News Update :

Ήθελε, μπορούσε ... δεν την άφησαν. Νικήτρια στις καρδιές μας!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κάποτε θα συνέβαινε. Νομοτελειακά ήταν δεδομένο πως θα δεχόμασταν και γκολ και θα δεχόμασταν και κάποια ήττα. Όμως όχι έτσι βρε αδερφέ! Επειδή σήμερα η ομάδα μας σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε την ήττα. Ήταν ανώτερη από την περσινή πρωταθλήτρια και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε μόνη της. Όταν δε ο αντίπαλος σου, έχει δύο ευκαιρίες και έχει σκοράρει δύο φορές, δικαιολογημένα πρέπει να τα έχεις με την ατυχία σου. Φυσικά το σημερινό παιχνίδι δεν κρίθηκε μόνο στην ατυχία μας ή στην τύχη της αελ. Όπως εγώ τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι, σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσουμε. Και αυτό επειδή κάποιοι αποφάσισαν, πως η αελ δεν έπρεπε να μείνει μακριά από την κορυφή και εκτός στόχων.

Σήμερα η ομάδα μας, αγωνίστηκε με μια ομάδα που δεν θύμιζε ομάδα που υποτίθεται πρωταγωνιστεί. Παίζοντας αντιποδόσφαιρο και με τη λογική του «μπάλα περνά αλλά παίκτης δεν περνά», κατάφερε να εκνευρίσει τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο να δει θέαμα.  Σήμερα είδαμε στο γήπεδο δύο ομάδες που από τη μια η ΑΕΚ προσπαθούσε να παίξει και από την άλλη μια ομάδα που ήρθε στο ΓΣΖ για να κάνει καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό και να κλέψει το τρίποντο. Μπορεί να στεναχωρεί του αγαπητούς λεμεσιανούς αυτή η διαπίστωση, αλλά η αελ σήμερα δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την Δόξα, τον Εθνικό και την Αγία Νάπα – ως προς τον τρόπο παιχνιδιού της. Ταμπούρι πίσω, κλωτσιές στο ψαχνό και καθυστερήσεις με κάθε ευκαιρία. Και όλα αυτά με την ανοχή και την συνενοχή του διαιτητή της αναμέτρησης.



Ο διαιτητής αποδείχτηκε λίγος  στο να διαχειριστεί ένα παιχνίδι μεγάλης κρισιμότητας. Ανέχθηκε το προκλητικό παιχνίδι της αελ, χαρίστηκε στο να αποβάλει παίκτες της αελ, ανέχθηκε σκληρά μαρκαρίσματα χωρίς να τα τιμωρήσει και άφησε τους παίκτες της αελ να ξαπλώνουν στο χορτάρι σαν πυροβολημένοι ή τον Ντεγκρά να θέλει ένα λεπτό για να αποφασίσει να εκτελέσει κάθε ελεύθερο. Ο Ουόν έπρεπε να αποβληθεί στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη), για εξύβριση του διαιτητή, μετά από σκληρό φάουλ σε παίκτη μας. Όλοι είδαμε στο γήπεδο τον παίκτη της αελ να φωνάζει του διαιτητή στο πρόσωπο, αλλά ο διαιτητής τον... αγνόησε. Πέρσι σε αντίστοιχη φάση, η ομάδα μας στερήθηκε τον Τζέησον Δημητρίου για τέσσερα παιχνίδια - και μάλιστα αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, στον μαγικό κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου... Μπορεί επίσης κάποιος να αντιληφθεί, πως θα άλλαζαν οι ισορροπίες του αγώνα, αν η αελ έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το πέναλτι που κατάπιε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, σε καταφανέστατο χέρι του Ουόν. Ναι! Του παίκτη που θα έπρεπε να βρίσκεται στα αποδυτήρια ένα σαραντάλεπτο προηγουμένως! Φυσικά, δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς... αφού πήρε το μήνυμα από την φάση της μη αποβολής του πως έχει το ακαταλόγηστο! Το πιο προκλητικό είναι πως οι «δημοσιογράφοι» αναφέρονται σε μια δύσκολή φάση που δεν φαίνεται καθαρά, προφανώς φοβούμενοι να πάρουν θέση εναντίον της νέας επίσημης αγαπημένης και χαϊδεμένης ομάδας του πρωταθλήματος.


