News Update :

Ο Δεκάλογος της αποτυχίας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012



Το παρόν άρθρο προσπαθεί να συναθροίσει σε 10 σημεία, τα στοιχεία εκείνα, που συνθέτουν την αποτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα και τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας στην πλειονότητα των παιχνιδιών της. Τα πλείστα έχουν τονιστεί και στο παρελθόν, αλλά δείχνουν να μην διορθώνονται, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας να συνεχίζεται και η ομάδα να δείχνει πως είναι ανίκανη να εκπληρώσει τους στόχους της. Ταυτόχρονα, σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική και η απόδοση της δεν παρουσιάζει καμιά βελτίωση.     
                        
   «Τις πταίει» λοιπόν;



  1. Κάκιστη φυσική κατάσταση της ομάδας με εμφανή σημάδια έλλειψης εκρηκτικότητας και φρεσκάδας. Δεδομένης και της παρουσίας της ομάδας στην Ευρώπη, θα έπρεπε να γίνει σωστός προγραμματισμός σε θέμα φυσικής κατάστασης, ώστε η ομάδα να διαχειριστεί επαρκώς όλους τους θεσμούς στους οποίους συμμετέχει. Αντ’ αυτού, μετά από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα σερνόταν και σήμερα, με το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της, πάλι δείχνει να είναι αργή, ασύνδετη και χωρίς φρεσκάδα.
  2. Πολλοί και συχνοί τραυματισμοί παικτών με μεγάλη περίοδο αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας οι αμυντικοί είτε αποκτήθηκαν σακάτηδες, είτε το επίπεδο εκγύμνασης των παικτών είναι ερασιτεχνικό.
  3. Πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας με απόδοση κάτω του αναμενόμενου. Ειδικά οι Πρισό, Κίγκσλεϊ και Μιρντάκοβιτς απογοητεύουν και προβληματίζουν.
  4. Εξάρτηση της ομάδας στους Πιντάδο και Γκαρσία, όσον αφορά το σκοράρισμα αλλά και στους παίκτες που θα τραβήξουν το κουπί, όταν αυτοί οι δύο δεν αποδίδουν. 
  5. Επιμονή σε αλχημείες στην άμυνα με παίκτες που γίνονται κατά συνθήκη αμυντικοί (Ντε Κλερ, Φαν Ντάικ), με αποτέλεσμα η άμυνα να πελαγοδρομεί και να είναι επιρρεπής στο λάθος. Ο πάγκος επίσης δεν έχει το απαραίτητο βάθος, δεδομένου πως παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν, χρησιμοποιούνται ελάχιστα (Άλφα, Βίλια, Καστάνας).
  6. Διαιτητικά λάθη που στοίχησαν βαθμούς (ΑΠΟΕΛ, Άρης) και τη διοίκηση αδικαιολόγητα να προσπαθεί να επιδείξει ήθος και αξιοπρέπεια την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές της, κάνουν παρέλαση στα κανάλια κάθε βδομάδα ακόμα και για διαιτητικά πταίσματα. Ακόμα και σε αγώνες που ευνοούνται οι ανταγωνιστές (π.χ Ανόρθωση) καταγγέλλουν διαιτητές και αναμένουν πριμοδότηση σε επόμενα παιχνίδια, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ αντιμετωπίζεται ως μικρομεσαία ομάδα (από διαιτητές και τον Τύπο) και η διοίκηση δηλώνει «υπεράνω».
  7. Σε συνάρτηση με το προηγούμενο, η ομάδα αγωνίζεται απροστάτευτη στους πλείστους αγώνες. Αποτέλεσμα αυτού, ο υπερβολικός αριθμός καρτών οι οποίες δίνονται με χαρακτηριστική ευκολία στους παίκτες μας. Έτσι η ομάδα στερείται παίκτες στα επόμενα παιχνίδια, ενώ η ομάδα δεν μπορεί να αμυνθεί σωστά μιας και είναι πάντα ορατός ο κίνδυνος αποβολής. Ο δε Γκαρσία σε κάθε παιχνίδι γίνεται σάκος τους μποξ με σωρεία αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων, στα οποία αντί να τιμωρούνται οι αμυντικοί, τιμωρείται ο ίδιος επειδή διαμαρτύρεται.
  8. Πολύ χαμηλών τόνων προπονητής που δείχνει να είναι έξω από τα νερά του και εκτός κυπριακής πραγματικότητας. Δείχνει αδυναμία να διαχειριστεί τα παιχνίδια, αργεί χαρακτηριστικά να προβεί σε αλλαγές στο σχήμα ή σε παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δείχνει να ακολουθεί τα κολλήματα που είχε και ο προκάτοχός του (παίκτες σε λάθος θέσεις, ροτέσιον στον τερματοφύλακα κλπ).
  9. Η εξωγηπεδική ζωή των παικτών, που κυκλοφορούν βράδια πριν από παιχνίδια σε στέκια της Λάρνακας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
  10. Το γεγονός πως η ομάδα αγωνίστηκε στην Ευρώπη και κατά πολλούς διαθέτει ποιοτικό και επαρκές ρόστερ για επίτευξη των στόχων της, μάλλον έχει κάνει αρκετούς παίκτες να υποτιμούν αντιπάλους και να τους αντιμετωπίζουν χαλαρά. 


Τα σχόλια δικά σας...



Share this Article on :

101 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

KATI Prepei na ginei alla ti?

Ανώνυμος είπε...

e kopelia toti i omada ekame mas perifanous men kamete tous proponites oullous alla stirixete tous opos prepi ate.....

Ανώνυμος είπε...

opoios den vlepei pws i omada exei provlima apla ethelotiflei

Ανώνυμος είπε...

arkepsamennn...ok ekame mas perifanous. twra ti? meta pou 15 xronia enna doume tin epomeni epitixia? to thema einai na parameinoume stis 4 prwtes omades tou prwtathlimatos gia na mporoume na doume k pio psila. etsi opws paizoume se llio enna mas perasei jai i alki jai i salamina

Ανώνυμος είπε...

nomizo noumero 11 prepei na mpei kai i stasi ton filathlon. Para to gegonos oti i omada epien evropi, i proselevsi ton filathlon itan penixri.

