News Update :

AEK-άρης: 2-2: After Match

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

Για ακόμα μία φορά την φετινή χρονιά καταφέραμε να χάσουμε μέσα από τα χέρια μας τους 3 βαθμούς της νίκης. Προηγηθήκαμε νωρίς στο παιχνίδι με 2-0 και στο τέλος φύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος με ένα όμως μέτριο δεύτερο που μας στοίχισε και τους βαθμούς της νίκης. Θα συμφωνήσω με τις δηλώσεις του προπονητή μας ότι το ρόστερ μας είναι μικρό και ο κόσμος μας θα πρέπει να το δεχτεί. Από την άλλη όμως θα πρέπει να γίνεται και σωστή διαχείριση του και να αγωνίζονται οι καλύτεροι. Στο σημερινό παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο ο Εγγλέζου για να περάσει στην θέση του ο Μάτσι. Ειδικά ο Μάτσι. Συμφωνούμε Κόουτς ότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ αλλά προτιμώ να παίζουν αυτοί που το εκτιμούν και αυτοί που σέβονται τον εργοδότη τους. Ο Κάστρο, η Τρίτη και τελευταία αλλαγή, για ακόμα μία φορά ήταν τραγικός. Αντικατέστησε τον Ζαϊντ ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Αυτά τα λέω ως κριτική προς την τεχνική μας ηγεσία γιατί και οι ίδιοι θα πρέπει να διαχειρίζονται σωστά τους αγώνες. Για ποιο λόγο έγινε αλλαγή ο Εγγλέζου, ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής στο γήπεδο μαζί με τον Παύλου σήμερα, εγώ ακόμα να τον καταλάβω. Σίγουρα δεν κυνηγάμε κάτι στο πρωτάθλημα αλλά είναι κρίμα να χάνουμε παιχνίδια με αυτό τον τρόπο.

Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Εσκαλόνα κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Ιβάνκο-Γκρίν-Καταλά-Μεγκρελασβίλι. Στο χώρο του κέντρου Σκοπελίτης-Ζαϊντ αμυντικά χαφ με τον Τομάς ελεύθερο μπροστά τους. Δεξί εξτρέμ ο Παύλου με αριστερό εξτρέμ τον Εγγλέζου και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έλεγξε τον χώρο του κέντρου. Ο Άρης δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός και σιγά σιγά ανεβάζαμε την πίεση μας προς την αντίπαλη ομάδα. Στο 14ο λεπτό ο Σκοπελίτης άλλαξε την μπάλα με τον Τομάς, με τον ισπανό μεσοεπιθετικό μας να περνάει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Εγγλέζου που με παλικαρίσια προσπάθεια πρόλαβε την μπάλα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς του Άρη στέλνοντας την στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου και ο επερχόμενος Πάυλου από κοντά στην επαναφορά την έστειλε στα δίκτυα. Η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό και στο 18ο λεπτό ο Εγγλέζου πέρασε την μπάλα στον Τομάς ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου. Στο 21ο λεπτό ο Παύλου με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου και στο 23ο λεπτό ο Ολίβα με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μας ανάγκασε τον Εσκαλόνα να αποκρούσει για πρώτη φορά την μπάλα στο παιχνίδι. Στο 26ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Γκράτσι του Άρη και στο 29ο λεπτό μετά από λάθος του Πιντσέλι ο Παύλου βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσταντίνου και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε για 2η φορά την μπάλα στα δίκτυα του Κωνσταντίνου. Εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και αφού στο 31ο λεπτό ο Ντάεμεν εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή μας με τον Εσκαλόνα να αποκρούει σταθερά στο 43ο λεπτό ο Καταλά πούλησε την μπάλα από δεξιά στην άμυνα μας έγινε η σέντρα στην περιοχή μας από τον Γιούσεφ και ο Ντίνα παρά το μαρκάρισμα του Γκρίν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας κάνοντας το 2-1. Στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας μας είχε πολύ κακή τοποθέτηση και φέρει και αυτός ευθύνη για το γκολ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Τομάς εκτέλεσε το κόρνερ με τους αμυντικούς του Άρη να διώχνουν την μπάλα η οποία έφτασε στον Παύλου με τον διαιτητή του αγώνος όμως να σφυρίζει την λήξη του ημιχρόνου ενώ ο ποδοσφαιριστής μας έστειλε την μπάλα με απευθείας σουτ στην κίνηση στα δίκτυα. Θα μιλούσαμε για ένα φοβερό γκολ αν ο διαιτητής άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Μόλις στο 46ο λεπτό ο Μυτίδης μετά από πολύ καλή πάσα του Παύλου μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Άρη και με ένα άψυχο και κακό πλασέ έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου. Στο 48ο λεπτό ο Σκοπελίτης μετά από ασίστ του Παύλου με ωραίο πλασέ ανάγκασε τον Κωνσταντίνου να στείλει την μπάλα σε κόρνερ και αφού στο 52ο λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Εσκαλόνα ο Οκόγιε μετά από πάσα του Ντίνα μόνος μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας μας, ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 54ο λεπτό δεν λάθεψε εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το πολύ μεγάλο λάθος του Καταλά και με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Η ομάδα μας σε αυτό το σημείο προσπάθησε να αντιδράσει και κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο. Στο 55ο λεπτό ο Ιβάνκο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και στο 56ο λεπτό ο Ντάγκλας του Άρη. Στο 57ο λεπτό ο Εγγλέζου με πολύ καλό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Άρη και στο 58ο λεπτό ο Παύλου μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Άρη μετά από εξαιρετική ασιστ του Ζαϊντ δεν μπόρεσε να Ντάεμεν έκανε την καρφωτή κεφαλιά με τον Εσκαλόνα να αποκρούει ενστικτωδώς την μπάλα. Στο 66ο λεπτό ο Μυτίδης πέρασε εκτός και στην θέση του μπήκε ο Πιντάδο και στο ίδιο λεπτό μετά από εξαιρετική πάσα-τακουνάκι του Παύλου βρέθηκε φάτσα με τον Κωνσταντίνου στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Άρη. Στο 69ο λεπτό ο Εγγλέζου πέρασε εκτός και στην θέση του μπήκε ο Μάτσι με τον Οκόγιε να δέχεται κίτρινη κάρτα στο 78ο λεπτό και τον Κάστρο να περνάει στο γήπεδο στην θέση του Ζαϊντ. Στο 81ο λεπτό ο Μάτσι έκανε ένα σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου και στο 91ο λεπτό μετά από επικίνδυνη παράλληλη πάσα του Γκρίν στον Εσκαλόνα ο Οκόγιε έβαλε την προβολή με την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στο 93ο λεπτό ο Μάτσι μετά από κεφαλιά πάσα του Καταλά έκανε το κοντρόλ και το δυνατό σουτ με τον Κωνσταντίνου να αποκρούει και τον Μεγκρελασβίλι να μην προλαβαίνει να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε στη συνέχεια τραυματίστηκε ο Πιντάδο με τον αστράγαλο του να γυρίζει από ότι φάνηκε στην τηλεόραση. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει σύντομα.