Πάντως, κατά γενική ομολογία, η αελ από μια ομάδα που πέρσι ήταν συμπαθητική για έναν ουδέτερο φίλαθλο, φέτος έχει προκαλέσει τέτοια αηδία με το παρασκήνιο που έχει στηθεί γύρω της, που πλέον μπορεί περήφανα να σταθεί δίπλα στα άλλα χαϊδεμένα και «σπρωγμένα» σωματεία. Από μόνη της η περίπτωση με τη μη αφαίρεση βαθμών και την αλλοίωση κανονισμών προς όφελος της είναι ικανή να πείσει πως η μέχρι πρόσφατα μόνιμα κλαμένη ομάδα, που μέχρι και διαιτητές απαίτησε να μην την διαιτητεύουν έχει αλλάξει τα κόζια. Ο Ντεγκρά απαγορεύεται να τιμωρηθεί με κόκκινη, οι παίκτες της μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αντικρίζουν κόκκινες, επειδή στο εγχώριο πρωτάθλημα έχουν το ακαταλόγιστο να κτυπούν δολοφονικά ότι κινείται και όπου η ομάδα τους χολαίνει πάντα κάποιος διαιτητής είναι πρόθυμος να την σπρώξει. Και φτάνουμε στη σημερινή αλλοίωση του αποτελέσματος με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, με μια διαιτησία στημένη.



Σήμερα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Για το ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, το ποδόσφαιρο παίζεται με τους αθλητές όρθιους και όχι ξαπλωμένους στο χορτάρι να «σφαδάζουν». Όποτε δε, υπήρχαν υποψίες πως θα βλέπαμε και κανένα πεντάλεπτο χωρίς καθυστερήσεις και με ρυθμό, μεριμνούσε ο διαιτητής να μας διαψεύσει. Πρόκειται για μοναδική διαιτητική πρωτοτυπία, όπου ο άρχοντας της αναμέτρησης έκανε παρατηρήσεις μέχρι και το ενενήντα για δολοφονικά μαρκαρίσματα ή για σπρωξίματα σε εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ εντός περιοχής. Καμιά σκέψη φυσικά για να τιμωρήσει κάποιο παίκτη της αελ. Στα πλείστα κόρνερ της ΑΕΚ, έδινε επιθετικό φάουλ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και στις υπόλοιπες περιπτώσεις κοιτούσε αλλού! Εν πολλοίς, ο ρυθμός του αγώνα καταστράφηκε από το διαιτητή και το γεγονός αυτό βόλευε σε μεγάλο βαθμό την αελ που δεν ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, οι παίκτες μας αγωνίζονταν απροστάτευτοι και από ένα σημείο και μετά χωρίς καθαρό μυαλό. Αν συνυπολογιστούν όλα τα πιο πάνω, μπορούμε να βρούμε κάποιες από τις κύριες αιτίες της ήττας.



Φυσικά δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η ομάδα μας σήμερα σπατάλησε ένα ημίχρονο (το πρώτο), λόγω άγχους και απουσίας νεύρου. Σε μεγάλο βαθμό η κακή αγωνιστική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου οφείλεται στο ότι χάσαμε το κέντρο, δεν κρατήσαμε μπάλα και στο ότι κάποιοι παίκτες μας προσπαθούσαν για το εξεζητημένο παρά το απλό και το σίγουρο (για παράδειγμα, κάκιστη απόδοση του Παύλου). Παρά την κακή εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο, δεν κινδυνέψαμε και εμείς δικαιούμασταν να προηγηθούμε με το πλασέ εξ επαφής του Μάτσι, που μάλλον ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πως έχασε. Δεν έφτανε αυτό, στην πρώτη της ευκαιρία η αελ σκόραρε, αφήνοντας για πρώτη φορά φέτος την ομάδα μας πίσω στο σκορ. Η αντίδραση της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αντίδραση μεγάλης ομάδας και αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί αισιοδοξία για τις δυνατότητες και το πείσμα της ομάδας μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έκλεισε την αελ στην περιοχή της, την πίεσε και την ανάγκασε να επιστρατεύσει το αντιαθλητικό παιχνίδι με τα δεκανίκια του διαιτητή. Η συνέχεια λίγο πολύ είναι γνωστή.



