News Update :

ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΚ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ακόμη μια φίλη του Blog έχει γράψει τις απόψεις της για το καυτό θέμα των ημερών, με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο....  

Ξεκαθαρίζουμε πως τα άρθρα που αποστέλλονται με κάθε καλή πρόθεση από φίλους της ομάδας μας και του Blog και δημοσιεύονται,  δεν σημαίνει πως απαραίτητα εκφράζουν και τους διαχειριστιές του AEKITION Blog. Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως όποιος επιθυμεί να γράψει κάποιο άρθρο, για να εκφράσει έναν ενδεχόμενο προβληματισμό ή άποψη σχετικό με την ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτος. Με χαρά να το δημοσιεύσουμε, δεδομένου πως θα είναι γραμμένο στα ελληνικά (ελληνικοί χαρακτήρες) και σε κόσμια πλαίσια.

AEKITION BLOG




Λοιπόν,

Σήμερα θα μιλήσω σαν μια απλή γεναίκα 28 χρονών που υποτίθεται εν κατέχουμε που μάππα...

Πρώτα πρώτα θέλω να πω στους οπαδούς της ομάδας μας ότι επεράσαμε πολλά σσιειρόττερα τζαι όμως εκαταφέραμε τα.. Μεν τα ξαναλαλούμε. Που το πόλεμο των διαιτητών στο πόλεμο των υπόλοιπων ομάδων που πέφτει βίρρα φακελλούι τζαι γοράζουν παιχνίθκια, τζαι πάει λέγοντας.

Ο Τζέισον... εεε? σιγά τα αυκά!! Πολλά καλός παίχτης, έβαλε τέρματα έφκαλε ωραίες φάσεις εχάρισε μας στιγμές που εν θα ξιάσουμε στην ομάδα μας... ξιάννετε όμως τζαι ούλλο το διάστημα που εκάθετουν πάγκο λόγω τραυματισμών που ήταν περίπου 18 μήνες τζαι είσσιε το μισθό του κανονικότατα βασιλιάς, έξω να διασκεδάζει να τον θωρούμεν μια χαρά.. Η Κύπρος περνά μια που τες πιο δύσκολες περιόδους, κρίση πλάσματα εν εχουν να φαν. Όμως εν εδέχτηκε τη μείωση του μισθού του... τζαι εζήτησε να τον αποδεσμεύσουν γιατί ιμίsh είσσιε πρόταση που Αγγλία.. Τζαι απείλησε θέμας να καταγγείλει την ομάδα... ποτζί ποδα αποδεσμεύσαν τον, εκλείσαν του τζαι εισιτήρια να πάει αγγλία... όμως, σαν εκατέβαιννε τα σκαλιά ένα λεπτό μετά να φύει ανακάλυψεν ο μάνατζερ της ανόρθωσης μέσω των σελίδων των σπορτς π επρολάβαν τζαι ανεβάσαν θέμας σε χρόνο ρεκόρ ότι έφυεν που την άεκ... έπιασεν τον τζαι είπε του "μεν πάεις πούποτε έλα που ποδά να τα πούμεν" τζαι στα 5 λεπτά εκλείσαν συμφωνία με την ανόρθωση...!! Αρνήθηκε τη πρόταση που Αγγλία που έκαμε τόσο πανικό να φύει που την ΑΕΚ που θα αναδεικνυέτουν το ταλέντο του σίουρα τζιπάνω για να μείνει στην ανόρθωση... τζαι μετά λαλείτε μου για HARRY POTTER τζαι LORD OF THE RINGS ταινίες επιστημονικής φαντασίας..!!! μα για όνομα του θεού ποιός εν τόσο λλίος στο νου για να το πιστέψει τούτο το πράμα?? όση αγάπη του εδείξαμε τόση υποκρισία τζαι προδοσία μας έδωκε πίσω σε αντάλλαγμα!! Η ομόνοια, πέρσι, απιέρωτοι, εσσιηστήκαν τζαι επάιζαν για τη φανέλα τους, για την ομάδα τους τζαι μπράβο γιατί εφανήκαν τσιάκκοι. εν το εβάλαν κάτω, εν εκάμαν κούτζια, εν επουληθήκαν. O τζέησον όμως, απειλά συνεννοέται πίσω που τες ράσσιες της ΑΕΚ με την αντίπαλη μας ομάδα... κλείει συμφωνία, έρκεται λαλεί μας ψευκιές ότι έσσιει πρόταση π αγγλία τζαι θέλει να φύει τζαι κλείουμε του τζαι εισητήρια, αλλά 5 λεπτά μετά υπογράφει με ανόρθωση. Ντροπή σου Τζέησον για όση αγάπη σου δείξαμε, για όσο σε στηρίξαμε να κάνεις τόσο πόλεμο σε μια ομάδα που σε ανέδειξε! Ντρόπιασες όλους τους οπαδούς μα κυρίως την ομάδα σου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είμαι που έφυε που την ομάδα μας. Έτσι αθρώπους δεν τους θέλουμεν σε μια ομάδα σαν την δική μας που παλεύκει κάθε χρόνο με ούλλο το πόλεμο να κρατηθεί τετράδα. Eμείς θέλουμε αθρώπους με ψυσσιή!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΖΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕΣ! ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΕΚ-ΑΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙΣ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΚ, ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΖΗΛΟ! ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ (ΑΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΣΙΠΠΑ)!! ΑΕΚ.


ΜαριούαΑΕΚ
Share this Article on :

115 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το άρθρο, μπράβο Μαρία...τσε κάτι για όσους σκέφτονται να βρίσουν τον Σκοπελίτη: Από όσα θυμούμαι ο Σιμόν δεν τον ήθελε στην ομάδα, απλά τον άφησε να πάει στην προετοιμασία γιατί ο Σκόπε το ζήτησε ώστε αν θα βρεί άλλη ομάδα τουλάχιστον να έχει βγάλει αυτό το στάδιο που είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή...και τουλάχιστο στον ένα χρόνο που έπαιξε μαζί μας ο άνθρωπος ίδρωνε την φανέλλα!!!

Και αν το δούμε από την θετική πλευρά για τον Γίαννη, που τελικά ο ίδιος το διάλεξε γia τον εαυτό του:


ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΗΗΗ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΗΗΗΗ!!!!


Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

καλά εν σοβαροί τούτοι στη διοίκηση? παν να κλείσουν σκοπελίτη? ελαλούσαν ότι εν εκλείσαμε ντε κλερ λόγω ηλικίας και παν και φέρνουν σκοπελίτη και λόπεζ? το σποτ για τα διαρκείας απλά τραγικό? τίποτε καλό εν να κάμετε ή εν σας ενδιαφέρει?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ- ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

TO ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΨΥΧΟΛΟΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΧΑΤΙΡΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ. ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ? ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΥΤΟΝ? ΠΕΡΣΙ ΔΗΛΩΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ? ΚΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ? ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΝ ΝΤΑΙΚ.