Η ομάδα μας έπρεπε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι. Ήταν καλύτερη του αντιπάλου και θα μπορούσε να πετύχει πολλά γκολ. Δυστυχώς εκτός από την αστοχία που έχουμε σαν ομάδα είχαμε και πολύ κακές άμυνες σήμερα. Σίγουρα εξ ανάγκης έπαιξε δεξί μπακ ο Ιβάνκο αλλά τα λάθη ήρθαν από τον έμπειρο Καταλά ο οποίος έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Επίσης θεωρώ ότι ο προπονητής μας λανθασμένα απέσυρε από το γήπεδο τον Εγγλέζου και ούτε ο Ζαϊντ έπρεπε να βγει από το γήπεδο ασχέτως αν ήθελε έναν πιο επιθετικογενή χαφ για τα τελευταία στάδια του αγώνα. Ο Κάστρο δεν προσφέρει απολύτως τίποτα και νομίζω απλά δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν το πιστεύω. Συνοπτικά χάσαμε μέσα από τα χέρια μας μία εύκολη νίκη σήμερα. Από την άλλη, όλοι γνωρίζουμε ότι στόχος μας είναι το κύπελλο. Ελπίζω και εύχομαι να μην έχουμε ξανά άλλο τραυματισμό και από το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τους Νέγκρι, Λόπεζ και Πιντάδο στα πλάνα του προπονητή μας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΕΣΚΑΛΟΝΑ: Δεν πρέπει να συγκρίνουμε κανέναν τερματοφύλακα για τις ικανότητες του με την μπάλα στα πόδια με τον Νέγκρι. Αυτό είναι το ένα κρατούμενο. Από την άλλη με το αριστερό του πόδι είχε κακές απομακρύνσεις που παραλίγο να στοιχίσουν στην ομάδα μας. Στο πρώτο γκολ είχε κακή τοποθέτηση κάνοντας ένα βήμα μπροστά και ανοίγοντας την κλειστή του γωνία με αποτέλεσμα η κεφαλιά του Ντίνα να καταλήγει εύκολα στα δίκτυα μας. Είχε κάποιες καλές επεμβάσεις αλλά έδειχνε να μην έχει αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του. Θεωρώ ότι έχει καλά στοιχεία και μέσα από τα παιχνίδια θα ανεβάσει απόδοση και ελπίζω μέχρι τα παιχνίδια του κυπέλλου να βρει μια σταθερή απόδοση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΙΒΑΝΚΟ: Έπαιξε για πρώτη φορά ως δεξί μπακ και δεν ήταν πολύ άσχημος. Σίγουρα έχασε σε αρκετές φάσεις τον Οκόγιε και μας πίεζαν πολύ από την πλευρά του αλλά είχε και καλές τοποθετήσεις όπως και κάποια καλά ανεβάσματα. Στο 2-1 δεν βγήκε στην μπάλα μετά την κακή πάσα του Καταλά και δεχθήκαμε το γκολ από την πλευρά του. Σε γενικές γραμμές όμως προσπάθησε πολύ και κάθε άλλο παρά αδιάφορος ήταν. Είναι ένας φιλότιμος ποδοσφαιριστής ο οποίος βοηθάει όσο μπορεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΓΚΡΙΝ: Έχασε τον Ντίνα μόνο στην φάση του γκολ. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και ανέβασε και την ομάδα σωστά. Κάλυψε πολλές φορές και τον Καταλά αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Μπορεί για πολύ περισσότερα και σίγουρα δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του. Στην συνέχεια θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο σε όποια θέση και αν του ζητηθεί. Στο 91ο λεπτό είχε μία πολύ επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά στον Εσκαλόνα που ευτυχώς δεν μας στοίχισε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΤΑΛΑ: Τραγικό παιχνίδι από τον αρχηγό μας. Δεν του έβγαινε τίποτα και είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Πολύ κακή εμφάνιση, χωρίς καθαρό μυαλό και χωρίς καλά μαρκαρίσματα. Είναι αδιανόητο για παίκτη της κλάσης του να κάνει αυτά τα λάθη. Αν δεν ανέβει σύντομα ο Καταλά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ελπίζω με τον Μουρίγιο δίπλα του να επανέλθει στα ψηλά επίπεδα απόδοσης που τον συνηθίσαμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2.5/10

ΜΕΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Μέτριο παιχνίδι από τον αριστερό μας μπακ. Δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος αμυντικά και από την πλευρά του δεν δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Επιθετικά είχε πολλά και καλά ανεβάσματα με τις μπαλιές του όμως να μην αξιοποιούνται από τους επιθετικούς μας. Μπορεί και έχει δυνατότητες για καλύτερες εμφανίσεις. Εντούτοις από τους 4 της άμυνας ήταν ο καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10


ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Έκανε για ακόμα μία φορά καλό παιχνίδι. Έτρεξε πολύ και είχε και μία μεγάλη φάση στο 48ο λεπτό. Οι μπαλιές του ήταν σωστές και γρήγορες με αποτέλεσμα να ανεβαίνουμε με ταχύτητα στην επίθεση. Ελπίζω να αντέξει μέχρι τέλους τα συνεχή παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΖΑΪΝΤ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σε ένα σημείο που ανέβαινε ιδιαίτερα και κυλούσε σωστά την μπάλα έγινε αλλαγή από τον προπονητή μας για να μπεί στη θέση του ο Κάστρο. Ανεβαίνει σταθερά και γίνεται όλο και καλύτερος. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά στοιχεία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΟΜΑΣ: Ότι δημιουργούσαμε μεσοεπιθετικά ξεκινούσε από τα δικά του πόδια. Δέχθηκε πολλά κτυπήματα από τους αντιπάλους και δεν προστατεύτηκε από τον διαιτητή. Είχε την εξαιρετική κάθετη πάσα στο 1-0 και σε άλλες πολλές φάσεις που βγάλαμε αυτός τις ξεκίνησε. Είναι μεγάλη υπόθεση για την φετινή Άεκ ο Τομάς και είμαι σίγουρος ότι στα παιχνίδια του κυπέλλου θα είναι ο ηγέτης μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΠΑΥΛΟΥ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου. Μεγάλη εμφάνιση, σοβαρή και χωρίς παρακράτημα της μπάλας. Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε πολλές ασιστ στους συμπαίκτες του. Θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ αλλά η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική. Είναι η χρονιά του φέτος, αγαπάει την ομάδα και το δείχνει και εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια στα πολύ δύσκολα παιχνίδι που έχουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Τρομερό πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό δεύτερο. Μαζί με τον Κούλλη ήταν ασταμάτητοι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Αποδεικνύει ότι δικαίως πρέπει να παίρνει φανέλα βασικού αφού πάντοτε η απόδοση του κυμαίνεται σε ψηλά επίπεδα. Η αλλαγή του στο 69ο λεπτό ήταν εντελώς άστοχη και χωρίς καμία λογική. Επίσης πιστεύω ότι μας στοίχισε ιδιαίτερα η αλλαγή του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Είναι ντεφορμέ και φαίνεται. Παίζει συνεχώς και δεν έχει πάρει ανάσες ξεκούρασης. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλον επιθετικό κορυφής και πάνω που επέστρεψε ο Πιντάδο τραυματίστηκε ξανά. Στην φάση του 46ου λεπτό έκανε πολύ κακό τελείωμα χωρίς πάθος και καθαρό μυαλό. Πρέπει να ανεβάσει απόδοση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Μπήκε για να μας δώσει την νίκη αλλά στην τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε αστόχησε. Δυστυχώς τραυματίστηκε σε μια φάση που στο κατέβασμα του πάτησε τον αντίπαλο και γύρισε ο αστράγαλος του. Ελπίζω να τον έχουμε πίσω σύντομα γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τον έχουμε στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΜΑΤΣΙ: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι βλέπετε και κρίνεται. Κρίμα πάντως για την αδιαφορία που δείχνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΑΣΤΡΟ: Τι να πω άλλο για αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Ένα μηδενικό. Δεν έχω κάτι άλλο να γράψω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


