News Update :

Τις πταίει;

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πριν το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, είχαμε επισημάνει πως το παιχνίδι είναι κρίσιμο και ίσως πιο δύσκολο από τα ντέρμπι που προηγήθηκαν. Αναφέρθηκε πως το παιχνίδι ίσως θα αποτελούσε κριτήριο για το αν η ομάδα έχει το μέταλλο για να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους. Δυστυχώς σήμερα, όχι μόνο χάθηκε το παιχνίδι αλλά η ομάδα σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ήταν τραγική!

Οι διοικούντες εδώ και καιρό αναφέρουν πως η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και πως θα φανεί αυτό στο γήπεδο. Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω από πού πηγάζει αυτή τους η αισιοδοξία. Η ομάδα μοντέλο του περσινού πρωταθλήματος δεν υπάρχει πλέον. Ή καλύτερα το φάντασμά της πλανάται ακόμη πάνω από το ΓΣΖ. Το ίδιο και το φάντασμα του Σιμόν!

Πλέον τίθενται σοβαρά ερωτήματα κατά πόσον η ομάδα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας και κατά πόσον μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Με την παρούσα αγωνιστική της εικόνα, μάλλον δεν μπορεί!

Τις πταίει;
  • Η ομάδα δεν είναι ικανή να εφαρμόσει στο χορτάρι το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή της. Το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται δεν εφαρμόζεται από τους παίκτες, και πολλοί παίκτες βολοδέρνουν στο γήπεδο χωρίς να παίρνουν πρωτοβουλίες ή απλά κρύβονται! Παράλληλα ο προπονητής εμμένει στο συγκεκριμένο σύστημα και προβαίνει και σε διάφορες αλχημείες για να χωρέσει παίκτες σε αυτό. Ο Ρέινα βαφτίστηκε για παράδειγμα winger ενώ δεν μπορεί το παλικάρι! Ο ένας αμυντικός χαφ δεν μπορεί να κρατήσει το κέντρο με αποτέλεσμα να δεχόμαστε σωρεία επιθέσεων και γενικά η ομάδα δεν δείχνει να έχει πλάνο. Επιτίθεται αργά και δεν δείχνει να είναι δουλεμένη στις αντεπιθέσεις.

  • Λείπουν οι παίκτες προσωπικότητες από την ομάδα! Δεν υπάρχει ένας παίκτης που να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, όταν το παιχνίδι στραβώνει. Σαφώς, ο Ντα Σίλβα δεν αναπληρώθηκε ποτέ!

  • Ο τερματοφύλακας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η εμμονή να πασάρει τη μπάλα στους αμυντικούς στοιχίζει. Η μπάλα δίνεται εύκολα στον αντίπαλο και παράλληλα το γεγονός πως ο Νέγκρι δεν δίνει γρήγορα την μπάλα, αποτελεί μόνιμη απειλή για να το πληρώσουμε. Προφανώς, το να δίνεται η μπάλα στους αμυντικούς είναι οδηγία του προπονητή, οπότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα γιατί επιμένει αφού δεν μας βγαίνει.

  • Η ομάδα έχει απουσίες και αυτό μέχρι πρόσφατα ήταν μια καλή δικαιολογία, ίσως για να κρύψει τη γύμνια της ομάδας κάτω από το χαλί. Οι απουσίες όμως θα υφίστανται για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη. Συνεπώς η ομάδα όφειλε να το ξέρει και να μεριμνήσει! Ο Μάτσι είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει, αν επιστρέψει, ο Μόνχε δεν θα ξαναπαίξει φέτος και ο Μουρίγιο μια παίζει τρεις κάθεται. Συνεπώς, οι απουσίες ήταν και είναι δεδομένες. Πλάνο για να μην φαίνονται υπάρχει;

  • Η ομάδα δεν βοηθάται καθόλου από τον πάγκο. Αφενός θεωρώ μεγάλο πρόβλημα το γεγονός πως ο προπονητής δεν δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αφετέρου, η ομάδα κατά τη διάρκεια των αγώνων που δεν παν καλά, δεν έχει τη βοήθεια του προπονητής της. Δεν γίνονται έγκαιρα αλλαγές ή οι αλλαγές που γίνονται δεν βοηθούν την ομάδα. Σήμερα για παράδειγμα ο Φαν Ντάικ βρισκόταν σε άλλο γήπεδο, αλλά έγινε αλλαγή μετά που έγινε η ζημιά. Το ίδιο και ο Ρέινα ήταν τραγικός, αλλά έμεινε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να εκθέτει τον εαυτό του αλλά και τον προπονητή του. Αν λάβουμε υπόψη πως έπαιζε και σε άλλη θέση από τη φυσική του (στην οποία δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει), είναι εύλογο να απορεί κανείς αν ο προπονητής βλέπει τα στραβά στην ομάδα και αν προβληματίζεται.

