News Update :

AEK - Ερμής: After match

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ» Η ΕΞΑΔΑ

Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα μας σε ακόμα ένα παιχνίδι. Χωρίς πλάνο στο γήπεδο, με αργούς ποδοσφαιριστές και με έναν προπονητή ο οποίος δεν βοηθά καθόλου την ομάδα από τον πάγκο. Ο Ελευθερόπουλος με εξαίρεση τα παιχνίδια με Αποέλ και Αέλ δεν έχει δώσει το στίγμα του στην εμφάνιση της ομάδας μας. Στο σημερινό παιχνίδι με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν τραγική. Δεν υπάρχει 2ο πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσωπικά έχω πειστεί πλέον ότι δεν εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του. Από την αρχή της χρονιάς στέλνει τον Κάστρο στο αριστερό άκρο χαραμίζοντας τον ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο. Από την αρχή της χρονιάς αγωνιζόμαστε με έναν κόφτη και ότι μα ότι και να συμβεί αυτό δεν αλλάζει. Έχουμε φτάσει στην 9η αγωνιστική και ο Βαν Ντάϊκ βράζει τον πάγκο. Για να κάνω την σύγκριση είναι σαν το Αποέλ να αγωνίζεται χωρίς τον Μοράϊς. Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται αν δεν του δώσει παιχνίδια δεν θα βοηθήσει την ομάδα. Ακολουθούν δύο παιχνίδια ντέρμπυ στα οποία αν επιμένει σε όλα αυτά τα οποία έχει δείξει μέχρι σήμερα δεν πρόκειται να καταφέρουμε κάτι.

Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μουρίγιο- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Τομάς- Λουσέρο να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικά χαφ. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Κάστρο στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις. Στο 7ο λεπτό ο Κούλλης Παύλου προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με τους ποδοσφαιριστές του Ερμή να τον ανακόπτουν. Στο 9ο λεπτό ο Μυτίδης μετά από κόρνερ του Κάστρο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αραμπατζή. Στο 19ο λεπτό ο Μυτίδης με ωραία ενέργεια άδειασε του αντιπάλους και έκανε το πλασέ με τον Αραμπατζή να αποκρούσει σταθερά. Η ομάδα μας προσπάθησε πολύ το πρώτο 20λεπτο χωρίς όμως αποτέλεσμα και στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα αλλά και της ομάδας μας έπεσε κατακόρυφα. Ο Ερμής δημιούργησε κάποιες υποψίες ευκαιριών χωρίς όμως κάποια μεγάλη φάση μπροστά από την εστία μας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Ελευθερόπουλος πέρασε στο γήπεδο τον Μπαγκούρα στην θέση του Τομάς ο οποίος στο 43ο λεπτό δέχθηκε πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Παουλίνιο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό για τον ποδοσφαιριστή μας. Στο 47ο λεπτό ο Μπαγκούρα βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή του Ερμή πιάνοντας όμως ένα άψυχο σουτ το οποίο αποκρούστηκε εύκολα από τους αμυντικούς του αντιπάλου. Στο 50ο λεπτό ο Καταλά έκανε εξαιρετική σκαφτή μπαλιά στον Μυτίδη ο οποίος όμως έκανε πολύ κακό τέλειωμα στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Αραμπατζή. Ενώ η ομάδα μας φάνηκε να δουλεύει καλά, στο 52ο λεπτό ο Ελευθερόπουλος απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον πολύ επικίνδυνο Μυτίδη και πέρασε στο γήπεδο τον Ρέϋνα. Η ομάδα μας σε εκείνο το σημείο έχασε τις πολύ καλές κινήσεις του Μυτίδη και την δύναμη που πρόσδιδε στην ομάδα στον αέρα. Φάσεις δεν υπήρχαν στον αγώνα με τις δύο ομάδες να είναι ανούσιες και την ομάδα μας όσο περνά ο χρόνος να γίνεται χειρότερη. Χάσαμε σιγά σιγά το χώρο του κέντρου και ο Ερμής κρατούσε πολύ εύκολα το μηδέν στην άμυνα. Στο 69ο λεπτό ο Τσίνα με σέντρα σουτ παρολίγο να ξεγελάσει τον Νέγκρι και στην αντεπίθεση η ομάδα μας έχασε την πιο καλή της ευκαιρία στον αγώνα με τον Κάστρο από πλάγια αριστερά να κάνει το πλασέ στην αριστερή πλευρά του Αραμπατζή με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ερμή. Στο 72ο λεπτο ο Σκοπελίτης ζήτησε αλλαγή λόγω τραυματισμού στο πόδι και στην θέση του πέρασε ο Βαν Ντάϊκ με το σύστημα να παραμένει το ίδιο.Στο 76ο λεπτό ο Ντε Αζεβέδο με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσίνα με τον Νέγκρι να αποκρούει εντυπωσιακά. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν δημιουργήθηκε κάποια μεγάλη φάση με τις δύο ομάδες να παίρνουν ότι έδωσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν τραγική. Με εξαίρεση τους Τομάς-Μυτίδη το πρώτο ημίχρονο και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Καταλά-Μουρίγιο στο 2ο ημίχρονο οι υπόλοιποι ήταν επιεικώς κακοί. Κακός όπως είπα και στον πρόλογο μου ήταν και ο προπονητής με κακές αλλαγές και με ένα σύστημα το οποίο δεν αλλάξει ο θεός να κατεβεί στην γη. Δεν είμαι της διοίκησης ούτε έχω πληροφορίες μέσα από τη διοίκηση ούτε ξέρω σε ποιά κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά της ομάδας. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ποδοσφαιριστές χωρίς τσαγανό και έναν προπονητή να κάνει συνεχώς λάθη και να επιμένει στα ίδια και στα ίδια. Έχουμε καταντήσει ανοιχτό βιβλίο για όλους. Ακόμα και εμείς οι οπαδοί που δεν θεωρούμαστε ούτε και είμαστε ειδικοί επί ποδοσφαίρου γνωρίζουμε τις αλλαγές του πριν να τις κάνει. Είναι κρίμα για όλους μας και περισσότερο για τους ίδιους να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Δεν πάμε πουθενά με έτσι εμφανίσεις.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Καλή εμφάνιση από τον Νέγκρι χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει ιδιαίτερα. Στην μία και μοναδική μεγάλη ευκαιρία του αντιπάλου έδειξε τα αντανακλαστικά του και έσωσε την ομάδα κρατώντας το μηδέν. Με την μπάλα στα πόδια ήταν σωστός και ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΕΡΤΑΚΑΣ: Προσπάθησε όσο μπορούσε επιθετικά χωρίς όμως να δημιουργήσει επικίνδυνη φάση. Αμυντικά ήταν αρκετά καλός αν και σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκε μόνος απέναντι σε 2 και 3 αντιπάλους. Από την πλευρά του δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και βγήκε και η σέντρα στον Ντε Αζεβέδο στην πιο μεγάλη ευκαιρία του Ερμή στον αγώνα. Μπορεί και πολύ καλύτερα ο Λευτέρης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Δεν έκανε το παραμικρό λάθος και ανέβασε την ομάδα στην επίθεση σωστά. Είναι αμυντικός που ξέρει μπάλα και αυτό είναι πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Στην φάση του Ντα Αζεβέδο όλη η άμυνα κοιμήθηκε και θα έπρεπε να έχουν καλύτερη αντίδραση. