News Update :

Τρίγωνα ΚΑΤΑΛΑντα μες τη Λεμεσό ….

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τελευταίο παιχνίδι για το 2012. Μια χρονιά από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της νεοσύστατης ομάδας μας, με ευρωπαϊκά ταξίδια και ψηλές πτήσεις. Μια χρονιά που τελειώνει με την ομάδα μας στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, με μεστές και πειστικές εμφανίσεις και μια ομάδα που απέδειξε στις γνωστές δημοσιο…γραφικές Κασσάνδρες πως είναι εδώ για να μείνει. 

Ψες, δεν το κρύβω πως έφυγα από το Τσίρειο πιο περήφανος από ποτέ, στο φετινό πρωτάθλημα. Πιο περήφανος και από το σπουδαίο διπλό στο ΓΣΠ απέναντι στον αποέλ. Η ψεσινή επικράτηση ήταν εμποτισμένη με μαγκιά, καρύδια, προσωπικότητα, πάθος, αυτοθυσία. Έντεκα και μετά από «κορακίστική» παρέμβαση δέκα παλικάρια,  που ήταν έτοιμα να πεθάνουν μαζί με τον προπονητή  τους. Τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε όλους και σε όλα. Τέτοιες εμφανίσεις δεν σε κάνουν απλά υπερήφανο, αλλά σε πωρώνουν και σε ντοπάρουν για τη δύσκολή συνέχεια που ακολουθεί!

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως και τα δύο γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν από δύο παίκτες της αμυντικής γραμμής. Ο Δημητρίου σκοράρει για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, κρατώντας ολόκληρη την δεξιά πλευρά, ενώ ο Καταλά, εκτός από σπουδαίος αμυντικός και στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής, άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα με ένα γκολ που ισοδυναμεί με τρίποντο.  

Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιους στο παιχνίδι με τον απόλλωνα. Όσοι αγωνίστηκαν ήταν απλά υπέροχοι. Θα αναφερθώ μόνο σε τρεις παίκτες, χωρίς να θέλω να αδικήσω όλους τους υπόλοιπους. 
  • Πρώτος και καλύτερος ο Φαν Ντάικ. Ψες έδειξε γιατί είναι τόσο απαραίτητος για την ομάδα μας. Ο Ολλανδός, μετά την αποβολή του Μαραγκού, κρατούσε το κέντρο μόνος του. Οργάνωνε, μάρκαρε, κάλυπτε τα κενά όπου δημιουργούνταν, με ασταμάτητα τρεξίματα και με περίσσιο πάθος. Δεν είναι ο παίκτης που θα σε εντυπωσιάσει με μια περίτεχνη ενέργειά του, αλλά είναι ο παίκτης που θα βγάλει το λάδι των αντιπάλων και θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του να αναδειχθούν. Στο ψεσινό παιχνίδι ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, γιατί ακριβώς στο σημείο που τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν, πήρε την ομάδα πάνω του για τη μεγάλη αντεπίθεση.

  • Ειδική αναφορά κατ’ εμένα πρέπει να γίνει στον Μάτσι. Ένας παίκτης που μετά το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας ήταν με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, με σκληρή δουλειά και με το κεφάλι κάτω, ανάγκασε τόσο το προπονητικό τιμ όσο και τους οπαδούς μας, να τον αγαπήσουμε. Δίκαια άκουσε το όνομα του στα χείλη των οπαδών, επειδή ψες … και όχι μόνο … έθελξε με την απόδοση του. Αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων στο παιχνίδι.

  • Τελευταίο μα όχι έσχατο, άφησα τον Καταλά. Παίκτης με ποδοσφαιρική παιδεία, είναι εμφανές πως δεν ήρθε στην Κύπρο για διακοπές. Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος και ψες εκτός από τις αμυντικές του αρετές, μας έδωσε και το πολυτιμότατο τρίποντο, σκοράροντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι τιμή για την ΑΕΚ αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στα γήπεδά μας.


