News Update :

Body language

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ότι κι αν γράψουμε για το στραβοπάτημα της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να δώσει το στίγμα τόσο καλά όσο το δίνει ο προπονητής μας, Λέον Φλέμιγκς με τη «γλώσσα του σώματος».

Στη φωτογραφία που είναι παρμένη από τον συγκεκριμένο αγώνα βλέπουμε τον προπονητή μας σκυθρωπό, ανήσυχο, σκεφτικό, όρθιο και…κατσούφη σαν να διερωτάται «τι πάει στραβά;».

Στη δεύτερη φωτογραφία που είναι παρμένη από την πρόσφατη νίκη μας με 0-3 επί της Αναγέννησης, ο Φλέμιγκς παρουσιάζεται στον πάγκο, χαλαρός, με ένα ύφος αυτοπεποίθησης και ικανοποίησης για την εύκολη νίκη.


Φυσικά ο ίδιος σε δηλώσεις του επιμένει πως πιστεύει για την τετράδα, και καλά κάνει ο άνθρωπος. Αυτό όμως που θέλει να δει ο κόσμος είναι έργα, και όχι λόγια. Η ευκαιρία του (ίσως τελευταία για τετράδα) για να μας το αποδείξει είναι ο προσεχής αγώνας με τον πελάτη Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι πως οι εφτά βαθμοί από την τέταρτη θέση και δέκα από την κορυφή δεν είναι πολλοί για την ΑΕΚ που ξέρουμε. Δικαιολογίες πλέον δε χωρούν, οι τραυματίες έχουν επιστρέψει και το Europa League έχει τελειώσει. Δεν δικαιολογούνται οι ποδοσφαιριστές μας να παρουσιάζονται τόσο χαλαροί και ταλαιπωρημένοι. Ίσως να φταίνε οι πολλές μέρες άδειας των εορτών, ίσως το ότι την προηγούμενη του αγώνα έπιναν το καφεδάκι τους στο Gloria η ώρα 8 το βράδυ, ποιος ξέρει;

Καλά κάνουν να σοβαρευτούν και αυτοί και ο προπονητής μας γιατί κακά τα ψέματα, μέχρι στιγμής τι Κάανεν τι Φλέμιγκς, δεν βλέπουμε ιδιαίτερη βελτίωση στην απόδοση και συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, ειδικά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό καινούριο στοιχείο που έχει προσθέσει ο Λέον στην ΑΕΚ είναι πως η μπάλα δεν ταλαιπωρείται από τους παίκτες και προσπαθούν να παίζουν πρώτη μπαλιά. Αυτό μάλιστα, το παραδέχομαι, είναι σημάδι βελτίωσης. Επίσης βλέπουμε κάπως πιο ορθόδοξες επιθέσεις και επιτέλους έναν τερματοφύλακα κάτω από την εστία!

Όμως απ’ εκεί και πέρα είδαμε πάλι πειράματα στην αμυντική γραμμή (Φαν Νταίκ) που μας στοίχισαν. (γκολ Κενμόκνιε) Επίσης είδαμε τις αλλαγές του να μην προσδίδουν απολύτως τίποτα στο παιχνίδι μας. Δεν ανακάτεψε ικανοποιητικά την τράπουλα, δε ρίσκαρε ιδιαίτερα, δεν έκανε ότι μπορούσε. Εν συντομία, δεν θελήσαμε τη νίκη παραπάνω από τον αντίπαλο, δεν παλέψαμε σαν μεγάλη ομάδα. Και εδώ είναι που μπαίνει ο παράγοντας φυσική κατάσταση. Πρώτο ημίχρονο φωτιά-δεύτερο ημίχρονο κάτω του μετρίου. Τυχαίο;

Όσο για τη διαιτησία που κάποια site χαρακτηρίζουν ως «απαρατήρητη» θα τους εισηγούμουν πρώτα να παρακολουθούν και τα 90 λεπτά του αγώνα και μετά να εκφέρουν γνώμη. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπρεπε να δεχτούν τουλάχιστο 4 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη για τα σκληρά τους μαρκαρίσματα πάνω στον Γκαρσία. Αντί αυτού, η μοναδική κίτρινη ενός αγώνα με 30 φάουλ δόθηκε στον Γκαρσία για διαμαρτυρία! Σεβασμός κύριοι στον παίκτη που έβαλε την Κύπρο στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Europa League. Σεβασμός στην ομάδα που έκανε την Κύπρο περήφανη!
Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από το παιχνίδι και με τον Χαλκάνορα δηλαδή, τί φάτσα θα πρέπει να έχει ο Φλέμμινγκς;

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΜΡΝΤΑΚΟΒΙΤΣ!

Ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ομόνοιας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.supermpala.com.

Ο Σέρβος επιθετικός της ΑΕΚ, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα της Λάρνακας, με αποτέλεσμα να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Μρντάκοβιτς, από την περσινή χρονιά που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Στέλιος Αναστασίου-Μάριος Δημητρίου

Ανώνυμος είπε...