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του και ελπίζω να είναι υγιής στην συνέχεια γιατί είναι υπερπολύτιμος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Η φάση του 61ου λεπτού ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της σημερινής του παρουσίας. Έχασε την μπάλα από καλό μαρκάρισμα αντιπάλου και αναγκάστηκε να τον σταματήσει αντικανονικά και να δεχθεί την 3η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Τα λάθη τα οποία κάνει ο Καταλά είναι δείγμα της κακής ψυχολογίας και της χαμηλής αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών μας. Στο περσινό πρωτάθλημα είναι ζήτημα αν έκανε 1 με 2 λάθη χωρίς πίεση και έχοντας κακή επιλογή. Στο φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά τα λάθη τα οποία έχει κάνει. Πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του και αυτός και ο Μουρίγιο και να αρχίσει η ομάδα να ανεβαίνει. Αλλιώς τα χειρότερα έπονται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Πολύ μέτριο παιχνίδι με κακά ανεβάσματα και καθόλου βοήθεια στον Κάστρο επιθετικά. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια περιορίστηκε στα αμυντικά του καθηκοντα και δεν είχε τα συνεχή και επικίνδυνα ανεβάσματα περασμένων αγώνων. Δεν γνωρίζω αν ήταν εντολή του προπονητή πάντως δεν είχε πολλή συμμετοχή στη δημιουργία της ομάδας και αυτό στοίχησε γενικά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Όπως πάντα τα έδωσε όλα. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε πολύ καλά τους χώρους κάνοντας αθόρυβη δουλειά. Με τον Βαν Ντάϊκ στο πλευρό του μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα και να βρει το στήριγμα το οποίο δεν έχει αυτή την στιγμή. Πιέζοντας τον Σκοπελίτη η ομάδα κόβεται στα 2 αφήνοντας τον αντίπαλο να περιμένει την μακρινή μπαλιά την οποία μπορεί να σταματήσει πολύ εύκολα. Ελπίζω σε κάποια στιγμή να το δει ο Ελευθερόπουλος αν και δεν νομίζω να το πιστεύει πολύ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΟΜΑΣ: Ο καλύτερος του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα μας. Κέρδισε 2 κίτρινες κάρτες από τους αντιπάλους και έτρεχε παντού. Πέρασε μπαλιές στους ακραίους μας και προσπάθησε να δημιουργήσει. Αναχαίτισε πολλές επιθέσεις των αντιπάλων με επιτυχία και ο τραυματισμός του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου επηρέασε σημαντικά την ομάδα μας. Ελπίζω ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός γιατί πρόκειται για παίκτη κλειδί στον τομέα δημιουργίας μέσα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Τραγικός. Δεν προσέφερε απολύτως τίποτα μέσα στο γήπεδο πέρνα κάποιων καλών κάθετων μπαλιών. Η χειρότερα του φετινή εμφάνιση χωρίς καμία διάθεση για τρέξιμο και με πολύ κακές και άστοχες επιλογές. Δεν ξέρω τι φταίει αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι η θέση στην οποία μπορεί να αποδώσει καλύτερα είναι αριστερό εξτρεμ και όχι αριστερός εσωτερικός μέσος. Μία αλλαγή του Λουσέρο με τον Κάστρο θα δείξει την διαφορά τόσο στον έναν όσο και στον άλλον.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Μέτρια εμφάνιση από τον Κούλλη χωρίς καθαρό μυαλό και με κακές επιστροφές. Αν και προσπάθησε πάρα πολύ να βοηθήσει και αμυντικά τον Μέρτακκα σε πολλές φάσεις έμεινε ψηλά αφήνοντας τον Μέρτακκα με δύο και τρείς αντιπάλους. Τα στημένα του δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα και σε μία πολύ καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε η μπάλα βρέθηκε στο δεξί του πόδι το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει σωστά. Μπορεί για πολύ περισσότερα και δεν θα τον στήσω στον τοίχο για ένα κακό παιχνίδι. Έχει προσφέρει πάρα πολλά φέτος και κάνει σε γενικές γραμμές καλή χρονιά. Παλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΚΑΣΤΡΟ: Δεν μπορεί αριστερό εξτρεμ. Δεν μπορεί ο άνθρωπος τι να κάνουμε; Ούτε την ντρίμπλα στο ένας με έναν διαθέτει, ούτε ταχύτατος είναι ούτε, ούτε, ούτε. Τι άλλο να πούμε εμείς οι οπαδοί δηλαδή. Χαραμίζουμε συνεχώς μία θέση στο γήπεδο με αυτόν τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον οποίο θεωρώ ότι αδικεί ο προπονητής μας. Για να τον χρησιμοποιεί συνεχώς σημαίνει ότι τον πιστεύει. Ας τον βάλει στην φυσική του θέση τότε να δούμε πόσο καλά θα αποδώσει!! Μοναδική