News Update :

Ναι μεν…αλλά…

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα είναι γεγονός και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Η ΑΕΚ έχει βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής και έχει καταφέρει το απόλυτο σπάζοντας ταυτόχρονα και πολλά αρνητικά σερί του παρελθόντος. Ίσως ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας να μην πίστευε ότι η ομάδα θα καταφέρει το 3Χ3 φέτος, ειδικά με τις τελευταίες καλοκαιρινές εξελίξεις. Θα έλεγε κανείς πως φέτος έχουμε ομαδάρα! Έχουν έτσι όμως όντως τα πράγματα;

Διάκριση στον ορίζοντα;

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος, αφού όταν νικάς έναν εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος και μάλιστα στην έδρα του, τότε διψάς για περισσότερες διακρίσεις και ονειρεύεσαι τίτλο. Εξάλλου και η ΑΕΛ πέρσι δειλά δειλά και προσγειωμένα ξεκίνησε την κούρσα δηλώνοντας για αρκετό καιρό πως στόχος είναι η τετράδα αλλά ήξεραν πως θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την κούπα. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να θέλουμε διάκριση, κανείς εκτός από την ίδια τη νοοτροπία, συμπεριφορά και απόδοση της ομάδας.

Ικανοποιημένοι; 

Όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου εδώ και 4 σχεδόν χρόνια σε αυτό το blog θα κατάλαβαν πως ίσως είμαι το πνεύμα της αντιλογίας, ο συνήγορος του διαβόλου, ο μουρμούρης αν θέλετε της παρέας. Αυτό ίσως να πείτε και στην επόμενή μου τοποθέτηση όπου θα ήθελα να διερωτηθείτε: Εάν βλέπατε τα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας μας αλλά μας έκοβαν στο μοντάζ τα γκολ και δεν ξέραμε το αποτέλεσμα, θα ήσασταν ικανοποιημένοι; Η απάντηση θεωρώ πως είναι σαφώς όχι, προσωπικά θα πιθανολογούσα ότι έχουμε μαζέψει 2, το πολύ 4 βαθμούς. Θα έλεγα επίσης ότι παιχνίδι με παιχνίδι, αντί η ομάδα να βελτιώνει την εικόνα της, παραμένει στάσιμη, ίσως και χειρότερη από πριν. Θέλω να καταλήξω στο ότι η ομάδα παίρνει μέχρι στιγμής πολύ περισσότερα από όσα αξίζει και αυτό προσωπικά με προβληματίζει. Απ’ ότι φαίνεται προβληματίζει και τον Μπεν Σιμόν που γνωρίζει ότι η ΑΕΚ που ονειρεύεται απέχει ακόμα πολύ από αυτό που βλέπουμε τώρα.

Προσοχή στη βουτιά από ψηλά

Δε με αφορά το γιατί η ΑΕΚ έχει το απόλυτο ενώ δεν έχει παίξει καλά, ίσως η τύχη, ίσως το πλάνο του Σιμόν, ίσως η αγάπη του Θεού όπως είπε και ο προπονητής μας. Το γεγονός είναι ότι έχουμε εννιά βαθμούς και είμαστε τρισευτυχισμένοι για αυτό. Ας μην παρασυρόμαστε όμως από τη χαρά της κορυφής γιατί θα πέσουμε απότομα αν δεν βελτιώσουμε επειγόντως την απόδοσή μας. Το παραδέχομαι ότι η ομάδα παίζει με πλάνο και ο προπονητής κρύβει συνήθως τον άσσο στο μανίκι του. Αυτό όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, να μας ξελασπώνει παίκτης από τον πάγκο. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να γίνουμε πιο διεκδικητικοί στα παιχνίδια μας, να αποκτήσουμε ταχύτητα, να αυξήσουμε τις επιθετικές μας βλέψεις αν θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά. Δεν έχουμε συμβόλαιο με το ένατο δεκάλεπτο του κάθε παιχνιδιού ότι θα σκοράρουμε, εξάλλου το να είσαι στο μηδέν μέχρι το 80 φορτώνει τους παίκτες με άγχος.

Coach knows 

Ο ίδιος ο Σιμόν δηλώνει πως θέλει την ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων γιατί ξέρει πως μόνο έτσι θα έρθουν οι νίκες. Ξέρει πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από τον παθητικό ρόλο που είχαμε στο ΓΣΠ, γι’ αυτό ο άνθρωπος ήταν θυμωμένος σαν να έχασε το παιχνίδι. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο η ουσία, θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παίζουν μπαλίτσα. Όχι για πέντε ή δέκα λεπτά, αλλά για ενενήντα. Το πλάνο του το έχουμε καταλάβει και το εκτιμούμε, αλλά χρειάζεται να ανεβούμε επίπεδο και το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό. Ελπίζω στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Σαλαμίνα να δείξουμε από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό του παιχνιδιού και να καθαρίσουμε, αλλιώτικα αν δούμε εμφανίσεις όπως τις προηγούμενες και κυρίως αυτή με την Ομόνοια, προβλέπω ανώμαλη προσγείωση. Είναι κρίμα να χαλάσουμε σε ένα παιχνίδι ότι χτίσαμε σε τρία. Γιατί αν χάσουμε βαθμούς με Ολυμπιακό, είναι σαν να μη νικήσαμε ποτέ την Ομόνοια, με τη δική μου λογική.