Εκείνο που πονάει περισσότερο δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, ειδικά στα ντέρμπι. Τέτοιες ήττες όμως, στηριγμένες σε εξωγενείς παράγοντες και στην ατυχία, προκαλούν θυμό και πίκρα. Η ομάδα μας πάντως, απέδειξε πως έχει κτιστεί για να μείνει στις επάλξεις και δεν έχει σκοπό να γκρεμίσει ότι έκτισε χωρίς να παλέψει μέχρι τέλους. Αυτή είναι και η σπουδαιότερη κατάκτησή της. Δεν κρύβω, πως ήμουν περίεργος για το πώς θα αντιδρούσε η ομάδα μας, αν έμενε πίσω στο σκορ. Σήμερα με έπεισε πως όντως η ομάδα, σφύζει από υγεία, σθένος, πάθος και αγωνιστικό τσαμπουκά.

Εκείνο που επιβάλλεται, είναι οι οπαδοί μας να μείνουν κοντά στην ομάδα, γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ τους χρειάζεται. Δεν χάθηκε τίποτα με μια ήττα. Ο αγωνιστικός Γολγοθάς συνεχίζεται με ακόμη ένα ντέρμπι, σε μια έδρα που πέρσι η ΑΕΚ μας, πέρασε από χειρουργείο χωρίς αναισθητικό. Επιβάλλεται να είμαστε εκεί και να σπρώξουμε την ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και μόνο ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μπορούμε να πετύχουμε!

Εκείνο που μένει από το σημερινό παιχνίδι; Απλά υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Θέλαμε, μπορούσαμε και κάποιοι με σαφείς εντολές δεν μας άφησαν! Όχι δάκρυα γι' αυτήν την ομάδα. Αυτή η ΑΕΚ μπορεί για πολλά!


Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Me kapies allages tze paizontas to APOEL pou paizi kathara anti tin AEL pou paizi vrwmika(prwti se ktipimata kai pesimata), tote ehoume poli kales pithanotites sto GSP, me ehthriki dietisia h ohi. Milw gia allages epidi sto deftero goal 3 pektes (maragos katala jason) siglinoun sta plagia kai afinun ton kostantinou mono, me to de Clair an ftani arga kai ton mourigio na lipi apo tin amina. Idios o Marangos parakolouthi tin fasi se lathos topo hwris na prospathi na pai pros ton Konstantinou. Isws na ine h stigmi na paroun anases oi De Clair (na mpi o Gillet) kai o Marangos (na mpi o Daemen). Isws na ine kalo pou pire kitrini kai tha leipsi o Mourigio pou ine spoudeos amintikos alla argos, gia na ksekourasti kai aftos, kai kyriws gia na paiksi o poli pio grigoros Seran me to grigoro Apoel.

Ανώνυμος είπε...

euxaristoume gia to poly kalo arthro. Me kaliptei pliros. krima pou xasame auton to agona. sto deutero imixrono prin to goal mas i apodosi tis omadas mas itan apo allon planiti

Ανώνυμος είπε...

diavazontas afto to athro katalambeno oti den ime monos mou pou kano aftes tis skepseis. i ael apo persi dehete ena apistefto kountima. to asteio tis ipothesis ine oti to paradehontai kiolas... o proedros tis ael koroideve ton proedro tou apoel oti tous evalan gialia... an ine pote dinato. opos ke na ehei, afti i AEK, me afti tin diikisi, me aftous tou pehtes,me afton ton proponitara, ke me afto ton kosmo pou hirokrotouse sto telos mborei fetos na mas kanei na xanaklapsoume apo sigginisi. Na thimithoume stigmes AEK-ROSENBORG. to pisteva apo tin arhi tis sezon.. tora to pistevo akomi perissotero.