Ανώνυμος είπε...

τζίνο που αναρωτιέμαι ξέρετε τί είναι? εν ο μιχαηλίδης που κάμνει κουμάντο ή εβάλαν τον μπροστά, εν ασχολείται και κάμνουν άλλοι τα δικά τους χωρίς να φαίνουνται. γιατί τούτα ούλλα δεν θυμίζουν τίποτε που τον μιχαηλίδη αλλά από άλλους που εν έχουν ιδέα που μάππα.

Ανώνυμος είπε...

ο Γκρεκορ πρεπει να μεινει παση θυσια. Ας μας πουν να καμουμεν ερανο. Διαβασα σημερα το πρωι οτι η ανομαλη ψαχνει για χαφ. Ελπιζο να μεν καμουμεν καμμια μαλακια με τον βαν νταικ γιατι εν να τους παρει ο θκιαολος

Ανώνυμος είπε...

pleon epitaktiki paramoni Vandaik k Katala..
pragmatika lathos kinisi i epistrofi skopeliti..empa na pezi mouxtis
Seran polo episis tha itan poli kalo na mini... pektis pou kseroume k den exi risko...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 4.22

Ανώνυμος είπε...

ERKETE ALLO ENAS 35RIS... TA ARIKA TOU ONOMATOS TOY M.K. TZAI SIMPLIRONOYMASTE GIA ΚΑΠΗ...

Ανώνυμος είπε...

Michalis Konstantinou?????

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ηρεμήστε! Το ποδόδσφαιρο είναι επάγγελμα και δε χωράνε συναισθηματισμοί και φιλίες με ποδοσφαιριστές (υπάχουν εξαιρέσεις). Όπως θα σπάσει ή δε θα ανανεώσει το συμβόλαιο κάποιου ΄παίκτη η ομάδα, έτσι το ίδιο θα κάνει και ο ποδοσφαιριστής. Φυσικά υπάρχουν και αχάριστες ομάδες και αχάριστοι ποδοσφαιριστές. Π.χ. η ΑΕΚ πήρε στην προετοιμασία τον Σκοπελίτη ΄- το ζήτησε ο παίκτης (με τόσα έξοδα) ενώ η ΑΕΚ ήξερε ότι μάλλον θα αποχωρούσε αφού δεν τον ήθελε ο Σιμόν. Η ανο άφησε τον Μαραγκό μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών και δεν έλαβε κανονικά στην προετοιμασία ξέροντας ότι δεν τον ήθελε και ζημιώνοντας τον παίκτη και την ομάδα που ενδιαφερόταν (την ΑΕΚ).

Όλοι οι παίκτες δηλώνουν για 'μοναδικές στιγμές', για 'ξεχωριστούς οπαδούς', για θαυμάσιο νησί, πόλη κτλ. Αυτά είναι επικοινωνιακά τρικς.

Επομένως, μπορεί η ΑΕΚ να χειρίστηκε το θέμα Τζεϊσον λάθος επειδή δεν επωφελήθηκε οικονομικά αρκετά. Όμως δε πρέπει να πει ΟΧΙ στον Σκοπελλίτη εαν είναι προς το συμφέρον της ομάδας και οικονομικά και ποδοσφαιρικά. Τι και άν δήλωσε πέρσι ότι επέστρεψε σπίτι του! Τι θα έλεγε στα σκουλ... Εν είχα που να πάω τζιαι ήρτα?

Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το παν να κρατήσει Φαν Νταϊκ, Σεράν και Καταλά. Εάν είναι να φύγει ο Καταλά θα πρέπει να επωφεληθεί η ομάδα σωστά, οικονομικά. Δεύτερο λάθος δε θα συγχωρηθεί.

Εκπρόσωπος του ΑΓΙΑΞ (φυτώριο παικτών)είχε δηλώσει πρόσφατα ότι όταν ένας παίκτης 'μεγαλώσει ποδοσφαιρικά' τόσο που δε χωράει στον Αγιαξ (δε μιλάμε για καμιά ομαδούλλα)θα πρέπει να πωληθεί σε μεγαλύτερο σύλλογο. Δεν είναι κακό να επωφελείσε οικονομικά από κάποιο παίκτη. Κακό είναι να σου γελούν...

Επομένως, στηρίξτε την ομάδα σας μακριά από προκαταλήψεις για οποιοδήποτε παίχτη. Φαίνεται ότι κάποιοι οπαδοί δε αντιλαμβάνοντε από οικονομική στενότητα. Εαν μπορούσαμε θα φάιρναμε πίσω τον 'Ελ μάγο' και τόσους άλλους. Τι θα πει 'θα αποδοκιμάσω τον τάδε παίκτη' ή δε θα πηγαίνω γήπεδο κτλ. Ενας γνήσιος οπαδός δε λέει αυτά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

εν θα μας πεις τι λέει ο γνήσιος οπαδός. προσωπικά αν έρτει πίσω ο γιαννάκης θα τον ξιτιμάζω που την ώρα που θα ξεκινώ που σπίτι μέχρι την ώρα που θα γυρίσω. εν δικό μου θέμα το τί θα κάμω... εσύ αποθέωσ τον!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ... ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 5:01. Αφηνουμε τα ολα και αγοραζουμε season tickets να στηριξουμε την ομαδα. Επισης εν λλιο αδικο να λεμε για τον Μηχαηλιδη κουβεντες. Εκαμε τοσα και τοσα καλα, εσουλουππωσε την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

τι θα πει δεν καταλαβαίνουμε από οικονομική στενότητα? είσαι σοβαρός? ούτε τον καβάνι εζήτησα ούτε τον νειμάρ. εζήτησα να μεν έρτει πίσω ο συγκεκριμένος... να έβρουν ένα που τις ακαδημίες, ένα που τη δεύτερη κατηγορία, που το αγροτικό. ο γιαννάκης είναι ανεπιθύμητος από μένα...

Ανώνυμος είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/521539/ti-elavan-oles-oi-omades-sto-opadopsifisma-pics

η ομάδα μας βρέθηκε στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων του κυπριακού πρωταθλήματος με μικρή διαφορά από την τρίτη ανό!!!διαδώστε το!!!

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕ. ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΤΕΙ Ο ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΚΑΛΕΙ ΕΧΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ!!! ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;;;; Ο ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΩ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΑΙΟΣ..... ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΖΑΙ ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ ΤΩΡΑ;;;;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΛΛΑΝΕΤΕ Η ΕΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 8:41 ΠΜ.