Andros

Ανώνυμος είπε...

arketa apo ta pio pano ine sosta alla kai arketa ine lathos. opios fonazei sta kanalia den simeni oti kani kai ergo sto thema dietisia.

Ανώνυμος είπε...

Den zitoume evnoia file. isi metaxeirisi zitoume. an diavadeis aimera efimerida tha nomiseis pws eimaste k pou tous evnoimenous!

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά που είναι o Jordi Kroif δεν βλέπει αυτό το χαλί, ας γίνει κάτι διότι όπως παμε θα τερματίσουμε στο τρίτο group.

Ανώνυμος είπε...

Giati en kamnume metagrafes afu xriazumaste pextes? Giati en 8kioxnun to kingsley? Mipos en iparxun lefta??

Ανώνυμος είπε...

παιδιά η ομάδα θέλει φρεσκάρισμα αυτό είναι σίγουρο, νομίζω η διοίκηση μας ετοιμάζει κάτι καλο και τρανταχτό ελπίζω να μας το πλασάρουν γρήγορα, τώρα για προπονητή δεν νομίζω να πεζή κάτι κακό θα μας κάνει παρα καλο ...μας έδωσε πολλές χαρες η αεκ φέτος και ευχαριστούμε την διοίκηση αλλα...υπάρχουν "παραδιματα" στην αεκ από μερικούς διοικούντες από ήρωες τους αποκαλέσαμε και προδότες με τα αποτέλεσμα αυτά που όλη εμείς ξέρουμε....δεν νομίζω πως η διοίκηση κάνει λάθος με το "ντροπο" που συμπεριφέρεται άλλωστε το ξέρουμε πως δεν είναι τύχει(έχτος του προεδρου απότα λεγόμενα του)

Ανώνυμος είπε...

arkepsame tis ipervoles? trito group kai malakies. sovareftite ligo.

Ανώνυμος είπε...

ta misa damesa ine ipervoles kai malakies. as sovarefti toutos pou ta grafi. paradigma:
Η εξωγηπεδική ζωή των παικτών, που κυκλοφορούν βράδια πριν από παιχνίδια σε στέκια της Λάρνακας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

πριν από παιχνίδια den tous ides kirie σε στέκια της Λάρνακας. to to grafis?

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς φανήκαμε τυχεροί και κληρωθήκαμε στο κύπελλο με την Παρεκλησιά. Ας ελπίσουμε ότι θα μπούμε δυναμικά στο Κύπελλο αφού για την τετράδα στο πρωτάθλημα είπαμε αντίο...... εκτός και αν παίξουμε το μαγικό ποδόσφαιρο...
Ποιοτικούς παίχτες διαθέτουμε, αυτό είναι δεδομένο, όμως συμφωνώ με τα πιο πάνω, σχετικά με το θέμα φυσικής κατάστασης, τώρα για το άλλο θέμα αν οι παίχτες μας βγαίνουν έξω τα βράδια, χρήζει διευκρίνησης, δηλ βγαίνουν έξω τα βράδια πριν απο παιχνίδι???
Τέλος θέλω να αναφέρω ότι με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την ήττα την οφείλουμε τόσο στην κακή απόδοση των παιχτών μας όσο και του προπονητή μας που δεν έκανε αλλαγές αφού έβλεπε ότι μας πίεζαν συνεχώς, έπρεπε να φάει το χρόνο με τις 2 αλλαγές που διακαιούτο να κάνει.
Τέλος πάντων, βλέπουμε μπροστά, πιστωνουμε παίχτες/προπονητή και διοίκηση και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!
ΓΚΛΟΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

o kroif den ftei se tipota an i dioikisi den dini xrima gia na kani mttegrafes..den krata lefta gia na apozimiosi pextes, an eine etsi na mas to poyn ke kani ke na ta klisoyn..skeftoy na men epiename ke kala stin eyropi..

Ανώνυμος είπε...

Εν τούτη η τυφλη εμπιστοσυνη που έχουμε του Cruyff που μας τα εκαμεν ουλλα.

Ανώνυμος είπε...

TO PRWI MILISA ME TON KING.. M EIPE OTI KATHE XRONOS EINAI DIAFORETIKOS APO TON PROIGOUMENO KAI AUTO ISXIEI KAI STO PODOSFAIRO.. TO OTI PIGAME EURWPI EINAI EPITEUGMA KAI PREPEI NA NIW8OUME PERIFANOI!!! STO KATW KATW OTI THELOUN AS LALOUN OI ALLOI.. EMEIS XEROUME TI EINAI GIA EMAS I AEK KAI EN MPOREI KANENAS NA MAS TO MIWSEI TOUTO.. ALLA OTAN PAS GIPEDO KAI VLEPEIS TO KOSMO MAS, OSOS KAI AS INE AUTO, ANTI NA EMPSIXWNEI TOUS PAIXTES MAS, ME TO PARAMIKRO LATHOS NA ARXISEI NA TOUS VRIZEI KAI NA TOUS FWNAZEI, TOTE PREPEI NA KANOUME MIA AUTOKRITIKI KAI EIME SIGOUROS OTI THA EVROUME TI FTAEI POU EN TA PIGAINEI TOSO KALA I OMADA MAS... ALLA EMATHAME NA TA RIXNOUME OULLA ALLOU...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ είχε μια μέτρια παρουσία στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες της, δεν ήταν φρέσκια και έπεσε στην παγίδα να κρατήσει το αποτέλεσμα από το λεπτό που προηγήθηκε στο Α' ημίχρονο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς και η απόσταση της από την τέταρτη θέση να είναι αυτή την στιγμή στους 8 βαθμούς.