Άλλη όψη του νομίσματος

Πολλοί επαναπαύονται με την ιδέα πως «εάν νικούμε με τέτοιες μέτριες εμφανίσεις, φανταστείτε τι θα γίνει εάν παίξουμε καλύτερα!». Εγώ αντιστρέφω το σκεπτικό αυτό λέγοντας: «πρέπει άμεσα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί δε γίνεται να νικούμε για πολύ καιρό ακόμα με τέτοιες εμφανίσεις!».
Share this Article on :

34 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Xtreme-AEK είπε...

Ναι κυριε φοινικουδα, πολλα καλα τα λες, αλλα διαβασες για τις στατιστικες που κουβαλα ο προπονητης μας? ειναι ανθρωπος του αποτελεσματος και της τακτηκης! Θελει να βελτιωσει την ομαδα και να ειναι πιο ουσιαστικος.. Αλλα δεν βλαπτει να χερομαστε και να δυνουμε δυναμικη στην ομαδα μας.. Μπορει να μιν ξανα εχουμε τετοια ευκαιρια.. Προσγειωμενα αλλα σταθερα και δυνατα διπλα στην ομαδα. Εμεις παμε καθημερινα και παρακολουθουμε την δουλεια που γεινετε και σε διαβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλη.. Πολυ διαφορετικη απο αλλες χρονιες.
Γί' αυτο το λογο ν ειμαστε ολοι αισιοδοξη και κοντα στην ομαδα, θετικοι παντοτε και ετοιμη για τ καλητερα, αλλαγη νοοτροποιας τωρα!

Ανώνυμος είπε...

φιλε φοινικουδα συμφωνω οτι δεν παιξαμε καλα στο παιχνιδι με την Ομονοια
αλλα προς θεου. Στα παιχνιδια με Απολλωνα και αλκη η ομαδα μας ηταν κατα κρατος καλύτερη, στον τρόπο που την θέλει ο προπονητής. Συνολικά και στα 2 παιχνίδια μας έκαναν μολις μια φάση! και αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας. Άμυνα, κατοχή, 2-3 φάσεις και γκολ. Γι'αυτό και ήταν ευχαριστημένος τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Γερά προσγειωμένα και η ομάδα είναι εξαιρετική και με πλάνο. Think Positive αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

n pou tes llies fores pou n na diafoniso toson ka8eta me ton finikouda.. pragmatika extos pragmatikotitas to ar8ro tou.. analisen ta oulla pou la8os skopia.. krima..

Ανώνυμος είπε...

Ζητάει περισσότερα ο τεχνικός της ΑΕΚ Ραν Μπεν Σιμόν όμως θα πρέπει και ο ίδιος να κρατήσει τις ισορροπίες γιατί κινδυνεύει στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια ομάδα που θα δουλεύει σαν Ελβετικό ρολόι να περάσει αντίκρυ και να αυξήσει την απόσταση ισορροπίας από τους παίκτες απ’ όσο ο ίδιος επιθυμεί. Στο χώρο του ποδοσφαίρου όλα κινούνται πάνω σε λεπτές ισορροπίες και ένα πράγμα μπορεί να το πεις ή να ενεργήσεις με χίλιους δυο τρόπους για να πετύχεις το στόχο σου. Ο Ισραηλινός τεχνικός είδε την ομάδα του να φεύγει νικήτρια το περασμένο Σάββατο στο ΓΣΠ και με αυτή την επιτυχία ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φωνές και τα παράπονά του θα πρέπει να τύχουν επεξεργασίας και να είναι ωφέλιμα για την ομάδα. Στο κάτω, κάτω οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορεί να μην έφτασαν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά δεν μπορείς να μην τους πιστώσει για το εξαιρετικό ξεκίνημά τους στο νέο πρωτάθλημα. Γράφουν ιστορία με τη βαθμολογική τους συγκομιδή και δείχνουν ότι μπορούν να βελτιωθούν περαιτέρω. Αλλά αυτή η βελτίωση μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν έρθει μέσα από σεβασμό και πειστικότητα. Ο κ. Σιμόν μέχρι σήμερα έδειξε στοιχεία πολύ καλά με τον τρόπο που παρουσιάζει την ομάδα του και κυρίως δείχνει να είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του. Δείχνει ένας χαρακτήρας αυθεντικός και η αλήθεια είναι πώς τόσο παρορμητικούς ανθρώπους στους πάγκους των ομάδων δύσκολα συναντάμε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Γιατί δεν είναι σύνηθες φαινόμενο ένας προπονητής να παραδέχεται ότι η ομάδα του δεν άξιζε να κερδίσει. Στις πλείστες περιπτώσεις οι προπονητές μας έχουν συνηθίσει ακόμη και όταν όλος ο κόσμος βλέπει «Α» λένε «Β» και πασχίζεις να καταλάβεις αν ήσουν στο ίδιο γήπεδο με αυτούς. Το δεύτερο στοιχείο έστειλε μηνύματα στους παίκτες του μέσα από την επιβράβευση ενός άλλου. AKOUTA ARKISAN ALLA EXEKINISAN NA GRAFOUN LASPOLOGIES GIA TIN AEK TO ADRO AFTO EINAI TIS SPORTDAY LEPTES ISOROPIES TSIE PELARES AKOMA POU ISASTE TI ENA GRAPSOUN

