτε είμαι στις προπονήσεις να βλέπω την ομάδα. Φωνάζει όμως σε αρκετές περιπτώσεις ότι οι γραμμές μας δεν είναι κοντά και οι επιστροφές μας είναι αργές. Ίσως η τοποθέτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή κοντά στον Σκοπελίτη σε τέτοιου είδους σημαντικά παιχνίδια να ελευθερώσει την ομάδα αφού με αυτό τον τρόπο θα δίνονται και οι καλύψεις στα ακραία μπακ μας που δέχονται σωρεί επιθέσεων χωρίς κάποια βοήθεια από τον άξονα. Όλα αυτά όμως είναι υποκειμενικά και μοναδικός αρμόδιος να τα λύσει είναι ο ίδιος. Η δήλωση του μετά το τέλος του αγώνα ότι μας αδικεί το σκορ θεωρώ ότι είναι άστοχη και αν το εννοεί θα κάνει κακό στην ομάδα. Δεν ήταν καλή η Άεκ ψες σε κανένα σημείο του αγώνα. Επιβάλλεται και πρέπει να ανασυνταχθεί χθες. Τον περιμένω καλύτερο στο παιχνίδι με την Ομόνοια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10












Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file telika me tis vathmologies pou vazis eidika se kati kypreous kai pou akoma perimenis ton Nestora na vgali terma , oute ena sxolio den sou egrapsan , mono ego , koitaxe na deis sto aek1994 na deis sxolia pou egrapsan , alla aftos einai antikimenikos kai leei ta pramata me to onoma tous.

Ανώνυμος είπε...

nomizo eprepe na valis ena 10 tou kouli kai 2 tou kolaouti, kai ton nestora adikises ton etsi fasi pou ekame , an eixe allo 10 metra tha pigene pano sto corner eprepe na tou valis toulaxiston 9

Ανώνυμος είπε...

φιλοι ΑΕΚτζηδες μονο ενα σχολιο. θερμη μου παρακληση να σταματησεται να ακουτε τον ραδιοφωνικο σταθμο του SUPER-SPORT FM διοτι αυτοι οι δηθεν κυριοι εχουν εμπαθεια και μισος προς την ομαδα μας. επισης τα ιδια ισχυουν και για το ηλεκτρονικο τουσ καναλι. δεν γινεται αυτοι οι οι δηθεν κυριοι να μας εχουν υποδιαιστερους του ερμη. πρωινες ειδησεις πιο πανω ο εμησ και στο ηλεκτρονικο τους σαιτ στις πρωτες ειδησεις ο ερμης και εμεις με τη δοξα και τα χωρκα. λοιπον ηρθε η ωρα αυτα τα παπαρια στον σταθμο αυτο να πληρωσουν. κανεις να μην τουσ ακουει η να τουσ διαβαζει για να παρουν το μυνημα τους. οταν θα ερθουν ΓΣΖ να παρουν και εκει ενα μαθημα καλο για να συνερθουν απο τις μαλακιες που κανουν και γραφουν εναντιον της ομαδας μας. Γραφουν για την ομαδα μας σχεδον ανωνυμα και τις ανεβαζουν κοντα στα μεσανυχτα οι αληταμπουρες... Παρατηρηστε το και θα το διαπιστωσεται και μονοι σας... ειναι εμετικοι οι ανθρωποι, μας κανουν πολεμο!!!

Ανώνυμος είπε...

aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aek aekaekaekaekaekaekaekaekaek aek aekaekaekaekaekaekaekaekaek aek aek aek aek aek aek aek aek aek ouf kourastikaaaaa........

Ανώνυμος είπε...

mono emena mou fainetai oti mesa se 5 agwnes enna kataferoume na piame 3 vathmous?

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 10"11 αποψε που θα βλεπεις τη μπαλα?Μαλλον αποστον καναπε σου ετσι οπως και οι περισσοτεροι φιλαθλοι της Αεκ, που μονο να κριτικαρουν ξερουν!
Τουλαχιστον αφηστε μας στην ησυχια μας εμας τους 300-400 που θα παμε ΓΣΠ να εκφερουμε αποψη, αφου αλλωστε εμεις αγαπουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και το δειχνουμε με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ μας στα γηπεδα καθε εβδομαδα!

ΑΕΚ στα ευκολα ΑΕΚ και στα δυσκολα ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΣΠ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Oi swstes amynes kerdizoun paignidia..epexe mappa o katala kai o Green kai mia gaouroklotsia ena omorfo goal kai 3 vathmoi sto sakkouli proxwroume parakatw...

Αντρος Πασιης είπε...

mono emena mou fainetai oti mesa se 5 agwnes enna kataferoume na piame 3 vathmous?
20/9/14 - 10:11 π.μ
etsi fainetai mia zoi viazeste na krinetai kai ipotimate kai tin omada

sillipitiria stin oikogeneia tou nestora gia ton xamo tis aderfis tou vasanistike arketa to palepse arketa ma den ta katafere kalo paradeiso

ΡΙΚΚΟΣ είπε...

ΚΑΤΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΤΟΜΑΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΕΣΤΟΡΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ate na exoume kai analogi sinexeia na epistrefoun oi dyspistoi sto gypedo...

ate aekara kai trelenomai

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.