Στο χθεσινό (16/01) μας ρεπορτάζ κάναμε αναφορά για την φτωχή παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι και στις ευθύνες που είχε ο Λέον Φλέμινγκς και για την παρουσία αλλά και για την απώλεια της νίκης. Οι διοικούντες της ΑΕΚ σε δηλώσεις τους πιστεύουν ότι ακόμα το τρένο της τέταρτης θέσης δεν χάθηκε ακόμα και ότι μπορούν να το πετύχουν την υστάτη. Για μας βέβαια χωρίς να θέλουμε να το αμφισβητήσουμε είναι περισσότερο ευχολόγια γιατί για να γίνει αυτό πρέπει να συμβούν πολλά και να έλθουν τα κάτω πάνω.

Αυτό που θέλουμε να θίξουμε είναι ότι παρά την ανεπαρκή παρουσία της με τον Απόλλωνα και την ενδεχόμενη απώλεια της τέταρτης θέσης θα ήταν άδικο να την στήσουμε στον τοίχο. Απρόσμενα αυτή η ομάδα πέτυχε πάρα πολλά στο Γιουρόπα Λιγκ και είναι αχρείαστο να τα αναφέρουμε ξανά. Αναπόφευκτα αυτή η προσπάθεια με τις τόσες απώλειες παικτών από τραυματισμούς και τιμωρίες θα είχαν το δικό τους κόστος.

Η ΑΕΚ ναι ψήλωσε… αλλά δεν έγινε και από τη μια μέρα στην άλλη η σούπερ ομάδα και χρειάζεται μια πίστωση χρόνου. Αν δεν είχε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και τις τόσες πολλές και συχνές απουσίες βασικών της παικτών (Χόφλαντ, Σεράν, Μουρίγιο, Δημητρίου, Ντίμεχ, Φαν Ντάικ, Λίνσεν, Πιντάδο, Μιρντάκοβιτς, Παύλου, Πρίσο) ενδεχομένως να είχε σαφώς καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Αλήθεια τι θα προτιμούσαν οι οπαδοί και φίλοι της ΑΕΚ, τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ή μια θέση στην πρώτη τετράδα του εγχώριου πρωταθλήματος;

Επομένως αυτή η ομάδα πέτυχε ήδη πολλά και θα ήταν τεράστιο λάθος να στηθεί στον τοίχο… με την κριτική βέβαια να είναι αναπόφευκτη όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Σεράν, Μουρίγιο και Παύλου επιστρέφουν στο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι στις 23/1. Όσο αφορά το κύπελλο η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για την ΑΕΚ αφού θα αντιμετωπίσει την Παρεκκλησιά και έχει την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση.

Ανώνυμος είπε...

ston 10:12. file mou mia xara kikloforoun oi paiktes mas prin apo paixnidia. prin to paixnidi me ton olimpiako, mia mera prin eida tous se gnwsto kafe na kathontai. ap pto 3erw oi paiktes epaggelmatikwn omadwn mia mera prin apo paixnidia pan 3enodoxeio. ektos an sou fainontai polla proponimenoi k athlimenoi oi paiktes mas! an thewreis malakies ta osa grafountai damesa ti asxoleisai???

Ανώνυμος είπε...

nai re file, kai otan pigename kala, otan pezame omilous, otan nikisame 0 3 ton apollona, 0 - 1 tin ano, 0 3 tin dernia...den kikloforousan oi pextes?

EGO THA IME AXNA. ESIS? DIPLA STIN OMADARA MOU KAI STA KALA KAI STA KAKA. ASTE TA LOGIA. SKEFTITE 2 FORES OTAN LETE KATI KAKO GIA AFTI TIN OMADA.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 9:52.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΑ!!!
Υ.Γ:Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ??

Ανώνυμος είπε...

Theli ton king to apoel

Ανώνυμος είπε...

Ma den 8a ginoun metagrafes??

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε κοπελιά δηλαδή οι παίκτες αν μείνουν στο ξενοδοχείο και δεν παν στον καφενέ θα παίζουν καλύτερα την επομένη Μα εννά μας πελάνετε? Όξα γυρεύκετε φταίκτη? Κανεί να μουρμουράτε όπως τες κοτζιάκαρες. Στο πρωτάθλημα δεν παίζουμε μόνοι μας! Πουπάνω μας εν διαχρονικά δυνατές ομάδες με παράδοση. Οι συγκεκριμμένες ομάδες ήτε παίξουν καλά ήτε όχι θα καταφέρουν να πάρουν τους βαθμους, ήτε λόγο δυναμικής, ήτε λόγο στήριξης του κόσμου, ήτε λόγο στήριξης της διαιτησίας. Έχουμε πολλά χρόνια κόπων, λεφτών και ιδρώτα για να μπορέσουμε να εδραιωθούμε στα ψηλά. Όταν το καταλάβει ο φίλαθλος κόσμος τούτο, τότε και η Άεκ θα πάει πιο ψηλά. Το πρόβλημα στην Άεκ ξεκινά ΠΑΝΤΑ από την νοοτροπία του κόσμου και των οπαδών της. Την ημέρα που ο Αεκτζής εννά κάμει μια σωστή κριτική τότε εν η ημέρα που θα αρχίσει η Άεκ να ανεβαίνει.

Άνδρος Φανερωμένη

Ανώνυμος είπε...

oute agrotiko en pezi o king oi theli ton to apoel

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ... Α ΤΖΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΔΙΑΛΙΘΗΚΕΤΕ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΟΥΣΤ

Iron AEK είπε...

Φίλε μου να σε παρακαλέσω να δέχεσαι την κριτική χωρίς χαρακτηρισμούς. Αν διαφωνείς, εκφράσου ελεύθερα και μίλα με επιχειρήματα. Δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να αποκαλείς κάποιο προδότη και χαμένο μόνο και μόνο επειδή δεν λέει εκείνα που εσύ θέλεις να ακούσεις. Αυτό σημαίνει πολιτισμός και σεβασμός στις διαφορετικές απόψεις.

