News Update :

Forplay: Ομόνοια - ΑΕΚ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


Με δύο στις δύο νίκες, τρία γκολ υπέρ και μηδέν γκολ κατά η ομάδα μας φέτος έχει κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που όμοιό του έχει χρόνια να δούμε. Στην τρίτη αγωνιστική εναντίον της Ομόνοιας στο κεκλεισμένων ΓΣΠ (Σάββατο, 19:00) καλείται να δώσει συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα και να φτάσει στους εννέα βαθμούς πατώντας γερά στη ζώνη των διεκδικητών του τίτλου…

Δε…μασάει!!!

Επιτέλους ένας προπονητής με…κότσια! Έχοντας μόνο δύο επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μας, άρχισε ήδη να δείχνει τα πρώτα δείγματα γραφής. Σκληρές προπονήσεις, μετρημένες δηλώσεις, ξεκάθαροι στόχοι, αγωνιστικό πλάνο, ευελιξία κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Ο Ραν Μπεν Σιμόν ήρθε να αφήσει τη δική του σφραγίδα στην ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται πως άρχισε από νωρίς να το κάνει. Έμεινα έκπληκτος από την απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου στη διάσκεψη τύπου για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Πιστεύετε ότι η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ;». Η απάντηση του προπονητή μας: «Δε νομίζω ότι είναι ερώτηση αυτή!» εννοώντας φυσικά πως η ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται για τη νίκη και μόνο! Ο άνθρωπος δεν είναι looser και ελπίζω αυτό να το μεταφέρει τόσο στους παίκτες όσο και στον κόσμο της ΑΕΚ. Σίγουρα ο ισραηλινός θέλει πολλά ακόμα παιχνίδια για να κριθεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος δε μασάει. Δε διστάζει να μιλήσει ακόμα και για πρωτάθλημα όταν συζητά με τους ποδοσφαιριστές του.

Crow factor

Διαχρονικά η ομάδα μας αδικείται από τη διαιτησία στα παιχνίδια με τους πράσινους. Πόσο μάλλον στο επικείμενο παιχνίδι το οποίο ακολουθεί την απρόσμενη ισοπαλία της Ομόνοιας με τον Εθνικό και τις φωνές της για τη διαιτησία. Περιμένετε σφαγή λοιπόν φίλοι μου, αλλά μείνετε ψύχραιμοι, γιατί η ομάδα μας μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και εναντίον 14ων αντί 11 και το έχει αποδείξει ξανά. Φαν Ντάικ-Μαραγκός-Ντάεμεν-Πάλιτς-Καταλά-Μουρίγιο-Τζέισον είναι οι υποψήφιοι για να κιτρινιστούν έτσι ώστε να χαλαρώσουν τα μαρκαρίσματα. Μην παραξενευτείτε εάν αποβληθεί και παίκτης-παίκτες έτσι ώστε να βοηθηθούν οι τριφυλλοφόροι να μείνουν στην κούρσα του πρωταθλήματος. Για πέναλτι δεν το συζητώ, το έχω δεδομένο πως θα δοθεί πέναλτι εναντίον μας και μακάρι να βγω ψεύτης.

Καφριλίκια=κεκλεισμένων

Είναι καιρός οι οπαδοί των ομάδων -που μόνο μεγάλες δεν είναι τελικά- να ελέγξουν τα ζωώδη ένστικτά τους για να μην τιμωρούνται οι ομάδες τους. Οι υπόλοιποι υγιείς οπαδοί δε φταίμε σε τίποτα να στερούμαστε το δικαίωμα να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο. ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και Ομόνοια ας καταφέρουν επιτέλους να εντοπίσουν αυτούς τους «λίγους»- που μόνο λίγοι δεν είναι-και να τους αφήσουν σπίτι τους… αν και αν γίνει αυτό….παίζει να μείνουν χωρίς οπαδούς αφού η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών Ανόρθωσης, ΑΕΛ και ΣΙΑ πάει γήπεδο όχι για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο αλλά για βγάλει τα ψυχολογικά-απωθημένα της. Όλοι καναπέ αναγκαστικά λοιπόν να απολαύσουμε ακόμα ένα παιχνίδι στρατηγικής του Σιμόν και των παικτών του.

Το πλάνο

Αντίθετα με τον Κάανεν που δεν είχε τίποτα να κρύψει όπως έλεγε χαρακτηριστικά, ο Σιμόν κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το πλάνο του. Πιθανόν να δούμε αρχική εντεκάδα τον Πιντάδο και τον Ζιλέ, ίσως και τον Μαραγκό αν και προσωπικά τη θεωρώ λανθασμένη κίνηση. Φάνηκε ανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αφού δημιουργικά δεν έβλεπε γήπεδο, και αμυντικά ήταν επιρρεπής στα φάουλ. Εκτιμώ ότι η εντεκάδα θα είναι Χαίμοφ, Καταλά, Μουρίγιο, Ζιλέ, Τζέισον, Βαν Ντάικ, Ντάεμεν, Πάλιτς, Φαράν, Γκαμπιλόντο, Πιντάδο. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο προπονητής μας, δεν πρέπει να μας απασχολούν τόσο οι απουσίες του αντιπάλου ή οι δικές μας. Τη νίκη τη φέρνουν αυτοί που αγωνίζονται και όχι αυτοί που απουσιάζουν.