  • Ενώ οι κύπριοι παίκτες που αγωνίζονται έχουν ανεβεί αισθητά, οι στυλοβάτες της περσινής ομάδας και παίκτες που έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους σέρνονται στο γήπεδο. Ο Φαν Ντάικ θυμίζει παλαίμαχο, ο Καταλά δεν είναι τόσο σταθερός όσο πέρσι και ο Πιντάδο έχει χαθεί από την ομάδα.

  • Η επιθετική λειτουργία της ομάδας είναι κάκιστη και θυμίζει ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία της παρά ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. 7 γκολ σε 7 αγώνες είναι τραγικός απολογισμός και αντικατοπτρίζει και τη συνολική άθλια εικόνα της ομάδας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον βαθμολογικό πίνακα. 1 γκολ ανά παιχνίδι είναι απολογισμός για κλάματα και καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την κακή αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Αν λάβουμε δε υπόψη πως από τα 7 γκολ τα 3 είναι από στημένες φάσεις (2 πέναλτι και 1 γκολ από κόρνερ), η ανησυχία αυξάνεται. Επίσης η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν σκοράρει!

  • Σε συνάρτηση με την κακή επιθετική εικόνα, η άμυνα επίσης είναι κάκιστη. 7 γκολ παθητικό είναι πάρα πολλά. Ταυτόχρονα, με τους αμυντικούς να είναι αργοί, να έχουν κακές τοποθετήσεις, να δεχόμαστε εύκολα αντεπιθέσεις (ειδικά μετά από εκτελέσεις δικών μας κόρνερ) και γενικά όταν η άμυνα δέχεται πίεση, επικρατεί ένας μικρός πανικός και όλοι στην κερκίδα αναμένουμε το μοιραίο!

  • Το κέντρο της ομάδας φέτος υπολείπεται σε ποιότητα ή δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη χημεία. Η περσινή ομάδα με το 60% κατοχή και τον πλήρη έλεγχο των παιχνιδιών έχει παραδώσει πνεύμα και η φετινή δίνει γήπεδο στους αντιπάλους, είναι παθητική και προσπαθεί εναγωνίως να αμυνθεί. Δεν παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, δεν παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και σε πολλές περιπτώσεις δεν δείχνει να έχει σαφές αγωνιστικό πλάνο. Η μπάλα με δυσκολία πάει στους επιθετικούς και όταν τελικά φτάσει εκείνοι τα θαλασσώνουν!

  • Η ομάδα αγωνίζεται χωρίς αγωνιστικό θράσος, χωρίς ίχνος πάθους και με καθόλου εγωισμό. Οι παίκτες μας δεν πάνε πρώτοι στη μπάλα, δεν βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά δεν μαρκάρουν σαν σκυλιά και δεν δείχνουν πείσμα! Η εικόνα θυμίζει κάτι παλαίμαχα παλικάρια σε φιλικά που παλεύουν να μην σωριαστούν στο γήπεδο από την κούραση!

  • Το ΓΣΖ δεν αποτέλεσε έδρα ούτε για την περσινή ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον πέρσι, στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν αήττητη. Το κακό παράγινε. Το ΓΣΖ δεν αποτελεί φόβητρο για κανέναν και γι’ αυτό δεν φταιν μόνο οι οπαδοί! Όντως οι οπαδοί λάμπουν δια της απουσίας τους. Σαφώς και δεν στηρίζουν όπως θα έπρεπε την ομάδα. Όμως ποιος μπορεί να τους αδικήσει, όταν οι ψυχρολουσίες του καλοκαιριού με τα μεταγραφικά στραπάτσα και τα λοιπά ξενερώματα, τώρα παίρνουν σάρκα και οστά μέσα στο γήπεδο; Η διοίκηση προβληματίστηκε γιατί ο κόσμος είναι απόν; Οι οπαδοί είναι απλά κακομαθημένοι που αρέσκονται σε κριτική από τον καναπέ τους ή στέλνουν μηνύματα για όσα στραβά συμβαίνουν;

