News Update :

ανόρθωση - ΑΕΚ 1-1: After match

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΟΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ

Με γκολ του Τομάς στο 94ο λεπτό η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αντώνης Παπαδόπουλος. Η χρυσή αλλαγή του Ελευθερόπουλου αξιοποίησε την μοναδική καλή ευκαιρία της ομάδας μας στο 2ο ημίχρονο και μας έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μία Άεκ διπρόσωπη με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο προς κακό δεύτερο. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, ακόμα καλύτερη και από το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Αελ. Με συνεχές πρέσιγκ σε όλο το γήπεδο και με τους ποδοσφαιριστές μας να βγάζουν πάθος και δύναμη στις μονομαχίες με τους αντιπάλους δημιουργήσαμε και χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες. Στο 2ο μέρος η ομάδα μας έριξε τον ρυθμό της και αρκέστηκε στο να ανακόπτει τις επιθέσεις του αντιπάλου και ευτυχώς μετά το 1-0 του Γκαρσία καταφέραμε στην μοναδική καλή μας ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο να σκοράρουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Η ομάδα δημιουργεί με ευκολία ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν υπάρχει το καθαρό μυαλό στο τελείωμα της φάσης. Στο σημερινό παιχνίδι οι ευκαιρίες που έχασαν οι Μυτίδης- Ρέϋνα ήταν απίστευτα μεγάλες. Από την άλλη αυτό που μένει σε όλους μας είναι ένα αίσθημα αισιοδοξίας για την συνέχεια ότι κάποια στιγμή θα ρθούν και τα γκολ.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Λόπεζ-Μουρίγιο- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικά χαφ για πρώτη φορά στην φετινή σαιζόν αγωνίστηκαν οι Σκοπελίτης-Βαν Ντάϊκ με τον Κάστρο να κινείται σε ρόλο οργανωτή μπροστά τους. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Μυτίδη στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ρέϋνα.

Το παιχνίδι στο πρώτο 15λεπτο ήταν πολύ γρήγορο με καλό ρυθμό και από τις 2 ομάδες. Η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πιέσει ψηλά στην άμυνα της Ανόρθωσης ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αμυντικών της αντίπαλης ομάδας. Στο 2ο λεπτό ο Παύλου με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή του αντιπάλου με τον Ρέϋνα από πολύ κοντά να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά. Ο Κολαούτι στο 8ο λεπτό είχε το πρώτο καλό σούτ στον αγώνα και από εκεί και πέρα η ομάδα μας έγινε το αφεντικό στον αγώνα. Με τους Σκοπελίτη- Βαν Ντάϊκ να κάνουν φοβερή δουλειά και τους Μουρίγιο-Καταλά να φαντάζουν απροσπέλαστοι κερδίσαμε τον χώρο του κέντρου και ασκήσαμε τρομερή πίεση στον αντίπαλο. Στο 15ο λεπτό ο Μυτίδης με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Παύλου φάτσα με τον Βέγκα από πλάγια δεξιά με τον κύπριο άσο μας να τελειώνει κακά την φάση με το δεξί του πόδι. Στο 18ο λεπτό ο Ρέϋνα βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Ανόρθωσης με το σουτ του όμως να είναι πολύ αδύνατο και να το αποκρούει εύκολα ο Βέγκα. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 22ο λεπτό ο Κάστρο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης και στο 26ο λεπτό ο Μυτίδης, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Άντιτς προς τον Βέγκα με λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ήταν η πιο μεγάλη ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Στο 29ο λεπτό ο Ρέϋνα με εξαιρετικό πλασέ ανάγκασε τον Βέγκα σε μεγάλη απόκρουση και στο 33ο λεπτό ο Μυτίδης μετά από μακρινή μπαλιά του Μουρίγιο από την άμυνα μας με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Βέγκα. Στο 43ο λεπτό ο Παύλου με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα έξω και στο 44ο λεπτό ο Μυτίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Βέγκα πλάγια αριστερά όπως επιτίθετο η ομάδα μας με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να αποκρούει το πλασέ του ποδοσφαιριστή μας.

Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο και έχασε την μάχη του κέντρου. Στο 51ο λεπτό ο Φοφανά με κεφαλιά ψαράκι ανάγκασε τον Νέγκρι σε δύσκολη απόκρουση και στο 55ο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Εγγλέζου να αντικαθιστά τον τραυματία Μαγκρελασβίλι. Η ομάδα μας δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και η Ανόρθωση φαινόταν πιο διεκδικητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56ο λεπτό ο Φοφανά είχε ένα καλό σουτ που πέρασε έξω και στο 63ο λεπτό ο Μυτίδης πέρασε εκτός με τον Λουσέρο να περνά στην θέση του και να αγωνίζεται ως αριστερό εξτρεμ. Στο 68ο λεπτό ο προπονητής μας πραγματοποίησε την τελευταία του αλλαγή, αναγκαστική και αυτή, με τον πολύ καλό Σκοπελίτη να αποχωρεί τραυματίας και στην θέση του να περνά ο χρυσός σκόρερ Τομάς. Παράλληλα ο προπονητής μας άλλαξε το σύστημα φέρνοντας τον Λουσέρο δίπλα από το Τομάς στο κέντρο και περνώντας τον Κάστρο στο αριστερό άκρο της επίθεσης αφήνοντας τον Βαν Ντάϊκ μοναδικό αμυντικό χαφ. Στο 73ο λεπτό, ο Κάλβο εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά όπως αμύνεται η ομάδα μας με τον Κολαούτι να πιάνει την κεφαλιά και να αναγκάζει τον Νέγκρι σε ασταθή απόκρουση με τον επερχόμενο Γκαρσία με τακουνάκι από κοντά να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι και μετά στα δίκτυα της ομάδας μας. Η ομάδα μας προσπαθούσε να πιέσει και οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα. Στο 83ο λεπτό ο Παύλου έκανε το πολύ δυνατό αριστερό σουτ με τον Ζόρζε να αποκρούει με το χέρι με τον διαιτητή του αγώνος να μην καταλογίζει το ολοκάθαρο πέναλτυ. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν και να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση κάτι που κατάφεραν στο 93ο λεπτό με τον Λόπεζ να βγάζει την σέντρα από δεξιά, ο Ρεϋνα άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Τομάς με εξαιρετικό κοντρολ και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς υπερβολή 3 ή ακόμη και 4 γκολ χωρίς όμως να το καταφέρουμε. Αυτή η δυστοκία που παρουσιάζει η ομάδα στο θέμα γκολ είναι απίστευτη. Δημιουργούμε εύκολα ευκαιρίες τις οποίες όμως ακόμα πιο εύκολα σπαταλούμε. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι θέμα ποδοσφαιριστών και ψυχολογίας πλέον το θέμα αυτό, αφού ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι αυτή η γκίνια θα σπάσει σύντομα. Τέλος, είναι η πρώτη φορά την φετινή περίοδο που είδαμε σύστημα με 2 αμυντικά χαφ και τον Κάστρο να αγωνίζεται στην φυσική του θέση ως 10άρι. Το στήσιμο του Ελευθερόπουλου σήμερα ήταν άψογο και βοήθησε την ομάδα με λίγες αλλαγές και διαφοροποιήσεις να παρουσιάσει αυτή την εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Με Βαν Ντάϊκ και Σκοπελίτη στο γήπεδο η ομάδα μας δυναμώνει πάρα πολύ στον άξονα και ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται μπροστά τους είναι ελεύθερος να δημιουργήσει. Σωστή και η επιλογή να αγωνιστεί ο Λόπεζ δεξί μπακ αφού απέναντι στον Φοφανά, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, τα πήγε πάρα πολύ καλά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και στην φάση του γκολ προδόθηκε από την άμυνα του. Πρέπει να είναι λίγο πιο ήρεμος με την μπάλα στα πόδια και να προσδίδει αυτή την ηρεμία και στους αμυντικούς του. Χάϊλαϊτ του σημερινού παιχνιδιού η ντρίμπλα του στον Μάκο στο 54ο λεπτό. Είναι σε καλή κατάσταση και μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΟΠΕΖ: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και ένα μέτριο δεύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο κράτησε πολύ σωστά την θέση του και δεν άφησε τον Φοφανά να δημιουργήσει ούτε υποψία ευκαιρίας. Στο επιθετικό κομμάτι δεν ήταν σωστός με 2 πολύ κακές σέντρες στην περιοχή του αντιπάλου. Στο 2ο μέρος φάνηκε κουρασμένος και χωρίς καθαρό μυαλό. Δεν βοήθησε επιθετικά τον Παύλου και από την πλευρά του δημιουργηθήκαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Εντούτοις στο 93ο λεπτό είχε την πολύ καλή μπαλιά στην περιοχή του αντιπάλου από την οποία προήλθε και το γκολ της ισοφάρισης. Προσωπικά, έχω πολύ καλή άποψη για τον Λόπεζ και θέλω να ελπίζω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα αποκτήσει σταθερότητα και καλό ρυθμό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Αρχοντικό παιχνίδι. Μπορεί στην φάση του γκολ της Ανόρθωσης να χάνει τον αντίπαλο αλλά σε γενικές γραμμές έκανε μεγάλο παιχνίδι. Μαζί με τον Καταλά σταμάτησαν ότι καλό πήγε να δημιουργήσει η Ανόρθωση και στο 2ο μέρος ανέβασαν και την ομάδα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση να τον έχουμε υγιή και μακρία από τραυματισμούς. Μαζί με τον Καταλά είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στην θέση τους στο νησί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Τρομερό παιχνίδι από τον αρχηγό. Χωρίς σχεδόν κανένα λάθος και με πολύ πάθος στο παιχνίδι του. Δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ από την άμυνα μας και ίσως να έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Τρομερός αμυντικός, συγχρονισμένος, με καίριες επεμβάσεις. Ο καλύτερος σε απόδοση από όλους στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Στο πρώτο μέρος δεν άφησε τον Κάλβο να δημιουργήσει ιδιαίτερα. Φυσικά από την πλευρά του βγήκαν οι 2 καλές φάσεις της Ανόρθωσης στο πρώτο μέρος αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Στο 2ο μέρος φάνηκε να τραυματίζεται και δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο με τον Εγγλέζου να τον αντικαθιστά στο 55ο λεπτό. Ας ελπίσουμε να μην έχει κάτι σοβαρό και να τον έχει στη διάθεση του ο προπονητής μας στο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Σκόπε. