News Update :

Όλα για όλα...με φόντο τους τέσσερις

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας και όχι άδικα, μέχρι φυσικά το επόμενο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου...παικτών θέλοντων και διαιτησίας
επιτρέποντος.

Η ομάδα μας στα τελευταία παιχνίδια δείχνει σημαντικά σημεία βελτίωσης σε βαθμό που έκανε τον κατά τα άλλα επίδοξο πρωταθλητή Απόλλωνα να μοιάζει με ομαδούλα της σειράς.  Η λεμεσιανή ομάδα χρειάστηκε τη βοήθεια του κορακιού σε αμφισβητούμενο πάναλτι, αλλά και "σπρώξιμο" σε δύο πέναλτι που διεκδίκησε η ομάδα μας αλλά κατάπιε τη σφυρίχτρα.  Επιπλέον, είχε και σύμμαχο τα δοκάρια δις, με αποτέλεσμα να χάσουμε με το πλασματικό 3-0. Πληροφοριακά, ο Σαίντ έπαθε ρήξη έξω πλαγίου χιαστού και θα απουσιάσει για 1,5 μήνα. Ούτως ή άλλως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι κυπέλλου.  Σημαντική απουσία επίσης αυτή του Εγγλέζου.  Από τον Ερμή μόνος απόντας ο Ζάρκοβιτς.

Τα σημεία στα οποία η ομάδα μας δείχνει βελτίωση είναι στους αυτοματισμούς, στο πάθος που δείχνει στις διεκδικήσεις, στο αγωνιστικό πλάνο που είναι πιο ξεκάθαρο από τις περσινές λόμπες-κουτουρού καθώς και στις γραμμές της που ήρθαν πιο κοντά και απέκτησαν συνοχή.  Δυστυχώς όμως, ουδεμία βελτίωση δεν είδαμε στο τέλειωμα των φάσεων αν και δημιουργούμε αρκετές τελικές, καθώς και στα στημένα όταν αμυνόμαστε.

Η συνήθης φετινή τακτική του Ερμή για να επικρατεί στα περισσότερα παιχνίδια είναι η φυσική κατάσταση με τα πολλά τρεξίματα, η πίεση της αντίπαλης άμυνας από ψηλά, το σκληρό παιχνίδι που με την ευλογία και ατιμωρησία της διαιτησίας και τα πολλά σουτ εκτός περιοχής.  Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι Τζίμης-Φλώρος έτσι ώστε να εκμηδενίσουν τα δυνατά σημεία του Ερμή και να χτυπήσουν στα τρωτά του.

Κακά τα ψέματα, ο Ερμής έχει μια πολύ καλή και ζηλευτή αμυντική λειτουργία που σε συνδυασμό με την δυστοκία των παικτών μας φαντάζει αρκετά δύσκολο το σκοράρισμα στην άμυνά του. Στα τρία φετινά παιχνίδια με την αραδιπιώτικη ομάδα έχουμε σημειώσει μόνο ένα γκολ και έχουμε δεχτεί δύο.  Με αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείται και το ενδεχόμενο παράτασης.  Όπως και να' χει, οι κόουτς μας το ξέρουν καλά πως αν σκοράρουμε πρώτοι, τότε είμαστε με το ένα πόδι στους τέσσερις και σε αυτό πρέπει να δουλέψουν.  Να δείξουν, δηλαδή, από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό και να επιδιώξουν το γρήγορο γκολ χωρίς φυσικά να αφήσουν απροστάτευτα τα μετόπισθεν. Ο Ερμής μετράει μόλις μια ήττα φέτος στην έδρα του, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι μας βολεύει και οποιαδήποτε ισοπαλία με τέρμα/τέρματα.

Ο Εσκαλόνα αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια λόγω των πολλών παιχνιδιών που έλειψε ο κατά τα άλλα έτοιμος Νέγκρι.  Καταλά-Μουρίγιο-Μεγκρελασβίλι-Μέρτακας στην άμυνα, Σκοπελίτης-Γκριν στα χαφ, μπροστά τους Μάατσι-Κούλλης-Τομάς και κορυφή ο Μυτίδης.Όσον αφορά τον Πιντάδο που κρίνεται έτοιμος, πιθανόν να τον δούμε να αγωνίζεται σαν αλλαγή.

Η "κατάρα των 8" του κυπέλλου που μας κυνηγά τα τελευταία χρόνια θα σταματήσει φέτος, στις 12 Μαρτίου στο στάδιο Αμμόχωστος όπου η ομάδα μας θα πάρει την πρόκριση για τους 4 του κυπέλλου.  Αν το πιστεύεις, να είσαι κι εσύ εκεί να ντοπάρουμε τους ποδοσφαιριστές μας να κλείσουν στόματα δίνοντάς μας μια τόνωση χαράς στην κατά τα άλλα αποτυχημένη φετινή χρονιά.


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΨΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΔΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΥΨΕΥΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ..... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΔΩ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΙ ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΟ, FOUTSAL, BASKET ΙΣΩΣ ΚΑΙ VOLLEY, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ , ΒΑΖΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΝΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν ζω Κύπρο για να είμαι κοντά στην ομάδα...άκουσα την περιγραφή από το ίντερνετ..τελικά δεν είχαμε ελπίδα με διαιτητή τον Νικολαϊδη...μείναμε νωρίς με 10, δεν μας έδωσε πέναλτι, εκεί που πίεζει η ομάδα τους δίνει ένα ανύπαρκτο και τέλος!

Ηλίας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.