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο έτσι οπαδούς θέλει η ΑΕΚ...ΝΑ βρίζουν τους παίχτες και την Διοίκηση..τι άλλο να πω. Δυστυχώς ο νους μας τσιαμέ φτάννει..να πάω στο γήπεδο και να βρίζω τον Σκοπελίτη...ακόμα μερικοί να καταλάβετε ότι στο ποδόσφαιρο αλλάξαν τα δεδομένα. Και σε τελική ανάλυση ο Σκοπελίτης εν σου φταίει σε τίποτε φίλε μου αν τον θέλει η Διοίκηση και προπονητής...να είμαι εγώ παίχτης τσε να μπω μες το γήπεδο και να ακούω τους οπαδούς της ομάδας που παίζω να με βρίζουν, εννά έχω όρεξη να παίξω;; Αλλά πολλοί από ότι φαίνετε κατέχουν ψυχολογία όσο κατέχω εγώ από αστροναύτης...

Για τον Μπακούρα, αυτό που θα σας πω είναι 1000% σωστό γιατί από ότι φαίνετε δεν ξέρετε το ιστορικό του παίχτη. Είχε σοβαρό δυστύχημα στην χώρα του και τα πόδια του είναι με πλατίνες. Μετά όταν ήρθε πίσω Κύπρο και άρχισε να παίζει έκαμε κάτι(όταν είχε τελείωσει το πρωτάθλημα) και το τραύμα του έπαθε υποτροπή, για αυτό τον έπιασε η ΑΕΚ, ελπίζοντας ότι θα θεραπευθεί και μετά να τον πουλήσει. Αλλά από ότι φαίνεται δεν θα μπορέσει να επανέλθει και να παίζει όπως παλία λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του. Επίσης στον Απόλλωνα για να παίξει(μετά το τραύμα) πριν κάθε αγώνα του έκαναν ειδικό μασαζ και θεραπεία για να μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Μπακούρας, δυστυχώς είναι χαμένη υπόθεση και αυτό φάνηκε και με τον Σιμόν που σε όσα παιχνίδια τον έβαλε δεν απόδωσε τα αναμενόμενα. Απλά δεν ξέρουμε όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και με το παραμικρό φκαίνουμεν τσε φωνάζουμε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

osoi milate gia to mpagoura an 3 proponites en ton theloun simeni kati pezi.en ton ethelen o telefteos proponitis pou ton ishe ston apollona en ton ethelen o simon tora en to theli o eleftheropoulos simeni kati pai lathos.echtos je an ine je oi 3 achaparoi.ego ida ton 4 fores se mparakia to alkool pou pini se mia nichta ego pino to se mia eftoma.je o king en akoma shirotteros inta pou ginete me ton siggegrimeno tourista?JE PAFO PREPI NA PAME ME TO PLIO PALE JINI I MERA ITAN I SHIROTERI TIS ZOIS MOU.jinos oanthropakos o mitas ti ginete?je o allos pou itan ipefthinos gia katapolemisi tis vios o kirios irodotou pou en exafanismenos?

Ανώνυμος είπε...

δε ξέρω ποιοί θα έρτουν, ποιοί θα φύγουν αλλά με ανησυχεί το γεγονός ότι ακόμα δεν ανακοινώθηκε η ανανέωση του φαν νταικ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα παίδες...σε 1 - 2 εβδομάδες θα σκάσει το χειλάκια σας πάλι παραπονιάρηδες!!!Απλά υπομονή., η ΑΕΚ και φέτος θα είναι ισχυρή!!

Ανώνυμος είπε...

εν να μας πει κάποιος τελικά τί ισχύει με τα διαρκείας? στη δημοσιογραφική είπαν ότι συμπεριλαμβάνει και τους αγώνες του μπάσκετ και όταν επήα εχτές μου είπαν ότι μόνο για μάππα και βόλει είναι. πείτε μας να ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

το λοιπόν όπως διαβάζω ο κούλλης μένει για άλλα τρια χρόνια... εύχομαι να το δει το μήνυμα. κάτσε δούλεψε, προσγειώθου και άφησ τες δηλώσεις συνέχεια. χαραμίζεις το ταλέντο σου νομίζοντας ότι χωρίς δουλειά είσαι μια χαρά. και άφησε τους εγωισμούς στην μπάντα, ναι θα σε κρίνουμε αυστηρά, ναι θα τα ακούσεις στις λανθασμένες ενέργειες αλλά στο χέρι σου είναι να βελτιωθείς επιτέλους. και ένα λεπτό να παίζεις πρέπει να δείχνεις ότι αξίζεις να είσαι στην ΑΕΚ. βάλε την κκελλέ σου κάτω και δε την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. πέρσι εσέρνεσουν, αποδέκτου το για να γίνεις καλύτερος.

άτε όπως όλα δείχνουν μένει και η ΔΙΑΝΟΙΑ Φαν Νταικ.

Ανώνυμος είπε...

sifono me ton 12.25.koulli sioura vlepis ta scholia mas.xeris polli mapa alla persi isoun llio varetos enixero ishes killa parapano enixero ti epathes.fetos theloume na doume to koulli pou idame ti chronia pou epexame evropi isoun entiposiakos exanakalesan se je ethniki an me kamno lathos.varti kelle sou chame doulepse sti proetimasia je pistefko ena mas pexis kala fetos.en spodeo prama na eshis stin omada sou pechti pou ine je opados tis omadas.thimoume ti chronia me ton flemings telefteo mats adiaforo me ti salamina sto amochostos me 50 opadous me polli zesti je eshizesoun na nikisoume touto to koulli theloume

Ανώνυμος είπε...

sto game ano aek sto pap..
ena pano me ena skouliki m fatsoua tou jason na troi evra kai ena guardian na tou kamni me to xeri #$^%K OFF

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ανακοινωθεί μέχρι την παρασκευή ο φαν ντάικ, κάτι μου λέει ότι θα ανακοινωθεί στην πρώτη επίσημη ως έκπληξη-δώρο!

Ανώνυμος είπε...

να γράψω κάτι για ένα σημαντικό θέμα για μένα. φέτος που θα φκουν οι επετειακές εύχομαι να μην γίνουν πάλι τα ίδια όπως τα προηγούμενα χρόνια. και εξηγούμαι, να πάεις να πιάσεις φανέλα και να σου λαλούν ελείψαν, και άτομα που μπορεί να μεν έρκουνται γήπεδο συχνά θα θέλουν να πιαν, και ο ένας να πιάσει παραπάνω που μια, κάντε σωστό προγραμματισμό με τις παραγγελίες για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

και κάτι που ξέχασα, να γίνει και μια εκδήλωση με όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια και με το υπάρχον ρόστερ, για να υπογράφουν στη φανέλα. και που τον Πεζοπορικό και την ΕΠΑ, σκεφτείτε να έρθει ο Μπίαλον ας πούμε και μην παραλείψετε και τον Κωνσταντίνο τον Μηνά που δε του συμπεριφερθήκαμε όπως έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΤΕΟ ΚΟΒΑΣΙΤΣ 18 ΧΡΟΝΩΝ... ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΘΕΙ...