Έχω αναφέρει την άποψη μου και πιο πάνω. Έκανε σημαντικό λάθος με την αλλαγή του Εγγλέζου. Ο ποδοσφαιριστής αυτός ήταν μαζί με τον Παύλου κίνδυνος- θάνατος για την αντίπαλη άμυνα και τον απέσυρε για να βάλει στην θέση του τον Μάτσι ο οποίος κάθε παιχνίδι γίνεται και χειρότερος. Ναι δεν έχουμε το ρόστερ που θα επιτρέψει σε έναν προπονητή να κάνει αυτά που θέλει. Αλλά κατά την διάρκεια ενός αγώνα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και οι κινήσεις του να είναι μελετημένες. Ήταν ολοφάνερο ότι η ταχύτητα του Εγγλέζου δημιουργούσε πρόβλημα στον δεξί μπακ του Άρη. Βάζοντας τον αδιάφορο και νωχελικό Μάτσι χάσαμε αυτό το πλεονέκτημα. Όσον αφορά την αλλαγή του Κάστρο με τον Ζαϊντ δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο. Μακάρι μέσα από τα λάθη της, η τεχνική μας ηγεσία να γίνει σοφότερη και να διαχειριστεί καλύτερα τα επόμενα παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

27 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τα πλειστα που αναφερεις. Ο Φλωρος μενει εκτεθειμενος ως προς τις δικαιολογιες που εδωσε για το ροστερ. Δηλαδη αλλαξε τους Εγγλεζου και Ζαιντ (τους πιο νεαρους απο την ενδεκαδα) για να τους ξεκουρασει? Ως προς τον Μυτιδη ,αυτος εμεινε, αυτον εχουμε και ας σταματησουμε τη μουρμουρα που πιστευω την ακουει και αγχωνεται περισσοτερο

Unknown είπε...

AMAN TO 2-0 GINI 2-2 ..XAPOLAS TA TZE FEFKIS MONOS SOU EN KARTE
RAS NA SE TKIOXOUN

Ανώνυμος είπε...

Προχθές είχα εισηγηθεί να αναλάβουν ανθρώποι που έχουν αντίληψη από ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα να ρίξεις το budget χωρίς να κρατήσεις τις αγωνιστικές ισοροπίες. Αν νομίζετε πραγματικά ότι η ομάδα μας θα βγάλει αυτό το γύρο με 15 παίκτες
κάνετε λάθος. Δεν είμαστε η Barcelona. Και ασ μην κοροιδευόμαστε ότι θα περάσουμε από τον Ερμή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !

Ανώνυμος είπε...

to paixnidi efwnaze pou makria pws itan poulimeno. deftero imixrono den ekamnan swsti pasa

Ανώνυμος είπε...

kaloun to kosmo na paei gipedo k na einai dipla stin omada giati? gia na vlepei kati kourasmena pallikaria na mas spazoun ta nevra?

Ανώνυμος είπε...