Tradition

Η παράδοση ήθελε την ΑΕΚ να δυσκολεύεται απέναντι στον Απόλλωνα στην έδρα της, τον καθαρίσαμε. Η παράδοση ήθελε την ΑΕΚ να μην μπορεί να νικήσει δεύτερο σερί παιχνίδι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, πάει κι αυτό. Ακόμα 2 στατιστικά καλείται να φέρει τούμπα η ομάδα μας στην τρίτη αγωνιστική. Πρώτον, το γεγονός ότι από το 96-97 έχουμε να κερδίσουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην πρεμιέρα και δεύτερον, τη 12χρονη άγνοια της νίκης απέναντι στην Ομόνοια εκτός έδρας. Ben Simon, break all the traditions! Good luck!

Share this Article on :

20 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

crow factor: leontios trattos. etoimasteitai gia xeirourgio

Ανώνυμος είπε...

Για όλους που δεν γνωρίζουν: ο Τράττος είναι ομονοιάτης, ο πατέρας του είναι γνωστό ότι έχει τρέλα με την ομόνοια έτσι ετοιμαστείτε για χειρουργείο..νομίζεται ότι εν τυχαία που μπήκε ο συγκεκριμένος διαιτητής σε παιχνίδι που πρέπει να νικήσει η ομο οπωσδήποτε;;

μακάρι να είμαι λάθος αλλά ο προπονητής μας το Σάββατο θα καταλάβει τι πραγματικά σημαίνει κυπριακό ποδόσφαιρο..

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

O TROXOS EXEI IDI GYRISI....THN NIKH THA TIN PAROUME ESTW KI AN KAPIOI PROSPATHOUN ME YSTATES PROSPATHIES NA KRATISOUN STHN ZOI TOUS NEKROU!!!

AEK GERA DIPLO STO GSP

Ανώνυμος είπε...

Pos mporume na dume to pexnidi apo eksoteriko? Please apantate.epetusame tin ora tu pexnithkiu je allaksame ta isitiria na ertume kiriaki gia na min xasume to pexnidi.ate AEKARAAA AEK k sti red light district!

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορεις να το δεις από cfa.ltvliveweb.com

Αεκ γερά

Ανώνυμος είπε...

ti eleges file 7.24 gia ton tratto? men skefteste etsi re pedkia! men iste opos olous tous ipolipous opadous! oxi tha evnoisoun to apollona, oxi o trattos ine me tin omonoia kai pae legontas. prokatalispsi to megalitero provlima tou Kipreou opadou. oxi pos den ginounte ata pou xeroume oloi alla otan exis omada den fovase. propanton otan exis kai omada alla kai proponitira epidi simera me tin omonoia den pexame kala alla kerdisame epidi exoume proponitara. den ine tixeo oti ta 3 apo ta 4 goal mas irthan apo tis allages tou SIR SIMON.

Ανώνυμος είπε...

Paidia stamatiste na lete pellares.To 2001-2002 kerdisame stin premiera tin Assia,meta to Paralimni kai tin Ahna sto trito.Min epanalamvanete oti lene oi hazoi oi dimosiografoi.

Ανώνυμος είπε...

re pethkia molis eteliwse to match me omonia simera edikse mia fasi i tileorasi enas pou ton paggo (oi pektis) epie tzai aggaliase ton ben simon tzai tzinos ekountise ton polla entona tzai efie gia ta apoditiria. eprosekse to kanenas allos ?

Ανώνυμος είπε...

Nai re file 2:54. Epeidi o anthropos itan thymomenos me tin apodosi mas. H alithia einai oti den paixame katholou opos paixame sta alla dyo paixnidia. Thelei na paizei kalo podosfairo prota! Ola ta ypoloipa (oi nikes delade) erxontai fysiologika mones tous otan paizeis sosta. Kai exeis diarkeia.
Den ftanei na eisai tyxeros kai na pairneis kapia paixnidia
Bravo tou RBS!! Avto simainei oti einai sostos proponitis kai oti fetos tha xairomaste tin omada mas gia polla paixnidia akoma.
Einai apaititikos kai ta thelei ola!
Bravo kai pali bravo!!

Ανώνυμος είπε...

re ma epitelous ti skartoi opadoi eimaste. mpenw kyriaki prwi mesto blog an einai dinaton kai ena sxolio gia tin omadara mas den vlepw.