  • Η ομάδα αγωνίζεται απροστάτευτή από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, μιας και οι διαιτητές δεν τη σέβονται καθόλου. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα μας αδικείται σε τεράστιο βαθμό από τη διαιτησία και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο διαιτητής εν πολλοίς καθορίζει το αποτέλεσμα. Με την Αελ ήταν ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και μια λανθασμένη αποβολή που μας άφησε για 60 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα.  Με την Ομόνοια το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού προήλθε από οφσάιντ. Σήμερα, έπρεπε να αποβληθεί ο αντίπαλος τερματοφύλακας από τα αρχικά στάδια του παιχνιδιού σε φάση που έβγαζε μάτι, αλλά ο διαιτητής καταστρατήγησε τους κανονισμούς. Κατά τα άλλα η διοίκησή μας συνεχίζει την πολιτική του καλού παιδιού, αναφερόμενη σε «ανθρώπινα λάθη». Προσωπική μου άποψη είναι πως η συγκεκριμένη πολιτική ουσιαστικά αποδείχτηκε πως είναι εντελώς λανθασμένη γιατί τα «ανθρώπινα λάθη» συνεχώς αυξάνονται και η ΑΕΚ μόνο χάνει από το συγκεκριμένο κομμάτι. Να θυμίσουμε πως πέρσι μας στοίχισε τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου, για τον οποίο η διοίκηση επέλεξε να τον φορτώσει στην απουσία οπαδών και όχι στη συνεχιζόμενη ανοχή μας προς τη διαιτησία!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, διαβάζοντας και τα πιο πάνω, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τα γραφόμενα, είναι πολλά τα ερωτηματικά και πολλά τα προβλήματα. Δεν δημιουργήθηκαν σε μια μέρα και σίγουρα δεν φταιν οι οπαδοί, όπως επιμένουν κάποιοι από τη διοίκηση να αποπροσανατολίζουν. Είναι αποτέλεσμα κακού προγραμματισμού από το καλοκαίρι και ερασιτεχνικών επιλογών που δυστυχώς δεν πείθουν! Κατ’ εμένα σαφώς πλέον τίθεται και θέμα προπονητή. Προσωπικά δεν είμαι της άποψης πως οι προπονητές πρέπει να απομακρύνονται με την πρώτη στραβή και διαφωνούσα με αυτή τη συλλογιστική στις πρώτες φωνές που ακούστηκαν μετά το στραπάτσο από τα Κούκλια (άραγε προβληματίστηκε κανείς από το γεγονός πως τα Κούκλια είναι ομάδα για 5ρες και ομάδα που φτύνει αίμα για να νικήσει την αλκή, αλλά εμάς μας νίκησε σχετικά εύκολα;). Ο Ελευθερόπουλος δείχνει να έχει εμμονές σε πράγματα που δεν βγαίνουν και οι παίκτες δεν δείχνουν να τον δικαιώνουν ή έστω να αγωνίζονται και γι’ αυτόν. Δεν μπορώ να γνωρίζω για το τί κλίμα επικρατεί στα αποδυτήρια, όμως κάτι πάει λάθος. Τόσο στην προετοιμασία της ομάδας για τα παιχνίδια, όσο και στον καταρτισμό της εκάστοτε ενδεκάδας. Αν δε λάβουμε υπόψη πως παίκτες που εκείνος έφερε ή δεν αγωνίζονται καν (Μιχαλόπουλος, Ζυγογιάννης) ή δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα (Λουσέρο, Μαραγκός, Ρέινα) τότε έχουμε μια σαφή εικόνα πως έγινα πολλά και μαζεμένα λάθη. Όπως προαναφέρθηκε έχει κάνει και καλά στην μέχρι τώρα παρουσία του, όπως η αναγέννηση των κυπρίων παικτών και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους αλλά το θέμα είναι πως η ομάδα δεν ρολάρει γενικώς!

Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν οι λύσεις και ο τρόπος, ώστε η ομάδα να βγει από τα την αγωνιστική κατρακύλα και να ανασυνταχθεί. Να βρει αγωνιστική ταυτότητα άμεσα! Κανείς μας δεν δικαιούται να ζητήσει την απομάκρυνσή του Ελευθερόπουλου εν βρασμώ και όποια απόφαση παρθεί πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα και τις ενδεχόμενες συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Και σίγουρα όποιες αποφάσεις παρθούν πρέπει να γίνουν με σοφία και καθαρό μυαλό! Είναι σαφές πως οι αγωνιστικές περνούν με την ομάδα να μην βελτιώνεται και τον προπονητή να μην είναι η προσωπικότητα που δείχνει να μπορεί να γίνει ο κυματοθραύστης της ομάδας ή έστω να κερδίσει χρόνο. Παράλληλα, αν πιστεύει έστω και τα μισά από τα όσα δήλωσε σήμερα μετά το παιχνίδι, τότε πραγματικά ανησυχώ για το τι θα ακολουθήσει. Φυσικά θέλω να πιστεύω πως ήταν μια ατυχής προσπάθεια να στηρίξει τους παίκτες του… Ο Ελευθερόπουλος πλέον οφείλει να δώσει απαντήσεις μαζί με τους παίκτες του, μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες οφείλουν να ματώσουν τη φανέλα, να καταθέσουν ψυχή και πάθος! Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια! Διαφορετικά, ενδεχόμενα στραπάτσα στα επόμενα παιχνίδια, όχι μόνο θα θέσουν οριστικά την ομάδα εκτός στόχων αλλά θα την σπρώξουν στα σχοινιά για τα ακόμη χειρότερα! Τα κεφάλια μέσα λοιπόν! Προσωπικά αναμένω σαρωτικές αλλαγές! Ή σε πρόσωπα ή σε νοοτροπίες! Και ο νοών...νοείτω!


Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

kala ta les. alla poios se akouei?

Ανώνυμος είπε...

kopelia o ele den paei poupote. kserw apo mesa pou ti dioikisi pws en pio pithano na fioun jinoi para o kalamaras! xwnepsete to pws i xronia esfirise

Ανώνυμος είπε...

Τιποτε ενε τελειωσε....ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

PAME DIABA8MISI NA MOU TO 8IMI8ITE TZE H DIOIKHSH OPWS PANTA APOUSA, ALLA PAROUSA STO LUSH ME THN BANDH, RE DEN PANE STO DIAOLO EGW GHPEDO DEN KSANAPAW TZE NA MHN KSANAZHTHSOUN RIALIA GIATI 8A PIASOUN AGGOURI

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ. Ο ΦΑΝ ΝΤΑΪΚ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ. ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ........ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω τα ενδοτερα της ομαδας αλλα πρεπει να στηριξουμε και την διοικηση και τον προπονητη.
Ολοι ειδαμε την ομαδα και στο παιχνιδι με την ΑΕΛ.
Ψυχραιμια....στο ποδοσφαιρο τα παντα κρεμονται απο μια κλοστη.
Αν βαζαμε το πεναλτυ ολα θα ηταν διαφορετικα.
Το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος....το αποελ με πολαπλασιο προυπολογισμο δεν ειναι μακρυα.
Η Ανορθωση εχασε απο τη Δοξα.
Ας δουμε κα εμεις οι φιλαθλοι τη βοηθεια που δινουμε γιατι σιγουρα δεν ειναι η αναμενομενη....στα δυσκολα φαινονται οι πραγματικοι αεκζηδες.
Ολοι μαζι ενωμενοι μπορουμε καλυτερα.







Ανώνυμος είπε...

H DIOIKHSH MAS EINAI ADYNAMH APROSOPH KAI GENIKA APOUSA. H OMADA MAS, PLAKA KNO AFTI DEN MPOREI NA ONMAZETE OMADA ALLA ENA SYNOLO APO DIAFOROUS TYXODIOKTES KAI OLOI TOUS MAZI ME TH ANYPERKTH DIOIKHSH 8A MA ODHGHSOUN ME MA8IMATIKH AKRIBEIA STON EKSEYTELISMO KAI STH DIABA8MISH. KAIROS NA PAROUME THN TYXH STA XERIA MAS DYNAMIKA KAI OXI ME SYZHTHSEIS. MPOROUN NA MEINOUN EIDALLOS STON AGYRISTO...

