News Update :

ΑΕΚ - ανόρθωση : 2-1: After Match

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ

Η σχέση μας με την ομάδα της Ανόρθωσης τείνει να εξελιχθεί σε πελατειακή. Στην φετινή χρονιά η ομάδα μας πήρε δύο νίκες και απέσπασε δύο ισοπαλίες στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αυτό δείχνει ότι έχουμε πάρει τον αέρα των αντιπάλων μας και ελπίζω αυτή η σχέση που έχει αναπτυχθεί να διαρκέσει για πάντα!

Σε σχέση τώρα με τον σημερινό αγώνα, υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Ο Μάτσι για πρώτη φορά την φετινή χρονιά έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, γεμάτη ουσία και θύμισε σε κάποιες στιγμές τον Μάτσι της περσινής περιόδου. Ο Κάστρο από την άλλη συνέχισε από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με τον Ερμή και έδωσε πολλές βοήθειες στον Σκοπελίτη ενώ ο Εσκαλόνα έδειξε για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να αναπληρώσει επάξια τον Νέγκρι. Τέλος, θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Εγγλέζου. Πραγματικά αυτό το παιδί είναι η ελπίδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τρομερή εμφάνιση, χωρίς κανένα λάθος και με εκπληκτικές επινοήσεις έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Έχει απίστευτα προσόντα και μέσα από τα παιχνίδια του δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα καλύτερος. Στην συνέντευξη τύπου άκουσα τον προπονητή μας να λέει ότι ο Εγγλέζου θα πάει στρατό και αυτό θα την αφήσει πίσω όσον αφορά την επαγγελματική του καριέρα. Θεωρώ ότι η πολιτεία έχει υποχρέωση να του παρέχει όλες τις ευκολίες για να μπορεί να συνεχίσει στα επίπεδα που βρίσκεται τώρα και εύχομαι από καρδιάς να μην τον πάρει πίσω η στρατιωτική του θητεία.
Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Εσκαλόνα κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Μέρτακκα-Μουρίγιο-Καταλά-Μεγκρελασβίλι. Στο χώρο του κέντρου ο Σκοπελίτης με τον Κάστρο ως αμυντικά χαφ με τον Τομάς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Δεξί εξτρέμ ο Παύλου με τον εξαιρετικό Εγγλέζου στα αριστερά και τον Μάτσι στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και η Ανόρθωση κέρδισε την κατοχή της μπάλας. Στο 2ο λεπτό ο Οχαγιόν και στο 4ο λεπτό ο Φοφανά δεν ανησύχησαν τον Εσκαλόνα και η ομάδα μας σιγά σιγά προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Αφού στο 10ο λεπτό ο Οχαγιόν δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Εσκαλόνα στο 12ο λεπτό ο Παύλου με ένα εξαιρετικό τακουνάκι μετά από σέντρα του Μάτσι από αριστερά έκανε μέσα σε αποθέωση το 1-0 και έβαλε την ομάδα μας σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα μας και στο 16ο λεπτό ο Μέρτακκας με ωραίο σκαφτό πλασέ έξω από την περιοχή του Βαλβέρδε έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης. Στο 18ο λεπτό ο Σιέλης δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και στο 22ο λεπτό ο Μάτσι με εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαλβέρδε. Στο 25ο λεπτό ο Μουρίγιο έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Γκρίν με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 41ο λεπτό με τον Μάτσι να κάνει ένα καλό σουτ με τον Βαλβέρδε να αποκρούει εύκολα την μπάλα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός η κίτρινη κάρτα στον Κάλβο στο 45ο λεπτό για θέατρο.