OMADA MODELO THN KANATE MPOURDELO. AS POU TORA OTI 8A RIKSOUME TO BUDGET ALLES 500 XILIADES, DHLADH APO 3.2 EKATOMYRIA 8A TO KANOUME 2 EKATOMYRIA KAI BRAVO TOUS. OMOS THELO NA BGEI DHMOSIA H PENTAMELHS KAI NA MAS PEI KA8ARA TZAI TIMIA OTI KAI TI NEA XRONIA 8A EIMASTE KLOTSOSKOUFI KAI ME LIGOSTOUS KAI AXAPAROUS PEXTES EKTOS KI AN PISTEVOUN STA 8AYMATA OPOS OTI 8A PIASOUN TO KYPELLO KAI 8A BGOUME STHN EVROPI!!!!! KYRIOI PRIN TREIS AGONISTIKES BGAINATE KAI MAS LEGATE OTI PAME GIA EKSADA KAI KSAFNIKA XATHIKE TO KINITRO. TOTE NA SAS PO OTI OTAN 8A XASOUME POU TON ERMH AFTOI OI PAIXTES DEN 8A EXOUN OREKSI NA PAIZOUN OPOTE 8A PAME KARFOTOI STH DEFTERH KATHGORIA GIATI DEN 8A MPOROUN NA ANTEKSOUN OUTE TIN PIESH OUTE THN KOURASI. KYRIOI APOGIMNOSATE THN OMADA ME TO SKEPTIKO THS SOSTHS DIAXIRISIS STA OIKONOMIKA KAI H EROTHSH EINAI, POSO TO APOEL ENO XROSTA 3 EKATOMYRIA EKANE META GRAFES KAI STO TELOS 8A XROSTA 6 EKATOMYRIA. MHN KOURAZESTE NA APANTHSETE, KYRIOI EPIXIRIMATIES..... EPEIDH TORA 8A PIASI PROTA8LIMA KAI 8A PAEI CHAMIPON LEAGUE KAI 8A PIASEI 10 EKATOMYRIA... GIA AFTO TZAI EGO AMA TA EVRISKA POU TON PAPA MOU THA TO EPAIZA OIKONOMOLOGO...... KALHNYXTA SAS...... TZAI TOU XRONOU TA IDIA SKATA 8A EASTE ISOS KAI XEIROTERA EXTOS KI AN O SKOPOS SAS EINAI NA MAS PATE STH B KATHGORIA OPOTE 8A EIMASTE STA POSKATA ALLA KSOFLIMENOI TROMARA SAS....

Ανώνυμος είπε...