KASANDRA

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ σε κάποια φάση και πιστεύω του χρόνου πρέπει να δηλώσει πλέον ότι πάει για πρωτάθλημα. Αυτό είναι που προσπαθήσαμε φέτος, δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μας βγαίνουν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι φτιάξαμε μία καλή ομάδα, η οποία με κάποιες προϋποθέσεις και κάποιες μελετημένες κινήσεις του χρόνου μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

ALLA STH DEYTERH KATHGORIA ME TETOIA MYALA KAI TETOIO PROPONHTH...

Ανώνυμος είπε...

Εμένα αυτό που με προβλημάτισε είναι, πρώτον γιατί εκτέλεσε το πέναλτυ ο Ρεινα ενώ ξέρω ότι οι οδηγίες ήταν να εκτελεστεί από τον Κούλλη ή τον Κάστρο ή τον Βαν Νταικ. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα. Όμως στα μάτια τα δικά μου φαίνεται ότι μάλλον υπάρχει απειθαρχία των παικτών στις εντολές του προπονητή. Δεύτερο η ομάδα μετά το 10ον λεπτό (που χάθηκε το πέναλτυ) χάθηκε μέσα στο γήπεδο. Εμείς απο την κερκίδα το είδαμε αυτό, που δεν είμαστε και ειδικοί, ο προπονητής δεν το είδε? Και αν το είδε τι έκαμε να το αλλάξει? Δεν είδαμε διαφορά πάντως. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο έκοψε την ομάδα στην μέση μόλις έβαλε Πιντάδο και έβγαλε Βαν Νταικ. Παίζαμε με 4 στην άμυνα και 10 στην επίθεση. Κέντρο μηδέν, όχι ότι είχαμε δυνατό κέντρο προηγουμένως. Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ που είδα φέτος μετά από το μάτς με τα Κούκλια.
Ο Χρίστος Ηλία πήρε μάλλον την εκδίκηση του που έχασε την δουλιά του εξ αιτείας μας πριν λίγα χρόνια. Δεν εξηγήται διαφορετικά η φάση του πέναλτυ που δεν έδωσε κόκκινη του τερματοφύλακα. Ξέρω σίγουρα ότι ο 2ος επόπτης του φώναξε κόκκινη κάρτα αλλά αυτός τον έγραψε κανονικά.
Άλλοι με τα "έτσι και τα θέλω" και εμείς με τον σταυρό στο χέρι. Πραγματικά λυπούμαι.....

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι έχουμε 2 προπονητές στον πάγκο κάνει την απόδοση της ομάδας ακόμα πιο απαράδεκτη

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση μας σίγουρα χαπποπίνει, ή έπιασεν μας στο μαϊττάππι....ειδικά άμα μου λεν ότι εννά πιάσουν πρωτάθλημα του χρόνου...εεε ναι, έχει και η δεύτερη κατηγορία πρωτάθλημα!!!

Το τραίνο για έξοδο στην ευρώπη εχάσαμεν το...είμαστε 10 βαθμούς πίσω που τον ΕΡΜΗ, που είναι ΠΡΩΤΟΣ!! και κατά τα φαινόμενα εκεί ψηλά θα μείνει η Αραδαπίωτικη ομάδα. Εκάμεν η ομάδα, τάχα καλά παιχνίδια. Το ερώτημα είναι,πράγματι εκάμεν καλά παιχνίδια ή το Αποέλ και Αελ έχουν τα χάλια τους;;;Ο ένας έχασε που Ερμή 2-0 και ο άλλος που Αχνα. Άρα δεν ήταν αποτέλεσμα φοβερής φόρμας δική μας οι ισοπαλίες, αλλά οι αντίπαλοι μας είχαν τα χάλια τους.

Ουσιαστικά χάνουμε πρώτο παιχνίδι εκτός, από ομάδα που τάχα θα πάει τάχα διαβάθμιση. Νικούμε 2 ομάδες πεθαμέννες, 2 ισοπαλίες που 2 άλλους μισοπεθαμμένους, αναστήνουμε τους Κινέζους, τσε μες την έδρα μας καταφέρνουμε να χάσουμε με τον τρόπο που χάσαμε από Σαλαμίνα. Κατα τα άλλα ο προπονητής μας εν ευχαριστημένος με την απόδοση των παιχτων του!!!!!!!! Έχουμε μισή ομάδα κουτσούς, ανάπηρους τσε πιππιλούμε την ίδια κουφέττα, που εννά ερτη πίσω ο Μπακούρα, που να έρτη ο Μαάτσι, που εννά έρτη ο Μουρίγιο, και πάει λέγοντας. Ελαλούσαμε που να έρτει ο Βαν Νταϊκ μετα την τιμωρία η ομάδα εννά πετά!!! Αλλά τελικά ούτε αυτό έγινε, μάλλον κωλοσύρνετε η ομάδα. Οι μισοί μας παίχτες εν σακκάτεμένοι, παίζουν ένα παιχνίδι και κάθουντε τέσσερα.