Ανώνυμος είπε...

den exis kai poli adiko. diafono omos oti den itan kali i omada tis protes 2 agonstikes. me tin alki imastan kaliteri kai kerdisame dikaia. me ton apollona kerdisame logo kaliteris fisikis katastasis pou fanike xekathara afou o apollonas den porouse pleon na peisi psila opos ekane to proto imixrono. me tin omonoia..tixi kai mono tixi. omos file mou kale, poses kai poses fores sta 17 mas xronia pigame g.s.p me apoel kai omonoia kai axizame tin niki i esto kai tin isopalia kai xaname eite logo atixias, eite logo dietisia, eite logo kosmou? poses fores? na sou thimiso mono ton Kapitani kai tin apovoli tou Rei otan to skor itan 1 - 2 sto 85'. i an den thes na pame toso makria na sou thimiso to pexnithi tis protis agonistikis prin 2 xronia. monoterma tin omonoia gia 90' kai me ena sou apo to kentro tou gipethou...xasame to pexnithi 1 - 2 eno eprepe na kerdisoume 3 me 4 - 1.

gia mena file exoume 9 pontous ekei pou eprepe na exoume 6.

exoume omos kati pou den exoun i alles omades (extos apo to apoel)! exoume kati pou den ixame pote ma pote! exoume ena proponiti pou kerdizei ta pexnithia eite pezi i omada..eite den pezi. grigores kai tolmires allages mas exoun simera stous 9pontous.


OLOI APO AVRIO TILEFONSISTE SE GNOSTOUS KAI FILOUS NA ERTOUN GIPETHO TO SAVVATO. PREPEI NA EXOUME 5,000 KOSMO.

KAI THA XREASTEI VOITHIA I OMADA! IPOMONI KAI VIOTHIA ME FONI !!!!

Ανώνυμος είπε...

Λυπούμαι αφάνταστα γι'αυτα που διαβάζω για την ομάδα μας. Για ακόμα μια φορά δε θέλουμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας να πιστέψουν ότι η ομάδα μας είναι ικανή για κάτι καλύτερο φέτος. Έτσι όπως καποιοι έκαναν πέρσι τέτοια εποχή όταν προκριθήκαμε στους ομίλους και έτρεξαν αμέσως να ισοπεδώσουν τα πάντα. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται όχι μόνο μέσα από τις ομάδες και τους παικτες αλλά και από τη νοοτροπία του κόσμου. Την ίδια ώρα που χρεωμένες ως το κόκκαλο ομάδες που έβγαλαν εύκολο προγραμμα στις τρεις αγωνιστικές που πέρασαν, θριαμβολογούν για πρωταθλήματα, κύπελλα και εξαιρετικές εμφανίσεις εμείς μηδενίζουμε τημέχρι τώρα προσπάθεια μας που ακόμα και οι αθλητικογράφοι εκθιαζουν για πρώτη φορα μετά από χρόνια. Τρέμω να σκεφτώ τι θα γίνει αν το Σαββατο δε κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα βαφτίσουμε looser τον προπονητή, άσχετα τα φτερά της επίθεσης μας, γερασμένο τον επιθετικό μας κτλ κτλ. Σήμερα όλοι μας θα έπρεπε να ασχοληθούμε με το πως θα πάρουμε το Σάββατο στο γήπεδο ακόμα και τα σκυλιά μας για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην τέταρτη νίκη. Έχουμε αντιληφθεί ότι έστω και τυχαία όπως λες φίλε φοινικούδα μπορεί η ομάδα μας να ξεχωρίσει από τον 5ο μέχρι και 8 βαθμούς. Σκέψου τι δυναμική θα έχουμε. Την ίδια ώρα που καμία ομάδα δε ξεχωρίζει με την απόδοση της. Η Αελ φαίνεται να μπαίνει στις περιπετειες που είχαμε εμείς πέρσι, Η Ανο του ύψους και του βάθους, Η Ομονοια με χίλια μύρια προβλήματα, ο Απόλλων θα βγει από νωρίς εκτός και εμείς ισοπεδώνουμε την ομάδα μας που έχει τρεις νίκες με αλκη, απολλων και ομονοια και μηδέν παθητικό! Αυτό το μαζοχισμό και το μηδενισμό δεν τον κατάλαβα ποτέ και ειδικά αυτα τα τελευταία 2 χρόνια που ζήσαμε και ζούμε μοναδικές στιγμές. Η μεγάλη ομάδα φτιάχνεται και από μεγάλους φιλάθλους με αυτοπεπίθηση και πίστη.

Όλοι στο γήπεδο το Σάββατο!

Στη θεση σου θα απέσυρα το άρθρο φιλε. Κακό, πολύ κακό το timing σου

Κώστας Α.

Ανώνυμος είπε...