ASTE TON KARAPATAKI NA DOULEPSI EINAI ANTHROPOS POU MONO H EPITIXIA TON ENDIAFERI TO PIRE PROSOPIKA, PSAXETE POIO ITAN AFTOI POU XOTHEPSAN 180.000 EURO YIA TA SXEDIA TOU GIPEDOU, POIO ITAN AFTOI POU XOTHEPSAN 350.000 YIA APODITIRIA STO GSZ ENA GIPEDO POU EINAI ETOIMOROPO KAI ITHELAN NA TO ALLAXOUN, YIATI TA XOTHEPSAN ? O KROIF MILISE KAI TOUS EIXE PEI OTI DEN KANI AFTO TO GIPEDO YIA EDRA, YIA AFTO SIZITOUSAN NA PEZOUME STO ANTONIS PAPADOPOULOS AN XODEVAME 80.000 YIA TON FOTISMO. SINOLO XOTHEPSAN 530.000 EURO YIA TO GSZ KAI SIGOURA THA PEZAME 4 XRONIA STON PAPADOPOULOS KAI THA EIXAME EDRA POU THA KERDIZE APOTELESMATA KAI O KOSMOS. TA PRIM TOU EUROPA LEAGUE TA XROSTOUNE STOUS PEXTES , YIA ROTATE TI EGINAN TA LEFTA TIS EVROPIS APO TOUS PROIGOUMENOUS, KANENAS DEN XERI NA SAS APANTISI.............XYPNATE RE KAI AFISTE TON ANDREA NA DOULEPSI EINAI ISOS O MONOS POU AGAPE TIN AEK KAI DEN EXEI ANANGI TIN AEK YIA NA ZISI, OUTE YIA NA AGORASI AFTOKINITA, OTI EFTIAXE EDO EXEI TA 10 PLASIA STIN AMERIKI.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9-49 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΠΟΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΛΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΑΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΤΙΠΟΤΑ! ΠΩΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ? ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΕ ΤΟ ΓΛΙΦΙΝΤΖΟΥΡΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΧΑΣΕ 40% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΟΧΙ Η ΑΕΚ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥ ΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ. 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΝ ΑΛΛΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ????? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝ 1.5 ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με το φίλο 9:49 ότι πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και να αφήσουμε το κύριο Καραπατάκη να κάνει τη δουλεία του όπως ο ίδιος ξέρει καλύτερα. Ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να πλουτίσει από την ΑΕΚ ούτε τη δόξα. Δε θα αναλάβει και την Μπαρτσα ή την Μαντσεστερ για να βγάλει λεφτα. Ο ίδιος είναι από τους ανθρώπους που αθόρυβα βάζουν λεφτά στην ομάδα όπως και ο Λευκαρίτης και κάποιοι άλλοι για να μην αδικήσω κανένα. Αυτό που πρέπει να διερωτηθούμε είναι αυτά που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω και φόρτωσαν το σωματείο με χρέη. Οι περίεργες αποφάσεις και τα σήριαλ που έπαιξαν και ζήμιωσαν την ομάδα, όπως αυτά του Γκρεκορ (φαντάζομαι πόσα χρωστούμε στον αρχηγό μας), του Μπεν Σιμον (περί συμφωνίες κυριών) , τα υπέρογκα συμβόλαια τουριστών όπως Μπακούρα, Μόνχε, Κάστρο, Ιβάνκο και των καλαμαράδων που ήλθαν, είδαν και απήλθαν, του Ρέινα (πάλι συμφωνία κυριών πίσω από την πόρτα), τα πριμ από το Γιουρόπα Λινγκ που ακόμα χρωστούμε (αλήθεια που πήγαν τα λεφτα;;;), τα υπέρογκα ποσά στις ανακαινίσεις αποδυτηρίων, γραφείων και στα σχέδια του νέου γηπέδου που ποτέ δε θα γινόταν (μάλλον σε αυτά τα τρία πήγαν τα λεφτα του Γιουρόπα Λινγκ και σε άλλα…). Εμείς που ήμαστε παρόν στη Συνέλευση και σε άλλες συνελεύσεις, ήταν η μοναδική φορά που μίλησαν με λεπτομέρεια, αριθμούς και πραγματικούς στόχους, και δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάκτυλο τους. Απλά να θυμίσω στη προηγούμενη συνέλευση περί το Μαιοι-Ιουνιο 2013 όταν αυτοί που μας ενημέρωναν για την κατάσταση, αναφέρονταν στα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας που δεν ήταν αλλά από τους παίκτες μας Τζεισον, Φαν Νταικ, Καταλά, Μορίγιο και κάποιους άλλους και πόσα λεφτά θα παίρναμε σε περίπτωση πώλησης τους. Τελικά οι δύο έφυγαν, πιάσαμε αγγούρι και τους χρωστούσαμε και από πάνω …
Τα ψέματα τέλειωσαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να αφήσουμε τον κύριο Καραπατάκη να καθαρίσει τον στάβλο και να αναμορφώσει την ομάδα. Ήδη αν δε το ξέρετε ο Κρουφ είναι εδώ και θα μείνει να μας βοηθά αν οι καταστάσεις είναι υγιείς.
Θα ήθελα να πω και κάτι τελευταίο απευθυνόμενος στον Φλώρο. Όσο μικρό και αν είναι το ρόστερ μας και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα πάντα γύρω από αυτό, κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα και φωνάζουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι επιλογές και η εμφάνιση με τη Σαλαμίνα, οι αλλαγές των Εγγλέζου και Ζαιντ στο ματς με τον Άρη, η άρρωστη επιμονή στον Μυτίδη, από όποια μεριά και αν το δεις δε βρίσκεις λογική και σε παραπέμπουν σε υποψίες και φόβο. Φόβο γιατί έρχονται τα ματς κυπέλλου με Ερμή. Σε βλέπουμε Φλώρο και δεν είμαστε βλάκες….
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα γήπεδα και είναι ανεξήγητα, έχουν τελικά την εξήγηση τους. Ήρθαν στην κατοχή μας στοιχεία τα οποία επιβεβαιώθηκαν και θέλουν κάποιους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες να υποφέρουν κυριολεκτικά από έλλειψη χρήματος. Όταν η ομάδα σου κάνει 3-4 μήνες να σε πληρώσει, τότε ακόμα και 10 χιλιάδες να παίρνεις θα έχεις πρόβλημα επιβίωσης εσύ και η οικογένεια σου.

Μην απορείτε λοιπόν γιατί διαπιστώνετε μεγάλη αντίφαση στην απόδοση που είχαν πριν από λίγους μήνες σε σύγκριση με το σήμερα. Ο «Σκοτεινός» ενημερώθηκε με στοιχεία που συλλέγει ο ΠΑΣΠ ότι με εξαίρεση το ΑΠΟΕΛ, τον Ερμή και τα Κούκλια καμιά άλλη ομάδα α΄κατηγορίας δεν πλήρωσε τον Ιανουάριο ενώ το πιο απογοητευτικό είναι που οι 8 από τις άλλες 11 ομάδες πλήρωσαν τον Οκτώβριο, δύο το Νοέμβριο ενώ υπάρχει μία η οποία ακόμα είναι στο Αύγουστο!

Και φουντώνει με τα στοιχεία αυτά το ερώτημα, πως είναι δυνατόν να μπαίνουν υπογραφές για να περνούν όλοι πλην της Αλκής τα μηνιαία κριτήρια…

FILE 9-49 TI EXEIS NA PEIS GIA TO PIO PANO? EN ETSI POU DOULEFKOUME. KIA AYTOI GRAFOUN PSEMATA GIATI DEN TOUS KINOUME AGOGH???

Ανώνυμος είπε...