Στο 2ο μέρος ο προπονητής της Ανόρθωσης πέρασε στο γήπεδο τους Μαραγκό-Γκριγκαλασβίλι στις θέσεις των Αλέξα-Μπεσέρα προσπαθώντας να αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας του. Η πρώτη μεγάλη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Ανόρθωση με τον Κάλβο στο 54ο λεπτό να βγάζει τον Οχαγιόν σε θέση τετ α τετ με τον Εσκαλόνα, με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας όμως να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση και να αποσοβεί την ισοφάριση. Αφού στο 55ο λεπτό ο Μαραγκός δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και στο 57ο λεπτό ο Άντιτς, ο Μάτσι στο 59ο λεπτό μετά από συνεργασία με τον Παύλου έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βαλβέρδε που την άγγιξε λίγο στέλνοντας την σε κόρνερ. Στο 67ο λεπτό ο Εγγλέζου πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του, επιχείρησε το πλασέ με το δεξί με την μπάλα όμως να κοντράρει στον Αβραάμ και να περνάει σε κόρνερ. Η ομάδα έλεγχε πλήρως τον αγώνα και στο 70ο λεπτό ο προπονητής μας απέσυρε από τον αγώνα τον Παύλου περνώντας στην θέση του τον Ιβάνκο. Στο 75ο λεπτό ο Τομάς μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Εγγλέζου με τρομερό φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαλβέρδε. Αφού δεν κάναμε το 2-0 στις ευκαιρίες που βρήκαμε, στο 80ο λεπτό ο Γκριγκαλασβίλι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κολαούτι ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Κολαούτι το πέτυχε ο Ιβάνκο στο 82ο λεπτό με εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και πλασέ με το αριστερό έκανε το 2-0 και μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Στο ίδιο λεπτό ο Μυτίδης πέρασε στην θέση του Μάτσι. Στη συνέχεια, αφού δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Μεγκρελασβίλι φθάνοντας τις 4 στο πρωτάθλημα, ο Αβραάμ στο 86ο λεπτό έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Γκρίν και αφού κτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Εσκαλόνα κατέληξε στα δίκτυα μειώνοντας σε 2-1 για την Ανόρθωση. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση με τον Εσκαλόνα να δέχεται την κίτρινη κάρτα στο 93ο λεπτό για καθυστερήσεις.

