News Update :

ΑΕΚ - ομόνοια: ναυάγιο

Σάββατο 13 Απριλίου 2013


Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας φάνηκε κατώτερη του αναμενομένου. Χωρίς πάθος, χωρίς ουσία και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της έχασε δίκαια από μία ουσιαστική Ομόνοια η οποία κτύπησε σε καίρια σημεία του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές μας φαίνεται να μην έχουν δυνάμεις και το χειρότερο από όλα είναι το ότι παίζουν λες και δεν έχουν κίνητρο. Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο εμφανίστηκε στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι αφού στην ουσία είμαστε ακόμα στους στόχους μας. Στο πρωτάθλημα μπορούμε ακόμα και για την 2η θέση και την Τετάρτη θα παίξουμε τα ρέστα μας απέναντι στον Απόλλωνα. Κεφάλια ψηλά και μόνο δουλειά χρειάζεται στην ομάδα μας.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Χαϊμοφ στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μουρίγιο- Καταλά- Ντε Κλερ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Βαν Ντάϊκ με τους Πάλιτης- Μέρσιο να αγωνίζονται μπροστά του. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ήταν ο Τομάς με τον Μάτσι στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσάντο.

Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ χαλαρά στον αγώνα και στο πρώτο 10λεπτο δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη ευκαιρία. Στο λεπτό αυτό ο Μουρίγιο διεκδίκησε την μπάλα με τον Σκαραμοτσίνο με τον τελευταίο να την στέλνει ξεκάθαρα άουτ. Ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη και έδωσε κόρνερ για την Ομόνοια. Ο Αγκουϊάρ εκτέλεσε με τον Μέρσιο να κάνει τραγικό λάθος και ο Σκέμπρι από κοντά έκανε το 0-1. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει την συνοχή της και να εμφανίσουμε σημάδια διάλυσης στην συνέχεια. Στο 24ο λεπτό ο Άλβες βρέθηκε σε καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ και στο 29ο λεπτό ο Χριστοφή βγήκε φάτσα με τον Χαϊμοφ στέλνοντας όμως την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακας μας. Η ομάδα μας συνέχισε να πελαγοδρομεί στο γήπεδο χωρίς να δείχνει ικανή να μπει στον αγώνα. Στο 35ο λεπτό ο Πάλιτς είχε μία καλή τελική προσπάθεια με τον Άλβες στο 37ο λεπτό να τα βάζει με τους Καταλά-Ντε Κλερ και Μουρίγιο και να βγαίνει νικητής στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χαϊμοφ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τίποτα αξιόλογο δεν δημιουργήθηκε και η Ομόνοια κράτησε εύκολα το υπέρ της προβάδισμα.

Στο 2ο μέρος ο Σιμόν πέρασε στο γήπεδο τους Πάυλου-Γκριν και απέσυρε τους Μέρσιο-Μέρτακκα. Ο Τομάς ήρθε στο κέντρο δίπλα από τον Πάλιτς και ο Παύλου πέρασε στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής. Ο Γκρίν πήρε την θέση του Μέρτακκα στο δεξί άκρο της άμυνας μας. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο 2ο μέρος η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού όμως ανήκε και πάλι στην Ομόνοια με τον Χριστοφή στο 50ο λεπτό να περνάει και τον Χαϊμος και να πλασάρει σε κενή εστία με τον Ντε Κλέρ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στην φάση αυτή ο Ντε Κλερ τραυματίστηκε και στο 52ο λεπτό άφησε την θέση του στο Ζιλέ. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 57ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλά οργανωμένη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας με τον Πάλιτς να βγάζει κάθετη πάσα στον Τομάς με τον Μορέϊρα τελευταία στιγμή να τον προλαβαίνει. Στο 64ο λεπτό ο Γκρίν σε φάση διαρκείας έστρωσε στον Παύλου ο οποίος έκανε ένα φοβερό σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Μορέϊρα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δυστυχώς στο 69ο λεπτό ο Μάτσι σε μία ανύποπτη φάση βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και αποχώρησε με το φορείο από το γήπεδο. Ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός και ίσως να μην αγωνιστεί ξανά φέτος. Μετά τον Δημητρίου ακόμα ένας ποδοσφαιριστής μας τραυματίζεται σοβαρά. Με τις 3 αλλαγές να έχουν ήδη γίνει η ομάδα μας αναγκάστηκε να αγωνιστεί μέχρι τέλους με 10 ποδοσφαιριστές. Στο 75ο λεπτό ο Φρέντι μετά από πάσα του Εφραίμ πλάσαρε τον Χαϊμοφ ο οποίος απόκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 0-2. Η ομάδα μας προσπαθούσε αλλά έδειχνε ανήμπορη να δημιουργήσει φάσεις. Εν τέλει στο 87ο λεπτό ο Τομάς έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια δίνοντας έτοιμο γκολ στον Τσάντο ο οποίος πλάσαρε τον Μορέϊρα με τον Σκέμπρι να αποκρούει με διπλή προσπάθεια πάνω στην γραμμή. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με την Ομόνοια να παίρνει τους 3 βαθμούς και να μας ξεπερνά στην βαθμολογία.