Για να μιλάς φίλε 4:11 με τόση σιγουριά θεωρείς ότι στην Αεκ είναι απλήρωτοι. Το έχεις διερευνήσει και ξέρεις και πόσο είναι απλήρωτοι; Στη περίπτωση της Αεκ πριν από δύο μήνες οι ποδοσφαιριστές ήταν απλήρωτοι τρεις μήνες. Τώρα είναι πληρωμένοι μέχρι και τον μισό Ιανουάριο. Πολύ σίγουρος είσαι. Όλα τα αρνητικά φωτογραφίζουν πάντα την ομάδα μας. Πριν δύο μήνες που τα πράγματα ήταν τραγικά, δεν κάνατε τέτοια ισοπεδωτικά σχόλια. Το συγκεκριμένο άρθρο προφανώς περισσότερο φωτογραφίζει την Ανο kai Omo, δε νομίζεις με βάση του τι συμβαίνει; Και δεν κατάλαβα, εισηγείσαι να ξοδέψουμε, ρισκάροντας για τίτλο ή Ευρώπη για να κερδίσουμε τι και πόσα, την στιγμή που είσαι μείον 2,5εκ από κακοδιαχειρήσεις. Εδώ το Αποελ είχε πάνω από 70εκ έσοδα τα τελευταία χρόνια λόγω Τσαμπιονς Λινγκ και έχει 5εκ έλλειμμα. Ποιος του εγγυάται ότι θα πάει ομίλους; Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις. Να διώξουμε τον Καραπατάκη ξαι να φέρουμε ένα Καμικάζι…..

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ 5-50 ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΔΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΠ! ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ BLOG PROTATHLIMA. COM ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αμαν βαλουμε ολοι το χερι μας μες την πουγκα μας φίλε 4-10 θα βρεθουν τα λεφτά , λιγα λογια και πολλες πραξεις. Εμεις με το φίλο 5-50 δωσαμε οτι μπορουσαμε , εσυ που εχεις τα στοιχεια του ΠΑΣΠ ποσα έδωσες , εμεις Κωστας , Γιαννης , Γιώργος , Αναστασης δινουμε τουλαχιστον 800 ευρω το χρονο και δεν περνουμε ουτε complimentary ticket απο την ΑΕΚ , εσυ με την επαφη που εχεις με τον ΠΑΣΠ πόσα έδωσες και πόσα complimentary πήρες, άσε ρε η ΑΕΚ για εμας είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΚΟΥΕΙΣ ΡΕ , ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, και αμαν για σενα δεν ειναι ΜΕΓΑΛΗ να παεις να βλέπεις το ΑΠΟΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

esy o telefteos pou eipes tou allou na blepei to apoel nomizeis oti eisai kati simantiko epeidi edoses opos les 800 euro, diladi ego pou dino poli perissotera na sou po na pas na blepeis alli omada tha sou arese pseftomagkakia exoume gemisei gia afto koubenta na mhn les giati ego dosa 30000 ma eisai blakas oi prepei nasai....

Ανώνυμος είπε...

Ελα μεσα κοπιασε να αναλαβουμε ολοι μαζι να πληρωνουμε ενα παιχτη μας , εσυ 4-10 πρεπει να εισαι λατρης προπονητων οπως ο Ν.Λ. και Μ.Κ. , του παραμυθιου κυπριος προπονητης να γνωριζει το κυπριακο ποδοσφαιρο που ειναι με πιο πολλους παιχτες.

Ανώνυμος είπε...

fiele 10-32 kseris posoi pextes mas emeina kai posa pegnidia exoume na dosoume? eimai sigouros oti den ksereis gia afto aerologis. poly dyskola tha kratithoume sthn kathgoria kai tha to deis poly syntoma....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιθκιά ούλλοι μιλάτε για τον καραπατάκη, αλλά ξεχνάτε ότι αν δεν ήταν ο λευκαρίτης κανένας σοβαρός άνθρωπος εν θα έμπαινε στην ομάδα για να βοηθήσει οικονομικά το πλάνο τους. και νομίζετε ότι εν τυχαία που έφυε ο χόφλαντ με τον φαν ντάικ? έχω την αίσθηση ότι επήαν τζιαμέ που επήαν γιατί θα έχουν θέση στον σχεδιασμό που γίνεται σταδιακά για την ΑΕΚ. και μεν εκπλαγείτε με τη νέα χρονιά να επιστρέψει ο Κρόιφ και η δήλωση του Μιχαηλίδη για πρωτάθλημα να δείτε ότι εν ήταν κουβέντες του αέρα. και εξηάσατε ότι πάλε πάνω μας εμάθαν τους κανονισμούς η ΚΟΠ και οι διαιτητές. να δω αν θα ξαναλήξει ημίχρονο ή ματς μετά από απομάκρυνση που στημένη φάση.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟY PROTATHLIMA.COM ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΓΜΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ 2 ΜΕΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΧΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΖΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΕ Ν Η ΠΑΦΟΣ ΤΖΑΙ Η ΑΛΚΗ ΣΑΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΜΑ ΓΑΜΟΥΝ ΤΖΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αν έδωσες φίλε μου 30.000 και ενστερνίζεσαι τις απόψεις του 4:10 τότε κάτι δε πάει καλά. Για διάβασε προσεκτικά τι είπε… Αν είσαι το ίδιο άτομο, το τε το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο……

Ανώνυμος είπε...

eimaste omadoula seiras. to protathlima.com to site mas ypotithete exei na grapsi gia tin AEK apo ti 10 toy Febrari.