Εγώ επαναλαμβάνω πως κάτι πάει στραβά στην ομάδα. Βγάζει μάτια μπορώ να πω. Συμφωνώ πως ο κόσμος δεν είναι δίπλα στην ομάδα. Και αυτό είναι διαχρονικό πρόβλημα της ομάδας. Να σσς θυμίσω όμως πως δεν παίζει ο κόσμος μπάλα. Επίσης και 7 χιλιάδες κόσμο να έχουμε στο ΓΣΖ, έδρα δεν θα γίνει.

Και κάτι τελευταίο. Αφού είναι εμφανές πως ο κόσμος είναι απογοητευμένος από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και τις κάκιστες εμφανίσεις, γιατί δεν μειώνει η διοίκηση την τιμή του αντικειμενικά ομιλούντες υπερβολικού ποσού του εισιτηρίου; Τουλάχιστον να δώσει κίνητρο σε εκείνους που σκέφτονται το μεγάλο ποσό και το γεγονός πως σε θέαμα δεν έχει αντίκρισμα. Επειδή όπως το εκλαμβάνω εγώ, αν συνεχιστεί ο αγωνιστικός κατήφορος, σε κάποια φάση θα παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων. Και μην ξεκινήσετε πως όσοι δεν παν είναι προδότες, πουλημένοι και Μαρωνίτες. Έχει και κόσμο που πάει για ψυχαγωγία και για ευχαρίστηση και αν είναι να βλέπουν την ομάδα που αγαπούν να σέρνεται καλώς ή κακώς προτιμούν να φάνε τα χρήματα τους αλλού.

Ανώνυμος είπε...

gia oulla fteei to match me to apoel.me niki itan na imastan sto -3 p to apoel ekini ti mera.dame etsakrisame emis.prosopika ipa en tha asxolithw me to k*podosfero mas,genika tuto p thelw na pw i apogoiteusi meta pou jino to match itan megali.touta niothounta k i pextes kata ti gnomi m giafto erkete i fasi p en pio adiafori.xoris na leo en sosti antidrasi en alithkia omos

Ανώνυμος είπε...

KAI NOMIZIS INE TO ISITIREIO POU PERIORIZEI TON KOSMO MAS RE FILE H MIPOS INE I KAKISTI NOTROPIA MAS? ME TON ERMI NA SOU THIMISO TO ISITIRIO ITAN FTINO KAI PALI O KOSMOS DEN KONTEPSE TOU 3000.

FILE 4.50, NAI TO MATCH ME TO APOEL MAS STIXISE POLLA. ALLA MIA MEGALI OMADA XERI KAI PROXORA.

Ανώνυμος είπε...

TO PROVLIMA EN O KOSMOS! 300 OPADOI OPOIASDIPOTE ALLIS OMADAS AKOUOUNTAI PARAPANO POU 3000 DIKOUS MAS! PSEMATA?!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ IRON ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ! ΤΩΡΑ, ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΥ Η ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

ΚΩΣΤΑΣ - ΠΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα θέλει ανανέωση για να μπορέσει να προχωρήσει. Πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να αποδευσμεφτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και να ενισχυθεί η ομάδα με άλλους, Μην ξεχνούμε ότι για να διακριθούμε στο κύπελλο, που δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα,χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Διαφορετικά πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην τραυματιζονται τόσο εύκολα οι ποδοσφαιριστές μας, ή τουλάχιστον η περίοδος επιστροφής τους να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατόν. Δεν γίνεται να είμαστε ένα νοσοκομείο για τρείς μήνες, κάτι πάει στραβά.

Επίσης οι πολλές κάρτες, έχει κιτρινίσει όλη η ομάδα με αποτέλεσμα οι επιλογές σε κάθε ματς να είναι περιορισμένες. Δεν γίνεται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να ενεργούν αψυχολόγητα και να τιμορείται η ομάδα που τους πληρώνει χωρίς καν να τιμωρούνται υποδειγματικά.

Π.Α

Ανώνυμος είπε...

apo tin xtesini sinedria fanike pios den theli na kani metagrafes..o kroif theli i dioiksi oxiii..mpravo sas

Ανώνυμος είπε...

re i dioikisi enna sas ktisei gipedo (diavaste lion efimerides - se dio evdomades peftoun oi ipografes) kai mourmourate gia to an tha ise 4os 5os i 6os? Ma sovaromilate?

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε.
Ας κάνουμε ένα συντηρητικό χοντρό υπολογισμό εσόδων/εξόδων του σωματείου να δούμε που στεκόμαστε
Έσοδα
Έσοδα από διαρκείας
Αρ. Διαρκείας 1.000 προς μέση τιμή πώλησης 500 = 500000
Έσοδα από αγώνες πρωταθλήματος
Μέσος αρ. εισητηρίων = 2285
Μείον τα διαρκείας 1100 = 1185 προς μέση τιμή πώλησης 16 επί 13 αγωνιστικες εντός έδρας μας κάνουν ακόμα 245.000
Άτε να βάλουμε και ακόμα 4 γύρους κυπέλλου (μέχρι τους 4) μας κάνουν 2285 εισητήρια (δεν μετρούν τα διαρκείας) προς πάλι 16 ευρώ σύνολο ακόμα 145.000
Άρα: Ετήσια μέσα εισοδήματα του σωματίου 890.000

Να δουμε και χοντρά ψηλά τα έξοδα
Έξοδα
18 ποδοσφαιριστές Α' ομάδας με μέσο μηνιαίο μισθό τις 3000 μας κάνουν 650.000 (έτσι φτηνά φτηνά)
Βάλε ακόμα 10 άτομα τεχνικό τιμ με τα ίδια δεδομένα (3.000 ευρώ τον μήνα) μας κάνουν ακόμα 360.000 (πάλε έτσι φτηνά φτηνά)
Να βαλουμε ακόμα 45.000 για κοινωνικές ασφαλίσεις
Τα έξοδα του ΓΣΖ καμιά 200.000
Στολές ακόμα 50.000
Προετοιμασία 2 εβδομάδες για 28 άτομα περίπου 100.000
Τεχνικός εξοπλισμός, συντηρήσεις κτλ κτλ ακόμα 80.000
Εγχειρήσεις, φυσικοθεραπείες κτλ ακόμα 80.000