Για ακόμα ένα παιχνίδι φανήκαμε κουρασμένοι και χωρίς δύναμη στο παιχνίδι μας. Με εξαίρεση τους Βαν Ντάϊκ- Ντε Κλερ οι οποίο είναι σταθερά καλοί και αγωνίζονται με εξαιρετική διάθεση οι υπόλοιπο βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης. Η ομάδα δεν έχει πάθος και αυτό είναι που στοιχίζει. Βάζοντας πάθος και δύναμη στο παιχνίδι οι υπόλοιπες αδυναμίες και η κούραση θα υπερκαλυφθούν. Στο παιχνίδι της χρονιάς όπως έχει καταντήσει την Τετάρτη με τον Απόλλωνα ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να τα δώσουν όλα και να κατεβούν στο γήπεδο με πάθος για την νίκη και την ανατροπή.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΧΑΙΜΟΦ: Δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχεται. Τόσο στο 0-1 όσο και στο 0-2 οι αντίπαλοι τον εκτέλεσαν. Είχε μία καλή απόκρουσε σε τετ α τετ του Φρέντι και γενικά ήταν σταθερός. Ελπίζουμε την Τετάρτη εκεί που θα χρειαστεί να είναι σωστός και να μην επανέλθει σε κακές εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

MΕΡΤΑΚΚΑΣ: Δεν είναι στα καλά του ο Μέρτακκας. Δυστυχώς τόσο σήμερα όσο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αυτό στοίχησε στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να ανεβαίνει την γραμμή και να δίνει βοήθειες στον εξτρέμ κάτι που σήμερα δεν έκανε. Σωστά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΚΑΤΑΛΑ: Στο 0-2 μαρκάρει σαν πρωτάρης. Αφήνει τον Άλβες να μπεί στην περιοχή και να εκτελέσει τον Χαϊμοφ. Προσωπικά νομίζω είναι το χειρότερο παιχνίδι που τον έχω δει να κάνει την φετινή χρονιά. Ήταν πολύ κακός και πάντα δεύτερος στην μπάλα. Επιβάλλεται να ανεβάσει απόδοση και στο παιχνίδι της Τετάρτης να ηγηθεί της αμυντικής μας γραμμής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Προσπάθησε πολύ και σίγουρα ήταν καλύτερος από τον Καταλά. Έτρεξε πολύ στον αγώνα και στην φάση του 0-1 σίγουρα δεν είναι αυτός που στέλνει την μπάλα κόρνερ αλλά ο Σκαραμοτσίνο. Ανέβασε την ομάδα στην επίθεση και έκοψε πάρα πολλές επιθέσεις των αντιπάλων. Είχε αρκετά παιχνίδια να αγωνιστεί και μακάρι να ανεβάσει και αυτός απόδοση στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΝΤΕ ΚΛΕΡ: Προσπάθησε για ακόμα ένα παιχνίδι πάρα πολύ. Ανέβαινε συνεχώς την γραμμή και πέρασε κάποιες μπαλιές στους επιθετικούς μας. Δεν είχε τον Μάτσι σε καλή μέρα μπροστά του με αποτέλεσμα να μην έχει αρκετές βοήθειες. Στο 0-2 άφησε τον Καταλά μόνο απέναντι στον Άλβες χωρίς να του δώσει στήριγμα. Εντούτοις τα έδωσε όλα για ακόμα ένα παιχνίδι και δυστυχώς τραυματίστηκε σε μία φάση στην οποία με υπερένταση απέτρεψε το 0-3. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να αγωνιστεί την Τετάρτη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Ένας Βαν Ντάϊκ δεν φέρνει την άνοιξη. Μόνος του με όλους τους αντιπάλους δεν μπορεί να τα βάλει. Δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο και είναι κρίμα που δεν τον ακολουθούν οι υπόλοιποι. Ο Γκρέγκορ παίζει ανελλιπώς και δεν φαίνεται καθόλου κουρασμένος. Ίσως αυτό να αναιρεί και την δικαιολογία περί κούρασης που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι. Στο 90ο λεπτό έτρεχε να καλύψει χώρους και προσπαθούσε για το 1-2. Ότι άλλο και να γράψουμε είναι λίγο. RESPECT!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΕΡΣΙΟ: Τραγικός. Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα, δεν έτρεξε και δεν πάλεψε καθόλου. Στο 0-1 κάνει τραγικό λάθος στο διώξιμο της μπάλας και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον Μέρσιο του Ολυμπιακού. Έχει πάρει αμέτρητες ευκαιρίες από τον προπονητή μας και είναι επιεικώς απαράδεκτος. Δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά είναι εκτός τόπου και χρόνου ο Μέρσιο. Κρίμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΤΟΜΑΣ: Ο Τομάς έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Συνέχισε από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν ανέβασε την ομάδα και έφευγε συνεχώς από την θέση του αφήνοντας το δεξί άκρο της επιθετικής μας γραμμής άδειο. Στο 2ο μέρος ο Σιμόν τον έφερε πίσω από τον Τσάντο θέση την οποία έδειξε ότι κατέχει όσο λίγοι. Μαζί με τον Βαν Ντάϊκ έκαναν μεγάλο 2ο μέρος και ότι καλό δημιουργήσαμε πέρασε από τα πόδια του. Δεν είναι εξτρέμ και η φυσική του θέση είναι πίσω από τον επιθετικό. Αν δεν τον εκμεταλλευτεί εκεί ο Σιμόν δεν θα προσφέρει πολλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΑΛΙΤΣ: Ο Πάλιτς έκανε ένα ακόμα μέτριο παιχνίδι. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα ούτε κράτησε καλά την μπάλα. Πέρασε μια-δυο μπαλιές καλές στον επιθετικό μας και είχε κάποιες τελικές προσπάθειες από ουσία όμως μηδέν. Με τον τραυματισμό του Μάτσι θα κληθεί να δώσει περισσότερες βοήθειες και ελπίζουμε να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό αρχομένης του παιχνιδιού της Τετάρτης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΑΤΣΙ: Κακό παιχνίδι από τον Μάτσι χωρίς καμία ουσία. Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα και επιβεβαίωσε ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά από ότι φαίνεται και ίσως χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. Ο Μάτσι έχει δώσει πολλά στην ομάδα φέτος και η απώλεια του θα είναι τεράστια. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και το ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία δεν σημαίνει κάτι. Ελπίζουμε οι φόβοι όλων για σοβαρή ζημιά να μην επιβεβαιωθούν και να τον έχουμε μαζί μας σύντομα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΤΣΑΝΤΟ: Δεν τελειώνει τις φάσεις και δεν παίρνει και αρκετές μπαλιές από τους κεντρώους μας. Γενικά δεν τον βοηθάει η ομάδα αλλά στις λίγες φάσεις που βρήκε σήμερα τις σπατάλησε ξανά. Πρέπει να έχει καθαρό μυαλό και να είναι έτοιμος. Τρέχει πάρα πολύ στο γήπεδο και σίγουρα κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι. Μπορεί όμως για πολύ περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΓΚΡΙΝ: Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και η είσοδος του στο 2ο μέρος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα μας. Ανέβηκε αρκετές φορές και μαζί με τον Κούλλη έβαλαν τον Σκαραμοτσίνο πολλές φορές στην μέση. Εντούτοις δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Ο Γκριν την Τετάρτη επιβάλλεται να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Προσπάθησε πάρα πολύ, έτρεξε στο γήπεδο και είχε ένα εξαιρετικό σούτ που σταμάτησε ο Μορέϊρα. Τα στημένα του ήταν αρκετά καλά και δυστυχώς πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Βοήθησε ο Πάυλου περισσότερο από τον Μέρσιο και ίσως να μπορούσε να αρχίσει το σημερινό παιχνίδι. Ελπίζουμε να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα στην δύσκολη συνέχεια που έπεται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΖΙΛΕ: Μπήκε στο παιχνίδι αναγκαστικά και προσπάθησε πολύ. Δεν έχασε την θέση του και ανέβηκε στην επίθεση πολλές φορές. Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αλλά έδειξε έτοιμος και αν δεν αγωνιστεί ο Ντε Κλερ την Τετάρτη θα τον δούμε στην βασική 11άδα. Ελπίζουμε να τα δώσει όλα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Συνεχίζει να είναι ντεφορμέ και να αδικεί τόσο τον εαυτό του όσο και την ίδια του την ομάδα. Ο Μέρσιο βρέθηκε ξανά στην 11άδα μπροστά από τον Βαν Ντάϊκ συνεπικουρούμενος από τον Πάλιτς. Στην διάρκεια του αγώνα οι Τομάς και Μάτσι άλλαζαν συνεχώς θέσεις με αποτέλεσμα πάμπολλες φορές η δεξιά πλευρά της επίθεσης μας να μην έχει ποδοσφαιριστή. Είναι φανερό ότι ο Τομάς δεν είναι εξτρέμ και επίσης πιο ξεκάθαρο ότι ο Μέρσιο δεν μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας μας. Έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους άλλοι τις εκμεταλλεύτηκαν και άλλοι όχι. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο που έχουμε φθάσει θα περίμενε κανείς να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι των αντιπάλων και να παρουσιάζει έτοιμη την ομάδα μας απέναντι τους.