Ανώνυμος είπε...

Kai ti thelete na grafoun? Afou den exei kanena neotero. Ola ta sites edo kai mia evdomada grafoun sinexeia ta idia. Oi epitropi doulevi se apoliti mistikotita kai kala kanei. Etoimazi poli spoudea pragmata gia tin nea xronia kai den theli na vgi tipota akoma pros ta ekso kai na vrethun empodia. Giro sto telos martiou tha arxisoun na skane oi anakoinosis kai tha deite reportaz pou tha kanoun ta sites. Min pnigeste monoi sas.

Ανώνυμος είπε...

αμαν πρεπει να εβαλε λεφτα ο παραλης ο 9-32 ) $30.000, παναγια μου ακομα και εγω ο βλακας το καταλαβα.......................

ΣΑΒΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να υπάρξει αντίδραση σε όλα τα επίπεδα για ότι συνέβηκε χθες.

Ανώνυμος είπε...

tou xrou, tzai tou xrou tou allou xronou tzai 20 xronia tin idia koroidia..... eimaste megali omada lalo sas alla tou xronou.... inta arnia eisaste reeeee
eisaste giati ego den 8a asxolitho me toutin tin omada. etsi tzai allios otan eginen i enosi ego imoun me ton piola tzai ena meino me ton piola....

Χαρης Κυριακου είπε...

ο 11:08 θελει σημασια.εν να μπει μετα να δει ποιοι εν να απαντησουν στο σχολιο του για να σιερεται.ααγου.Μετα χαρας διαβασα οτι η ΑΕΚ θα προσλαβει τεχνικο διεθυντη με εισηγηση του Κροιφ.Αυτο ειναι θετικη εξελιξη και ενα δειγμα οτι στην νεα χρονια θα τεθουν καποιοι στοχοι.Για το παιχνιδι με Ερμη ημασταν κατωτεροι των περιστασεων και ελειπε το παθος.Λειπει και ο παικτης που θα δημιουργησει και θα εχει το γκολ.Ο Μαατσι παροτι ακουεται οτι εκλεισε Ερμη ως επαγγελματιας που ειναι οφειλε να σεβαστει τον κοσμο της ΑΕΚ αλλα μας κοροιδευει παιχνιδι με παιχνιδι.Νομιζω το καλυτερο που εχει να κανει η διοικουσα επιτροπη ειναι η διακοπη συμβολαιου και να παει στο καλο.
ΜΑΓΚΟΥΡΗΣ και ΚΟΥΡΤΗΣ ειναι δυο αυθεντικα ταλεντα που αν η χρησιμοποιηση τους γινοταν νωριτερα θα βοηθουσαν ουσιαστικα στην συνεχεια.Και ο Παπασαββας βελτιωθηκε αρκετα και θα ηταν καλο να αγωνιζοταν κι αυτος.
Εγω νιωθω περηφανος για την ομαδα μου,που μου εδωσε αρκετες χαρες κυπελο ομιλους τελικους κυπελου μεγαλες νικες επι μεγαλων αντιπαλων και κυριως νιωθω ευγνωμοσυνη που ειδα τον πατερα μου(πρωην παικτης της ΕΠΑ) να δακρυζει με την κατακτηση του κυπελου και να δακρυζει οταν στο παιχνιδι με την Ροζεμποργκ ειδε να σχηματιζεται με χαρτονια η λεξη ΚΙΤΙΟΝ.

Κανω εκκληση σε ολους τους συναγωνιστες να μην αφησουμε μονη την καλαθοσφαιρικη ομαδα που ειναι η καλυτερη που ειχαμε ποτε και αξιζει την στηριξη με την παρουσια μας στο επομενο παιχνδι με τον Απολλωνα.Πιστεψτε με στα παιχνιδια καλαθοσφαιρας παιζει καταλυτικο ρολο η παρουσια και ο παλμος του κοσμου.

ΛΟΥΙΤΖΙ είπε...

11:08 AFOU EN THELEIS NA ASXOLEISAI INTA TO GRAFEIS TO SXOLIO SOU DAME.GIA NA PROALESEIS MIPOS?EMARAZOSAMEN TZIAI AN ASXOLEISAI TZIAN MEN ASXOLEISAI.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.