Ανώνυμος είπε...

ego diafono. panta maresi na vazo ton eauto mou stin thesi tou antipalou. pios tha niohame simera an edine afto to penalty sto 90' enantion mas? den tha legame itan adikia? nai, an ixame gipetho kai fonaze o kosmos mas ena dinato EHHHH isos na to sfirize. nai, an itan to gsp iper tou apoel tha to sfirize. nai, porouse aneta na to sfirixi alla den nomizo xasame epide den sfirixe to penalty sto 90'

to idio kai gia tin kokkini tou ouen. nai porouse na tou dixi defteri kitrini. ti tha legame emis simera omos an edixne etsi defteri kitrini sto katala? den tha legame to ekane gia na men pexi me to apoel?

i ael diamrtirite epidi ixe 5 kitrines kai emis mono 1.

den diafono. 2 anfisvitoumenes fasis pigan enantion mas.

an omos itan pio prosextiki i amintiki mas xtes oute gia tin kokkini tha sizitousame oute gia to penalty. prodothikame apo ta amintika mas lathoi. mas ekane 2 epithesis kai dextikame 2 eukola termata.

ego ekei estizo to provlima sto xtesino pexnithi kai meta vlepo tin adrania tou dietiti pou distixos den eniose kamia piesi apo ton kosmo stin fasi tou 90' afou imaste 200metra makria!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να διαφωνήσω με το άρθρο. Δεν μπορεί μια ζωή να μας φταίει η διαιτησία και έχω κουραστεί σαν οπαδός να βιώνω κάθε φορά αυτό το κλάμα από μέρους μας. Είναι γεγονός ότι είμαστε προκατειλημμένοι και αντιδρούμε με το παραμικρό. ΔΕΝ δικαιολογώ σε καμία περίπτωση την στάση της διαιτησίας απέναντί μας, αλλά δεν μπορούμε κιόλας να ξεκινούμε κάθε παιχνίδι με δεδομένο ότι ο διαιτητής θα μας αδικήσει. Δεν θεωρώ ότι φτάσαμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης στο χθεσινό ματς, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έδειξε να τα χάνει μετά το πρώτο γκολ και, ανήμπορη, να προσπαθεί να επιτεθεί με μακρινές μπαλιές, ξέροντας ότι η Αελ διαθέτει πολύ πιο ψηλούς παίκτες από την ομάδα μας. Ναι, θα μπορούσε ο διαιτητής να έχει καλύτερο πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού, θα μπορούσε ο Ντεγκρά να είχε τιμωρηθεί πολύ πιο νωρίς, θα μπορούσε ο Ουόν να είχε αποβληθεί, θα μπορούσε να μας είχε δοθεί το πέναλτυ. Το ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο δεν σημαίνει ότι ήμασταν και στα καλύτερά μας. Πιστεύω ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα γερό χαστούκι και τώρα είναι που θα αποδείξει αν έχει τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό.

Ανώνυμος είπε...

file 9.14 pano kato sinfonoume file alla as min xenoume oti apenati mas itan i protathlitria kyprou kai sxedon se olo ton agona i omada mas itan kaliteri. 2 epithetis dextikame 2 goal. i omada itan arketa kali analoga kai me ton antipalo fisika. ta dio sfirigmata distixos pigan enantion mas.den thelo na statho ekei oute ego! ego den itha prothesi apo ton dietiti na mas adikisi.toulaxiston oxi tin prothesi pou perimeno oti tha tho xekatharo sto gsp me to apoel apo evdomadas. oute itha kapia fasi pou porouse na dixi kokkini extos fisika apo tis entones diamartiries tou ouon se ekini tin fasi. den ine kai to pio eukolo pragma omos na apovalis enan pexti me 2 kitrines stin idia fasi.toulaxiston stin kypro den to vlepoume signa. ego pantos tha ixa entona parapono an se tetia fasi apovale amintiko diko mas me 2 kitrines. den thelo na statho se afta omos.

apo tin stigmi pou dextikame 2 goal se 2 fasis epidi an prosexame pio poli tin amina mas xtes, to goalaki mas tha to vazame, den vazo proto thema tin dietisia. propanton o Jason kai o De kler nomizo xtes epidethikan para poli kai malista noris noris sto agona afinontas kena sta akra tis aminas apo to 19 opou dextikame kai to proto terma stin fetini season.

afti tin entoni epithetikotita to akraion amintikon mas theoro prosopika ton kirio logos pou xasame ena pexnithi imastan kaliteri.