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο και στο πρώτο μέρος δεν άφησε τον Γκαρσία να πάρει ανάσα. Με σαφής εντολές να τον καταδιώκει παντού τον σταμάτησε πάμπολλές φορές και από τα πόδια του ξεκίνησαν πολύ καλές φάσεις για την ομάδα μας. Τραυματίστηκε και αυτός στο 2ο μέρος και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 68ο λεπτό με τον χρυσό σκόρερ Τομάς. Είναι υπερπολύτιμος και μαζί με τον Βαν Ντάϊκ όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να ανεβάσει και άλλο την απόδοση του. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝ ΝΤΑΪΚ: Αυτός ήταν ο Γκρέγκορ. Αρχηγική εμφάνιση, με εξαιρετικά κοψίματα και πολύ καλή πρώτη πάσα. Αθόρυβος στο γήπεδο έκανε τα πάντα εκτός από το να σκοράρει. Είναι πολύ σημαντικό να τον κερδίσει ο Ελευθερόπουλος γιατί το έχουμε πει 1000 φορές είναι ότι καλύτερο έχουμε στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό η σημερινή εμφάνιση να είναι η απαρχή για μία εξαιρετική συνέχεια για τον Ολλανδό. Μετά το 68ο λεπτό, διάστημα κατά το οποίο ήταν μόνος στο χώρο του κέντρου, τα έκανε όλα. Φοβερή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΣΤΡΟ: Στην θέση του για πρώτη φορά φέτος και η απόδοση του ήταν εξαιρετική. Με φοβερές κάθετες πάσες δημιούργησε πολλές φάσεις για τους επιθετικούς μας και με τα στημένα του έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Ανόρθωσης. Στο 2ο μέρος και προς το τέλος δεν είχε καλά στημένα κάτι που παρολίγο να στοιχήσει στην ομάδα μας. Από το 70ο λεπτό και μετά μεταφέρθηκε στο αριστερό άκρο και στον άξονα πέρασε ο Λουσέρο. Στην θέση πίσω από τον επιθετικό απόδειξε και σήμερα ότι μπορεί να βοηθήσει και να αποδώσει πολύ καλύτερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Μέσα σε όλες τις φάσεις και με πολλά τρεξίματα. Είχε ένα εξαιρετικό στημένο στο 2ο λεπτό και απώλεσε τεράστια ευκαιρία στο 15ο λεπτό αφού η μπάλα βρέθηκε στο κακό δεξί του πόδι. Τα έδωσε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν σταμάτησε να παλεύει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Δικαίως έχει κερδίσει την φάνελα του βασικού και σε κάθε παιχνίδι δικαιώνει τον προπονητή του. Στο 2ο μέρος δεν είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Λόπεζ εντούτοις η εμφάνιση του ήταν θετικότατη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Βάλε γκολ ρε παικτούρα. Στείλε την μπάλα στα δίκτυα. Τα κάνει όλα ο Μυτίδης αλλά δεν στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίκτυα. Μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο μέρος με τον Άντιτς να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να τον σταματήσει. Κυνήγησε όλες τις μπαλιές και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Στο 2ο μέρος πάλι ήταν καλός και ίσως να στοίχησε στην ομάδα η αποχώρηση του αφού μέχρι εκείνο το σημείο ήταν πολύ επικίνδυνη η αριστερή μας πλευρά. Το μέλλον του ανήκει και τα γκολ θα έρθουν στην συνέχεια. Δεν βγαίνει από την 11άδα με τίποτα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΡΕΫΝΑ: Έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Βοήθησε πολύ στην πίεση ψηλά και έτρεξε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις μεγάλες φάσεις που του παρουσιάστηκαν ήταν όμως μέσα σε όλες τις φάσεις για πρώτη φορά φέτος. Έχει την θέση και μέσα από τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος. Χρειάζεται ένα γκολ για να τον απελευθερώσει ψυχολογικά. Στο 2ο μέρος δεν ήταν καλός αλλά στην φάση του γκολ προσποιήθηκε έξυπνα αφήνοντας την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του στον επερχόμενο Τομάς. Θα ανεβάζει απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Το έχουμε πει και πιο παλιά ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής με επιθετικές αρετές. Στα μαρκαρίσματα του όμως είναι άτσαλος και στήνει τους αντιπάλους έξω από τα τετράγωνα μας πολύ εύκολα. Θα πρέπει να έχει πιο καθαρό μυαλό και να βελτιωθεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Μπήκε δυνατά στον αγώνα και όσο περνούσε η ώρα βοηθούσε περισσότερο επιθετικά. Παίρνει θετικό πρόσημο με μόνο αρνητικό τα βεβιασμένα κακά μαρκαρίσματα του πάνω στον Κάλβο που ευτυχώς δεν στοίχησαν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Πέρασε στην θέση του Μυτίδη για να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ως αριστερό εξτρεμ. Έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα. Στην συνέχεια ο Ελευθερόπουλος τον μετάφερε στον άξονα δίχως όμως να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του και θα πρέπει σιγά σιγά να ανεβάζει απόδοση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4.5/10