OUTE ENA ATHRON SIMERA STIS ISTOSELIDES GIA TIN AEK. TIN AEK POU EITE TO THELOUN EITE OXI VRISKETE PROTI STIN VATHMOLIGIA MAZI ME TO APOEL. OUTE ENA ARTHRO GIA TIN OMADA POU EVGALE ME 3X3 TO PIO DISKOLO PROGRAMA APO OLES TIS OMADES! OUTE ENA ATHRO GIA TIN OMADA POU DEN DEXTIKE GOAL AKOMA.

EMIS FTEME POU DEN PERNOUNE PARAPANO KOSMO STA GIPETHA.

NIKI TO SAVVATO KAI EKEI NA DEITE POSO THA TOUS ENOXLISI.

FONI PEDIA...SAS PARAKALO FONI 90LEPTA OLOI MAS!!!

Παντελης είπε...

Ουτε τες νικες μας δεν μπορουμε να χαρουμε; Παντα πρέπει να βρισκουμε κατι αρνητικο; Δηλαδή έπρεπε να παμε στο ΓΣΠ και να ισοπεδώσουμε την Ομονοιά; Η ομαδα επαιξε με σωστη τακτικη οπως επρεπε. Να μην ξεχνουμε οτι αυτη η τακτικη δίνει τιτλους και διακρισεις τα τελευταια χρονια. Εξαλλου η δυναμη μας ειναι η αμυντικη μας συμπεριφορα. Να μην την εκμεταλλευτουμε;
Πάντως, ειναι μεγαλη η αγωνια για το πως θα παιξουμε το Σαββατο απενταντι σε κλειστη αμυνα. Αν βρει το τροπο ο RBS και νικουμε και τους μικρους τοτε μπορουμε να μεινουμε πρωτοι ως το τελος.
Φυσικα παντα εχουμε τον φοβο του παρασκηνιου. Η διοικηση πρεπει να προστατεψει την ομαδα.

φοινικουδας είπε...

Φίλε Xtreme-AEK συμφωνούμε. Φίλε Κωστα Α, δε μηδένισα καμία προσπάθεια των παικτών ή του προπονητή. Αντίθετα, ολόκληρη παράγραφος αναφέρεται σε αυτόν και την τακτική του. Είμαι κι εγώ χαρούμενος όπως έγραψα για την πρωτιά, αλίμονο να μην ήμουν. Λέω απλά να μείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και ιδιαίτερα την αμυντική μας λειτουργία γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του νοικοκύρη. Φαντάζομαι είδες τον Τσιντί ότι μπορεί να κάνει το γκολ από την πιο ανυποψίαστη φάση. Πολλή προσοχή στον Ολυμπιακό. Ναι, να συνεχιστεί το πλάνο, αλλά αυτή τη φορά θέλω να φύγω από το γήπεδο και να πω πως η ομάδα μου ήταν σαφώς ανώτερη, καταιγιστική. Δεν είπα ότι θέλω ευρεία νίκη αν και είναι καλοδεχούμενη, θέλω απλή νίκη και πάνω από όλα δίκαιη νίκη για να κλείσουν το στόμα τους οι αθλητικογράφοι. Ελπίζω τώρα να ήμουν πιο ξεκάθαρος. Κατά τα άλλα με τα περισσότερα που λες συμφωνουμε.

Ανδρέας Νικολάου είπε...

Αδέρφια χαίρεται και από μένα. Τα προσεχή παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και αυτά με Σαλαμίνα εντός και Αγία Νάπα μετά εντός, μετά τις τρείς νίκες που προηγήθηκαν, αποκτούν τεράστια σημασία και μάλιστα θα τολμούσα να τα χαρακτήριζα ως ένα σύνολο αγώνων μέσα από τους οποίους υπο προϋποθέσεις να θέσουμε τις βάσεις για κάτι πολύ μεγάλο και ονειρικό.
Βεβαίως για να μην προτρέχουμε, πρωτίστως υπάρχει ο σημαντικότατος από κάθε άποψη αγώνας με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια ομάδα με επιθετικές αρετές που σκοράρει συχνά διαθέτοντας στις τάξεις της επιθετικούς που θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος (βλέπε Τσιντί, Ενρίκε). Από την άλλη, αμυντικά δεν γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι και εδώ ακριβώς πρέπει να τους πατήσουμε. Η ομάδα φέτος διαθέτει άριστη αμυντική λειτουργία, με εξαίρεση κάποια διαστήματα στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εως τώρα στις πρώτες τρείς αγωνιστικές. Αυτό κατ’ εμένα είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο που έδωσε, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει διακρίσεις στις ομάδες που το διαθέτουν. Κάτι αντίστοιχο αναμένω και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δηλαδή πολύ καλή αμυντική λειτουργία που δεν θα επιτρέψει στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις και παράλληλα μ’΄αυτό θα στοχεύσουμε ξανά στην επίτευξη ενός ή περισσοτέρων τερμάτων ώστε να φύγουμε ξανά νικητές. Πρόβλεψη μου είναι πως αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε ξανά ανέπαφη την εστία μας, ένα τουλάχιστον γκολ θα το σημειώσουμε εύκολα ή δύσκολα και θα επικρατήσουμε. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι το κλειδί είναι η άμυνα.