EGO THA IME GSP OMOS. ELPIZO THA ISTE KAI ESIS.

Ανώνυμος είπε...

ime polla periergos na do ti dietisia tora pu ekataggile to apoel to mousko epidi en edoke mia kitrini!!! sastite gia xirourgio pale!

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA MAS KAMOUN THN KYRIAKI H AEK THA NIKISI!!!SE AYTO TO PAIXNIDI O KOSMOS THS AEK.THS LARNAKAS PREPI NA DOSI VRONTERO PARON KAI NA STILI TO DIKO TOU MINIMA POS I OMADA MAS DEN FOVATE KANENA SE KAMIA EDRA

OLOI GSP

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:50 για να ξεκαθαρίσω, η διαφωνία μου δεν αφορούσε τα γραφόμενα σου, αλλά το άρθρο. Το οποίο, μάλιστα, διατυμπανίζει ότι η ομάδα ήθελε, μπορούσε, αλλά "δεν την άφησαν". Βλέποντας το ματς από το γήπεδο σαν οπαδός είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις τον διαιτητή για αδικίες εις βάρος σου. Εδώ ο αποέλ είχε το θράσος να καταγγείλει τη διαιτησία (!) - τα σχόλια περιττά. Ξαναβλέποντας κι εγώ τη φάση που ζητήσαμε πέναλτυ για χέρι, ομολογώ πως δεν είναι και εύκολη φάση. Στο κάτω - κάτω, εφόσον μιλάμε για αδικίες, θα μπορούσε άνετα να είχε δοθεί πέναλτυ και στην αέλ σε μαρκάρισμα του Μουρίγιο, όπως θα μπορούσε να είχε σταματήσει η φάση του δικού μας γκολ με ένα φάουλ που προηγήθηκε στον μιχαλάκη αν δεν κάνω λάθος. Άρα δεν έχουμε δικαίωμα να παραπονιόμαστε για τη διαιτησία, όπως εξάλλου κάνουμε συνήθως. Ή τουλάχιστον αν θα το κάνουμε, να μην το κάνουμε μονόπλευρα, εφόσον το πρόβλημα - πέραν των γνωστών παραγκόβιων - είναι ότι πολύ απλά δεν έχουμε διαιτητές αρκετά ικανούς να διαχειριστούν τέτοιου είδους παιχνίδια, κι ενώ το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου ανεβαίνει ραγδαία, οι διαιτητές παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Μπορούμε άνετα, αν θέλετε, να παραπονεθούμε για τις επαίσχυντες καθυστερήσεις των κατς, που ωσάν ουραγοί έπεφταν για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν, αλλά μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί οφείλει να δείχνει και μια Α αξιοπρέπεια για να κερδίζει το σεβασμό του αντιπάλου. Οπόταν εκείνο στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι το γεγονός ότι, αντί να βλέπουμε παντού φαντάσματα με το σύνδρομο αυτό της καταδίωξης, ας δούμε λίγο και τα δικά μας λάθη, τα οποία στο συγκεκριμένο ματς απέβησαν μοιραία, όπως πολύ σωστά τόνισε και ο φίλος πιο πάνω, λάθη τα οποία αν αποφεύγαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους τρεις βαθμούς. Από κει και πέρα βλέπουμε την επόμενη αγωνιστική στη δυσκολότερη ίσως έδρα και προφανώς δεν αφήνουμε την ομάδα μόνη. Θα τα πούμε στο ΓΣΠ.

Ανώνυμος είπε...