Τελικά ο μόνος που μας παίζει εν ο 36χρονος Σκοπελίτης που οι πιο πολλοί εμουρμουρούσαμε γιατί να τον φέρουν πίσω. Φαίνετε κάτι εξέραν και τον εφέραν οι διοικούντες, που με την φράση αυτή κάμνω πάσα για το επόμενο θέμα.

Οι Δοίκηση είναι απλά ΑΠΟΥΣΑ...

Μαρκετινγκ ΜΗΔΕΝ

Προγραμματισμό ΜΗΔΕΝ

ΜΜΕ πιο μεγάλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ

Η ιστοσελίδα της ομάδας ΜΗΔΕΝ

Τελικά με το περίφημο γήπεδο που είμαστε;;;;;;Καλύτερα να πιάναμε το Αμμόχωστος παρά το ΓΣΖ.τουλάχιστο είχαμε πιθανότητες για καλύτερη πορεία.

Βλέπουμε την ομάδα μας να αδικήτε και ο Πρόεδρος μας, φκαίννει τσε λαλεί, στηρίζει την διαιτησία!!!!!!! Μπορεί να μην παίξαμε σπουδαία μπάλα, αλλά οι διαιτητές, διαμόρφωσαν αποτέλεσμα εναντίον μας, σε 3 παιχνίδια. Αλλά κατά τα άλλα εμείς στηρίζουμεν τους!!! Οι Κινέζοι που κανονικά έπρεπε να εφκάλλαν σκασμό μαζί μας, αφού εκερδίσαν με το κούντημα, είχαν τσε το θράσος να καταγγείλουν τους διαιτητές...ενώ εμείς, πάλι ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....

Είμαι αρνητικός;; όχι φίλε μου,απλά βλέπω ότι η ΑΕΚ έκαμε ΒΗΜΑΤΑ πίσω φέτος, και αν συνεχίσουν με τέτοια μυαλά θα δούμε χειρότερα. Θέλετε μας να ερκούμαστε στο γήπεδο, αλλά από την δική σας πλευρά τι κάμνετε για να τραβήσετε τον κόσμο;; Έχουμε μια ομάδα που πελαγοδρομή, ένας προπονητής που εν ΟΚ με την απόδοση και κάθε αγωνιστική η πρωτοπόροι μεγαλώνουν την αποσταση τους από εμάς.

Να δούμε τι θα γίνει με τον Αρη και τότε θα ξαναμιλήσουμε. Κάμνουμε υπομονή, αλλά στο τέλος εννά πάθουμε ότι πάθαμε που πήγαμε Β κατηγορία. Εκεί που η ΑΕΚ με την έξοδο στην Ευρώπη άρχισε να παίρνει μια δυναμική, εκεί που ο κόσμος ήρθε πίσω, εκεί που τα μικρά παιδιά ένιωθαν περίφανα για την ΑΕΚ, καταφέρατε κύριοι να γυρίσετε τον κόσμο πίσω στα πέτρινα χρόνια...Φέτος κλείνουμε 20 χρόνια ενοποίησης και τι καταφέραμε όλο αυτό τον καιρό;; Πήραμε ένα Κύπελλο, 2 φορές φιναλίστ κυπέλλου, και 2 φορές βγήκαμε Ευρώπη. Μια ομάδα για να μεγαλώσει ΘΕΛΕΙ τρόπαια. Κάτι που εμείς εν έχουμε, και όχι μόνο αυτό, μας περιπέζουν ότι του χρόνου εννά πιάσουμε τσε πρωτάθλημα!!!

Αυτά είχα να πω, ελπίζω να κάλυψα αρκετούς Αεκτζήδες

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω εκαλυψες του παραπανω αεκτζηες.....

Ανώνυμος είπε...

ama kani koymanto o proedros kai oxi o proponitis ayta pauenis

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.