Na paretisun oulloi je kani

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΟΛΑΡΙ-ΓΚΟΝΖΑΛΟ‏;;;

Σε ποδοσφαιρικά στέκια της Λευκωσίας το τελευταίο 24ωρο αναπτύχθηκε έντονα η φημολογία περί ανταλλαγής του Γκονζάλο Γκαρσία με τον Εστέβαν Σολάρι, συν την καταβολή ενός σεβαστού χρηματικού ποσού από τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ ως αποζημίωση για τον 28χρονο Ισπανό! Υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι το τέλος του μήνα οπόταν και τερματίζεται επίσημα η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος…

Για να δούμε εάν θα επαληθευτεί η φημολογία…
www.supermpala.com

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΑΓΕ… ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΠΙΝΤΑΔΟ!

Μεγάλη Κυπριακή ομάδα χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για τον Πιντάδο, ωστόσο, έφαγε… πόρτα!

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η πρόταση της συγκεκριμένης ομάδας προνοούσε την καταβολή 50 χιλιάδων ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή.
www.supermpala.com

Ανώνυμος είπε...

supermpala??? pios diavazei touto to site? na kamo tzai go ena site, na to onomaso hypermpala tzai na grafo ke ego ma..ies na do an tha me diavazei kanenas...

ΠΑΜΠΟΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?Ε ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟ SUPERMPALA.COM.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΛΤΟΝ,ΕΦΡΑΙΜ,ΜΠΑΓΚΟΥΡΑ,ΛΑΒΟΡΔΕ ΚΑΙ ΒΟΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑΦΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5000000 ΕΥΡΩ.
ΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕΤΟ ΣΤΟ SUPERMPALA.COM

Ανώνυμος είπε...

Στην Αεκ Λαρνακας αναμενουν την ερχομενη δευτερα τον σπουδαιο Ολλανδο ποδοσφαιριστη Ρουντ Βαν Νιλστελροι.Ο παικτης αφου περασει τις απαραιτητες ιατρικες εξετασεις αναμενεται να υπογραψει 18 μηνο συμβολαιο με την Αεκ
kouventes-tou kafene.com.cy

Ανώνυμος είπε...

Αυτά όλα είναι ψυχολογία μικρής ομάδας!!
Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η κακή νοοτροπία;;;
Γιατί να νομίζετε και να πιστεύετε ότι όλοι οι καλοί μας παίχτες κινδυνεύουν να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες;;;;
Τί είμαστε εμείς δλαδή;;;
Πόσοι εμπιστοσύνη έχετε (έχουμε) τελικά για την διοίκηση μας και για την τεχνική διεύθυνση;
Κανείς δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ μας
Κανένα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φύγει δεν ΑΦΗΝΕΙ να φύγει η διοίκηση!!
Πιστέψτε το επιτέλους και αήστε τις αναχρονιστικές πεποιθήσεις!
Η ΑΕΚ είναι πλέον ομάδα επιλογής!!

Φιλικά πάντα

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

re morefkese kai pistevete oti grafete? ate re sovareftite pou tha piasoume ton solari. ti na kanoume ton solari? gia onoma tou theou pion.


ALLI MIA SPOUTHEA NIKI STO BASKET. ELATE GIPETHO. EXOUME POLI KALI OMADA.

Ανώνυμος είπε...

RE jason pai sti ano ! gonzalo apoel kai van daik sti omonoia...
otinanebala.com.cy

Ανώνυμος είπε...

kai ego pao ael

Ανώνυμος είπε...

je o hofland barcelona otikopseionustoukathenou.com

Ανώνυμος είπε...

re kopelia kati allo gia to thema tetradas.oso k na theloume na to pistepsoume i na to palepsoume. pos na mpoume aman i dietites en afinun tes omades poupano mas na xasoun pontous? epses i anorthosi aniparkti,kokkini to paralimni gia ena travima mes to kentro pale en ekamnan tipote enantion 10 k sfira tous penalty fantasma 10 lepta prin teliosi ampa k en ta kataferun. fkarte simperasma. k ti dinami na mpoume 4ada na exoume pos na mpis aman tous dioun tous pontous me to etsi thelo

Ανώνυμος είπε...

An derume ton apollona ola ine pithana.oi pu pano mas en na arkepsun ma pezun metaksi tus tora je anapofekta en na xasun vathmus.

Ανώνυμος είπε...

TO PAIXNIDI TO EXASE O PROPONITIS MAS.TELOS.
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

toso jero ixame to paradoxo me sinexi alagi portari kathe eftoma..tora ethimithikame alla..na men kamnume tes allages mas kaTA TI Diarkia tou match.kamnoun tous proponites enixeroun to rolo to alagwn px se still pexnithkiu opos extes??na kerdisis xrono.. j na xanoume to pexnidi sto 1000 giati kimate.
prwto mixrono esvisan mas k os ti fasi p evalame to penalty en esikostike p to pagko na pi mia kouventa.
ipame xeroun ti dulia tus ala eshi pramata p en xtipita

Ανώνυμος είπε...

lougi sinfono oti an antidrouse o proponitis kanontas to aftonoeito me 1,2 allages tha pername tous tris pontous alla podosfairo pexame? to imixrono eprepe na itan 0 - 2. ego vlepo adiaforous podosferistes.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.