Συνολικά έξοδα ως τωρά 1.655.000 με εισοδήματα στις 890.000

Θα μου πείτε έσοδα Ευρώπης 3.000.000
Ναι θα σας πω έξοδα Ευρώπης;;;
Αποπληρωμή παλιών χρεών; (έχουν μείνει 800.000)
Μελλοντικές επενδύσεις; Το γήπεδο που όλοι ονειρευόμαστε;
Πριμ μεταγραφών που δεν συνυπολογίστηκαν;

Ποιος βάζει την διαφορά για να μήν έχουμε προβλήματα στα κριτήρια;

Τροφή για σκέψη μόνο

Πάντα φιλικά

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

stirixete tin omada.kritiki nai epoikodomitiki omos gia na vgei i omada ap tin krisi pio dynati.opos eixame pisti stis dynatoties tous na exoume k tora.k otan ginei i synantisi me tin dioikisi na pame oloi gia anoikti syzitisi.oi prosdokies valan tis psila k prepei na tis kratisoume psila.xoris na akustei lathos i AEK einai yperano olon.k oso gia oikonomiki voitheia mprooume oloi me 200euro na ginoume meli .food for thought..k enopsei axnas - tis omadas ''ithous'' gia entoni parousia ton ligon :''paixte mpala g*** tous tin mana, AEK g** tin axna tin pout**'' food for thought

Ανώνυμος είπε...

Allo ena Gonzalo re Cruyff mou tora pou en na fi o Priso !!!
... Je varte ta mora na pesoun !!!

Ανώνυμος είπε...

file kosta, den katalava to piont sou!!!

xixases megala posa file. esoda apo diafimistika, xorigies, isfores apo meli tou somatiou tapelles sto gipetho, to boutique kai arketa alla.

Ανώνυμος είπε...

Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ....ΥΠΟΜΟΝΗ ...ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ανώνυμος είπε...

nai nai poios erxetai re file?O VAN NISTELROI?

Ανώνυμος είπε...

Ivan campos

Ανώνυμος είπε...

Akusa pios erkete. O magno moselin

Ανώνυμος είπε...

hahaahaa erkete ena pou den to kseroume opos to garcia pou den to kserame :)))

Ανώνυμος είπε...

3ero pios erxete.o nouafor

Ανώνυμος είπε...

O SAVAKIS CHRISTOU?

Ανώνυμος είπε...

Vasika o proipologismos tis omadas mas apo 2.8 xsefige stis 5.9 ekatomiria. Ena to kratoumenou. Se ena taxsidi kai mono spatalisan 100.000 euro. Para pola kai xaxa na skotothoun. kaki diaxirisi lefton kai to pio simantiko ine oti den edwsan to apetoumeno PRIM stous pextes mas, kai isws ine enas logos giati den travane sto gipedo. Allo tous etaxsan kai allon epiasin. :( Nai distixos kapos etsi.
An ontos ixame ta lefta pou fkalame apo to Europa, diafimisis, xorigies kai ta lipa tote giati fovounte na apodesmefsoun to King H opion allon den tous kani ? ? ?
men parasireste me to pathos kai tin agapi gia tin omada mas ?
Ontos den trwne apo to mpagkari tou Europa kapios apo mesa ?
Den ginese megali omada apo tin mia mera stin alli. Theloume akoma doulia kai nootropia NIKITI.
Afto pou thelo na pistevo gia tin AEKARA mas ine oti ine kalitera na MIN pexsoume Europi tou xronou kai na pame na xtipisoume Protathlima opws tin ael fetos.
Forza Aekara

Ανώνυμος είπε...

mario jardel

Ανώνυμος είπε...

re pe8kia kani pellares..i AEK epiase 4 ekatomiria peripou pou to europa je den lipi oute cent giati evalan protereotita to gipedo..exoume ti pio sovari dioikisi sto kupriako prwta8lima je laloume pellares..afiste tous an8rwpous na doulepsoun opws 3eroun je krinete tous sto telos..kani me tounti arnitikotita..

Ανώνυμος είπε...

TO PERIODIKO INBUSINESS EXEI AETHRA GIA TO GIPEDO TIS AEK. APO TO SITE SIGMALIVE ANOIGEIS KAI MPORIS NA DIABASIS TO ARTHRO

G. GEORGIOU

Ανώνυμος είπε...

Erkete o kounnis

Ανώνυμος είπε...

MA EKAMAME PROTASI TOU MAKI PAPAIOANOU?

Ανώνυμος είπε...

\AYTOS POU ERXETAI ARXIZI APO B.....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή ο Κρόιφ έχει κάνει κρούση σε συμπατριώτη του επθετικό ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας. Ο παίκτης βλέπει θετικά την κάθοδο του στην Κύπρο. Αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα

Ανώνυμος είπε...

Bike olisei: )

Ανώνυμος είπε...

Poli konta se messi

Ανώνυμος είπε...

ate na etimazomaste na pame stin ahna kai meta ti niki mas simera tha epanelhi iremia aekara enomeni

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

XEFTILES

Ανώνυμος είπε...

Ο κατήφορος συνεχίζεται, η ομάδα δε παίζει καλό ποσόσφαιρο, δεν έχει πάθος, δεν μπορεί να κάνει ευκαιρίες και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μακριά από τον καλό τους ευαυτό.
Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και πρέπει να συνέλθουμε άμεσα γιατί όπως πάμε μας βλέπω στο 3o γκρούπ.
Και το χειρότερο καμιά μεταγραφή δεν φαίνεται στον ορίζοντα και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα

Ανώνυμος είπε...

axristoi paretithite ouloiiiiiiii.....ate dioikisi pienete eso sas pou ekamete toys alazones oti en theloume metagrafesssssssss

Ανώνυμος είπε...