Κ.Ο.

Ανώνυμος είπε...

e kopelia o mateo kovacits enne jinos p epeze stin inter!!!
en apla sinonimia

Ανώνυμος είπε...

EKEINOS EINAI....

Ανώνυμος είπε...

Ekinos ine filoi Aektzides...h aekara mas ine etimi na klisi pextara pou stixizi girw sta 15.000.000!!!

Poli megali kinisi an gini pou mas allazi epipedo...edw kapia statistika tou PEXTAROU

Ανώνυμος είπε...

http://www.transfermarkt.com/en/mateo-kovacic/bilanz-detail/spieler_51471_327.html

Ανώνυμος είπε...

Kλείνει ο παιχταράς....Έρχεται ακόμα ένας...λίγη υπομονή μόνο!!

ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

re hahaha... akoma gelo... siga na me piame ekino to pekti ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΜΑΣ? ΕΝΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΟΠΩΣ

Ανώνυμος είπε...

γελά καλύτερα, όποιος γελά τελευταίος!

Ανώνυμος είπε...

ρε αν δεν σκαμπάζεις που το τί γίνεται στη μάππα μεν ασχολείσαι. θέλεις να έχεις και πάγκο ρε έξυπνε, έχει τραυματισμούς, έχει κάρτες μες στη χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

eteliosen o kobatsits prin ertei... zito oi mizes pou ta kalamarou8kia....

suprapan είπε...

re kopelia en ekatalavete akoma oti en apli sinonimia?

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΝΝΑ ΚΑΙΛΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΡΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝ 37 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΝΕ ΚΛΕΙΣΕΝ Ι ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ, ΤΖΙΕ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΟΜΑ ΕΣΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

KANI GRINIES KAI PIASTE DIARKIAS KAI FISIKA THN AXEXASTI....EPETIAKI STOLI THS AGAPOULLAS MAS!

Ανώνυμος είπε...

emis psaxnumaste na klisume allo kanenan 36ari k allo kanena sakkati k oi anomaloi maxunte na kamun to mpam tu kalokairiu me gonzalo garcia. kala na mas kamun. areski mu pou ipotithete o croif voitha mas alla en na tus doki daniko to gonzalo..emis ase na pame kala me to skopeliti to lopes k to pintado. emis kamnume ependisis!! bravo mas gia akoma mia fora. k men pariorkeste oti efian pextes apo olus. ego vlepo mas karfotus deuteri katigoria me tous rithmus pu pame ektos k an allaksi kati amesa..evalan mas gialia ta skulikia akoma k tora pu en xreokopimenoi

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε κοψε τα αγαπουλα των χοχων ομονοιατων.

Ανώνυμος είπε...

τα σκουλήκια θέλουν γκονζάλο γκαρσία!!! γιατί εν γίνουνται ΑΕΚ να ησυχάσουν ούλλοι τους? πόσο μικρή ομάδα έγιναν ούτε οι ίδιοι δεν επήραν χαπάρι!!! φέρτε τον στο ΓΣΖ να τελειώνει το παραμύθι τους!

Ανώνυμος είπε...

ρε μερικές φορές σκέφτουμαι ότι εν γίνεται να έχουμε τόσο ηττοπαθείς οπαδούς... μα περιπαίζετε μας ρε? πέρσι επαίξαμε την καλύτερη μπάλα, δεν επιάσαμε τίτλο, αλλά τουλάχιστον ήμασταν πάλε τζιαμέ και ανεβήκαμε επίπεδο. είδατε κανένα επίπεδο στις υπόλοιπες ομάδες? τί είδατε που τις άλλες ομάδες φέτος και αρκέψατε μουρμούρα? ή περιμένετε να κάμουν καμιά τρελή πορεία στην ευρώπη?

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι φετος ειναι φανερο οτι θα φτιαξουμε ομαδα για επιβιωση για μια καλη πορεια μακρια απο περιπετειες αυτος ειναι ο στοχος. Ξεχαστε τετραδες και τετοια, θα ειμαστε ομαδα του δευτερου γκρουπ, ξεχαστε την περσινη αεκ. Πρωτα προεχει η οικονομικη επιβιωση του σωματιου και μετα ολα τα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΡΟΙΦ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ. ΕΦΕΡΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ. ΑΥΤΟς ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΕ ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ + ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.... ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

pios pextaras kleinei re en thoreite ekaman mas ta oulla ta skoulikia je emeis en exume oute 1 aristero back je eklisen je pextaras mishimu.jinoi pou pianoun kathe xrono season card ena piasoun je fetos je eimai mesa se jinous alla me touta pou kamoun en prepei na karteroun na kseperasoume ta 500

FARAO είπε...

1:56 ΚΛΑΨΕ ΤΖΙ ΑΛΛΟ..Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 15000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΚΑΜΑΜΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΠΑΧΟΥΛΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΚΑΜΑΜΕΝ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ?ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΝ ΚΟΛΛΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΕΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΙΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΒΡΟΥΜΕΝ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΜΑΣ ΤΖΙΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

150000 ton xrono poy tha pairnei o gonzalo...tziai ti ftaiei o croif re megale en ekatalava akoma..exiga mas

Ανώνυμος είπε...

kopelia pws en i epetiaki stoli? pou mporoume na tin doume?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

eftixos epiasamen to skopeliti kai esoziasen to prama me tzeison tze gkarsia

Ανώνυμος είπε...

ρε παιθκιά εν μπορείτε να βάλετε ξεχωριστό τόπο για να γράφουμε αποκλειστικά σχόλια για επικαιρότητα? όπως και να χει, δε θέλω να πιστέψω ακόμα ότι θα αφήκουν πάλε τον κάκο να τους κάμνει ό,τι θέλει. πώς θα κινηθούν τα διαρκείας και οι εκδηλώσεις της χρονιάς αν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά?

Ανώνυμος είπε...

κυριοι της διοικησης οπλιστειτε με υπομονη και θαρρος, διοτι στα πρωτα παιγνιδια, στα πρωτα ανεπιτυχη αποτελεσματα θα σας εχουν στημενους στη γωνια, οποτε θαρρος θπομονη και επιμονη στις θεσεις και στις αξιες σας. Εμεις θα ειμαστε εκει κι αν χρεισατει θα παρεμβουμε για την ασφαλεια και εσας και των παιχτων και του προπονητη. εΕυχομαι και ελπιζω να μην φοβηθειτε και να το βαλετε στα ποδια επειδη θα κινδυνεψουμε φετος, οπως εγινε και το 2008. Για το καλο της ομαδας δεν πηγαμε διαβαθμηση, δεν διατυμπανηζεται τοτε, για το καλο της να ξαναπαμε αμα λαχει. Διοτι καλυτερα στην Β κατηγορια ακομα και στην Γ κατηγορια φτανει να μην χρεωκοπησουμε... αλα Μελισσανιδης εναν παμαν, με αυτο το σκεπτικο συνεχιστε το εργο σας, εμεις θα σας προστατευσουμε απο το μενος τους οταν θα τα βαλουν μαζι σας, για το καλο της αεκ ειπαμε οτι εργαζεστε, δεν ειναι ετσι;;;...

