News Update :

31-8-2008

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σαν σήμερα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2008-2009 η ΑΕΚ αντιμετώπισε στην Πέγεια την ομώνυμη ομάδα. Ο αγώνας διακόπηκε στο 12΄και ενώ το σκορ ήταν 1-1 μετά από ετσιθελική απόφαση του υπεύθυνου αστυνομικού. Αφορμή ήταν τα ελάχιστα βεγγαλικά που άναψαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο διαιτητής Στέλιος Τρύφωνος υπάκουσε αβίαστα στην προσταγή της αστυνομίας και έτσι διακόπηκε μια πολύ όμορφη γιορτή που έστησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Η Δικαστική Επιτροπή κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ομάδας της Πέγειας με σκορ 2-0. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η κοινή γνώμη αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι τάχθηκαν ενάντια στην εξέλιξη αυτή διότι σε καμία περίπτωση το επιχείρημα της αστυνομίας περί «ανασφάλειας» δεν ευσταθούσε!






Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

en ginete omada opws tin pegeia pou eprepe na tin steiloun 4i katigoria na pigennei evrwpi tsie na dernei omades opws to apoel.. mono stin kypro tin xwra tis dikaiosinis

Ανώνυμος είπε...

AIMA TIMH AEK MIA ZΩΗ!

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ!!!

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ....

ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

re pedia afiste tis 8imises tu parel8ontos ke gra3ete ena ar8ro gia ta diarkias ke gia ta filika tis omadas! kati pu na endiaferi amesa ton kosmo, isos mia analisi tu roster ke ena minima oti prepi na pigenume pantu me tin omada

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE EKSEKINISAN TA DYSKOLA MAS ESTW KAI SE FILIKON AGWNA EIDA PIESH KAI STRESS STA EIKOSAXRONA POU EMPISTEFTIKAMEN THN OMADA MAS GIA FETOS. EIXANE DEKA EFKAIREIES KAI OI APEIRIA TOUS MAS EKANE NA XASOUME. EKEINO TO STRESS POU TOUS EPIASE, META POU BREQHKAME PISW STO SKOR, HTANE TO KATI ALLO. ELPIZW NA TO ANTELIFTHIKE H DOIHKHSH KAI H TEXNIKH HGESIA KAI ESTW THN TELEFTAIA STIGMH NA APOXTHSOUN ENA ME DYO EMPEIROUS PODOSFAIRISTES KAI NA STAMATHSOUN TA PEIRAMATA ME TA EIKOSAXRONA OPWS PERSI POY KAMNAN ALLA PEIRAMATA! ATE AS KSIPNISOUME AN THELOUMEN NA ANEBOUME STHN PRVTH KATHGORIA.
ANTWNHS - KAKOPETRIA

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ. ΤΟ 2ον ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 63 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 23. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ?! ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ!ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ?
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε που ησουν στο γηπεδο΄.. θα ηθελα να σε ρωτήσω αν σου άρεσε τοσο πολύ η ομάδα και αν κατα τη γνώμη σου αντέδρασε σωστά μετά τα 2 γκολ τη αλκης. Όσο για τους νεαρούς και την ανανέωση εγω προς το παρόν δεν βλέπω τπτ.. Θα είναι ευτύχημα να βλεπουμε έστω 1-2 δικούς μας νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα. Και κάτι αλλο.. Ο Μιντίκης είναι πολύ καλύτερος απο τουσ δικους μας νεαρούς?

steven

Ανώνυμος είπε...

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα της ΑΕΚ από τον Ονήσιλο στο προτελευταίο φιλικό της ομάδας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια δέχθηκε την ήττα καθώς ήταν πολύ πίσω από τον καλό της εαυτό.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ?
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που εχω να πω ειναι να κανουμε ολοι λιγοι υπομονοι και να μεινουμε κοντα στην ομαδα.
Επισης να πω οτι χαιρομε που η ομαδα εχει οπαδους και στην Κακοπετρια.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.