Pu en ta lefta tu uefa?

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα ο προπονητής μας ήταν σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να μπει στην τετράδα!!! Το ερώτημα είναι για ποιά τετράδα εννοεί, ο Φλέμινγκ; Την τετράδα που τα κάτω προς πάνω μάλλον, γιατί την άλλη τετράδα που τα πάνω προς τα κάτω ούτε με κυάλλια εν την θωρούμεν...

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

enen alazones re apla efaan ta rialia je en vastun mia. re exume pextes pu ine tragikoi pu ute gia agrotiko en kamnun. ekaman mas rezili. je kani na pippiloume tin europi je opu je nase en na kindinepsume. je men ksianete oti empikame omilus me 2 aniparkta penarty. je men arkepsete ta ime maronitis valtos kai kai kai. DEN EXUME IPOTHESI RE. oi misoi pextes en 35aries kai oi alloi sakaties. o cruyff en na mas dialisi. oullo fantasia je alazonia. in cruyff we RUST oxi trust na paretisun oulloi olan

Ανώνυμος είπε...

ate manamu toy xronu pale b' katigoria axristi mia pasa exortonun na kamun gie o flemic na kathete na thori. MA PERIPEZETE MAS RE ALLA EMEIS EIMASTE I PALAVOI POU EPIAME GIE GIPEDO.

Ανώνυμος είπε...

i alitheia einai oti ehtes eimastan gia ta panairka alla oso apogoiteumenoi kai an eimaste den prepei na afisoume tin omada moni alla prepei na tin stirixoume tora pou mas hriazetai as min xehname oti eimaste aek se lipes kai hares

Ανώνυμος είπε...

Εάν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα του χρόνου γιατί φέτως το πουλί νομίζω επέτασεν, το καλοκαίρι η ομάδα χρεάζεται ένα ξεκαθάρισμα του ρόστερ με νέους παίκτες.
kingsley, linsen, gomez, mirtakovic, dimech skopelitis, alpha δεν μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω που θέλουμε και πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Θα ήταν καλύτερα κάποιοι τώρα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται κάτι στα μεταγραφικά.

Ανώνυμος είπε...

Imasten gia klamata

Ανώνυμος είπε...

Τούτον τον Φλέμινγκ εννε καταλαβα ακομα γιατι τον έφερεν....τιποτε εν καμνει μονον κουστουμια τζιαι σιαλλια εν αξιος να φορει τζιαι να καθεται στα βραστα του. Ο προπονητης της Αχνας εννε σιωπησεν λεπτον εχτες ο δικος μας βρισκει την καθιστος. Εκαταστρεψαν την ομαδα μας εν κριμαν.

Ανώνυμος είπε...

SAN DEN NTREPESTE KAI GRAFETE TETIA LOGIA? AEK STIN XARES AEKARA STIN LIPES. H IDIA DIKIOISI INE POU MAS EVALE EUROPA LEAGUE, OI IDIOI PEXTES INE. NA LIPOUN OI IPERVOLES.

Ανώνυμος είπε...

Kala re 6:37 en na lalume sinexia gia tin europi? En thoris oti imaste tragikoi?

Ανώνυμος είπε...

Agapoumen tin omada mas file yiafto tous vrizoumen yiati touti i omada en axizi touta ta xalia.

Ανώνυμος είπε...

e kani olan.... prin 2 mines epezame omilous europa leagaue.... o omada eklatare 3 pexnidia kai mani mani ena pame b katigoria.. thelo na pistevo oti ta pano egrapsanta opadoi allon omadon.... pnaste fetos men ksanapate gipedo... persi an thimaste epiasa me X me apoloona kai exirokrotousame ... fetos ??? den aksizi omada ena xiroktrotika meta ti prospatheia gia 4ada?? ok den tha mpoume .. alla anw tha itan polla diskolo na mpoume i ael kai ano ine pio ksekourastes omades kai me pio ligous traumatismous !! to megalo stixima ine na pame oso pio makria ginete sto kipello. !!

EL SKALIOTIS είπε...

Να αρχίσουν τωρά όλοι που για καιρό ήταν χαμένοι να κάνουν ποστ στο μπλοκ, τώρα που η ομάδα έχει πρόβλημα...ο άλλος θυμήθηκε να μας πει ότι μπήκαμε κατά τύχη στους ομίλους με 2 ανύπαρκτα πέναλτυ!!!! Καλά γιατί εν διαμαρτυρήθηκες τον Αύγουστο τσε θυμήθηκες ύστερα που τόσους μήνες ότι τάχα ήταν ανύπαρκτα τα πέναλτυ;;; Ή ο λόγος είναι γιατί τώρα η ομάδα έχει πρόβλημα και ξαφνικά τα θυμηθήκαμε όλα!!! Όλοι εσείς ξεχάσετε που βγήκατε στους δρόμους και παναγυρίζατε;;;; Ξεχάσατε που η Σκάλα έγινε μεθυσμένη πολιτεία εξαιτίας αυτής της ομάδας, παιχτών και διοίκησης.....Ναι υπάρχει πρόβλημα...Αλλά δεν είναι τρόπος αντίδρασης αυτός...Μήπως να σας θυμίσω τι πάθαμε πριν 4 χρόνια που πήγαμε διαβάθμισει;;; ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ....Τώρα επειδή έχει πρόβλημα η ομάδα αρχίσατε να τα βάζετε με την διοίκηση, τον Κροίφ(που ο άνθρωπος εν μεγάλο χαττίρι που μας κάμνει και ασχολήτε μαζί μας) και ξεχάσατε ποιοί μας φέραν εδώ. Επίσης ξεχάσατε ότι η Διοίκηση ετοιμάζει ιδιόκτητο γήπεδο για την ΑΕΚ...Μπράβο σας συνεχίστε με αυτά τα μυαλά...Είναι το ευχαριστό για ότι μας έχουν προσφέρει...ΜΑΙ ΖΩΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, το μόνο που ξέρετε είναι να μουρμουράτε και να κλαψουρίζετε....ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ...ΑΝΤΙ να σταθήτε δίπλα στην ομάδα, να την βοηθήσετε, τα βάζετε με όλους...και ύστερα θέλετε να ονομάζεστε μεγάλη μεγάλη ομάδα.....