ΤΟΜΑΣ: Είναι κλασσικό 8άρι. Κινήθηκε σε θέση φορ και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Βοήθησε πολύ με την είσοδο του στο γήπεδο και το γκολ που πέτυχε ήταν πολύ πολύ σημαντικό. Στην συνέχεια και εφόσον διατηρηθεί το ίδιο σύστημα θα ήθελα να τον δω στην θέση του Κάστρο. Είμαι της άποψης ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Πολύ καλό στήσιμο και διάβασμα από τον προπονητή μας. Η αλλαγή του Λόπεζ με τον Μέρτακα αποσκοπούσε στον περιορισμό του Φοφανά ενός ποδοσφαιριστή με χαμηλό κέντρο βάρους και πολύ ταχύτητα. Ο Λόπεζ τα πήγε περίφημα στο μαρκάρισμα του, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, και δικαίωσε τον προπονητή μας. Το σύστημα με 2 αμυντικά χαφ απόδωσε περίφημα και η πίεση που ασκούσαν οι ακραίοι εξτρεμ μας στα αντίπαλα μπακ δημιούργησαν φάσεις για την ομάδα μας από το πουθενά. Στο πρώτο μέρος όλα δούλεψαν ρολόϊ και η ομάδα θα έπρεπε να καθαρίσει τον αγώνα. Στο 2ο μέρος δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο και με τις αναγκαστικές αλλαγές ίσως να αλλάξαν και τα πλάνα του. Ελέγχεται λίγο στην αλλαγή του εξαιρετικού Μυτίδη τον οποίο θα έπρεπε να κρατήσει ακόμα λίγο στο γήπεδο. Η ομάδα βάζει πολλή πίεση στους αντιπάλους στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος μένει από δυνάμεις. Δυστυχώς δεν έρχεται το εύκολο γκολ και αυτό μας στοιχίζει πάρα πολύ. Με την σημερινή εμφάνιση της ομάδας κέρδισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση την οποία ελπίζω να μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές μας. Το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα ένα ντέρμπυ και ελπίζω ότι θα μελετήσει σωστά τον αντίπαλο όπως έπραξε και σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Pali kala pou piasame tin isopalia. Ekei pou eprepe na proigithoume 0-8 apo to proto imixrono den mporeis na xaneis toses eukairies. O Pauvlou den eixe pote ousia sto paignidi tou, O Mytides thelei trivi o Reina thelei paignidia kai oi agwnes pairnoun. O Pindado einai akoma stin Larnaca?