καλή στιγμή στον αγώνα η φάση του 70ου λεπτού με το πολύ καλό πλασέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Για όση ώρα αγωνίστηκε ήταν με διαφορά ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής. Έβαλε πολλή πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς και δημιούργησε ευκαιρίες. Δεν είχε καλά τελειώματα όμως ήταν συνεχώς μέσα στις φάσεις. Η αλλαγή του στο 52ο λεπτό ήταν εντελώς άστοχη και χωρίς η ομάδα εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή να χρειάζεται αλλαγή στην συγκεκριμένη θέση. Αν ο Ελευθερόπουλος δεν ήταν ικανοποιημένος μπορούσε να τον αλλάξει από το ημίχρονο. Από το σημείο που πέρασε εκτός ο Μυτίδης η ομάδα δεν είχε επιθετικό να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΠΑΓΚΟΥΡΑ: Μπήκε στο ημίχρονο στην θέση του Τομάς με σαφής οδηγίες να δημιουργήσει. Του παρουσιάστηκε μία φοβερή ευκαιρία στο 47ο λεπτό την οποία ο παλιός καλός Μπαγκούρα θα τελείωνε πολύ εύκολα. Προσπάθησε να δημιουργήσει και είχε συμμετοχή σε ότι καλό δημιουργήσαμε στο 2ο ημίχρονο. Δυστυχώς όμως θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με τραγική φυσική κατάσταση η οποία φαίνεται από τις επιστροφές του μέσα στο γήπεδο και με πολύ μα πολύ λίγα τρεξίματα. Δυστυχώς αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν έχει το μυαλό ούτε τον χαρακτήρα για το κάτι παραπάνω που χρειάζεται. Δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΡΕΥΝΑ: Κέρδισε ελάχιστες μονομαχίες και μοναδική καλή του προσπάθεια ήταν η τελικά πάσα στον Κάστρο στο 70ο λεπτό. Δεν βοήθησε καθόλου και η ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο ήταν εντελώς ακίνδυνη. Σίγουρα ο Μυτίδης ήταν πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος για την άμυνα του Ερμή. Πολύ κακή έμπνευση από τον Ελευθερόπουλο με έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμής. Από την άλλη έχει το ελαφρυντικό ότι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά βγαίνει εκτός της πατρίδας του είναι ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη από όλους μας. Εντούτοις δεν παύει από τον να ήταν πολύ κακός σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Είναι υπερπολύτιμος για αυτή την ομάδα. Καλύτερα στο γήπεδο και να κάνει μέτριες εμφανίσεις παρά στο πάγκο και να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα στο γήπεδο. Μπήκε στο 72ο λεπτό και προσπάθησε να βοηθήσει χωρίς όμως να καταφέρει πολλά. Είναι κρίμα για την ίδια την ομάδα να μην πέρνει καμιά βοήθεια από τον Ολλανδό. Αν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα τον Γκρέγκορ, είτε αυτό είναι οικογενειακό είτε αυτό είναι με τον προπονητή της ομάδας είτε είναι οικονομικό ας προσπαθήσει η διοίκηση να βρει την λύση. Δεν νοείται αυτός ο ποδοσφαιριστής που έχει κάνει όλους τους οπαδούς της Άεκ να τον αγαπήσουν όχι μόνο για τον χαρακτήρα του αλλά και για την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής να μην έχει θέση σε αυτή την πολύ κακή Άεκ που βλέπουμε φέτος. Ας του δώσει φανέλα βασικού ο Ελέ και ο ίδιος θα θυμίσει σε όλους ποιός είναι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι επιθετικά έχει δουλέψει την ομάδα και μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Από την άλλη όμως όταν τον διαβάσουν καλά οι αντιπάλοι δεν έχει 2ο πλάνο. Είναι κολλημένος από την μέρα που ήρθε σε αυτό το καταραμένο 4-1-4-1 με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Σκοπελίτη ή τον Βαν Ντάϊκ. Η ομάδα μας τόσα χρόνια πάντα έπαιζε με δύο αμυντικούς μέσους με τα αποτελέσματα να είναι πολύ θετικά. Σίγουρα ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του απόψεις και την δική του φιλοσοφία αλλά βλέποντας αυτές τις τραγικές εμφανίσεις θα πρέπει να αλλάξει κάτι μέσα στην ομάδα. Σκοπελίτης και Βαν Ντάϊκ έχουν αγωνιστεί μαζί και στο παρελθόν με εξαιρετική επιτυχία. Ας το δοκιμάσει και αυτός σε κάποια στιγμή να δει τι θα αλλάξει στην ομάδα. Επίσης οι αλλαγές του έχουν καταντήσει ρουτίνα. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα η αλλαγή του Μυτίδη με τον Ρέϋνα σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν το λιγότερο άστοχη. Εξακολουθεί από την πρώτη αγωνιστική να βάζει τον Κάστρο στα άκρα χωρίς να δίνει ευκαιρίες στους Μιχαλόπουλο-Ιβάνκο οι οποίοι είναι καθαροί εξτρεμ. Θεωρώ ότι αν συνεχίσει να πιστεύει ότι η ομάδα απλώς θα ανακάμψει χωρίς ο ίδιος να βοηθήσει τότε δεν έχουμε καμία τύχη. Υπάρχουν πολλές αλλαγές οι οποίες μπορούν να γίνουν και θα πρέπει ο ίδιος να το πάρει απόφαση. Σήμερα το παιχνίδι το έχασε μόνος του (η ισοπαλία με τον Ερμή ήττα είναι).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