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ. Η ΑΧΝΑ Π.Χ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ €100,000 ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ €100,000. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΕΛ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ €3-4,000,000 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΩΔΗΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ. ΕΜΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΡΑ ΗΡΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 500 ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ 5-10 ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ. ΑΠΛΑ ΤΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

TOUNTES PELARES OTI OI THS DIOIKISIS VALOUN LEFTA POU THN PERIOUSIA TOUS MEN TES LALITE EN GELIA PRAMATA !!! PIOS VALI LEFTA RE MA PERIPEZOUMASTE MONOI MAS ?? DITE TON PROHPOLOGISMO JE TA ESODA POU XORIGIES JE THLEOPTHKA !! AS FKOUN ME STHXHA NA TO ANTHKROUSOUN TOUTO !!
JE GIA TA ISITIRIA DITE POSA EKOPSAME FETOS !! EN PARAPANO POU PERSI JE AS EFKENE KATHE EFTOMA H DIOIKISI KE EKAME THEMA OTI EN PAOI O KOSMOS GIPEDO !!!
TON JERO POU ESTINAN TA PEXNIDIA ME THN DOKSA KE KSERO GO HTAN KALA .. HTAN SIOUROI OTI HTAN NA PAN EVROPH ALLA DISTIXOS EPESAN EKSO !!!
POU THN KALH OIKONOMIKH KATASTASH EVRATHIKAME ME 1000000 ELLIMA PIOU NA TO PEIS !!! PANTES JE AN EPIENES EVROPH HTAN NA PIASEIS TOSA JE NA TA KALIPSEIS !!!!

Ανώνυμος είπε...

ben Simon
da Silva
Jason
Gonzalo
Priso
Van Dijk ( en to epomeno MPAM ) pistefko
Seran
priso
Tchando
skopeliths
mixalo.... kalamaras
poulas pextes je fkalis lefta en tous dias mouxthn
ypologizoun se oi antipaloi
en eise peripeksimo tou kathenou
ellima
gipedo
akadimies
statheri dioikisi
Mixahlidis (taxa) proedros
Thomas ypef8hnos oikonomikon
epetiakes stoles
etc .....

SAS PARAKALO KANEI EPITHXIES TOUTH DIHKHSH EN ANTEXOUME ALLO !!! ELEOS !!!!

TOULAXISTON EFKATE JE PITE THN ALH8KIA STON KOSMO ME ARITHMOUS OI PERIPEZETE MAS !!!

OTI EXTISETE 3 XRONIA EXALASETE TO MES SE 2 MINES DISTIXOS !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΨΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΒΛΕΠΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.


ΚΙΤΡΙΝΙΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GONZALO ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ JASON.

ΚΙΤΡΙΝΙΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προχειρότητες σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΓΚΡΗΝΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΡΕΕΕ!!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚ ΟΧΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ,ΚΟΝΤΕΨΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.
ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
YNWA-PRODROMOS-SCALA

Ανώνυμος είπε...

OSOI 8ELOYN AS BOH8HSOYN. EMEIS STAMATAME GIATI DEN EIMASTE KOROIDA...

Ανώνυμος είπε...

Ένας φωτογράφος.....

Η ΑΕΚ θα έπρεπε να επειδιώξει επιστροφή του Γκαρσία για να διασκεδάσει τα όσα αρνητικά συμβαίνουν μέχρι σήμερα στην ΑΕΚ. Θα ήταν μεγάλη τόνωση και για την ΑΕΚ, τα διαρκείας και για τους οπαδούς κτλ.

Ρε παιδιά ένας φωτογράφος παρακαλώ. Μια φωτογραφία του Ελε να χαμογελά, να δείχνει σιγουριά, να πλασάρει τη φιγούρα του νικητή. Αυτή η κλαψουρίστικη φοβισμένη φατσούλλα που βλέπουμε κάθε μέρα στον τύπο για τον Ελε είναι πολύ αρνητική...!!!

Ανώνυμος είπε...

na ton bravevoumen giati einai kalos odigos to dexoume, na zitoume lefta apo ton pappou tou ton pou ta para polla den mporoume, ntrepomaste. o allos pou pou poulla aytokinita, o allos pou taizei toson kosmou, o allos me tis pezines, o allos pou exei doulia me tous arapades, tosoi kai tosoi multi- millionaires pou exa8ikan! gia afto min lete oti den exoume leftades, expoume kai para pollous malista, alla kabourakia stis tsepes tous... persi edosa se analogia tou mis8ou mou poli perissotera apo aftous....

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΥΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤ ΝΤΑΙΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΕΙ ΜΠΕΛΕΛΕΝΣΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥΧΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΦΕΥΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ MOBIL :))))))

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥς,ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΑΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΖΕΗΣΟΝ 'Η ΓΚΑΡΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΥ!
ΑΕΚ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΓΚΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ποιός άλλος έμεινε να μας πιάσει η ανόρθωση? εν να μας πιάν και το οίκημα? εν να μας πιαν και το ΓΣΖ? δώστε τους τα ούλλα, μούχτι εννοείται, και πείτε μας ότι ξοδέφκετε χρόνο για την ΑΕΚ. ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΞΟΔΕΦΚΕΤΕ,ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ! ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΑΜΑΤΕ ΤΑ ΣΣΙΟΝΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...ιστορική χρονιά, δεν μας άφηκε ίχνος εγωισμού κάποιος σάββας κάκος παττισμένος...

Ανώνυμος είπε...

μπορώ να γυρίσω το διαρκείας μου πίσω και να μου δώκουν τα λεφτά μου πίσω? έπια το και που την πρώτη μέρα, αμπα και εν τους στηρίξουμε! και το ευχαριστώ τους εν τούτα ούλλα. και μην φοάστε, δώστε μου τα λεφτά μου και θα βάλω κι εγώ χρόνο, είμαι άνεργος. εσείς με τα μύρια όμως άμπα και φκάλετε να δώκετε τίποτε για την ομάδα! πηαίνετε ππέσετε και έτσι διοίκηση κάμνω κι εγώ που μόνο χρέη έχω.

Ανώνυμος είπε...

ρε κοπέλια για να βρεθεί ο χαμένος μας εγωισμός, μόνο αν φέρουν τον κετσπάγια θα πνάσω. αλλά εξίασα θέλει να πληρωθεί κιόλας κι εμείς μόνο χρόνο έχουμε να δώκουμε.