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι,
Βρήκα την ευκαιρία αυτή για να πω τις δικές μου σκέψεις για την ομάδα μας με την ευκαιρία του προχθεσινού αγώνα με την Ανόρθωση. Θα ξεκινήσω από το τελικό συμπέρασμα και μετά θα στηρίξω την άποψη μου. Μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση, Ο Ελευθέρόπυλος είτε έπρεπε ο ίδιος να παραιτηθεί είτε να τον έδιωχνε η διοίκηση. Και εξηγούμαι. Πρώτον: Αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι η ομάδα με τους δύο παικταράδες αμυντικούς μέσους Σκοπελίτη-Φαν Νταίκ είναι άλλη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο κέρδισαν κατά κράτος την Ανόρθωση και την έπαιζαν σαν τη γάτα με το ποντίκι. Και απλά όταν ο Σκόπε ένιωσε ενοχλήσεις από τα πρώτα λεπτά το β’ ημιχρόνου, χάσαμε τα ηνία. Όταν οι δύο ήταν στο παιχνίδι, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν άψογο, χωρίς λάθη και πανικό στις κινήσεις τους, πραγματικοί άρχοντες. Φυσικά αυτό το κράτησαν σε όλο το ματς. Αυτό ηρεμούσε και τον τερματοφύλακα που δεν έκανε λάθη όταν η μπάλα επιστρεφόταν σε αυτόν. Ο Σκοπελίτης ήταν ένα σκυλί στο γήπεδο που δάγκωνε. Και ο Φαν Νταικ ήταν ο γνωστός ηγέτης που ηρεμούσε το παιχνίδι και μοίραζε μπαλιές. Φυσικά απάντηση για το σύστημα που πρέπει να ακολουθεί ο Ελευθερόπουλος το πήρε και από το ματς με την ΑΕΛ όπου με 10 παίκτες κυριαρχήσαμε του αντιπάλου. Αντί αυτού χάσαμε εξαιτίας του στησίματος της ομάδας από ομάδες που ούτε με ‘πόμπες’ δε θα χάναμε, Κούκλια, Σαλαμίνα, Ερμή, ακόμα και με Ομόνοια. 6 πόντους να είχαμε ακόμα και θα είμασταν εκεί. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το ρόστερ σχεδιάστηκε στο σύστημα που θέλει ο Ελε.. και έχουμε στη διάθεση μας μόνο δύο κόφτες και σε τυχόν τραυματισμό ή τιμωρίας δεν έχουμε άλλον. Δεύτερον: Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω παίκτες να σέρνονται για ένα ημίχρονο και να μην μπορούν να βοηθήσουν ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Για μένα ο Κάστρο δεν έχει βοηθήσει καθόλου, προχθές ούτε μια σέντρα δεν βγήκε καλή, μόνο μια πάσα το πρώτο ημίχρονο. Ο Κούλλης το δευτερο, σερνόταν. Τον έψαχνε ο Λόπεζ για στηρίγματα και ήταν απών. Ο Λουσέρο;;;;;;;;;; Που είναι; Ο ισραηλίτης τελικά δεν ήταν τραυματίας. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε αλλαγή. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Το δευτερο ξεκίνησε με δύο πάσες λάθος και έγινε αμέσως αλλαγή. Ο Εγγλέζου που μπήκε ήταν τραγικός, έκανε πολλά φάουλ και ανέβαζε την ανόρθωση συνεχώς στην περιοχή μας. Ήταν λάθος αλλαγή και στοίχισε. Τρίτον: Άρχισαν να φεύγουν παίκτες που ο ίδιος έφερε στην ομάδα χωρίς καν να χρησιμοποιηθούν. Αυτό δείχνει μεγάλη αδυναμία στον προγραμματισμό και φυσικά ανεπανόρθωτα λάθη. Τέταρτον: η ομάδα φτιάχνει ευκαιρίες και δε σκοράρει. Ο Μυτίδης καλός είναι, αλλά στοιχισαν οι ευκαιρίες που χάνονται. Ο Πιντάδο που είναι, μήπως δεν το χρειάζεται και θα φύγει; τα επιθετικά μας άκρα είναι αργότατα και παίζουν ανάποδα με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να τους προλαμβαίνουν. Και να έβγαζαν σέντρες για γκόλ, να πώ οκ!
Και κάποια μηνύματα στη διοίκηση. Πρώτον. Η ομάδα δεν είναι καλύτερη από πέρσι. Δεύτερον, βγείτε και πέστε μας ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι φέτος; Τρίτον, ο κόσμος δεν φταίει και σταματάτε να τα φορτώνετε σε αυτόν. Ο κόσμος είναι εκεί όταν έρχονται τίτλοι και επιτυχίες. Κερδίσαμε μικρούς οπαδούς μετά την επιτυχία στο Europa League. Όταν ο κόσμος νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και τον κοροϊδεύετε δεν θα έρχεται γήπεδο. Τέταρτο, έχουμε γίνει κορόιδα των σκυλιών με το θέμα διαιτησίας. Κάθε παιχνίδι μας …… και εμείς σκύβουμε. Και δεν είδαμε να κερδίζουμε ή να μας ωφέλησε σε τίποτε η ανυπαρξία δηλώσεων και αντιδράσεων. Ακόμα και τον Ερμή τον παίζουν με το γάντι, γιατί άραγε. Και κάτι τελευταίο, μην ειρωνεύεστε τον κόσμο που έρχεται και σας μιλά και μην τον υποτιμάτε, όπως κάνατε και πέρσι. Πέρσι ζημιώσαμε οικονομικά γιατί δεν χειριστήκαμε σωστά το θέμα Μπεν Σιμόν και διαιτητών και χάσαμε την Ευρώπη και τα λεφτά γι’ αυτούς τους λόγους και για κανέναν άλλο.
Όσον πιο γρήγορα παραδεχόμαστε τα λάθη μας, τόσο πιο σωστές διορθωτικές κινήσεις κάνουμε.
Ο κόσμος αγαπά την Άεκ και σταματάτε να ακούετε τον κάθε ένα δημοσιογραφίσκο που ισχυρίζεται το αντίθετο για να δικαιολογείτε τα λάθη σας. Κώστα Μιχαηλίδη, αδίκησες εαυτόν το τελευταίο εξάμηνο…
Ευχαριστώ