Ανώνυμος είπε...

Telika eimaste oi pio axaristoi opadoi. Aste th dioikhsh na kanei th douleia ths. prin ena mhna oloi htan swstoi kai twra ola einai la8os? Sto telos ths saizon 8a kanoume th souma. An h omada formaristei epomenes bdomades kai parei to kypello den 8a panyghrisete? apla ayth th stigmh exoume pollous nteforme, kapoia la8h toy proponhth kai kapoies atyxes stigmes mas eferan sayto to shmeio. ola mporoun na dior8w8oun otan oloi eimaste enwmenoi gyrw apo thn omada (kosmos dioikhsh texnikh hgesia kai paiktes). Me th mourmoura deite ti pa8ame prin 2 xronia.

steven

Aekaras είπε...

Ton tziero pou itan oulla kala in croif we trust tziai tora ften ta alla oulla? Oi kopellia. Gia tin alazonia kai tis apitharhites agonistikes simberifores ton ollandon pehton ftei o croif pano apo olous meta i caanen kai telos o flemings. Eshi tzieron pou nomizoun oti i aek en diki tous alla epidi erhontan ta apotelesmata ekeifan oulloi. Touton pou en katalambennoumen ine oti mono gia ta lefta tziai ti fimi en dame toutoi oulloi. Meta ti ginete? Otan tha evroun kallitera tziai tha fioun? I katastasi ksefige. Ethelotiflousamen oloi. Den leo na fii o croif pros Theou, alla an tha nomizi oti tha kamni oti theli kai ine iperano olon kai opote tou zitoun na tous eksigisi tin kathizisi tis omadas tous lei na men nekatonnounte sto ergo tou tote....tha ine ipefthinos gia oti alkolouthisi kai kanenas den vriskete sto apirovlito.

Ανώνυμος είπε...

file ElSkaliwti mazi sou. me kalipses apolita

Ανώνυμος είπε...

RE OI PARAPANO POU GRAFOUN DAMESA TELIKA E SKATOMARONITES PRODOTES KAI OPADOI ALLON OMADON. KLISTE TO BLOCK OPOS EKAMAN TZAI OI FROUROI. KAMNOUN MAS ZIMIAN OSOI GRAFOUN OULLA TOUTA POU GRAFOUN GIATI DEN INE AETZHDES REEEEEEE KSIPNATE. EKAMAN POUZAN POU TI ZILIA TOUS OI PRODOTES STA ANATHEMA NA PASIN OI ALITES

Ανώνυμος είπε...

elskalioti kai 8:11.. simfono .. ekinos me ta penalty apla den ine AEK kai akoma na kseperasi tin istoria kai ti epitixia tis omadas mas sti evropi.. krouzi ton pou den epie i omada tou !! re xalaraaaaaaaa.. den exi kanena ma kanena opado allis omada na mas pi TIPOTEEEEEEE !! ti na sou pou?? oti i omada mas den ine kali???? re prin 2 mines oulloi ethhorousan RIK2 kai eksoxorizan tou pektes mas !!! tora apla en fisiko ... imaste nteforme... tha perasi..

Ανώνυμος είπε...

Και εμένα , σταματάτε την μουρμουρα και στηρίξετε την ομάδα μας

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ...ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!Ε ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
Y.Γ:ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΜΑ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ 20 ΠΙΣΩ!!ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Christos

Ανώνυμος είπε...

ta atoma pou miloun gia ton Croif na plinniskoun to stoma tous prota. ahaparoi kai aharistoi anthropoi. an ke nomizo en skoulikia toutoi oulloi komplexikoi pou asholounte me to blog mas. tzai men mou pite en eshei etsi pramata giati exanaidamen ta tzai damesa tzai sto youtube sto facebook pou i proti tous ennoia ine ti ekamamen emeis tzai meta ti ekaman tzinoi...

Ανώνυμος είπε...

Ime ego pu ipa gia ta penalty.prota prota ime arostos aekjis Kai Kathe xrono exo season ticket kai en xano pexnidi kai prokalo opion theli.I europi einai parelthon,tora pu imaste? Ipa psemata oti oi pextes mas en kojiakares kai sakkaties? Ipa psemata gia ta penalty? Katalavete oti me to tragiko podosfero pu pezume en na kindinepsume sto telos.pion en na derume?? Aurio an tes fame pu ti salamina ti tha lalume? En na derume tin omonia,anorthosi,ael? En krima pu to theo na kolosirnunte mesto gipedo re kopelia.en thorkunte,eleos.en mporo na katalavo pos ginete stes proponisis na ine mia xara je sta match na men mporun na parpatisun

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα έχω να σχολιάσω πουμου έκαμε μεγάλη εντύπωση. Χθες το πρωϊ ο κύριος Χατζηπιερής ανάφερε ότι ένας απο τους λόγους που χάσαμε από τον Εθνικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν πλέον κίνιτρο, τώρα που χάσαμε το τρένο της τετράδας. Εντελώς απαράδεκτη η δήλωση αυτή. Εκατάλαβε ό κ. Χατζηπιερής ότι βαθμολογικά είμαστε πιο κοντά στον όμιλο της διαβάθμισης? Οι ποδοσφαιριτές εκατάλαβαν ότι είναι απο τους προνομιούχους του πρωταθλήματος που είναι πληρωμένοι μέχρι και το τελευταίο cent? Τι άλλο κίνιτρο χρειάζονται, μάλλον ξύλο θέλουν για να κατεβεί ο νους τους. Ο Θεός να μας γλέπει.
Π.Α.

Ανώνυμος είπε...