Καλύτερα απ’ όλους μας βέβαια γνωρίζει ο προπονητής μας του οποίου έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Εμάς σαν οπαδοί, το καθήκον μας είναι να παρευρεθούμε μαζικά στο γήπεδο δίνοντας στους παίκτες την ώθηση να παλέψουν και για μας. Με την Αλκή, αν και πρεμιέρα, η προσέλευση στην Ανατολική εξέδρα του ΓΣΖ δεν με ικανοποίησε καθόλου. 3000 οπαδοί σε θεωρητικά εντός έδρας παιχνίδι είναι λίγοι για ομάδα του βεληνεκούς μας. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα, η παρουσία του κόσμου ήταν ικανοποιητική (γύρω στις 4000). Μετά την νίκη επι της Ομόνοιας και επιστρέφοντας στην έδρα μας όντας πρωτοπόροι, αήττητοι χωρίς να δεχθούμε καν γκολ, προσωπικά αναμένω να δώ στο γήπεδο τουλάχιστον 5000 ΑΕΚτζήδες. Θα είναι κρίμα κι’ άδικο αν αυτή η τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και την Εκτελεστική Επιτροπή δεν επιβραβευθεί με την μαζική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ο κόσμος επιβάλλεται να αφήσει τους καναπέδες και να κατέλθει σύσσωμος στο ΓΣΖ. Η ομάδα μας βρίσκεται ενώπιον ενός πολύ κρίσιμου παιχνιδιού που ενδεχομένως να την φέρει μόνη στην κορυφή εάν δεν κερδίσει ο Αποέλ. Οι παίκτες στο γήπεδο κάνουν το καθήκον τους, φέρνουν τις νίκες που εμείς ζητάμε. Τώρα είναι η δική μας στιγμή να δηλώσουμε παρών.

Ανώνυμος είπε...

H OMONOIA KAMEI PARAPONA GIA TIN ANTIMETOPISI TOY ASIS POU TOUS DIETITES !! EN TON PROSTATEFKOUN TAXA !!! E KANI RE MESI !!!!! THELETE NA TON PROSTETEPSETE MISH !!!EN THOROUN TOSA XRONIA PARAPEOUN JE PERIPEZI TOUS OLOI I KYPROS JE IDAN TO JE BARCA !!! NA DOYME TI EN NA AKOUSOUME ALLO !!!!

Ανώνυμος είπε...

File foinikouda,

an kai se sevomai poli san arthografo epetrepse mou na perigrapsw to arthro sou poli astoxo os to periexomeno kai os tin xroniki periodo pou dialexes na anartithei.
Pragmatika den katalavainw ton logo ton opoio se wthise gia na to anartiseis.

I omada vrisketai sta panw tis alla esi epilegeis na mourmouriseis.

Apaitw tin afairesi tou arthrou. Anti na doume ena arthro pou na mas tononei to ithiko pou na mas sispirwnei kai na kalei ton kosmo ston epomeno agwna, vlepoume mourmoura.

Andros

Ανώνυμος είπε...

an aftoso Asis ine pextaras..tote ti itan o Sankgoi,ti itan o Goncalo Garcia,ti itan o Almeida??? siga to Asis. Apla ine enas kalos podosferistis stin metria pleon omonoia.

pire tin katifora i omonoia kai pios tin sozi pleon.

Ανώνυμος είπε...

mia xara ine to arthro. pos vriskete sta pano tis i omada file andro? an enois vriskete sta pano tis logo sinkomidi vathmo tote nai sinfonoume alla oxi se apodosi epidi sto g.s.p den pexame podosfairo.

imoun ikanopieimenos apo tis protes 2 agonistikes kai perimena akomi kalitero podosfairo me tin omonoia. den pexame kala alla irthe i niki. ok, to dexomaste. kai mia fora emis na kerdisoume xoris na pexoume. den mas xala. alla theloume na vlepoume kaliteri AEK. nomizo afto theli na pei kai o finikoudas.

exalou, an den pexoume kalitera...me mia itta epi enos ipothetika eukolou antipalou...sxedon...olan tha xathoun!

apla men parasireste toso eukola kai stirixete tin omada mas na veltiothi!

me tis kales apodosis i nikes erxonte mona tous. me tis kakes i nikes erxonte mono me tixi.

exallou, (an kai epanalavano oti kai me alki kai me apollona kerdisame dikaio) kapios pori na girisi na pei oti kai me tin alki kai me ton apollona alla kai me tin omonoia kerdisame epidi ekanan lathoi i antipaloi.


PROSGIOMENA PEDKIA! MEN LETE MEGALA LOGIA! XAMILA TO KEFALI KAI OLOI NA STIRIXOUME TIN OMADA OSO POROUME ME TIN FONI MAS TO SAVVATO.