Γενικότερα, η φετινή ΑΕΚ, είναι ΟΜΑΔΑ, με όλη τη σημασία της λέξης. Ο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του στο γήπεδο, ο ένας παλεύει για τον άλλο, δεν υπάρχουν βεντετισμοί και κάθε αγώνας έχει και διαφορετικό/ους πρωταγωνιστή/ες. Είναι μια ομάδα του προπονητή της, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Μέσα σε λίγους μήνες, έχει μεταμορφώσει την ομάδα μας προς το καλύτερο, χωρίς πολλές προσθήκες σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Η δε αλλαγή στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας, είναι και η σφραγίδα του προπονητή και η πιο τρανή απόδειξη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην ομάδα. Υπάρχει επίσης ο απαραίτητος εγωισμός για να μπορεί η ομάδα να αντιδρά ακόμη και με κόντρα διαιτησίες και απέναντι στις εκάστοτε προκλήσεις. Το έδειξε στο παιχνίδι με τον απόλλωνα με το παραπάνω, το έδειξε με τον αποέλ, το έδειξε σε τόσα άλλα παιχνίδι. Κρατώ επίσης τον πανηγυρισμό των παικτών στο τέλος του αγώνα, ένδειξη του πόσο καλή ατμόσφαιρα υπάρχει στην ομάδα και πόσο «οικογένεια» αισθάνονται.

Θα ήθελα τελειώνοντας να αναφερθώ και στον αντίπαλο του ψεσινού παιχνιδιού. Αναντίλεκτα ο απόλλωνας είναι μια από τις ιστορικές και μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν τον τιμά καθόλου όμως, η συμπεριφορά των παικτών του και του προπονητή του κατά τη διάρκεια αλλά και στο τέλος του ψεσινού παιχνιδιού. Ειδικά ο προπονητής του απόλλωνα, Νίκκι Παπαβασιλείου, ήταν προκλητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας χειρονομίες και προκαλώντας. Είναι γνωστό το ποιόν του αντρός και δεν ξενίζει η συμπεριφορά του, αλλά θεωρώ πως κάποιος είτε από την ομάδα του είτε από την ΚΟΠ, θα έπρεπε να του τραβήξει το αυτί. Είναι επίσης καλό, να μάθει να σέβεται τους αντιπάλους και να μάθει να χάνει με αξιοπρέπεια, αποφεύγοντας τις γελοιότητες. Ας παραδειγματιστεί από τον Σιμόν στο κάτω κάτω, που διακρίνεται για το ήθος του, έχει τα κότσια να απολογείται όταν παρεκτρέπεται και αναγνωρίζει την ανωτερότητα των αντιπάλων όταν αυτό συμβαίνει και δεν ψάχνει για φτηνές δικαιολογίες, που προφανώς έχουν στόχο να αποπροσανατολίσουν ή να φανατίσουν. Ο Νίκκι ανέφερε πως «το παιχνίδι άλλαξε μετά την άδικη αποβολή του παίκτη του σε μια φάση που ήταν καν φάουλ». Απλά για ενημέρωση, το φάουλ ήταν πεντακάθαρο –εξάλλου ακόμα και ο τρόπος που πέφτει ο Κωνσταντίνου είναι αρκετός για να τιμωρηθεί. Να θυμίσω επίσης πως ο Κωνσνταντίνου θα έπρεπε να αποβληθεί σε δύο περιπτώσεις προηγουμένως με απευθείας κόκκινη. Αναφέρομαι στη φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που κτυπά τον Μαραγκό (πριν ακολουθήσει η γενική σύρραξη) και κατά την αποβολή του Μαραγκου που και πάλι προσπάθησε να τον κτυπήσει. Το μόνο μου σχόλιο για τον παίκτη του απόλλωνα είναι πως με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Και ο νοών...νοείτω.

Ο κόσμος θα μπορούσε να είναι περισσότερος, αλλά ακόμη και οι χίλιοι που ακολουθήσαμε, δώσαμε τη μάχη μας στην κερκίδα και θεωρώ πως βάλαμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι. Αισθάνομαι πως το είχαν ανάγκη και οι παίκτες και η φωνή των οπαδών μας τους έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να πετύχουν την υπερπολύτιμη νίκη. Εξάλλου ο πανηγυρισμός στο τέλος των παικτών, μαζί με τους οπαδούς και το παρατεταμένο χειροκρότημα δείχνει πως υπάρχει αμφίδρομη αγάπη και σεβασμός.