Ο Σιμόν είναι μεγάλος προπονητής και ακόμα και αν μείνουμε 4οι και εκτός κυπέλλου αυτό δεν αλλάζει. Ο ίδιο όμως αδικεί τον εαυτό του με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες. Ακόμη και σήμερα ήρθε να διορθώσει τα λάθος κείμενα στην ομάδα μας στο ημίχρονο μένοντας γρήγορα από αλλαγές. Ο Πιντάδο τρώει τον πάγκο εδώ και αρκετό καιρό ενώ ο Τσάντο δείχνει ανήμπορος να σκοράρει. Ο Πιντάδο στο παιχνίδι της Τετάρτης είναι υπερπολύτιμος και γενικά ο κάθε ποδοσφαιριστής που έχουμε που μπορεί να δώσει πάθος και δύναμη στην ομάδα πρέπει να βρίσκεται στην 11άδα. Υπολειπόμαστε τσαγανού και δύναμης σαν ομάδα. Πραγματικά το μόνο που χρειαζόμαστε την Τετάρτη είναι πάθος και πάλι πάθος τίποτα άλλο!

Ένα τελευταίο για εμάς του οπαδούς. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και το ξέρετε όλοι σας. Έιμαστε ομάδα μακριά από το κατεστημένο με ιδανικά και αξίες που οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν. Πήγαμε 2η κατηγορία και επανήλθαμε, μας κτύπησαν σε τελικό κυπέλλου τόσο βάναυσα και πάλι επανήλθαμε. Αυτή η ομάδα έχει το Dna του νικητή μέσα της και αυτό πρέπει να περάσει και στον κόσμο μας. Την Τετάρτη θα γεμίσουμε το ΓΣΖ και θα πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. Την ομάδα μας εμείς θα την οδηγήσουμε στην κορυφή. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!! ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

7 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Den katalaveno ti ginete...telios axristoi se 2 pegnidia kati allo simveni. Den theloun kipelo, den theloun evropi...ti theloun telika!!!

Ανώνυμος είπε...

O tomas pou tou evales 8 edo kai 4 mats kamnei traffic.edose to kathoristiko goal ston apollona tin tetarti kai simera apo diko tou pali lathos fevgei o alves sti fasi tou defterou goal.prosopiki mou apopsi oti einai tragikos kai kakos o simon den ton apoxorizetai apo tin 11ada.

Petros

Ανώνυμος είπε...