EGO PISTEVO OLYMPIAKO KAI META SALAMINA...THA KRINOUN TIN PORIA MAS FETOS.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Φοινικούδα απλα το αρθρο σου είναι και εκτος θέματος και σε λάθος timing οπως επισήμανε και ο Φίλος Κώστας Α που συμφωνω απόλυτα μαζί του. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι η αν εξυπηρετείς αλλοτρια συμφέροντα όπως μερικοι αθλητογραφίσκοι. Την ΑΕΚ την έζησα από την πρωτη στιγμή της δημιουργίας της. Ειμουν παντα πιστός φίλαθλος ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Πίστεψε με ότι μόλις τα τελευταία 3 χρόνια νοιώθω την περηφάνια του ΑΕΚτζη και κατεπεκταση του Σκαιώτη για την ομάδα του. Τούτη την ώρα ο κόσμος της ομάδας πρεπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να δείξει εμπιστοσύνη σε παικτες, προπονητές και διοίκηση γιατί κάτι τι πολύ καλό γίνεται φέτος. Αρθρα όπως το δικό σου που σπέρνει την δυσπιστία στους ήδη δύσπιστους οπαδούς μας (μια μερίδα) πρέπει μα αποφεύγονται. Γι αυτό σε παρακαλώ απέσυρε το αρθρο σου που δυστυχώς είναι άστοχο,

Ανώνυμος είπε...

RE XIPNATE!!! PAME GIA TON TITLO...EN EXOUME NA FOITHOUME KANENA TOUS!!1ENE MEGALA LOGIA INE PRAGMATIKOTHTA,OLOS O KOSMOS THS LARNAKAS KONTA STHN OMADAS SE KATHE PEXNIDI....TO KATHE PEXNIDI APO EDW KAI PERA THA INE TELIKOS GIA EMAS!!!

LOIPON FONI FONI FONI FONI FONI FONI FONI SE KATHE AGWNA GIA THN OMADARA MAS

Ανώνυμος είπε...

oi megales omades ontws ktizontai apo megalous filathlous k apo filathlous me apaitiseis! k prepei na apaitoume kalitera apo afto pou deiksame to savvato. den eimaste omadoula na aminomaste mazika. egw proswpika apaitw i omada pou ipostirizw k thewrw pws einai megali ... na paizei kalitera. den katalabw pou vlepete allotria simferonta. mathete na seveste k ekeina pou den sas xaidevoun ta aftia. jai sebastite toutous pou exoun to blog jai trwn tes wres tous gia na laleite o kathenas to makri tou jai to konto tou!

Ανώνυμος είπε...

Diladi persi i ael itan omadoula? Ma enna mas pellanete re? Dld epiasen i omada 9 pontous epexe kala se dio paixnidia k se ena poli metria apenanti se enan diekdikiti tou titlou k stin edra tou k zitate mas na vlepoume tin alli opsi tou momismatos?

TO NOMISMA EXEI MIA OPSI - TELIA KAI PAVLA AEK ISE KAVLA

ASTOXO TO ARTHRO

φοινικουδας είπε...

Είναι πολύ εύκολο να πετάμε ένα "άστοχο το άρθρο" όταν διαφωνούμε με αυτό, ειδικά χωρίς επιχειρηματολογία. Θεωρώ ότι ο φίλος ανώνυμος 7:08 απάντησε για μένα, και χαίρομαι που κάποιοι σαν αυτόν πήραν το μήνυμα του άρθρου. Οι υπόλοιπες διαφωνίες και κάποιοες λασπολογίες είναι δεκτές, αφού δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι.

Όσο για την απόσυρση του άρθρου φίλε Άνδρο και φίλε 7:41 no comment. Τι λογική είναι αυτή δηλαδή ότι διαφωνείτε πρέπει να αποσύρεται; Με την ίδια λογική να αποσύρουμε κι εμείς τα comments με τα οποία διαφωνούμε να γίνουμε μπουρδέλο εδώ μέσα.

Φίλε Ανδρέα Νικολάου μου άρεσε πολύ το σχόλιό σου και η προσέγγισή σου, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από μόνο του άρθρο!

Φίλε Άνδρο, λες πως "I omada vrisketai sta panw tis alla esi epilegeis na mourmouriseis." Εγώ δεν πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται στα πάνω της γι' αυτό άλλωστε και διαφωνούμε, το οποίο είναι σεβαστό. Χαρούμενος με τους 9 βαθμούς μεν, περιμένω να δω περισσότερα στο γήπεδο δε. Εάν υποθετικά το 10 είναι το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει αυτή η ομάδα φέτος, θεωρώ ότι μέχρι στιγμής είδαμε ως το 5. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι πιο απιτητικός από τη φετινή ΑΕΚ, γιατί μπορεί για πολλά.

Ανώνυμε 10:03, ναι, για εμένα η ΑΕΛ δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο έστω κι αν πήρε πρωτάθλημα. Και προσωπικά και ειλικρινά σου λέω πως παρά να το πάρουμε με τον τρόπο που το πήρε η ΑΕΛ, καλύτερα να μην το πάρουμε. Η ΑΕΛ για μένα παίζει αντιποδόσφαιρο, σκληρό παιχνίδι στα όρια του αντιαθλητικού, μπόλικη τύχη και η συγκυρία του ότι το Αποέλ είχε κουραστεί από την Ευρώπη, η Ομόνοια και η Ανόρθωση ήταν για τα πανηγύρια. Αλλιώς να σου πω εγώ αν έπαιρνε πρωτάθλημα. Τέλοσπάντων χαίρομαι που είσαι τόσο ενθουσιασμένος με την ομάδα, εγώ κρατώ μόνο τους βαθμούς, περιμένω να δω περισσότερη μπάλα, τσαγανό, τσαμπουκά και άλλα στοιχεία μεγάλης ομάδας.