Η ομάδα μας πέτυχε μία νίκη ψυχολογίας σήμερα. Απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ανόρθωση, ασχέτως με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση γεμάτη ουσία και πάθος. Φθάσαμε τους 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα, 6 πίσω από την Ανόρθωση που βρίσκεται στην 6η θέση. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό ο προπονητής μας θα έχει τον Λόπεζ στην διάθεση του όχι όμως και τους Μεγκρελασβίλι-Ζαϊντ που είναι τιμωρημένοι. Ελπίζω ο τραυματισμός του Μουρίγιο να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψει σύντομα. Δυστυχώς συνέχεια αντιμετωπίζουμε προβλήματα και αυτό δεν μας βοηθά στο να βρούμε καλό ρυθμό. Συμπερασματικά η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και όλοι ελπίζουμε ότι στο παιχνίδι της χρονιάς της 12ης Μαρτίου η ομάδα θα είναι στην καλύτερη της κατάσταση για να αποδράσει από το Αμμόχωστος με την πρόκριση στα χέρια της!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΕΣΚΑΛΟΝΑ: Πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι. Συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και έδειξε ότι είναι μία ακόμη πετυχημένη επιλογή της τεχνικής μας ηγεσίας για τον Ιανουάριο. Σοβαρός, χωρίς βιασύνη και με καθαρό μυαλό έδωσε σωστές πάσες από την άμυνα στην επίθεση. Στο 54ο λεπτό έκανε την απόκρουση του αγώνα στο τετ α τετ με τον Οχαγιόν και στην φάση του τέρματος της Ανόρθωσης δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Αντικαθιστά επάξια τον Νέγκρι και εύχομαι να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον Φοφανά και από την πλευρά του δεχθήκαμε το γκολ της Ανόρθωσης. Είχε συνεχείς βοήθειες από τον Κούλλη, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και προσπάθησε να ανέβει στην επίθεση αρκετές φορές. Οι επιλογές του στο τελείωμα των φάσεων επιθετικά δεν ήταν καλές και θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση στο επιθετικό κομμάτι. Όπως πάντα όμως τα έδωσε όλα με αυταπάρνηση και πολύ πάθος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε είχε καλή παρουσία με μόνο ένα λάθος σε πρώτη πάσα που δεν στοίχισε στην ομάδα μας. Δυστυχώς συνεχίζει να τραυματίζεται εύκολα και φαίνεται ότι δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του μέχρι τέλους. Οι συνεχόμενοι μυικοί τραυματισμοί του δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα καταπονημένος και ελπίζω να μπορέσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς να βοηθήσει στα σημαντικά παιχνίδια που τον χρειαζόμαστε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Επιστροφή στα καλά παιχνίδια για τον αρχηγό μας. Μεστό και σοβαρό παιχνίδι, με καλές πρώτες πάσες και πολύ γρήγορες επιστροφές. Μπορεί για ακόμα καλύτερα και ίσως αυτές οι μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν να τον κρατούν λίγο πίσω. Μέσα από τα παιχνίδια θα αποκτήσει ρυθμό και θα επανέλθει άμεσα σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΕΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Πολύ καλή εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έπαιξε εξαιρετικά με τον Εγγλέζου την αριστερή πλευρά της ομάδας μας και δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Κάλβο να φανεί ιδιαίτερα. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα από πίσω στον Κάλβο και δεν αγωνίζεται στην Λεμεσό με τον Απόλλωνα αφού έφτασε τις 4 κίτρινες κάρτες. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ερμή για το κύπελλο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Πολύ καλή εμφάνιση. Μαζί με τον Κάστρο κέρδισαν τον χώρο του κέντρου και δεν άφησαν τους κεντρώους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να δημιουργήσουν. Πάντα πρώτος στην μπάλα, χρησιμοποίησε πολύ καλά το κορμί του σε αρκετές μονομαχίες και είχε αρκετά καλές πρώτες πάσες. Δεν έλειψαν τα λάθη αλλά συνολικά είχε πολύ καλή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΣΤΡΟ: Όπως είπα και πιο πάνω συνέχισε από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με τον Ερμή. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο και έδωσε πολλές μάχες. Είχε πολύ καλές πρώτες πάσες και κάποιες εξαιρετικές κάθετες στους επιθετικούς μας. Ανεβαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο και αποτελεί πλέον ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα του προπονητή μας. Δείχνει επιτέλους τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και με την ψυχολογία του να βρίσκεται τα ύψη περιμένω ακόμα καλύτερη συνέχεια. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα σίγουρα θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα. Στα πόδια του είναι να μας κερδίσει όλους εμάς που τον έχουμε αμφισβητήσει όλο αυτό το διάστημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Απολαυστικός με την μπάλα στα πόδια και πολύ καλός χωρίς την μπάλα για ακόμα μία φορά. Έκλεισε χώρους όταν η ομάδα αμυνόταν και είχε πολύ γρήγορες επιστροφές στην άμυνα. Έδωσε πάρα πολλές βοήθειες στα αμυντικά χαφ και κέρδισε επίσης πολλά φάουλ από τους αντιπάλους. Η ομάδα της νέας χρονιάς θα πρέπει να έχει άξονα τον Τομάς γύρω από τον οποίο θα φτιάξουμε μία δυνατή ΑΕΚ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΠΑΥΛΟΥ: Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και έφθασε το 8 στο πρωτάθλημα. Διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και διατηρείτε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Το γκολ του βοήθησε την ομάδα να απελευθερωθεί και ο ίδιος προσπάθησε πολύ στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε. Πρέπει να είναι πιο γρήγορος στις αποφάσεις του και να μην καθυστερεί το παιχνίδι της ομάδας. Αυτό είναι το μοναδικό μελανό σημείο στο παιχνίδι του. Εντούτοις θεωρώ ότι τα πήγε πολύ καλά για ακόμα μία φορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Ότι και να γράψω θα είναι λίγο. Τον σταματούσαν μόνο με φάουλ. Κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε, πέρασε εξαιρετικές μπαλιές στους συμπαίκτες του και ο ίδιος επιχείρησε να σκοράρει το γκολ της χρονιάς ντριμπλάροντας 4 ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Ως αριστερός εξτρεμ πραγματοποιεί εκπληκτικά παιχνίδια και η απώλεια του στο δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή θα είναι τεράστια. Ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή ανεβάζει απόδοση και ο Μάτσι. Ο Εγγλέζου έχει όλα τα εχέγγυα να εξελιχθεί και να γίνει ο καλύτερος κύπριος ποδοσφαιριστής. Τις ευκαιρίες θα τις έχει και αναμένω να τις αρπάξει από τα μαλλιά. Τρομερή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΑΤΣΙ: Θύμισε επιτέλους τον παλιό καλό Μάτσι. Όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια δημιουργούνταν καταστάσεις για τους αντιπάλους. Χόρεψε αρκετές φορές του αμυντικούς της Ανόρθωσης και είχε την ασιστ στο 1-0. Είχε ακόμα μία προσωπική προσπάθεια που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βαλβέρδε. Ο Μάτσι χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο αυτή την εμφάνιση και επιτέλους ήρθε. Ίσως ο τραυματισμός του να τον επηρέασε τόσο πολύ και αυτά που προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο να μην πετυχαίνουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι μια αναλαμπή και θα έχει συνέχεια αυτή του η απόδοση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΓΚΡΙΝ: Πολύ καλός για ακόμα μία φορά. Πολύ απλός στο παιχνίδι του με σωστές μεταβιβάσεις και καλά μαρκαρίσματα. Δυστυχώς στο γκολ της Ανόρθωσης η μπάλα κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίκτυα αλλά ήταν μία άτυχη στιγμή και μόνο. Στη συνέχεια, ενόψει και των τραυματισμών του Μουρίγιο, θα τον χρειαστούμε ακόμα περισσότερο και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί πλήρως!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΙΒΑΝΚΟ: Την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό. Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν θα δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω αλλά με τα τρεξίματα του μπορεί και θα βοηθήσει πολύ. Αντικατέστησε τον σκόρερ του 1-0 και πέτυχε αυτός το 2-0. Θα τον χρειαστούμε στη συνέχεια ακόμη περισσότερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα στην επίθεση μας και το έπραξε. Κέρδισε κάποιες μονομαχίες και πήρε και φάουλ από τους αντιπάλους. Βοήθησε και αυτός για να πάρουμε την νίκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Πολύ καλή τακτική από τον προπονητή μας. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ακραίοι επιθετικοί μας, Παύλου και Εγγλέζου, όταν η ομάδα αμυνόταν έρχονταν κοντά στα ακραία μας μπακ δίνοντας μία επιπλέον βοήθεια. Ταυτόχρονα Τομάς και Μάτσι πίεζαν τα αντίπαλα σέντερ μπακ αναγκάζοντας τους να επιχειρούν μακρινές μπαλιές για να βρουν συμποδοσφαιριστές του. Επίσης η επιθετική τετράδα άλλαζε συνεχώς θέσεις προκαλώντας σύγχυση στην άμυνα της Ανόρθωσης. Στο 2ο μέρος η ομάδα πρόσεξε περισσότερα τα νώτα της και μετέφερε το παιχνίδι της στο αριστερό άκρο και στον πολύ καλό Εγγλέζου. Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ και έγιναν σε σωστά χρονικά σημεία με εξαίρεση τον Γκριν που πέρασε αναγκαστικά στο γήπεδο. Είναι φανερό ότι γίνεται καλή δουλειά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δουλεύουν πολύ και ετοιμάζουν την ομάδα σωστά για τα παιχνίδια. Αξιοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που μας έχουν απομείνει στο έπακρο και είμαι σίγουρος ότι θα τους δικαιώσουν. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά και ο κόσμος της ομάδας είναι δίπλα σας. Η επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στα γήπεδα δείχνει ότι αυτό που βλέπει τον γεμίζει και πλέον η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας έχει επανέλθει για τα καλά!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