22 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

To mono pou kerdisame xtes gia mena itan o Mpakoura
Oti kalo dimiourgisame xtes ( 2 - 3 faseis diladi ) ksekinise apo ton Bakoura

Tha ithela na to do vasiko sto Pap anti tou tomas

Χρίστος είπε...

Συμφωνώ φίλε 100% με την ανάλυσή σου. Η υπομονή μας πλέον εχει εξαντληθεί.

Ανώνυμος είπε...

Hammer
Φαντάσου που έχουμε καταντήσει.. Ο Bagura να ήταν και από τους καλούς μας... Στη ευκαιρία στο 47` φάνηκε να μη `σώνει` τη μπάλα και την πάσαρε με όση δύναμη έχει το σιούτ ενός 8χρονου... Ο Μυτίδης ήταν από τους καλύτερους μας, ΝΑΙ, αλλά όταν είσαι καθαρός επιθετικός δεν `πασάρεις` στον αντίπαλο τερματοφύλακα στις λίγες ευκαρίες που βρίσκεις. Στις κακές εμφανίσεις ή ανάμεσα στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος. Το ίδιο έκανε και ο Κούλλης σε τουλάχιστο μια περίπτωση, το ίδιο και ο Μπακούρα. Ο Ρέϊνα δε μπορεί τις μακρινές μπαλιές. Είναι της κάθετης πάσας, και όταν εγκλιματιστεί θα είναι πλέον αργά. Μακάρι να μπορεί να αλλάξει κάτι από τον προπονητή. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτά έχουμε παιδιά... Ο Φλώρος αναφέρθηκε ξανά στη δημιουργία φάσεων χωρίς γκολ αλλά θυμήθηκε και τα φιλικά. Τι να τα κάνω? Άρα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη επίτευξη τέρματος και αυτό είναι μια από τις πολλές μας αδυναμίες.

Ανώνυμος είπε...

Opos egrapses sosta o mitidis piese allaaaaaa. Opos kathe pexnidi xani poles klasikes eukeries
Den prepe na leme panta ta kalitera epidi einai nearos kiprios kai to simpathoume. Einai 9agonistiki kathe pexnidi dimiourgoume poles eukeries kai evale mono 3.alles omades o epithetikos vriski mia kai to vazi.

Ανώνυμος είπε...

ALLAGI PROPONITI....EXTES OXI SIMERA...
MARIOS KONSTANTINOY ....FTINOS KAI KALOS.....

Ανώνυμος είπε...

O Thomas ήταν εξαιρετικός χτές. Αλλαγή χρειάζεται ο γυμναστής της ομάδας. Με 3 αναγκαστικές αλλαγές, κάτι πάει πολλά λάθος .

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε πρόβλημα στα άκρα. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα των τελευταίων χρόνων δλδ τα άκρα έχει γίνει το μεγάλο μας μειονέκτημα φέτος. Θα ήθελα να δώ επιτέλους τον λουσερο να παίζει ακραίος επιθετικός. Παίχτες για τ κέντρο δόξα σόι ο θεός έχουμε και πολύ καλούς μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Οταν πριν τεσσερα χρόνια ανεβήκαμε στη πρώτη κατηγορία απο το πρωτο κιόλας παιχνίδι νοιωσαμε περήφανοι για την ομάδα μας. Χάσαμε από την Ομόνοια αλλα χειροκρουήσαμε τους παίχτες. Το χειροκρότημα κράτησε για τρία χρόνια όσα δηλαδή την τύχη της ομάδας μας την κρατούσαν ανθρωποι που καταλάμβαιναν από ποδόσφαιρο. Ο Κρόυφ, ο Χοφλαντ αλλά και ο Σιμόν μας ανέβασαν επίπεδο. Ολοι μιλούσαν για το μοντέλο ΑΕΚ και μεις νοιώθαμε ωραία για την ομάδα μας.Φαίνεται όμως ότι αυτό που οι άλλοι ζήλευαν εμείς κατορθώσαμε να το καταστρέψουμε για αλλοτροια συμφέροντα ορισμένων.Πρωτα δίωξαμε τον Κρόυφ μετά φάγαμε τον Χόφλαντ και μετά με ερασιτεχνισμούς χάσαμε και τον Σιμόν. Για την ανύπαρκτη διοικηση το πρόβλημα είναι ο κόσμος και όχι τα τρανταχτα της λάθη. Καταντήσατε κύριοι την ομάδα μοντέλο σε μπουρδέλο. Τις θέσεις κλειδια τις κρατούν ασχετοι με το αντικείμενο και την τύχη της ομάδας την εμπιστευτήκατε σε μαθητευομενο προπονητη. Αν κύριοι δεν είστε ικανοί να διοικήσετε δεν είναι ντροπλη παραιτηθήτε. Αφήστε τους υγιείς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να αναλάβουν.. Κε Λευκαρίτη, κε Καραπαττακη και Κε Σταυρου είανι η ώρα να αναλάβετε. Ανεβάστε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει και μη ακολουθήτε αυτους που μας εστειλαν στη δευτερη κατηγορία, Εκει θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια τα επόμενα χρόνια. Ξεκινήστε διώχνοντας τον αχάπαρο προπο-νητη μας. Ο κόσμας της ΑΕΚ θα σας στηρίξει. Κύριε Μιχαηλίδη δυστυχώς αδίκησες τον εαυτό σου αφου αυτό που έκτισες το χάλασες βάζοντας σε θέσεις κλειδιά της Διοίκησης και της ομάδας άτομα επικυνδινα και άσχετα με το άθλημα