RHN TETARI OFILOUME SAN SKLAIOTES NA PAROUME EMEIS THN PROKRISI....H OMADA XORIS ENA GEMATO GSZ DEN MPORI THN MEGALI ANATROPI IDIKA ME THN SIMERINI KATASTASI STHN OPOIA BRISKETEAI!!!

AYTH H OMADA MAS EXEIS DOSI PAMPOLLES XARES STHN FETINI EXERETIKI XRONIA,TWRA INE I DIKH MAS SIRA NA THS TO ANTAPODOSOUME!!

AEK SKALA KYPELLOOOOOOOOOOOOOO

Chris

Ανώνυμος είπε...

Μου είχαν δώσει την εντύπωση χθες ότι έπεζαν με το ζόρι, έκαναν αγγαρεία δλδ, αντί να έχουν παθος στο παιχνίδι (ειδικά στο 1ο μέρος). Στο πρώτο γκολ σοβαρό λάθος και στο δεύτερο περπατούσαν κανονικά (ειδικά ο ντε κλερ εκει έκανε περπάτημα αντί να τρέξει να καλύψει χωρίς να υποτιμώ την συνολική του προσπάθεία στον αγώνα καθώς είναι πολύ καλός και σταθέρος στα περισσότερα παιχνίδια). Συμφωνώ για τον μέρσιο ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου κάι ίσος και να επειρεάζει και την υπόλοιπη ομάδα δεν ξέρω. Την Τετάρτη δεν πρέπει να σπαταλήσουμε ξανά το πρώτο ημίχρονο όπως τα τελευταία ματς αλλά να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό. ένα γρήγορο γκολ και όλα είναι ανοικτά. Δεν νομίζω ο απόλλωνας μα έχει την ομάδα να ανταγωνίστει μια καλή ΑΕΚ. Θέλω να δώ εντεκάδα χωρίς μέρσιο την Τετάρτη καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να του δώσουμε και άλλη ευκαιρία σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

Φοβερά λανθασμένη η τιμολογιακή πολιτική της Διοίκησης. Στην δύσκολη κρίση που όλοι παιρνούμε, έπρεπε να βάλει την είσοδο 10 εβρώ να γεμίσει το στάδιο. Θα έπαιρνε περισσότερα λεφτά απ'ότι πήρε με τα πακέττα και θα γέμιζε και το γήπεδο

Ανώνυμος είπε...

MEN DIATE STON KATHE AXAPARO DHMOSIOGRAFO THN EUKERIA NA MAS XLEBAZEI......THN TETARTI XEFTILISTE THN OMADULLA TOU APOLLWNA(GIATI GIA OMADOULLA PROKITE) KAI KLISTE TA STOMATA SE OLOUS!!!

H PROKRISI THA ERTHI,EGW PROSWPIKA PISTEYO STHN ANATROPI...OPOIOS DEN PISTEYEI KALITERA NA MHN PATISI STO GSZ THN TETARTI

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11.48. Ο κόσμος μας θα γέμιζε το στάδιο και θα έσπρωχνε την ομάδα και δεν θα χάναμε.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.