Οι δημοσιογράφοι, συνεχίζουν να μας έχουν τέταρτη ή πέμπτη είδηση, ένδειξη πως ακόμη μας υποτιμούν και δεν μας λογαριάζουν, μιας και είναι γνωστό πως έχουν εντολές να λιβανίζουν τις ομάδες του κατεστημένου και τα γνωστά χαϊδεμένα παιδιά. Δεν πειράζει όμως. Ξιδάκι φίλτατοι δημοσιογράφοι. Για το πείσμα σας η ομάδα θα συνεχίζει να σας απογοητεύει και να σας αποστομώνει.


Τέλος, εύχομαι σε όλους τους πιστούς οπαδούς της ομάδας, καλές γιορτές και κάθε ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας. Μακάρι το 2013 να πραγματοποιήσει όλες σας τις ευχές και να φέρει την ΑΕΚάρα μας ακόμη πιο ψηλά!


    
Share this Article on :

26 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή. Εξαιρετικό το άρθρο σου φίλε Iron Aek με μία μόνο διαφωνία από πλευράς μου. Δεν υπάρχει θέμα διαιτησίας φέτος και σταματάτε να αναφέρεστε συνεχώς σε αυτήν. Ο διαιτητής του αγώνα προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι 50-50 με λάθη και για τις 2 ομάδες. Στο πρώτο μας γκολ υπάρχει φάουλ από το Μάτσι και το πέναλτυ ήταν πολύ αυστηρό. Όσον αφορά τις κόκκινες από την στιγμή που κιτρίνισε και τους 2 ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του 2ου 45λεπτου για την κοκορομαχία που είχαν με την λήξη του ημιχρόνου δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς στα φάουλ που υπέπεσαν. Ήταν 2η κίτρινη τόσο για τον Μαραγκό όσο και για τον Κωνσταντίνου. Επομένως λόγος για διαιτησία δεν χρειάζεται. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Αέλ στο ΓΣΖ και με το Παραλίμνι στο Παραλίμνι οι υπόλοιπε διαιτησίες ήταν 50-50 και όσα παιχνίδια χάσαμε μόνοι μας τα χαρίσαμε.
Όσον αφορά το παιχνίδι της Λεμεσού, ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε ο καθαρόαιμος φορ στην 11άδα μας. Ούτε ο Κούλλης ούτε ο Μάτσι ανταποκρίθηκαν στην θέση του φουνταριστού. Με την είσοδο του Πιντάδο μετά το 65ο λεπτό η ομάδα απόκτησε ορθολογικό σχήμα και ταυτότητα στην επίθεση. Το παιχνίδι κατοχής είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει όμως πρέπει να το μετουσιώνουμε σε φάσεις και χωρίς Πιντάδο ή Μυτίδη δεν τελειώνουμε φάσεις. Εκεί θα δουλέψει ο προπονηταράς μας και είμαι σίγουρος ότι θα βρει την λύση.
Θα συμφωνήσω για αυτούς που ξεχώρισαν στο παιχνίδι και θα προσθέσω τον Ντα Σίλβα ο οποίος είναι συγκλονιστικός από την αρχή της χρονιάς και την φοβερή εμφάνιση του Σεράν ο οποίος έσβησε τον Γκαρσία και ανέβασε την ομάδα στην επίθεση πάμπολλές φορές. Ο Ντε Κλερ απλά έδειξε ότι είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στην Κύπρο.
Με την Ομόνοια θα έχουμε τον Μέρσι στην ομάδα ο οποίος αναμένω να είναι βασικός δίπλα στον Βαν Ντάϊκ και ελπίζω να έχουμε Γκαμπιλόνδο-Μπαγκούρα. Η ομάδα αν νικήσει την Ομόνοια βάζει πλώρη για πρωτάθλημα. Είναι κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο!

Ανώνυμος είπε...

O NTA SILVA EXEI EXELIXTEI TO MAULO TIS FETINIS AEK. TOSI METAMORFOSI ENOS PEXTI POU PERPATOUSE 1.5 XRONO (OMONOIA, AEK) MESA STA GIPETHA DEN TO PERIMENA. SINXARITIRIA STO KIRION SIMON POU EXEI KATAFEREI NA KANI TO NTA SILVA NA KENTA MESA STA GIPETHA.