Ανώνυμος είπε...

simfono k go. o mixailidis en gia moustra pou ine kai tipote allo. k sxetika me bagura ego exo na po san na k ipotimisamen to polla k eksegrapsamen ton. ama piasi lia pexnidia sta podia tu en na dite mapa pou tha peksi.

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε προπονητή, ή μάλλον να σας θυμίσω ότι ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ τον Δημητρίου και φέρατε έναν αχάπαρο με αποτέλεσμα να χαθεί η χρονιά. Είμαστε αρκετά πίσω από την έξοδο στην Ευρώπη, και με τις αλχημίες του Ελε, η ομάδα δεν πάει πουθενά. Το είπα και πριν, ότι έχουμε μια ομάδα με κουτσούς που παίζουν 1 παιχνίδι και κάθουντε 4, ο καλύτερος παίχτης που είχαμε και ο πιό ακριβός ο Βαν Νταϊκ, κάθετε πάγκο, ο προπονητής παίζει με ένα σύστημα που δεν χρειάζετε να είσαι ποδοσφαιρική διάνοια να το καταλάβεις, Φέτος ήταν η ευκαιρία σαν ομάδα να κάνουμε την διαφορά και το κάτι παραπάνω, αλλά μάλλον απίθανο.

Τουλάχιστο, δώστε την ευκαιρία σε Αεκτζήδες όπως τον Δημήτριου να ανάλαβουν την ομάδα και νιώθω το ίδιο όπως πολλοί άλλοι οπαδοί ότι αδικήσατε τον Τζίμη, τουλάχιστο κάμετε κάτι για να σωθεί η χρονιά...

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Προσωπική μου γνώμη, ο καταλληλότερος για νέος μας προπονητής είναι ο Steve Constantinιdes. Έδωσε δείγματα γραφής και είναι γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν χωρούν άλλοι πειραματισμοί έτσι ώρες.

Χρίστος είπε...

Tο λέμε όλοι από την πέμπτη αγωνιστική. Βαν ντάικ και σκοπελίτης μαζί στην εντεκάδα. Τούτος ο κομπλεξικός εν μπορεί να το δοκιμάσει μια φορά, ΕΣΤΩ από περιέργεια? Πολλές φορές δίνει την εντύπωση ότι βάζει τον Γκρέγκορ αλλά χωρίς τον σκοπελίτη απλά για να τον καταστρέψει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:08, ο Μπακούρα είναι ποσπασμένος....θα παίζει 1 παιχνίδι και να κάθετε 5. Έχει 2 σοβαρούς τραυματισμούς(ο ένας με αυτοκινήτο και μετά από βλακεία του έπαθε υποτροπή στο ίδιο σημείο), για αυτό ο Απόλλωνας τον άφησε να φύγει...Θέλουμε προπονητή επείγων και άμεση λύση είναι ο Στηβ όπως είπε ένας φίλος και ελπίζω οι διοικούντες να δράσουν ΑΜΕΣΑ...

Kimonmaniac

Κωνσταντίνος είπε...