Ανώνυμος είπε...

na fkoun na mas poun kathara oti stoxos einai to 2 group kai tipote perissotero

Ανώνυμος είπε...

έπλυνε η ομάδα του σαββή σήμερα! οι τον γκαρσία, τον κριστιάνο ρονάλντο να πιαν, θα παραμείνουν χώρκατοι. ας κάμουμε ομάδα που να παίζει και να κερδίζει και όποιος θέλει ας είναι αντίπαλος. εν μας είπατε ο γκαρσία εν να ταράξει αν του εμφανιστεί ο καταλά ή ο σεράν?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΟΤΣΙΑΚΑΡΕΣ

ΚΑΝΕΙ

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ή ΟΧΙ;;;

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑΤΑ...κάμετε υπομονή να δούμε ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ....

Επαίξαν με Απόλλωνα και εφάαν ΠΕΝΤΕ....να μου πεις εν φιλικό;;;;

Εγώ ένα ξέρω: ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ....ΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ...

Επιτέλους πότε θα γίνουμε σωστοί ΟΠΑΔΟΙ...τούτη εν η ομάδα μου, εν η Πόλη μου...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ....

ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...αλλά εσείς που μια ζωή είσαστε μια ζωή κλαμένοι, και παράπανο, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΕΤΣΙ ΤΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ εκείνοι που τρέχουν την ομάδα την ακολουθούσαμε και στην Β Κατηγορία, αλλά και στην Σάλκε!!!! Για εμάς ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΜΝΕΙ διαφορά που παίζει η ΑΕΚΑΡΑ μας, ούτε ποιός εν παίχτης, ή προπονητής. Για εμάς η ΑΕΚ ΕΊΝΑΙ ΙΔΕΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ...

Κimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε φίλε είσαι σοβαρός? είπαμε τα τούτα πολλές φορές αλλά οι να μας περιπαίζουν. αν δεν θέλουν να βάλουν λεφτά ας φύουν και όποιος και να μπει τα ίδια πράγματα θα κάνει οικονομικά. ψάχνουν επιθετικό με 100 χιλιάδες, και στις άλλες θέσεις με πιο λία, ε καλά που εν μας είπαν ότι θέλουν να τους πληρώσει και ο παίχτης για να τον κλείσουν. αλλά άμαν είναι να φανούν ούλλοι ξέρουν τον τρόπο, για να φκάλουν τπτ που την τσέπη τους ούτε λόγος, πάλε εμείς πρέπει να τα δώκουμε.

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσω κάτι άσχετο, από πού προκύπτει ότι φταιν ΜΟΝΟ οι οπαδοί του απόλλωνα για τα χθεσινά επεισόδια? δεν έχουν υπόθεση τζιαμέ στην αστυνομία, και βέβαια η ΚΟΠ ούτε εφκήκε να πει οτιδήποτε. κάθε αγωνιστική τούτοι πρέπει να παίζουν κεκλεισμένων, αλλά μόνο στην Ευρώπη ισχύουν οι νόμοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΚΗ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ... ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΔΕΝ Θ ΚΑΙ Λ...!

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΑ.

ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.

ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και πως έπιασε η ανορθωση τον Jason & garcia και colaouti τι έγινε δηλαδή? Την πεντάρα έφαντην και μάλιστα πανυγηρικά. Μα νομίζουν ότι εν τα ονόματα που παίζουν ποδόσφαιρό?
Εμείς καλά κάμνουμε προσεκτικές κινήσεις για να μην πάθουμε όπως προβλέπω θα πάθουν τα σκουλουκούθκια που αν δεν μπούν ομίλους θα κλεισουν το μαγαζί με τον προϋπολογισμό που εκάμαν. Και θα δείτε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και φέτος χωρίς τα μεγάλα ονόματα.
Και αν κάνουμε υπομονή και φέτος πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί. Κάνετε όμως όλοι την θυσία να αγοράσετε season tickets να βοηθήσουμε την ομάδα μας ακόμα μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΜΕΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΜΝΟΥΝ(Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ....
ΤΖΙΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝ ΠΙΑΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 'Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

prepi na doume ti epiviosi tou somatiou...
imaste ftoshi. lies kales kinisis k 3-4 pektes poiotitas..
meta tis protes 6 omades tha ine to chaos..

stoxos fetos ine 5 thesi pou odiga sti evropi.. (diskolos stoxos afou Apollona k Ael in poli dinati)

Oson afora ti ano... me tis teleutes kinisis pleon ena neo xaraktira mporoume na tous apokaloume.... AEK WANNABE ... afou kinounte sti skia mas.... mas tima kai apodiknii poso tous pona pou ta teleutea xronia imaste sta epideda tous !

Ανώνυμος είπε...

Fainetai mou oti oi plistoi opadoi en ipervolika afeleis.

iparxei oikonomiki krisi. Noumero ena stoxos einai i epiviwsi; to agwnistiko meros erxetai se defteri moira. Gia na ta paei kala omws sto agwnistiko meros mia omada, prepei na einai igieis sto oikonomoiko tomea.

Egw sigherw tin dioikisi pou sas agnoa. Kalitera na ertoume 7,8,9 kai na eimasten sistarismenoi para na ta pienoume kala sto prwto miso tou prwtathlimatos kai meta na xrwstoume tou kathena.

Kamete ipomoni kai katalavete EPITELOUS oti to provlima stin kypro en megalo; meta ton oktovri pollis kosmos enna peina kai pollis kosmos tha poula ta spithkia tou. I dioikisi en prosekti.

Andros Faneromeni
Eleftheros epeixirimatias mexri na mas kleisoun

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε παιδιά έχετε δίκαιο τελικά. δεν μας πειράζει να παίζουμε 2η κατηγορία, φτάνει να μεν χρωστούμε. κι εγώ συγχαίρω τη διοίκηση που μας αγνοά, αλλά οι να ξαφνιαστούν μόλις πέσει η πρώτη γιούχα. και ναι θα περιμένουμε τον οκτώβρη μέχρι να δούμε ανθρώπους να δυσκολεύκουνται στη ζωή τους, τωρά όλα είναι ρόδινα. πείτε μας τί πείνετε κι εμας. και για να μπω και στη σπουδαία σκέψη σου, παιδιά δεν πειράζει αν δεν έχουμε να φάμε φτάνει να μεν χρωστούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ κάθετα. Έναν πράμα έν το σίγουρο. Αν δεν πάει καλά η ομάδα αγωνιστικά, είναι τότε που θα καταστραφούμε οικονομικά. Και δυστυχώς προς τα κει βαδίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

re to Tomas epses sto Lush en esvine ton tsiaro !! en me toutous pou en na pame mprosta ? Htan mia parea van dijk katala mourilo Tomas Gonzalo Kolaouti

Ανώνυμος είπε...