Ανώνυμος είπε...

Aman tin stiriksi o kosmos tis therma sto gipedo, i aek pai gia protathlima...

Ανώνυμος είπε...

TA PRAGMATA INE POLI APLA FILOI AEKTZIDES ME ENA GEMATO GSZ KAI ME NIKI APENANTI STHN OMONOIA ANIGI O DROMOS... PROS TO ONIRO!!!! TOSO APLA TA PRAGMATA!!!!

AYTO TO PAIXNIDI OFILOUME NA TO KERDISOUME EMEIS O KOSMOS THS AEK!!

OSO GIA TO PAIXNIDI ME TON APOLLONA THN NIKH THN PERIMENAME... ALLOSTE EXOUME MI APO TIS 3 KALITERES OMADES AYTH TH STIGMH STHN KYPRO MAZI ME ANO KAI APOEL

Ανώνυμος είπε...

DA SILVA MAKRAN O MALYTEROS PAIXTIS THS AEK STO PROXTHESINO MATS

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδκια περνω που διαφορες γειτονιες και βλεπω σημαιες της ΑΕΚ. Περηφανια στα υψη!!! Μεγαλωνουμε και ελπιζω να σηνεχισουμε ετσι και τισ επομενες χρονιες να δειτε πως μεγαλωνουν οι ομαδες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι!!!
Έτσι μας αρέσει να βλέπουμε την ομάδα
ΟΜΑΔΑ πρώτα απ όλα και μέσα και έξω από το γήπεδο! Το πως πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριτές μας μαζί με την κερκίδα στο τέλος του αγώνα όλα τα λεφτά

Πάμε για άλλα!
Πολύ μεγάλα!
.... και εσείς οι άλλοι μείνετε στον καναπέ - δεν ξέρετε τί χάνετε!

Ανώνυμος είπε...

An kai symfono me to pnevma tou oti den prepei na ehoume parapona apo tin diaitisia diafono me to filo apo tin Komotini gia dyo peristatika tou agonos me ton Apollona.
Proton i epafi me ton Paoulinho den itan arketi gia na ton kanei na pesei kato san marionetta kai o diaititis o opoios den sfyrize evkola edeixe na synhistei to paignidi.
Oso gia tin fasi tou Maragou ektos tou oti i bala eihe idi fygei to foul itan mallon athelo kai sigoura eginan heirotera horis timoria.Ara o diaitis tha mborouse na to eihe apofygei.

Giorgos

Ανώνυμος είπε...

file stavro aman den erthoun xenoi dietites den pianoume protathlima.me tin ael katharo penalti en mas to edoke me tin anorthosi penalti en mas to edoke me tin axna o vasilis dimitriou ekamne ta panta gia na xasoume me tin alki katharo goal tou mitidi na gini 2-0akirosan to me tin enosi katharo penalti pano sto pintado edoke epithetiko faoul.na men arkepso je gia tin evnia pou exoun ano je apoel.ena mats pou den enikisame itan me ti salamina vale na dis pos tin ekerdisan ano ke apoel.

Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή???ίδωμεν....

Ανώνυμος είπε...

pellares ... den ine gia ti AEK i epistrofi.. kai na sou po kai kati den exi pekti pou itan sti aek kai to xriazomaste simera... an milas gia gonzalo garcia... apokliete na erti piso... to arthro mila gia alli omada

Ανώνυμος είπε...

exi kanena neo me metaggrafes?

Ανώνυμος είπε...

gia poion milas re file?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΠΡΑΣΙΝΟΒΙΤΣ.

Ανώνυμος είπε...

i fetini AEK filoi mou DEN adikithike apo dietisies opos alles palies xronies. file 7.30 oi opadoi tis ael file to elegan gia 40xronia afto pou les!! to piran omos to protathlima! otan exis omada, otan ise se kali mera, otan pezis opos pezoume me to proponitara mas...tote nikas kai apoel extos kai omonoia extos kai apollon extos kai den se stamata kamia dietisia! to monodiko pexnithi pou o dietites fenotan epikindinos kai fanike oti ithele na vlapsi tin AEK itan to PROTO IMIXRONO me tin axna sto dasaki alla eftixos sto deftero imixrono itan dikaios.