Σύντροφοι Αεκτζίες,
θεωρώ ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη Κύπρο. Στη Θεωρία όμως. Στη πράξη, είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι δεν πάει καλά "Λόγοι που φτάσαμε σε αυτό το οριακό σημείο:1. Οικονομικό (ίσως οι παίκτες να είναι και απλήρωτοι ακόμα!!)2. Ερασιτεχνισμοί της Διοίκησης 3. Λάθος νοοτροπία του κόσμου (¨οχι ένα, αλλά πολλά βιβλια μπορούν να γραφτούν για το φαινόμενο "Σκαλιώτης' και κατά συνέπεια "Αεκτζής"4. Προπονητής. Για τα πρώτα 2 σημεία δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Οι άνθρωποι της Διοίκησης προσπαθούν όσο μπορούν με τους λίγους οικονομικούς πόρους που οι ίδιοι διαθέτουν. Όσοι από εμάς θέλουν και μπορούν να αναλάβουν ας το κάνουν.Όμως για τον κόσμο και τον προπονητή μπορούμε να πούμε πολλά Για το κόσμο τα είπαμε πολλές φορές": Η απόλυτη μουρμούρα, η απόλυτη ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα. απλά να συγκρίνουμε το κόσμο μας με τον κόσμο της ΑΕΛ, του Απόλλωνα. Μιλούμε για κόσμο άρρωστο, που κόβει τις φλέβες του για την ομάδα τους. Κόσμο που διανυκτερεύει έξω από το σωματείο για ένα εισιτήριο, για ένα μάτς, για μια ιδέα. Τα σχόλια σύντροφοι μου περιττεύουν. Είμαστε ακόμα πολύ πίσω. ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ. Για τον προπονητή, τι να πω!!!! τα είπατε και σεις, τα λέμε κάθε μέρα, τα βλέπουμε κάθε βδομάδα. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ, ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΜΗΔΕΝ.Λάθος παίκτες σε λάθος θέσεις, λάθος σύστημα. Δεν κέρδισε τους παίκτες, δεν κέρδισε ούτε κι' εμάς. Είναι τέτοιο το ποδόσφαιρο που παίζουμε που κάνει τους μετριότατους και κακούς Μέρτακκα και Κούλλη τους καλύτερους μας παίκτες, ενώ κάνει τα αστέρια μας (Φαν Ντάικ, Λουσέρο, Ρεινα, Πιντάδο, Καταλά, Μουρίλιο, Κάστρο κτλ,) σαν παίκτες δεύερης διαλογής. Πολύ απλά διότι όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως, παίζουν σε λάθος θέσεις. Και όλα ξεκινούν από το κέντρο και μπροστά της ομάδας. Ενώ έχουμε ασύλληπτες σε ποιότητα μονάδες, Σκοπε, Φαν ταικ, Τομάς, Κάστρο, Λουσέρο, ο Έλευθερόπουλος καταφέρνει τα ακατόρθωτα. Να Ξεγυμνώνει την ομάδα, με τις εμμονές του, να χρησιμοποιεί μόνο ένα αμυντικό χαφ (Σκοπε), και να παίζει με τα ανάποδα πόδια στα εξτρέμ. Είμαι περίεργος να δω όταν επιστρέψει ο Μάτσι σε ποια θέσει θα το βάλει. Απλά υπερθεματίζω το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Στη ψυχολογία, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι με εμμονές χρήζουν παρακολούθησης και θεραπείας. Και ο συγκεκριμένος είναι όντως ένας τύπος κομπλεξικός, με όχι μία, αλλά πολλες εμμονές. Όπως είπα και στην αρχή η ομάδα διαθέτει ένα πλήρες σύνολο. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙΣ!!!! Ο Κάανεν, πχ, εξεσήκωνε την κερκίδα, ο Σιμόν μας πάθιαζε, ο Μουσκάλλης μας έκανε και ονειρευόμασταν, ο Κρόιφ μας ενέπνεε ΚΤΛ. Αν και δεν είμαστε προπονητές, αν και δεν βάζουμε λεφτά, αν και δεν κατέχουμε το αντικείμενο, απλά απευθύνομαι στη Διοίκηση και τους καλώ να σκεφτούν τουλάχιστο τα λεφτά που επενδύουν, το κόπο που βάζουν και τις προσπάθειες που καταβάλουν. Ας του μιλήσει κάποιος!! Καλέστε τον σε συνεδρία και πεστε του κάτι. Μιλήστε με τους παίκτες αν είναι οκ, αν μπορούν να αποδώσουν καλυτερα υπό άλλες συνθήκες. Αν αρέσει στο κούλλη να παίζει δεξιά, αν αρέσει στο Λουσέρο να χαραμίζεται, αν αρέσει στον Φαν Νταικ και στον Ιβανκο να βράζουν τον πάγκο, αν αρέσει στον Καταλά και στον Μουρίλιο να εκτίθονται συνέχεια λόγω ανυπαρξίας του Κεντρου της Ομαδας, κτλ. Φίλοι της Διοίκησης: ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΕΛΕ) ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
Πάντοτε συντροφικά, Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εκαταντήσαν μας να μεν κοιμούμαστε πλέον , πιστεύω ότι είναι επείγον ο κύριος Μάριος (απολογούμαι που δεν θυμούμαι επίθετο), που είχε φέρει τον Κρόιφ στην ΑΕΚ να έρθει πίσω στην διοίκηση