ELE FERE SOUMPINIO KAI LEONARDO (POU EPEZE STHN AEK)
MPOUGAIDIS
TATOS

Ανώνυμος είπε...

''Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014.

Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών και να εμψυχώσουμε την ομάδα μας για τη δύσκολη αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!!!!''

δείτε ανακοίνωση που εφκάλαν! για τη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί... εκάμαν μας τα ούλλα. ας επιάναν προπονητή τούτοι της διοίκησης έμπειρο και κανένα παίχτη της προκοπής και να αφήκουν τις προτροπές. δεν θα πάω, όπως και σε όλη τη χρονιά, εν θα μας περιπαίζετε.φυλάξετε τα λεφτά σας και παρετάτε μας. εσείς τόσο καιρό είσαστε απόντες και εν να μας πείτε ότι η παρουσία μας εν απαραίτητη? για το φαίνεσθαι μόνο είσαστε, πιάστε καμιά φεράρι να φακκάτε γυρό στη λάρνακα γιατί ως τζιαμέ είσαστε...

Ανώνυμος είπε...

ρε κοπέλια τώρα που είδαμε τί πραγματικά συμβαίνει βάζω υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για πρόεδρο. λεφτά εν έχω, αλλά αφού το μπάτζετ φκαίνει που χορηγίες και τηλεοπτικά, χαράς το πράμα που κάμνουν. διαχείριση κάμνω κι εγώ και εν να σας λαλώ και την αλήθεια που την αρχή. για το ρόστερ θα ρωτώ τον Κρόιφ και ετέλειωσε η κουβέντα. ούτε μες την πούγκα θα βάλλω, παρ ότι έχω ανάγκη, ούτε τίποτε. και τζιαμέ να δείτε πώς θα με αποθεώνετε!!! το περιπαίξιμο ετέλειωσε, ή βάλτε λεφτά ή σηκωστείτε και φύετε και μπαίνουν και οι άφραγκοι και κάμνουν διαχείριση πιο αληθινά και πιο τίμια! κατα τ άλλα, γιορτάζουμε 20χρονα!!! αλλά μπράβο στη διοίκηση για σε χρονιά γιορτής μας θυμίζει πώς πρέπει να είμαστε και πώς να λειτουργούμε, όπως και στα προηγούμενα χρόνια!!! καληνύχτα και πιάστε τον γιαννάκη τον σκοπελίτη και πηαίνετε να βοηθήσετε την ανόρθωση που έχει και ανάγκη!

Ανώνυμος είπε...

oi metagrafikes epityxies synexizontai filoi AEKtzies. pame na piame portari, kai mantepsete ti. riksame dixtya sti B ethniki elladas gia na kamoume to metagrafiko mpam me ton portari tou irakli.re akoma na paretithei kanenas tous? akoma fkainoun kai miloun gia stiriksi? kounia pou sas kounage fetos oullous sas sti dioikisi

Ανώνυμος είπε...

kala o mixailidis en epire xapari giati en empaine kanenas fetos? an efefke tha itan o pio petiximenos proedros stin AEK mexri tora, alla kapoioi frontizoun na ftasei ta dika tous epipeda giati mono skata ta ekamnan otan eixan tin karekla. kosti mou epiase koroido,asxolithou lio giati kapoioi maxountai na epistrepsoun os messies stin proedria.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
1) ΠΩΛΗΣΗ ΜΑΡΚΑΣΑ €170,000
2) ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΙΣΟ €300,00
3) ΠΩΛΗΣΗ ΓΚΟΝΖΑΛΟ €120,000
4) ΠΩΛΗΣΗ ΜΙΡΤΑΚΟΒΙΤΣ €60-70,000 ΈΛΕΓΑΝ
5) ΠΩΛΗΣΗ ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ ??????????
6) ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ €2-3,000.000 ΜΙΝΙΜΟΥΜ..
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΣΙ ΕΣΟΔΑ?????
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ
ΥΓΙΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΕΓΑΝ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΛΕΓΑΝ
ΜΕΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ.
ΜΕΤΑ....
ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.
ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ. ΜΥΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ.
ΤΗΝ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ €5,000.000.
ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΝΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ.
ΕΓΙΝΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΟΜΩΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ. ΤΙ ΑΦΗΝΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ?
ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΦΚΟΥΝ ΟΥΛΛΑ.
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ?? ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΡΚΕΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΟ ΦΕΤΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εν μας πιάνει και τον Ελευθερόπουλο η Ανο?

Ανώνυμος είπε...

ήμουν στην προπόνηση σήμερα, συμπεράσματα πολλά εν και μπορεί κανένας να φκάλει αλλά τζίνο που με προβλημάτισε είναι τί γίνεται στο θέμα επιθετικών, γιατί κατα τη γνώμη μου χρειαζόμαστε τουλάχιστον ακόμα ένα,συν τον Μυτίδη. και το άλλο είναι με το ποιος θα είναι τυπικά ο πρώτος προπονητής της ομάδας γιατί δεν ακούγεται τίποτα τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τη λύση συνεργασίας με τον Πετρή? όι πως μου ήταν και συμπαθής αλλά εν γίνεται ρε κοπέλια στη σημερινή εποχή να μην υπάρχει εκπρόσωπος τύπου. εκτός κι αν έπιανε 100 000 και θέλαμε να ρίξουμε τον προυπολογισμό! ρε μα εν να μας πελλάνουν τέλια φέτος τούτοι... και ποιός θα φκαίνει να μιλά, οι της διοίκησης? κατα τ άλλα κινούμαστε σε επαγγελματικά επίπεδα. εν να μου πείτε ούλλη την ώρα μουρμουρούμε, αλλά οι κινήσεις δείχνουν πανικό και τίποτε άλλο. ποιόν άλλον εν να θκιώξουν μετά? τον παναή τον φροντιστή που εν ο μόνος που εν τζοιμάται άμαν χάνουμε ή τον βασιλιά του χόρτου που έχει το γρασίδι χαλί? αντί να θκιώχνετε κόσμο αδειάστε μας την γωνιά? εξαναέγραψα το, τούτες ούλλες οι κινήσεις θυμίζουν την προεδρία άλλου, ε δώστε του την καρέκλα και κανεί!εσείς θα την φάτε στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ethkioksan allo nan re kopelia, alla isixaste enen paixtis. en ivran allon na petsokopsoun kai apolysan ton petri pou posa na epiane? 1000 evro? alopos eipan na tou dioun 100 to mina kai gevma me tin omada doro! alla toutoi eisaste re dioikountes, ekarterousate na perasei kai i proti kai istera na kamete ti nea sas vlakeia olkis. paidia stirikste ti dioikisi giati toutoi en na pesoun pou monoi tous

Ανώνυμος είπε...

exei katrakila to fetino i pame akoma? alla toulaxiston exete lio tsipa kai extes en efkike kanenas na pei kouventa. tora to ti tha ginei stin parousiasi tis fanelas tha gelasei kai to pardalo katsiki. poios en na einai ekprosopos typou? ferte kanena dilomeno allis omadas kai jiame na deite glentia.