RE I AEKARA EKAMEN TO 3X3 imasten prwtoi me to apoel k idi epexame dio ntermpi!

enthousiastite lion gia tin omada, dwste sigharitiria se paiktes, proponitiko epiteleio kai dioikisi. Dioikisi i opoia akoma mia fora dextike polla pira apo tous opadous.

Thelw na stathw ston portari mas, o opoios einai pragmatika prwtoklasatos. Leitourgei san limpero, vgainei apo tin estia tou kai einai pragmatikos kerveros. O negri en polla lios se sigkrisi me ton haimov.

Kalimera se olous kai kali kyriaki

ANDROS AEKTZIS

Ανώνυμος είπε...

pola kala ekame file 2.54! itan apodosi aufti na ankaliasi ton proponiti tou? eprepe na antrapi. otan den tirounte afta pou zita o proponitis ti perimenis diladi na tous ankaliasei kai na tous dixei oti ine ola entaxi afu kerdisame? tha exane to pexnithi san proponitis. kala ekame. emena mou thimizei ton ketsbai. grigores kai sostes allages, kali fisiki katastasi, pitharxia kai stoxo to kalo podosfairo.

apisteftes oi 2 teleftes allages. propanton tou nta silva me ton marango. oloi perimenan na vgei o pindato, na pae korifi o machi kai dekari o nta silva. o anthropos ithele tin niki kai tin pire akoma kai me tin pikra tis kakis ikonas tis omadas.

Ανώνυμος είπε...

MEGALE GREGOR VAN DIJK

GREGOR VAN DIJK THE GREAT

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Σταύρος Κομοτηνή! Η ομάδα συνεχίζει από εκεί που έμεινε. Η Άεκ φέτος θα κερδίζει τα παιχνίδια με 1-0 και 2-0. Ο τρόπος παιχνιδιού μας, η τακτική μας, οι ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε προδιαθέτουν για ένα πολύ δυνατό μεσοαμυντικά σύνολο και δυστυχώς αδύνατη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο προπονητής μας, ο οποίος κατά την δική μου άποψη είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει ποτέ από την Κύπρο, αφού το διέγνωσε αυτό στηρίζεται στην δυνατή μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο ψεσινό παιχνίδι με εξαίρεση τον Πάλιτς κανείς από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς μας δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα. Πάρα πολύ κακός ο Νακατζίμα, κακός ο Πιντάδο και μέτιος ο Γκαμπιλόντο. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην μπορούμε να επιτεθούμε σωστά και μοιραία έπεσε όλο το βάρος στην μεσοαμυντική μας γραμμή. Ο Ζιλέ αποδείχτηκε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι μέτριος ποδοσφαιριστής και είναι έγκλημα μετά από ψες να μην πάρει την φανέλλα του βασικού ο Τιμ σπίτι του. Ο Χριστοφή στο πρώτο μέρος οργίασε και μας έκανε ότι ήθελε συνεπικουρούμενος από τον Ασίς ο οποίος είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή η μέτρια σε ποιότητα Ομόνοια. Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Βαν Ντάϊκ ο οποίος τα έκανε όλα στο γήπεδο και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καταλά. Ο Μουρίγιο τόσο ψες όσο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κινήθηκε στην μετριότητα και θα πρέπει να ανεβάσει σιγά σιγά την απόδοση του και αυτός. Πραγματικά η αμυντική μας τετράρα με Τζέϊσπν-Μουρίγιο-Καταλά-Ντε Κλερ είναι η καλύτερη και η πιο ποιοτική στην Κύπρο. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, φροντίζει με τις εμφανίσεις του να μας αποδείξει γιατί επέμενε ο προπονητής μας να τον φέρει στην ομάδα. Ψύχραιμος, έξυπνος και πολύ γρήγορος τερματοφύλακας δίνει το κάτι διαφορετικό που χρειαζόμαστε κάτω από τα δοκάρια μας. Προσωπικά το έχω δηλώσει επανειλημμένως και η άποψη μου αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει, έχουμε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό προπονητή. Αυτό που χρειάζεται είναι να λειτουργήσουμε καλύτερα στον μεσοεπιθετικό τομέα και ειδικά στα επόμενα 5 παιχνίδια που έρχονται αυτό θα πρέπει να φανεί. Ολυμπιακός-Σαλαμίνα-Αγία Νάπα προσφέρονται για ακόμα 9 βαθμούς. Φτάνει η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους οι μεσοεπιθετικοί μας. Αυτή η Άεκ είναι για μεγάλα πράγματα. Όμορφα και προσγειωμένα θα πάμε πολύ μπροστά!!

Ανώνυμος είπε...

re aek k den ime kala

Ανώνυμος είπε...