 

Share this Article on :

14 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Χαρης Κυριακου είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΜΑΑΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑΓΗ .ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΕΤΣΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ PLAY OFF ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΔΗ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ...ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ 21 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ....... ΔΕΝ.....ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ..΄.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ................. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ 100%, ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΒΑΝΚΟ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΧΩΜΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΦΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Φ'ιλε Χαρη συμφων'ω 1000% με τα γραφόμενα σου. Μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο έπαψε να είναι ρομαντικό και ότι οι παίκτες παίζουν με πλουσιοπάροχα συμβόλαια τα οποία περιπιπτόντος θα εισπράξουν πλήρως. Δεν μπορώ πλέον να ακούω την βλακεία ότι είναι δικό μας παιδί, ότι πρέπει να του δωθούν και άλλες ευκαιρείες ή ότι στα 25 του θα καταφέρει να σκοράρει. Και εγώ ως οπαδός που αγαπώ και παθιαζομαι με την ομάδα μου δεν διαπραγματευομαι την προσφορά των παικτών. Πρεπει να παίζουν όσοι αξίζουν, όσοι έχουν να προσφέρουν και όσοι μοχθούν για το ψωμί τους. Αν θέλουμε να παίζουν με το ζόρι δικά μας παιδια ας γίνουμε ΑΛΚΗ. Η ενοποίηση είχε ένα και μόνο στοχό. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Και κάθε στόχος χωρίς πλάνο είναι απλώς μια ευχή. Μετά την ΚΡΟΥΦ εποχή η ομάδα ούτε πλάνο ούτε διαφάνεια ούτε όπως φάνηκε στόχους είχε. Πιστευω όμως με την πενταμελή και την παρουσία του ΑΝΤΡΟΥ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ. του ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ και των άλλων αγνών ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ η ΑΕΚ θα βρει τον πρωταγονιστικό της ρόλο. Πιστευω σε ομάδα μοντέλο του χρόνου με παικτες που ΞΕΡΟΥΝ μάππα και όχι με προοπτικές,

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚ ΔΕΝ...........

Χαρης Κυριακου είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΞΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΚΑΜΝΑΝ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΜΥΤΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΩ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.ΙΣΩΣ..ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΜΑΑΤΣΙ Ή ΤΟΝ ΚΟΥΛΛΗ Ή ΤΟΝ ΙΒΑΝΚΟ ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΤΑΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΑΩΡΟ..
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΙΦ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΡΘΑΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή.

Φίλε Χάρη, επειδή βλέπω ότι εξακολουθεί να συντηρείται το θέμα με το Μυτίδη εγώ θα πω για ακόμα μία φορά την άποψη μου. Δυστυχώς σαν οπαδοί δεν έχουμε υπομονή και μας αρέσει να σταυρώνουμε κάθε χρονιά κάποιον ποδοσφαιριστή μας και ιδιαίτερα κάποιο κύπριο. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο Παρασκευάς Χρίστου, μετέπειτα ο Κούλλης Παύλου και τώρα βρέθηκε ο Νέστορας να στήνεται στον τοίχο από όλους τους οπαδούς μας ωσάν να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την μέτρια πορεία της ομάδας από την αρχή της χρονιάς. Δεν θα αναλύσω τα ποδοσφαιρικά στοιχεία του Μυτίδη ούτε θα μπω στην διαδικασία να τον συγκρίνω με άλλους επιθετικούς γιατί ούτε προπονητής είμαι ούτε κανένας ειδικός περί ποδοσφαιρικών θεμάτων. Απλώς καταθέτω την άποψη μου. Ο Μυτίδης μπήκε στην πρώτη ομάδα το 2010. Τις πρώτες 3 χρονιές είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα εκ των οποίων μόλις οι 12 ήταν στο αρχικό σχήμα και σκόραρε συνολικά 3 γκολ σε 1102 λεπτά συμμετοχής. Φέτος, για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας μας και έχει μέχρι σήμερα 23 συμμετοχές εκ των οποίων 20 στο βασικό σχήμα σκοράροντας 4 γκολ σε 1611 λεπτά συμμετοχής. Μπορεί να πει κάποιος και τι μας ενδιαφέρει ρε φίλε τι λένε τα στατιστικά? Και αν τα δει κάποιος από την οπτική μεριά του γκολ δεν είναι και τα καλύτερα. Από την άλλη όμως είναι φανερό ότι φέτος έχει πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει και φέτος άρχισε να φτιάχνει χαρακτήρα. Τον έχω κρίνει αυστηρά και εγώ πολλές φορές και αυτό θα κάνω όταν δεν προσφέρει στην ομάδα. Είναι όμως ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στην ομάδα, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 2 πέναλτι στο πρωτάθλημα, 1 με τον Άρη στη Λεμεσό και 1 με την Σαλαμίνα στη Λάρνακα, έχει κερδίσει πέναλτι στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος και σε γενικές γραμμές κάνει εξαιρετική δουλειά μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι απαραίτητο ο επιθετικός κορυφής να βάζει 40 γκολ τον χρόνο για να πετυχαίνει την δουλειά του. Θυμίζω χαρακτηριστικά το δίδυμο Κωνσταντίνου-Ολισαντέμπε στον Παναθηναϊκό με τον Κωνσταντίνου να κάνει όλη την βρόμικη δουλειά και τον Ολισαντέμπε να σκοράρει συνεχώς. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αυτή την στιγμή η Άεκ διαθέτει τον μοναδικό κύπριο επιθετικό που μπορεί να στελεχώσει τόσο την Εθνική Κύπρου αλλά και να κάνει μεγάλη καριέρα στο εγγύς μέλλον. Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά προπονητές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και εννοείται οι καλύτεροι πρέπει να αγωνίζονται. Ουδείς έχει ασυλία και όλοι κρίνονται. Προσωπικά όμως έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή Μυτίδη και θεωρώ ότι το μόνο που χρειάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας είναι στήριξη και σωστή καθοδήγηση για να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι οι οπαδοί μας να αλλάξουν στάση και να σταματήσουν να τα βάζουν με τον Μυτίδη γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Όσον αφορά την σύγκριση Ιβάνκο- Μυτίδη δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το συζητούμε.