file 11:14
pou ta legomena sou katalavo oti parakolouthises tin pio aksiokratiki expompi tin deutera. otan katafernoun na pisoun enan aektgi oti i fasi to penalty pou zitisame den itan kathari tous vgazo to kapelo. gia mena kai ton perissotero kosmo itan ksekathari (+kitrini). tentose to heri tou gia na ksegelasi ton dietiti kai egire to kormi tou pros tin mpala kai tin stamatise me to heri kathara.
to karate pou epezan sinexos oi pextes tis ael de to ides? o dietitis mas xaristike kai emas gia mia dio kitrines sto proto imixrono epidi den edine kartes stous pextes tis ael. omos oi pextes tis ael itan aparadextoi. To katalavo oti mporei na itan lourasmenoi apo evropi all mia evropaia omada den epitrepete na paizei opos tin alki tou 2009. imastan kai emeis evropi stous omilous poli prosfata kai mporoume na krinoume.
I omada fetos epidi einai psilou epipedou kai psila stin vathmologia einai poly diskolo na tin enoxlei i dietisia. fetos itan i proti fora pou den itan sosti mazi mas, kai einai alithia oti an imastan prosextikoi kai apofevgame kapia eukola lathoi isos na kerdizame ton agona.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:49 δεν τίθεται θέμα ότι με "πείθει" κάποιος ότι δεν έγιναν αδικίες σε βάρος μας, αλλά ότι προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται (σημειώνω ότι μπορεί κάποιος να έχει άποψη χωρίς να παρακολουθεί τις διάφορες αθλητικές εκπομπές). Απλά με την ίδια λογική θα μπορούσε να είχε δώσει και πέναλτυ εναντίον μας. Σημειώνω επίσης ότι και με την πάφο είχαμε παράπονα και για το διαιτητή και για τον επόπτη που αγνοούσε πεισματικά τα οφσάιντ, αλλά επειδή πήραμε το τρίποντο δεν μίλησε κανένας για τη διαίτησία, όπως δεν μιλά κανένας για λάθη που γίνονται εις βάρος άλλων ομάδων. Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι ότι εφόσον δεν κάνουμε κάτι (σαν ομοσπονδία ή σαν ομάδες) για να αλλάξει το σάπιο σύστημα της διαιτησίας, δεν υπάρχει λόγος να φωνάζουμε κάθε φορά. Είναι δεδομένο ότι θα αδικηθούμε. Οπόταν προτείνω να στεκόμαστε περισσότερο στα δικά μας λάθη και πώς να τα διορθώσουμε, και σε διαβεβαιώ ότι, παρόλα τα λάθη, δεν ήταν η διαιτησία που σου στέρησε το τρίποντο προχθές, αλλά άνετα θα κερδίζαμε αν δεν γίνονταν τα λάθη από δικής μας πλευράς μετά το πρώτο γκολ. Με λίγα λόγια συμφωνούμε ότι με το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η ομάδα δεν είναι εύκολο να σου αλοιώσουν το αποτέλεσμα οι εντεταλμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ena sfirigma tha pae eite iper sou ite enantion sou. gia paradigma to penalty sto 90'. den to edose kai oi opadoi mas exoun parapona. an to edine ime sigouros i ael tha katankele to dietiti. pros theou den leo oti den porouse na to sfirixi. porouse. isos an eniothe tin piesi tou kosmou sena gipetho opos to dasaki, sto papadopoulous i to gsp na to sfirize. den to sfirixe omos. den krinis ena dietiti apo 2 sfirigmata pou pigan enantion sou (to deftero ine an eprepe na dosi defteri kitrini sto ouen) kai ena pou pige iper sou stin fasi me ton mourihio. ton dietiti ton krinis apo olo to enenintalepto. kai gia mena filoi mou o dietitis itan arketa kalos. distixos 2 apo ta 3 simantika sfirigmata pigan enantion mas. an pigenan iper mas kai ta 3 tote simera i ael tha katankele ton dietiti.

to oti pezi poli dinata i ael to xeroume apo persi kai mankia tous. karate ego pantos den itha. kathisterisis? distixos gia mas proigithika 2 fores kai ixan tin politelia na kamnoume kathisterisis. epidi an kratousame to 1 - 1 gia 5 lepta simera tha milousame gia megali niki kai den tha ixa tin eukairia i pextes tis ael na sernounte sto edafos afou kai aftoi eperepe na kerdisoun.

ELPIZO DEN EXEI ATOMA POU AKOMA SKEFTOUNTE AN THA PAN G.S.P! INE KRIMA AFTI OMADA. INE KRIMA AFTI PEXTES, INE KRIMA AFTOS O PROPONITIS!

AKOLOUTHISTE TIN OMADA SAS! THELOUME TOULAXISTON 1500 ATOMA GSP.