Ανώνυμος είπε...

RE 8:59 KAI 8:55 MEN PATE MANA MOU STHN PAROUSIASI THS FANELLAS KIA MEN XANA ASXOLITHITE ALLO ME THN AEK AFOU SAS PROKALEI TOSA NEYRA!!!ALLA PAW STIXIMA 3i AGONISTIKI POU ENA IMASTE ME 2 STA 2 ENA ISASTE POU TOUS PRWTOUS POU ENA PATE NA KOPSETE ISITIRIO GIA NA PATE GSP.....PARETATE MAS EPITELOUS KI ASXOLITHITE ME ALLO SPOR

Ανώνυμος είπε...

oti kami i diikisi en lathos re pedkia?imasten oi chiroteroi ke oi pio vlakes opadoi se olo to kosmo ilikrina.oti kami i diikisi fkenete oulloi je katigorate tin.edkioxe to petri eje ti egine diladi?esi pou lalis gia ta 1000 euro evre allo i ton petri an dechounte me 1000 euro ferto je telos tou mina na ton pieronis esi pou ti mpouka sou.pou mas laloun manties en je echoun adiko.avrio i diikisi na allaxi ti marka ton kolocharton sto somatio ena fkite na tin katigorite pale.

Ανώνυμος είπε...

poli kalos paiktis o oukranos.nomizo xtipisame lavraki

ΦΑΡΑΩ είπε...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΙΒΑΝΚΟ.Ο ΛΟΥΣΕΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.Ο ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΖΙΛΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ.

Ανώνυμος είπε...

Με τις κινήσεις που κάμνουμε, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βγούμε Ευρώπη του χρόνου. Nα πετάσει η ...σσήνα.

Κιτρινοπράσινος κεραυνός

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως απ οτι φαινεται το βαρελι εν εσσιει πατο!!
που το κακο στο χειροτερο!!!
αλλα τζιαι που την διοικηση κανενας εν ασχολειται!!!
εφεραν ανα "προπονητη" των 3 μηνων τζια καμνει οτι κατεβει της τζεφαλης του χωρις να τον ελεγχει κανενας! δυστυχως πληρης αποσυνθεση! κριμα ρε γμτ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΘΑ ΧΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ...
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ... Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΑΝ...ΑΕΚΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

α εφκήκαν και οι καραόλοι έξω ρε παιδιά! αν είχα τα λεφτά τους θα τον πλήρωνα μ όλη μου την άνεση, αλλά εσύ ζεις με την ψευδαίσθηση ότι χάνουν λεφτά που μπαίνουν και ασχολούνται με τη μάππα.

Ανώνυμος είπε...

ναι μην δίνετε σημασία, συνεχίστε να ζείτε στο δικό σας κόσμο. και άκου επιχείρημα, είμαστε σκουλήκια εμείς που γράφουμε την άποψη μας. μπράβο κέρδισες στο επικοινωνιακό κομμάτι φίλε, πρέπει να είσαι της διοίκησης εσύ!

Ανώνυμος είπε...

en na grapsete kanena arthro? eginan tou kosmou oi istories kai den egrapsate apolytws tipota!

Ανώνυμος είπε...

RE GIATI ETHKIOKSEN O MIXAILIDIS TON KALAMARA ???
OI POS ME XALA EN H ALITHKIA POU EFIEN ALLA EPISTEFKA POS HTAN OIKONOMIKO TO THEMA !!!

FARAO είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΠΕΤΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στη διοίκηση μας, μόνο καλά κάμνει φέτος. και τόσο καιρό επροσπαθούσαν να περάσουν το προφίλ ότι είναι υπεράνω, όπως εκάμναν και θα συνεχίσουν αν κάμνουν με τη διαιτησία και την ΚΟΠ. τωρά κύριοι γιατί δεν εκάματε πίσω και απολύετε ανθρώπους? αλλά εξιάσαμε μόνο να πηαίνετε στα σχολεία και στα ιδρύματα για να δείχνετε πρόσωπο, αλλά εν μούχτι τζιαμέ εξίασα. έτσι σιγά σιγά να δείξετε ποιοι πραγματικά είσαστε και ποιό πρόσωπο έχετε στις επιχειρήσεις σας!

Ανώνυμος είπε...

TAXA AN PIAN TON PARPETA RE PAREA TI NA PO ?? EN NAN TO KERASAKI STHN TOURTA !!!
O PARPETAS AKOUEI AEK JE SFALLI SPIROUTHKIA !! EN EGRAPSA POTE KATI KALO GIA MAS !!!
THA EINE TO APOKORIFOMA !!

Ανώνυμος είπε...

reeee yparxei krisi ena dio tou allou rialia gia na mila sta radia, ma epellanete re...

Ανώνυμος είπε...

Το πιο πιθανον να αναφερονται στον Μαρκερττο. Ο Παρπεττας ειναι γελοιο μονο να το αναφερνουν μερικοι να τον προσλαβουν, σιγα να μεν αφηκει τα ποστα που εχει για να δουλεψει στην ΑΕΚ.

Προσπαθω να καταλαβω ακομα γιατι τον απολυσαν τον Πετρη, αφου απο οτι φαινεται και ακουγεται δεν ηταν οικονομικοι οι λογοι, χωρις να ειμαι και σιγουρος.

Παντως αυτο που βλεπω εγω ειναι το οτι επικοινωνιακα με τον κοσμο, η διοικηση εκαμεν τα μπιλιες, γιατι δεν ειναι λαθος να προσπαθεις να αποφυγεις την οικονομικη καταστροφη, με το να γλυτωνεις το συμβολαιο του Δημητριου ας πουμε, αλλα το οτι πραττουν ετσι και βγαινουν και βαζουν στοχο τετραδες και Ευρωπες με μισο ροστερ αμφιβολου ποιοτητας και ενα προπονητη απειρο, δειχνει ποσο χεσμενοι ειναι να πουν την αληθεια. Γιατι αν πουν ξερετε, φετος η ομαδα θα παλεψει για το δευτερο γκρουπ, ποιος θα αγορασει διαρκειας;

Κανενα μαρκετινγκ πλαν, κανενας επαγγελματισμος, οτι χορεφκω παιζε μου. για μενα αν εχουν κανει καποια καλα, δεν τους δινει αλλοθι για τα λαθη τους γιατι ειναι απο δικη τους επιλογη τζιαμε και ειναι υποχρεωση τους προς τον κοσμο και την ιστορια του σωματειου να καμνουν τουντα καλα.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.