Φιλικά.

Χαρης Κυριακου είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.ΤΙΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΝ?
YΠΟΜΟΝΗ ΔΕΙΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ..ΑΝ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΥΤΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΑΛΛΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΟΥΡΗ,ΚΟΥΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΔΕΝ ΕΠΕΡΡΙΨΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ.ΤΟ ΧΕΙ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ?ΟΧΙ.ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΠΙΝΤΑΔΟ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ..
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ ΣΤΑ 23 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΣΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΜΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΥΤΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ......ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...........ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΔΗΣ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΜΑΝ ΣΤΑ 23 ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 57 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ...........ΤΟΤΕ ΔΕΝ......... ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ,

loukis είπε...

filoui mou pou tin Kommotini ma enomises en katalavoumen pou mappa.esi pistefkeis se fantasmata.Enas kalos Kipraios o Nestoras kai enas metrios epitheikos.23 agones kai 4 goal apo ton vasiko epithetiko sou..

Ανώνυμος είπε...

Μονο οι Εγγλεζου και Παυλου κανουν την διαφορα και συντομα ο Κυπριανου που απο οτι πληροφορουμαι κανει πολυ καλα παιχνιδια στην Αλκη.Ο Νεστορας μπορουσε να καμει καριερα αν ειχε ικανοτητα στο σκοραρισμα πραγμα που δεν θα μπορεσει πλεον στα 23 του χρονια.

Ανώνυμος είπε...

αελ, απολλων, αποελ και η ομαδα κοσμημα ερμης καταδικαζουν την επιθεση στον τραττο! γελα ο κοσμος. ποσα δια στο επομενο ματς που θα αδικηθουν εστω και σε μιση φαση να φκουν να καμουν παναυρκα για αδικιες? ο ερμης πριν λιες μερες εγραψε ενα κατεβατο για τις φασεις που δηθεν αδικηθηκε. απλα να θυμισω οτι μετα το ματς εφκαιναν και ελαλουσαν οτι ξερουν να χανουν.και εντελως τυχαια η στιγμη μεν ξεγελιεστε!

ΛΟΥΙΤΖΙ είπε...

ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΝΕΓΚΡΙ.ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΑΚΟΜΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΜΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΘΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΓΚΟΛΤΖΗ Π,Χ,ΤΣΑΝΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΟΥΡΗΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ERXETAI TO KALOKAIRI STHN AEK LARNAKAS ENAS APO TOUS KALYTEROUS AMYNTIKOUS TOU KOSMOU, 36ARHS MEN ALLA AKOMA 8HRIO... O LOGOS KOLLITOS TOU TEXNIKOU MAS DIEF8HNTH... ARA KAI ME LIGA LEFTA

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymotion.com/video/x1fbg2v_aek-apoel12_sport?start=23

Ατε ΑΕΚΑΡΑΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.