i aek ine psila me tin axia tis. xoris kanena gelio penaltaki (anorthosi omonoia, pafos apoel kai oxi mono) kai xoris voithia apo kanena. EXALLOU FILE MOU AN KERDOUSAME TIN DOXA SPITI MAS...OLOI KYPROS THA ELEGE OTI I AEK XTIPA PROTATHLIMA AFOU SIMERA THA IMASTAN DEFTERI PANO APO TO APOEL. emis otan den pezoume kala omos...tha xasoume (aek doxa) epidi den pernoume theatrika penalty emis.

o dietitis sto tsirio gia mena itan dikiaos. nai ekame arketa lathoi kai iper kai enantion mas alla prospathise na itan dikiaos kai afto fanike kai stin apovoli tou apollona opou den distase na dixi tin defteri kitrini.

o machi file sto goal mas sproxni me to xeri ton antipalo. men vlepete oti thelete. mporouse aneta na to sfirixi. o marangos ta kani afta ta foul kai ine meros tis doulias tou ston agonistiko xoro afou ine koftis. kai ekei kaliptete o dietitis.afou ixe kitrini eprepe na prosexi o marangos. pali kala pou den sfirixe penalty sekini tin fasi afou itan grigori fasi kai porouse na geliasti. grigori fasi kai to penalty tou apollonas opou akoma kai an den ixe epafi o mourihio vgeni kapos atsala se mia fasi pou eprepe apla na stathi sta podia tou kai na kalipsi tin centra. o mourihio prepei na pezi parapano me to maulo.


i omonoia tha feri toulaxiston 3,000 kosmo giafto xipante kai oloi konta stin omada mas.

Ανώνυμος είπε...

CHANDO ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΤΕ ΑΕΚ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

file 11.28 den milo mono gia emas milo je gia apoel anorthosi.sto anorthosi salamina ekame ti mpalarina o lavorde je epiase penalty.salamina apoel itan 1-0 iper tou apoel i fasi 1 metro pou to dietiti ishe pnalti i salamina je apovoli tou pexti tou apoel je den edoke tipote.giati emas me ti salamina den edoke penalty iper mas i kamia kojinni na nikisoume?ene thema en mas adikoun ine giati na evnououn tous allous.je ena po je kati allo pou en tha sas aresi ego ime 29 xronon je kathe mats fonazo je alloi tis ilikias mou je pio megaloi akoma 35 40 xrono en jame je fonazoun. je mitsoi 15,16,20,22 kathounte me to papa je ti mama pinontas keanita je galataki.xipnate den ginete opados kato ton 25 toulaxiston na men fonazi je tin ora tou mats na vasta to tilefono je na ine mes to facebook

Ανώνυμος είπε...

THN OMONOIA ENA THN DEROUME KAI ANETA MALISTA.....

Ανώνυμος είπε...

file 12.48 me ise sigouros epidi i omonoia tha exei poli kosmo sto pleuro tis. sigoura imaste to favori kai pori na gini kai afto pou les alla prepei kai o kosmos mas na simetexi ston agona.

Ανώνυμος είπε...

File pou les oti o Maatsi sprohnei.Nai sprohmei.Den eipa den sprohnei.Omos o Paoulinho peftei san marionetta kai prospathei na ekmaievsei foul.
O diaititis tolahiston 5 tetoia foul den dinei ston agona an ton parakolouthises.
Tha sou systina ego na katalaveis oti i balla den einai basket.Mono stin Kypro einai etsi.Efoson o diaititis den sfyrize evkola foul tote eihe kathe dikaioma na timorisei ton paikti pou epese evkola.Diaforetika den paizete podosfairo.
Episis shetika me tin apovoli tou Maragkou akougesai san ton Kyprianidi.Ti simainei o kanonismos ton kalyptei?To thema einai na min eisai san diaititis alloprosallos stis apofaseis sou.Posa foul pou ha ton kalypte o kanonismos eginan gia kartes kai den tis edose?
An thymamai kala to proto imihrono to evgale horis karta.Kai erhesai kai dineis karta gi'avto to foul?E ohi re file einai adikia.
Gia na olokliroso epanalamvano oti o diaititis itan genika dikaios kai oti i diaitisia mas paei sygkritika kala fetos!