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι ΑΕΚΤΖΙΕΣ,

Ο 12.46 έχει δίκαιο σε ότι αφορά τον προπονητή. Για τον κόσμο και τη διοίκηση οι απόψεις μας διαφέρουν. Σε προηγούμενη μου τοποθέτηση εξήγησα τα του κόσμου και τα της διοίκησης. Απλά συνοπτικά επαναλάμβάνω ότι ο κόσμος μας είναι αδικαιολόγητος, διότι δεν αγαπά την ομάδα του. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε μόνο στις επιτυχίες ή στα ντέρπι. Και ξαναφέρω το παράδειγμα των οπαδών της ΑΕΛ και τπυ ΑΠΟΛΛΩΝ. Εμείς είμαστε μόνο για τα παναύρκα. Όπως είπε και ο 12.46, ' Ο κόσμος είναι εκεί όταν έρχονται τίτλοι και επιτυχίες'. Εγώ λέω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί βρέξει χιονίσει. Με τίτλους ή χωρίς τίτλους. Διότι απλά την γυναίκα μας ή την ερωμένη μας δεν την αγαπάμε ή δεν την 'πηδάμε' μόνο με μέικ απ, αλλά και χωρίς. Ακόμα και όταν είναι απεριποίητη, ή αγουροξυπνημένη. Και αυτά σας τα λέει κάποιος που πληρώνει κάθε βδομάδα 600 ΕΥΡΩ αεροπορικό εισιτήριο για να βλέπει την αγάπη του να σέρνεται στο γήπεδο. Αλλά ατού ο Γαβρίηλης. Μην σας πω για σήζον τίκετς και για άλλα έξοδα.