Ανώνυμος είπε...

EIMASTE MIA MIKRH OMADA! AYTO FAINETAI KAI APO THN ANTIMETWPISH APO TOUS DHMOSIOGRAFOUS KAI TA MESA MAZIKHS ENHMERWSHS! DEM EXOUME DIOIKHSH KAI DYNATOUS OIKONOMIKOUS PARGAGONTES,, DEN EXOUME EKPROSWPO TYPOU, DEN EXOUME OPADOUS, DEN EXOUME PROPOMHTH, DEN EXOUME OMADA, EXOUME OMWS SWMATEIO GIA TABLI KAI KALO SOUBLAKI KAI ENA MEGALO PARKING TZAI GENIKA EIMASTE GIA TA PANAIRKA TOY KATAKLYSMOU, PEITE MOU KYRIE LEFKARITH AN H MTN, MAZDA KAI OI ALLOI XORHGOI TWN MEGALWN OMADWN DIAFIMIZOUN STIS FANELLES MAS KAI FIATI ESEIS NA DINETE LEFTA STIS OMADES AYTES? GIA AYTO KAI MONO TO LOGO ANHKOUME STON OMILO TWN MIKRWN OMADWN.
KWSTAS - LYMPIA.

Ανώνυμος είπε...

Στους υποψήφιους να αναλάβουν τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός της ΑΕΚ τα... άκουσε, όπως και οι παίκτες, από τον κόσμο της ομάδας μετά την ισοπαλία με τον Ερμή στο ΓΣΖ την Κυριακή, αλλά απολαμβάνει, όπως φαίνεται, προς το παρόν τη διοικητική στήριξη.

Ρεζιλίκια απλά...ας φυή να πάει στο καλών!!! Αλλα φαίνεται ότι κανένας δεν μας ακούει!

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΕΛΑΝ 200000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ - Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΣ - ΤΖΑΙ ΞΑΦΝΙΑΚ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΩΡΑ Σ.Ο.Σ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΕΘΕΛΑΜΕ ΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΖΑΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ....... ΜΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ, ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Χρίστος είπε...

Φίλε Κωνσταντίνε, έγραψες ακριβώς εκείνα που ήθελα να γράψω. Ας τα μεταφέρει κάποιος στη διοίκηση. Αν και νομίζω ότι λόγω εγωισμού και κυρίως ασχετοσύνης δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιθκιά μα εν σοβαρή η διοίκηση? αντί να μειώνεται το χρέος πολλυνίσκει μόνο του? 3 μύρια χρέος? σκεφτείτε να εκάμναμε και καμιά υπέρβαση στον προυπολογισμό, θα εβρίσκαν 50 μύρια...και θκιαβάζω να γίνουν λύσεις συμβολαίων τον γενάρη, με ποιούς εν να μείνουμε ρε κοπέλια? λειφκούμαστε κεντρικό αμυντικό και εν να θκιώξουν τζιόλας?και πώς εδιέρρευσαν σε εφημερίδα χαρτί και καλαμάρι τα οικονομικά μας?έτο ίσσεν να φκει ο πρόεδρος να μας το πει και να αποδείξει ότι μας επεριπαίξαν οι διοικούντες, δώστο του δημοσιογράφου να φκάλει και θέμα...

Ανώνυμος είπε...

εφκήκε ο πρόεδρος τωρά και είπε ότι σε 5 χρόνια θα επανέλθουμε στο επίπεδο των τελευταίων 3 χρόνων και να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας που την ομάδα... τίποτε άλλο?

Ανώνυμος είπε...

Νέο είναι όταν είναι στην αποστολή ο Μπακούρα. . .

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.