Τέλος, για το σχόλιο ότι δεν είμαι ΑΕΚτζής και εξυπηρετώ συμφέροντα, όταν διαβάσετε και τα 300 περίπου άρθρα που έχω γράψει για το blog, τότε θα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα πόσο ΑΕΚτζής είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να μην πάρουμε πρωτάθλημα παρά να το πάρουμε με παρόμοιο τρόπο όπως την Αελ;!!!!!!;;;;;;!!!!!

το ακούσαμε και αυτό

Ανώνυμος είπε...

I AEL FILOI MOU ETSI GIA NA XEKATHARISOUME ITAN I KALITERI OMADA STO KYPRIAKO PODOSFAIRO PERSI. 4 PEXNITHIA ME TO APOEL DEN DEXTIKE GOAL. IXE STATHEROTITA, SPOUTHEA AMINA, SPOUTHEO NTEGRA, PATHOS, DINAMI, ANTOXES....KAI ETSI PIRE TO PROTATHLIMA! TO PIRE DIKAIA ME TO SPATHI TIS! INE MEGALI KOUVENTA NA TRATISIS TIN STATHEROTITA POU IXE I AEL PERSI.

I AEL PIRE PANAXIA TO PROTATHLIMA KAI OXI ME 5,6 GELIA PENALTY OPOS TO PIRE I OMONOIA PRIN LIGA XRONIA.


PANO KATO OMOS, IPOSTIRIZONTAS XANA TON FINIKOUDA GIA NA VALOUME KAI TELOS SE AFTI TIN KOUNVENTA, OLOI NOMIZO THELOUME NA VLEPOUME "TOULAXISTON" TIN AEK POU ITHAME ME TON APOLLONA ALLA KAI ME TIN ALKI. KAPIOS THA PEI POROUME KAI PERISOTERA ALLA OTAN EXIS MIA ARKETA KALI APODOSI OPOS IXAME ME TIN ALKI KAI TON APOLLONA KAI PERNIS KAI TOUS TRIS PONTOUS TOTE DEN IPARXI OPODIPOTE SOVARO PROVLIMA. ME TIN OMONOIA OMOS NAI, PROSOPIKA PROVLIMATISTIKA ME TIN APODOSI OPOS PROVLIMATISTIKE KAI O MEGALOS PROPONITIS MAS. OTAN PEZIS ETSI, MIA STIS 20 THA PARIS 3 PONTOUS. I AEK DEN PEZI ETSI KAI APLA DEN THELOUME NA XANADOUME AFTI TIN AEK POU ITHAME ME TIN OMONOIA.

rotisa kai xanaroto, pioi pextes ma dextikan kitrines kartes mexri stigmis kai stis poses kathete mia agonstiki o pextis? exi kanis 2 kitrines os tora?

Ανώνυμος είπε...

Τρελαίνομαι Τρελαίνομαιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Σταύρος Κομοτηνή! Φίλε Φοινικούδα ο κάθε ένας δικαιούται να έχει την άποψη του και να την εκφράζει μέσα από ένα σωστό λόγο. Μην αντιδράς στα σχόλια κάποιων οι οποίοι απλά δεν μπορούν να εκφέρουν μία άποψη αντίθετη όμορφα και πολιτισμένα και σίγουρα μην προχωράς στο άλλο άκρο και να δηλώνεις καλύτερα να μην πάρω πρωτάθλημα όπως αυτό που πήρε η Αέλ πέρσι. Φίλε, η Αέλ πέρσι είχε την καλύτερη αμυντική γραμμή με τον πιο καλό τερματοφύλακα εξού και πήρε τον τίτλο. Ο Μπέν Σιμόν στο Ισραήλ πήρε τον τίτλο δεχόμενος 26 γκολ σε 37 παιχνίδια έχοντας με χαώδη διαφορά την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι άμυνες δίνουν πρωταθλήματα και φέτος το βήμα παραπάνω θα το κάνουμε στηριζόμενοι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Δεν γίνεται να λέμε ότι δεν παίξαμε ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα γιατί κάναμε μία κακή εμφάνιση με την Ομόνοια. Με την Αλκή επιβληθήκαμε πλήρως του αντιπάλου και με τον Απόλλωνα εκτός 2 περιπτώσεων σε 90 λεπτά παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε καθόλου. Πήραμε 6 πόντους άνετα και δίκαια. Με την Ομόνοια εκμεταλλευτήκαμε την αδυναμία του αντιπάλου να σκοράρει και με τις ποιοτικές λύσεις που έχουμε στον πάγκο πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε σκληρά για την ομάδα αλλά ούτε και να πετάμε στα σύννεφα. Με τον Ντε Κλέρ στο γήπεδο, με τους Γκαμπιλόνδο-Πιντάδο-Φαράν να ανεβάζουν απόδοση η ομάδα θα γίνει πολύ πιο μεστή επιθετικά και σίγουρα θα έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις. Έχουμε ποιότητα και σίγουρα έχουμε και ποσότητα φέτος! Παίκτες όπως ο Μέρτακκας, ο Λίνσεν, ο Μυτίδης, ο Κυπριανού, ο Μπαγκούρα, ο Κυριάκου είναι εκτός 18άδας. Αυτό τα λέει όλα. Βλέπουμε μία ομάδα χωρίς τραυματισμούς και μία ομάδα με πάρα πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη, ηρεμία και σίγουρα πίστη στις δυνατότητες μας. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα, εκπροσωπούμε μία ολόκληρη πόλη και έχουμε τις καλύτερες προοπτικές για να πετύχουμε κάτι μεγάλο που είχαμε ποτέ. Για αυτό όλοι τα κεφάλια μέσα, κερκίδα με παλμό και πάθος το Σάββατο και φασούλι φασούλι να γεμίζει το σακούλι!! ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

γίνεται να γίνει ο Σταύρος αρθρογράφος στο Μπλογκ?