Giorgos

Ανώνυμος είπε...

ETSI FAOUL STHN AGLIA SAN TOU MAACHI VLEPOUNTA KAI GELOUN RE KOPELIA...MA PIO FAOUL MANA MOU??EPIDI O PAULINHIO EN 7 FORES PIO ADINATOS APO TON MAACHI KAI ME AGGIGMA ATINASSETAI, TI FTEI O PEXTIS MAS???

Ανώνυμος είπε...

kopellia mou ma o Der Cler pou enei ? Akoma na ertei pisw laloun !!

Ανώνυμος είπε...

o de kler file elixe to sinvolaio tou kai me megali diskolia xana sinfonisan kai simera ekane kai proponisi. na vlepoun merikoi ti ergo kani oi doikisoi tis AEK.

file an miloume gia anglia tote allasi i kouventa. etho ine kypro kai to mono pou ipa ine oti an to sfirize o dietitis kanis apo emas den tha ixe parapono. DEN INE OMO ME OMO alla sproximo tou machi sto antipalo. to xeri tou macthi anigi kai sproxni ton antipalo. ime arrostos AEKtsis kai den exasa oute tha xaso match alla afta pou vlepo ta leo. porouse aneta na sfirixi foul.

oso gia ton marango file otan leo kaliptete o dietitis file mou enoo oti otan o antipalos mpeni dinamika stin perioxi mas kai o amintikos (marangos) me ton to kormi pae ston antipalo me monadiko skopo na ton rixi sto edafos ligo exo apo tin perioxi, tote nai...pori o dietitis na dixi kitrini. afou ixe mia kitrini tote itan apovoli.

tin proti kitrini den tin sxoliazo epidi den ithame xekathara sto gipetho ti egine stin proti fasi.

prosopika mou apopsi kai euxi ine na exei kathe xrono dietites opos ixe fetos i omada mas. toulaxiston os tora. oute mas sproxoun san merikous allous oute mas sfazoun opos mas ekamnan palia.

Ανώνυμος είπε...

Nai tha mborouse na dosei foul alla den edose opos se diafores alles periptoseis.Kai einai kairos na ginoume ligo pio sovaroi kai na min dehomaste san filathloi na katastrefoun to theama oi diatites me ahreiasta sfyrigmata opos kanoun oi pleistoi.
Gia na telionoume o sygkekrimenos diaititis sto pnevma pou sfyrize ton agona (den diekopte syhna) kala ekane kai den sfyrixe.An imoun Apollonistas tha ta eiha me ton Poulinho kai ohi ton diaititi.

Oso gia ton Maragko an ontos pige me monadiko skopo na tou kanei o foul tote pao paso.Den to prosexa avto.To ti prosexa einai oti i balla eixe fygei.Episis prosexa kai to epanalamvano (an kai eho ginei kourastikos) oti se polles periptoseis den evgale karta ekei pou tha mborouse o diaititis.Ara otan tin vgazeis se ena paikti pou timorises prin ena lepto (ton proto paikti kiolas) tote mou fainetai oti tha arhiseis na dehesai piesi kai tha haseis ton elegxo.
En katakleidi tha mborouse na paratirisei apla ton Maragko kai na min kindinevsei na tinaxei to paignidi ston aera.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο η ομάδα μας θα δώσει ένα πολύ κρίσιμο αγώνα με την Ομόνοια και όλοι μας ελπίζουμε για το καλύτερο. Πολύ φοβούμαι όμως ότι ο 'φίλος' μας ο Νικολαίδης θα κάμει και πάλι το θαύμα του για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Γελάστηκε, κατά τους λαστιχάριδες, και δεν έδωσε το 'γκόλ' με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και τώρα θα πρέπει να μας κόψει πίσω για να μην αποτελούμε κίνδυνο για την ομάδα του. Τόσο τυχαίο είναι που μας τον ορίσαν? Αμφιβάλλω.

Ανώνυμος είπε...

DEN THA AFISOUME KANENA NA KANI KAKO FILE STHN OMADA MAS NA TO THIMASE AYTO...AS TOLMISI NA KANI OTIDIPOTE!!ALLOSTE TO PAIXNIDI THA KRITHI APO TO IMIXRONO...KAI NA THELI DEN THA MPORI!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.