As doki kamia eukairia sto kulli pavlou. Persi entiposiase me stis arxes prin arxisi tus traumatismus

Ανώνυμος είπε...

AEK SKALA PROTATHLIMA APLA KAI OMORFA

Ανώνυμος είπε...

ti na ton kamei ton koulli ton pavlou re... eipamen pame mprosta dixws pisogirismata. Kamnei o koullis se mia omada peitharximeni opws tin fetini aek?

Ανώνυμος είπε...

o pavlou tha pari eukairies file otan lipsi o kapilonto. men sinketronese se monades kai vlepe tin omada mas. eukairies tha paroun oloi osoi to axizoun me afto ton proponitara.

FILE 6.46 AFTO POU IPES ME TO XANAPIS! MEN LETE VLAKIES MESA STIN LARNACA! NA DOUME POU THA IMASTE SE ENA MINA KAI META NA VGALOUME TA SIMPERASMATA MAS. AN PEZAME ETSI OPOS PEXAME XTES ME TO APOEL THA TROAME TOULAXISTON 3TERMATA. TRAGIKI EMFANISI XTES KAI SINFONO ME TON FILO STAVRO OTI EPITHETIKA THA EXOUME ARKETA PROVLIMATA TOULAXISTON OS TON GENARI KAI OS POU NA EPISTREPSI O TERASTIOS BAKOURA.

ADIKIS TON GILE PALE FILE STAVRO. ME TIN APODOSI TOU XRISTOFI TO PROTO IMIXRONO KAI TIN FORMA POU DIATHETI TON TELEFTEO KAIRO, KANIS AMINTIKOS STIN KYPRO DEN POROUSE NA TON STAMATISEI! TA IDIA PROVLIMATA THA IXE KAI O DE KLER AN XEKINOUSE. OTAN ANIGI TIN MPALA O CHRISTOFI KAI TREXI PROS TIN ESTIA TOU AMINTIKOU INE ASTAMATITOS. EXALLOU TIN MEGALI EUKAIRIA TOU ALVES STO DEFTERO IMIXRONO ITAN APO KENO POU AFISE O DE KLER STA ARISTERA FILE. TIN APOPSI MOU OMOS TIN XANALEO. EXERETIKOS O DE KLER EPITHETIKA KALITERA ME GILLE SE DISKOLA PEXNITHIA POU PREPEI NA PROSEXOUME TIN AMINA MAS. GIA PARADIGMA ME OLYMPIAKO EGO THA XEKINOUSA ME TON DE KLER. XTES SOSTA XEKINISAME ME GILLE. TO DEFTERO IMIXRONO PLOEN IPIRXE KAI I KOURASI TOU CHRISTOFI GIAFTO KAI EGINE KAI ALLAGI.

I AMINA MAS FILE STAVRO INE APO TIS KALITERS STIN KYPRO. ME TIN MPALA KATO NAI ISOS I KALITERI. MEN XEXNAS KAI TIN EXERETIKI TETRADA TIS AMINAS TIS AEL EPIDI IPES I KALITERI STIN KYPRO. DEN XREAZETE NA IPERVALOUME. TOULAXISTON OXI AKOMA.

ME TON OLYMPIAKO OPOU THA VROUME KLISTES AMINES....THA POROUME NA VGALOUME NEA SIMPERASMATA. EPISIS THA XREASTEI KAI SPROXIMO ALLA KAI IPOMONI APO TON KOSMO EPIDI ME TON AERA POU PIRAN MERIKOI OPADOI MAS, THA PERIMENOUN 2 - 0 APO TO IMIXRONO KAI AN DEN GINI AFTO INE IKANOI NA ANXOSOUN TIN OMADA. THELI IPOMONI KAI VIOTHIA STIN OMADA NA SPASI TIN AMINA TOU OLYMPIAKOU.

Ανώνυμος είπε...

filoi tou blog,

poreite parakalo na valete tis kartes? pion pextes mas exoun dexti kitrines kartes mexris stigmis. exei kanis idi 2 kitrines?

ine stis 3s pou kathete mia agonistiki i stous 4s? xixastikame.

antropakios είπε...

parakalo stamatiste na asxoleiste me tin proponitiki kai nakanete ipodeikseisgia to an prepei na pezei o paulou , onte kler, i akomaa kai o marie kler..........O RBS kserei..en teliomenos proponitis kai kserei tin doyleia tou...
parakalo to simvoulio na ftinisei ta diarkeias, na ta kamei 199 euro .perkei singinithoun oi spagoramenoi, oi pisses kasses, oi tsiggounies kai oi filosofoi tou kanape mazi me tous proponites tis kerkidas ton proton agonistikon,leo perkei kai gorasoun ta euligimena ta diarkeias kai na enisxisoyn tin aksiologi prospatheia pou ginetai fetos.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.