Για τη Διοίκηση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αυτούς έχουμε. Όποιοι από σας τους ξερόλες ενδιαφέρονται 'σιέρι πούγκαν σας' και αναλάβετε!!!!!!. Η κριτική φυσικά καλοδεχούμενη. Αν μας παραδώσουν φυσικά ομάδα χρεωκοπημένη και αν οι στόχοι δεν εκπληρωθούν τότε δικαιούμαστε εκ των πραγμάτων να τους πυροβολήσουμε.
Με τον 12.46 συμφωνώ πλαγίως οριζοντίως και καθέτως για τον καταθληπτικό Ελευθερόπουλο. Και εδώ είναι που η Διοίκηση πρέπει να αντιληφθεί έγκαιρα το μέγεθος του προβλήματος. Η επ'αόριστο στήριξη στον καταθληπτικό ΕΛΕ θα μας στοιχίσει ίσως όλη τη χρονιά. 2 από τους παίκτες που εκείνος επέλεξε, είναι ήδη παρελθόν. Οι άλλοι που μας εκουβάλησεν είναι κάτι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ο βασικός κορμός της ομάδας είναι εκεί εδώ και 2 - 3 χρόνια. Μουρίλιο, Καταλά, Φαν Ντάικ, Κούλλης, Μυτίδης, Πιντάδο, Νέγκρι΄, Μέρτακκας και Τομάς. Με εξαίρεση τον Πιντάδο τον οποίο δεν αξιοποιεί καθόλου οι άλλοι μισθοφόροι που έφερε μας έχουν διαλύσει. Χάσαμε μάτς εξαιτίας τους και όχι μόνο δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα αλλά δεν προσφέρουν ούτε το ελάχιστο. Ονομαστικά λοιπόν, Ρείνα, Εγγλέζου, Μιχαλόπουλος, Μαραγκός Μόνχε, Λουσέρο, Λόπεζ, Κάστρο, μας έχουν ΔΙΑΛΥΣΕΙ. Εξαίρεση μόνο ο Ισραηλίτης, και ο Ιβάνκο, ο οποίος πιστεύω ότι αδικείται κατάφορα από τις εμμονές του ΕΛΕ να μην τον χρησιμοποιεί.

Λάθη του καταθληπτικού ΈΛΕ. 1. ΦΑΝ ΝΤΑΙΚ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ χΑΦ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ. 2. ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. 3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΞΤΡΕΜ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΔΙΑ, ΜΠΑΚ ΧΑΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. 4. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 65' ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΚΟΛ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟ. 5.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΒΓΗΚΑΝ 'ΣΚΑΡΤΟΙ'. (δείτε άνω σχόλιο)!! 6. ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ!!!!!! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. ΕΙΤΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ), ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΕΛΕ!!. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Τι άλλο να πούμέ!!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΣΖ

Σας χαιρετώ συντροφικά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Osoi akoma den tkatalavate t paixnidi me ton Apollwn einai t paixnidi tis xronias, TELIKOS!
Ki etsi prepi na ton antimetopisun omada kai kosmos,oi prepi n katathesun psixi g t niki!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα παικτες όπως ο Σεράν, ΝταΣιλβα και Τσάντο δεν αντικαταστούνται από επιλογές όπως Ζυγογιάννη, Μιχαλόπουλο και Ρέινα. Η Διοίηκηση και η επιτροπή προγραμματισμού στο θέμα οικονομικό και μεταγραφών απέτυχε παταγωδώς. Εφερε στην ομάδα παίκτες 2ης διαλογής αντι να κρατήσει Σεράν και Τσάντο. Μπορούσε με τον περσινό κορμό αφαιρεμενο τον ΝταΣίλβα (μεταγραφή στο εξωτερικο), τον σκουληκοΤζίσον και τον μεγάλο ΝτεΚλερ και με 1-2 σωστές επιλογές να κτυπά φέτος μεγάλα πράγματα αν δούμε και την κατάσταση των άλλων ομάδων. Κύριοι της Διοικησης σε καμία περίπτωση η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙ.Εμπιστευτήκατε την ομάδα σε μαθητευόμενο προπονητή που χρειάστηκε να περάσουν 10 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ για να καταλάβει ότι η παρουσία των 2 ανασταλτικών μέσων είναι απαραίτητη.Ελπίζω να μη χρειαστούν ακόμη 10 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ για να καταλάβει ότι ο φιλότιμος Μυτίδης δεν είναι Killer ούτε σέντερφορ αλλά ούτε ο Κούλλης μπόρει να παίζει με ανάποδο πόδι. Κύριοι της Διοίκησης ο κόσμος τα τελευταία παιχνίδια είναι εκεί. Πιστευει, αγαπά και παθιάζεται με την ομάδα. Ξέρατε ότι φέτος στην Ευρώπη θα αντιπροσωπευόμασταν με 5 ομάδες. Ξερατε την νέα δομή του πρωταθλήματος με τους δύο ομιλους και τα οικονομικά ωφέλη που θα είχε η εισόδος στη πρώτη εξάδα. Αν αυτού αποδυναμώσατε την ομάδα καταφέρατε μια μεγάλη μερίδα κόσμού να την διώξετε από τα γήπεδο και ακόμη τραγικότερο είναι ότι δε παραδέχεστε τα λάθη σας και γυρευετε αποδοπομπαίους τράγους (τύχη, κόσμος, κ.λ.π) Και τώρα που φαίνεται ότι η χρονιά χάνεται με τους ερασιτεχνισμούς σας τι κάνετε? Αρχίσατε τις αποδεσμέυσεις. Φαίνεται ότι αναπροσαρμόζετε τους στόχους και αυτό είναι λθπηρο΄. Καταφέρατε γιατι για αθλο πρόκειται την ομάδα μοντέλο του Κρουφ να την κάνετε κομπάρσο του πρωταθλήματος.
Φίλε Κώστα δυστυχώς καποιοι για την Διοίκηση ηλίθιοι σαν εμάς βλέπουμε φαντάσματα . Η αλαζονοία και η αχαπαροσύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος οδήγεί την ΑΕΚ σε επικυνδινα μονοπάτια. Συμφωνα 100% με το 'αρθρο σου