Ανώνυμος είπε...

e pethkia laloun stin episimi selida tou swmateiou gia 100.000 amesi anaggi. Episi xrisimopoioun orous san "na apofigoume tin oikonomiki katrakila" !! Kseri kanenas p mesa tpt parapanw ti ginete ? En llio anisixitiko pantws..

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο του Φοινικούδα, θα μπορούσε άνετα να το είχε γράψει ο RBS. Πιστεύω πως σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει ότι υπάρχουν αρκετά ακόμα περιθώρια για βελτίωση και ότι αυτό που είδαμε μέχρι σήμερα, δεν είναι η πραγματική ΑΕΚ, ούτε ακριβώς η ΑΕΚ που θέλουμε να βλέπουμε από πλευράς θεάματος. Αυτό νομίζω είναι λογικό να συμβαίνει στις πρώτες αγωνιστικές. Προσωπική μου άποψη είναι ότι την πραγματική ΑΕΚ θα τη δούμε στα επόμενα 2-3 παιχνίδια οπότε μέχρι τότε στήριξη και φωνή και αν έρθει και κανένα άσχημο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση. Η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου, εύκολα ή δύσκολα θα υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε για φέτος. Προσωπικά χαίρομαι και με τους απαιτητικούς αλλά και με τους υπερ-προστατευτικούς. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και παν΄απ΄όλα αγάπη για την ΑΕΚΑΡΑ. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αδέρφια.

5000 το Σάββατο. Ούτε ένας λιγότερος.


Ενωσίτης

φοινικουδας είπε...

Φίλε Ενωσίτη με κάλυψες!! Συμφωνούμε απόλυτα. Όσο για το comment αν γίνεται να αρθρογραφεί ο Σταύρος, το ξαναείπαμε ότι η πρόσλκηση είναι ανοιχτή για όλους για να αρθρογραφήσουν στο blog. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές απλά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις:
α) κόσμιες απόψεις και τοποθετήσεις
β) απαραίτητο το ψευδώνυμο ή όνομα
γ) ελληνική γραφή (βλ. Σταύρος)
δ) αποστολή μέσω του "contact"





Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ....ΤΟ ΓΣΖ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΝΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...Η ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ,ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

re pedia ego se megalo vathmo pistevo oti o finikoudas eine sostos. PREPEI NA PEKSOUME KALYTERO PODOSFERO GIATI DIATHETOUME PIOTITA...O coach mas eine oti kalytero kai i omada mas poly kali se fysiki katastasi. Apla nomizo afto pou eipe ksekathara o finikoudas eine oti prepei na peksoume podosfero piotitas gia pollous logous. Na kleisoume stomata kai na paroume oloi ta pano mas se logika plesia vevea na min aeropatoume.

AEK GIA PANTA AEKARA MIA ZOI.......

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

ΑΕΚΤΖΗ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΝΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ. ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΦΗΝΑ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΑ

ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

oloi gsz reeee

Ανώνυμος είπε...

ATE AEKARA MOU AEK OLE OLE OLE OLE AEK OLE OLE OLE SE AGAPW KAI DEN MPORW AN DEN SE DW AEK MAKRIA SOY EXW PONO STO MYALOLOOOOOOO!!!

ATE DEN MPORW NA PERIMENW NA PAW MAPPA!!!OLOI STO GIPEDO PAIDES

CHRISTOS

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή την ομάδα αξίζει να παίζει με τις κερκίδες τις γεμάτες.
Όλα είναι ιδανικά για εμάς φέτος αμα προσθέσουμε και εμείς το λιθαράκι μας τότε πάμε για μεγάλα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

perimename parapono kosmo alla re pedkia den ginete na men fonazete 9Olepta. den ginete na fonazete extos gipethou prin to 90lepto kai sto 90lepto na men exete dinamis kai foni.

AFTO POU ZISAME TA TELEFTEA 10LEPTA ME OLOI TO G.S.Z STO PODI...AFTO PREPEI NA ZOUME SE KATHE 90LEPTO. DEN INE DIKIOLOGIA TO GIPETHO. STO IDIO GIPETHO PEZAME KAI TO TELEFTEO 10LEPTO OTAN POUPOURIZE I KERKIDA MAS ME OLOUS TA PODIA!

PREPEI SIGA SIGA NA TA KATAFEROUME! FONI KAI PIESI STON ANTIPALO KAI STO DIETITI GIA 90LEPTA KAI OXI GIA TA TELFTEA LEPTA TOU AGONA MONO!

PAME OLOI PIO DINATA.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.