Ανώνυμος είπε...

ENIXERO GIA ESAS KOPELIA PANTOS THN STASI TOU KERKIDA.NET STO THEMA ME TON SIMON PRAGMATIKA ME EXORGIZI!!SINEXIZI NA EIRONEUKETEAI THN DIOIKISI MAS KAI NA ANAFERNEI ANALITHIES(OTI AKOMA KAI ME 500 000 THA KLISI O SIMON) ENO OLA TA YPOLOIPA SITE TO DIAPSEYDOUN KATHGORIMATIKA OTI I AEK BRISKETE SE DIAPRAGMATEYSIS ME THN XAIFA!!!FYSIKA DEN INE I PROTI FORA POU PRIN APO ENA PARA POLY SHMANTIKO PAIXNIDI ME TON APOEL PROSPATHI NA MAS APOPROSANATOLISI...H DIOIKISI KATI PREPI NA KAMI ME TOUTOUS ANTHROPOUS,MONO PROBLIMATA MAS DIMIOURGOUN!!

:STO GSP OPIOSDIPOTE ARITHMOS KATO APO 2000 ATOMA THA INE NTROPI GIA EMAS KAI GIA THN OMADA MAS

Ανώνυμος είπε...

AEKARA MAZI SOU KAI STIN KOLASI!!!THN KYRIAKH ENE EXEI CAFFE,KANAPEDES KAI XERO GW M....OPIOS AGAPA THN OMADA PRAGMATIKA THA INE EKEI PISTOS STO PLEYRO THS AGAPIMENIS TOU OMADAS!!!!1

Ανώνυμος είπε...

E kani olan me touton oulon to panairin me ton Simon. En eskemena pou to kamnoun yia na riksoun tin psixoloyia mas oi m....... Ouloi ekarterousan opos tous gipes tin itan tis omadas tzie molis irten ixan themata na grafoun sana tzie oi ales omades en tis efaan potte. Tora ivra psoumin me ton Simon. Xsero oti to apoel sigoura tha evnoithi opos panta...elpizo afti tin fora toulaxiston na pesoume maxomenoi...

Stavros Larmnaca

Ανώνυμος είπε...

Eteliose,o Simon eklise

Ανώνυμος είπε...

file 2000 zitas polla. den piestevo tha exoume toso kosmo. distixos o skaliotis protima ton kanape kai tin isixia tou.

ego nomizo osoi pigan pafo tha ine kai g.s.p
peripou 1000 diladi pano kato.

Ανώνυμος είπε...

TA PSEMATA TELIONOUN THN KYRIAKI OULLOI GSP......ME FONI APO TO 1o MEXRI TO TELEYTAIO LEPTO NA FEROUME MIA MEGALI NIKI PISO STHN LARNAKA

Ανώνυμος είπε...

Elpizo na min ginei protagonistis o epikindinos Nikolaidis

Petros

Ανώνυμος είπε...

AYTOI THA EXOUN 12000....EMEIS?

Ανώνυμος είπε...

Poso perifanos niotho pou ime AEKTZIS...
Mbrabo AEKARA mou mbpravo se olous tous pextes kai proponitiko team. Pravo kai ston kosmo mas..osoi pigan. AEKARA MOU OMADA MOU!!!!
Elpizo o Simon na men fiy....RAN BEN SIMON AEK NEEDS YOU.

Stavros Larnaca

Ανώνυμος είπε...

AEKKARAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Bravo kai sto syfi pou fetos einai dynato kai panta paron sproxnontas tin omadara!!!
Pros tin dioikisi: Min afisete gia 600 xiliades na paroun ton Simon. 600K simera i perissotera kerdi apo evropi avrio?!?!
Avtos o proponitis xerei kai mporei!!!

Perifanos Skaliotis AEKTZIS

Ανώνυμος είπε...

Καλώ όλους τους αεκτζιδες αύριο να κινηθούμε δυναμικά για να μην φύγει ο Σιμον. Είναι έγκλημα να αφήσουμε να φύγει αυτός ο προπονηταρας.
Ρε της διοίκησης ξυπνάτε αυτός ο προπονητής θα μας δώσει τίτλο μην τον αφήσεται να φύγει για όνομα του θεού

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.