Ανώνυμος είπε...

Kanei logia oloi sto gipedo ti deutera giati pektes proponites dioikisis allazoun emeis prepei namaste panta ekei gia ti agapi mas AEKAPA

Ανώνυμος είπε...

MIXAILIDI FERE PISO TON SIMON ! O KALAMARAS EN TO KATEXI TO SPOR !

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΚΚΟΥΛΟΥΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΝΤΟΥΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕ ΤΗΝ ΔΕΦΤΕΡΑ


ΚΙΤΡΙΝΙΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Katalavete poso simantiko einai to paixnidi.Exase vatmous o ermi an nikosoume thamaste 7 vathmous apo korifi kai meta akolouthoun paixnidia pou mporoume na ta ktipisoume kai namaste 6ada. Einai i efkairia mas. Prepei na mazeftoume osoi perisoteri ginete. Kaina fonazoume oloi mazi

Ανώνυμος είπε...

αύριο πρέπει ΟΛΟΙ να φωνάζουμε, οι οργανωμένοι ας δώσουν παλμό από την αρχή, οι να μας το κάμουν έδρα πάλε οι απολλωνίστες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!!
ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥς ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

ekamamen ta shioni

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΤΗΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΒΑΖΕΙ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Ο ΡΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 2 ΓΚΟΑΛ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΕΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ.
Ο ΛΟΥΣΕΡΟ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΧΟ.
Ο ΑΠΟΛΛΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 65-70 ΛΕΠΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο ΕΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΧΑΙΛΙΔΗΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ. ΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΚΡΟΥΦ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.
ΚΚ

Ανώνυμος είπε...

o eleutheropoulos ti ftei se oulous sas? ti ftei an oi axaparoi oi pextes mas en mporun na kuntisun ti mappa mesa?pos ginete se kathe match o antipalos na lali imaste i kaliteri omada pu agonistikan k esis na ta exete me ton ele? pezume pola kali mapa apla en mas perna i teliki i as to pume imaste atixoi. exarika pu fefki o axaparos o proedros mas. ekatantise mas ta pio arnia opadus xoris pathos k apetisis giati apla epeze to ithikos o filoapoelistas o latris tu koutsokoumni. exi 3 xronia ipostirizi ti dietisia taxa gia na men ine enantion mas alla exi 3 xronia oullon adika mas. px sto pexnidi me tus anomalus ixame panartara je kokkini tu kalvo sto markarisma sto mitidi je me foni me akroasi kanenas. ekatantisame i pio apathis omada se oula ta themata je idika stus opadus alla pos na men ise etsi afu en exis kapion mestin omada na porosi tus opadus k na tus fanatisi. ekatantisame na akume sinenteuksis k dilosis paragonton k na kserume pu prin tes malakies pu tha pun. k tuto me to proedro pu taxa evale rialia fkarteto pu to nu sas je allu tuta. eglepe na men evale rialia. to mono pu ekamne ine na kamni xrei je lathos kinisis. px ben simon,priso klp klp. thelume proedro me arxidia(oxi to thoma me tes mizes tu petru mina) k pano apo ola na ine aekjis! oi opos to teos pu elalen areskun mu parapano ta autokinita pu ti mapa. amfivalo an iksere tulaxiston ta xromata tis aek prin analavi! as piesun ton andrea lefkariti i to karapataki na mpun pu ine k arostoi aekjies k vastun xrima k to pio vasiko diun xrima! k o pelekanos kamni mono pu en dia lefta. i tulaxiston arketa. i pio kali lisi na gini eteria na telionume k opios apeta as doki k lefta.

Ανώνυμος είπε...

mporei kapoios na mas pei an i fanela tis omadas stin mpoutik einai 35 evro opos grafoun oulla ta site? en kai i kitrinoprasini kai i mavroaspri stin idia timi?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.