News Update :

Τα αντίο δεν έχουν τελειωμό...

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Άρθρο από φίλη/ο του Blog για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα... 

Ξεκαθαρίζουμε πως τα άρθρα που αποστέλλονται με κάθε καλή πρόθεση από φίλους της ομάδας μας και του Blog και δημοσιεύονται,  δεν σημαίνει πως απαραίτητα εκφράζουν και τους διαχειριστιές του AEKITION Blog. Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως όποιος επιθυμεί να γράψει κάποιο άρθρο, για να εκφράσει έναν ενδεχόμενο προβληματισμό ή άποψη σχετικό με την ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτος. Με χαρά να το δημοσιεύσουμε, δεδομένου πως θα είναι γραμμένο στα ελληνικά (ελληνικοί χαρακτήρες) και σε κόσμια πλαίσια.

AEKITION BLOG





Τα αντίο δεν έχουν τελειωμό.. Αντίο Γκονζάλο Γκαρσία, αντίο Γιώργο Πετρή.. Ο επόμενος να κλείσει την πόρτα..

Τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας γίνοντα πράγματα και θαύματα. Ό,τι δε μπορούσε να χωρέσει ποτέ ο νους ενός Αεκτζιή έγινε εν ρίπη οφθαλμού, εν μία νυχτί...


Ο Γκονζάλο Γκαρσία «κύριος»;
Αν μας έλεγε κάποιος πως φέτος θα βλέπαμε τον αγαπημένο μας «μάγο» Γκονζάλο Γκαρσία να παίζει ξανά στην ομάδα μας, κοσμώντας τα κυπριακά γήπεδα, δε θα το πιστεύαμε δεδομένης της οικονομικής κρίσης. Και όταν πριν από ένα χρόνο αποχωρούσε από την ΑΕΚ δηλώνοντας πως «αν επέστρεφε πίσω στην Κύπρο θα ήθελε να παίζει μόνο στην ΑΕΚ», αφελείς όπως ήμαστε, τον πιστέψαμε και τον στείλαμε στη Μακάμπι με τις «ευχές» μας..  Άλλωστε, όπως όλοι γνωρίζουμε, τον Γενάρη του είχε  γίνει ξανά πρόταση εκ μέρους της Αεκ, αλλά ο ίδιος την απέρριψε γιατί προτίμησε να κάνει τη «γλάστρα» στον πάγκο της Μακάμπι.. Και ω του θαύματος, μέσα σε μια νύχτα διαδίδεται πως η αγαπητή «κυρία» ενδιαφέρεται για το «μάγο» και κάνει τα πάντα για να τον φέρει κοντά της. Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, αφού οι οπαδοί της Ανόρθωσης φαινομενικά έδειχναν πως δεν τρέχει τίποτε, ενώ πίσω από τις κλειδαρότρυπες κλαίγονταν κι οδύρονταν για τα χρέη τους.. Την επομένη λοιπόν, διαβάζοντας πως ο «μάγος» βρίσκεται στην Κύπρο και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει επίσημα «κύριος», μας ήρθε η κεραμίδα στο κεφάλι.. Ούτε στους χειρότερούς μας εφιάλτες δε μπορούσαμε να φανταστούμε πως το αγαπημένο παιδί της ΑΕΚ, που με τα «μαγικά» του μας συνέπαιρνε και μας έκανε να παραληρούμε, θα γινόταν ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.. Δυστυχώς όμως, όπως αποδείχτηκε ουκ ολίγες φορές, όταν έχεις χρήμα έχεις και τον τρόπο.. Ωστόσο, δεν είναι της ώρας να επιρρίψω ευθύνες σε κανέναν, τουλάχιστο σε ό,τι αφορά το θέμα Γκονζάλο Γκαρσία, μιας και είναι γνωστό τοις πάσι πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες μισθοφόροι και ελάχιστοι τιμούν τη φανέλα που φοράνε..Ίσως, λέω ίσως, να μπορούσαμε να κάναμε μια υπέρβαση και να τον φέρναμε πίσω, τόσο αυτόν όσο και τον Τζέησον, αλλά επειδή τα οικονομικά της ομάδας αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και ουδείς δύναται να γνωρίζει επακριβώς τα τεκταινόμενα, καλύτερα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό..

Ο Γιώργος Πετρής παρελθόν;
Όσον αφορά το κεφάλαιο Γιώργος Πετρής, εδώ διαρρηγνύω τα ιμάτια εξαπολύοντας ένα δριμύ κατηγορώ τον πρόεδρό μας.. Ξέρουμε όλοι λίγο πολύ, πως δυστυχώς, ο λόγος της λύσης της συνεργασίας ανάμεσα στον τέως εκπρόσωπο τύπου μας Γιώργο Πετρή και την ΑΕΚ, είναι οι προσωπικές διαφορές.. Αυτό κατά τη γνώμη μου, είναι απαράδεχτο εκ μέρους του προέδρου και αποτελεί ένδειξη ανωριμότητας.. Πώς μπορείς να διώχνεις ένα άτομο που αγάπησε την ομάδα και τους οπαδούς της, ήταν πανταχού παρών και έδωσε όλο του το «είναι» στην ομάδα; Ο  Γιώργος Πετρής ήταν και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος τύπου που ξεχώρισε από την αρχή και κέρδισε την εκτίμηση και το θαυμασμό όλων μας. Πιστός και τυπικός στα καθήκοντά του, δούλεψε με όρεξη, μεράκι κι επαγγελματισμό κι επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο στην εργασία του. Φιλικός, πρόσχαρος και άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ, ήταν πάντα δίπλα στους οπαδούς, αφουγκραζόταν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας και συνέπασχε μαζί μας..Και αυτό τον άνθρωπο, που προσέφερε τόσα πολλά στην ομάδα, που άφησε το στίγμα του στην οικογένεια της ΑΕΚ και κέρδισε επάξια τη θέση του στην καρδιά μας, αποφάσισε κάποιος να τον διώξει, εκφράζοντας παράλληλα τις «ευχαριστίες» του για την πολύτιμη προσφορά του.. Η απόλυση του Γιώργου Πετρή ήταν και το «επιστέγασμα» των αναπάντεχων «χαρμόσυνων» γεγονότων που προέκυψαν από τις αποφάσεις κάποιων, ερήμην μας για άλλη μια φορά. Αλλά τι λέω; Δε μπορώ να είμαι σίγουρη πως κάπου εδώ τελειώνουν τα «χαρμόσυνα».. Άλλωστε δεν λένε πως «ενός κακού μύρια έπονται;» 


De profundis
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο άρθρο, μπορείτε να κάνετε σχόλια σε νέο ιστόχορο που φτιάχτικε για μας:
www.aektzis.com

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.