Nai file 11.59 me xenise kai mena to sholio.Apo tin mia mas lene paizoume to teleftaio mas harti kai apo tin alli,meta to paignidi, oti den ehoun kinitro.
Oso gia ton filo me ta penalti afou anakinei tin syzitisi to ena den itan to allo itan 50-50.To gol tis Rosenborg itan katharo offside.
Episis sto teleftaio mats me tin Steaua tis edose kalpiko pen kai mas arnithike emas ena pou itan kai apovoli an den kano lathos me synepeia o kalamaras sholiastis na leei oti i Steaua epaize me 12.

Ανώνυμος είπε...

kingsley, linsen, gomez, mirtakovic, PREPEI NA FIGOUN

Ανώνυμος είπε...

9-33 ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣ ΜΑΡΟΝΙΤΙΣ ΤΖΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙΣ ΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΖΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ. ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΠΕΤΟΥΝ Η ΟΙΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΖΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΖΙΖΑΝΙΑ ΑΤΕ ΠΟΥ ΔΑΜΕΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

Intambou enna kamoume re? na plinniskoume to stoma mas pou sinafernoume ton croif? Giati? Epidi pianni 250 hiliades to hrono i epidi ehi na diahiristi 6 ekatomirria budget fetos? Opios theli as ine. En simeni oti epidi ekame ekpliktiki doulia persi dikeoute fetos na ta kami skata (pou ta ekame) kai na min dehete kritiki. Oute na tou zitoun eksigisis oi ergodotes tou kai na tous apila oti tha figi. Sto apoel diladi ine aharisti kai kamnoun kritiki tou giovanovits? Alla tziame allo to mentality. Epanalamvanno. Prepi na mini o croif alla na siniditopoiisi oti ine ipallilos tou somatiou kai ipokite se opoiadipote kritiki. Prosfere polla kai pire kai polla apo tin AEK.

Ανώνυμος είπε...

4-04 ΓΡΑΦΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΠΡΟΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΨΡΟΙΓ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΚΑΛΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ EUROPA ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΕΓΙΝΑΜΕΝ ΣΤΟΧΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑΝ ΤΟΥΣ.

νικολας αντωνιου αγια βαρβαρα

Ανώνυμος είπε...

o skopelitis theli diakaws na epistrepsi sti ano...

Ανώνυμος είπε...

Posa pianni o croif? Ta misa? Kai to budget mas ine 4 ekatomirria? Ok. No comment. En tziai gia na tsalkothoume pou miloume. Distihos gia kapious pou diadidoun psevdi ta posa ehoun diarrefsi. Tha epiveveotho file mou otan akousis sintoma gia oikonomiki stiriksi.

Ανώνυμος είπε...

MEN TO NA VRIZETE TI THA ALAXI? STA KALA GRAFOUME 2,3 ATOMA THAMESA. STA KAKA DEN PROLAVENOUME NA DIAVAZOUME TA POST. SKATO SKALIOTES OLOI MAS. KRATISTE TIS KAKES SKEPSIS. OLOI XEROUME OTI DEN PAME KALA. INE ANANKI NA KATIGOROUME TOUS PANTES? XAFNIKA KATIGOROUME KAI TON KROIF? NAI, DEN PAME KALA. DEN THA MPOUME TETRADA. OK, THA MPEI AEL FETOS. EXOUME TO KYPELLO. AN DEN VGOUME EUROPI TOU XRONOU PAME DINAMIKA GIA PROTATHLITISMO OPOS KANI AEL FETOS. ME TO NA LEME EDO MESA TA KAKA TI THA ALAXI?

O SKOPELITIS LEI KAPIOS THELI NA PAE ANO. KALA RE FILE, OTAN EPEZE ME TIN SHALKE, ME TIN STEAUA GIATI DEN TO EGRAPSES AFTO? GIATI DEN AKOUSTIKE AFTI KAFENOKOUVENTA TOTE? OTI MALAKIA AKOUSTI THA TO PISTEPSETE?

LATHOI POLLA. NAI. ALLA MEN TO MIDENIZETE OLA. O KROIF KANI EXERETIKI DOULIA STIN OMADA MAS ALLA PREPEI KAI OI DIOIKISI NA THETI KAPIA ORIA.

TO REPO PREPEI NA KOPOUN. SXETIZONTE ME TOUS TRAVMATISMOUS. TO KALOKAIRI FENETE (OPOS KAI PERSI) OTI DEN GINETE KALI DOULIA AFOU OI OMADA DEN EXEI ANTOXES TON DEFTERO GIRO. METAGRAFES? ARXISAME IDIOI.

NOMIZO FTEI POLLA OI DOIKISOI. ALLA AEK KAI PANTA AEK.

NA SKEFTESTE 2 KAI TRIS FORES PRIN GRAPSETE NA ARNITIKA SAS LOGIA.

Ανώνυμος είπε...

AEK STIS XARES....AEKARA MOU ESI OI ZOI MOU OLOI STIS LIPES.

THELO KYPELLO.

Ανώνυμος είπε...

Πεθκια αλλάξετε άρθρο. Φτάνει με τον δέκα λόγο της αποτυχίας. Γράψετε κάτι άλλο να αλλάξει το κλίμα τσιε να αρχίσουν οι επιτυχίες

Ανώνυμος είπε...

file 1:05 ime o 9:33.lale oti m...kia thelis. tuta sxetika me tus maronites anorthosiates klp afiste ta sti panta kai na dexeste tin alithkia. proxtes tin pempti pu imun sti proponisi o kingsley evalen kai 2 goal sto diterma kai evuran opos to pello.pos ginete pu ton evale me axna na ekolosirnetun? na dexeste tis alithkies. ego en na spaso pos ginete na exume sto roster pextes opos ton fortin(giati epimenun na ton valun? an itan o negri en tha etroe etsi terma) linsen pu ine epiikos metrios fetos, kingsley pu ine tragikos kai ntimex. en mporo na katalavo tutoi pextes ti thesi exun mestin aek. o gomes opote peksi mesto kentro en polla kalos kai en fanero oti en tu fkeni winger. o proponitis pu ferame fenete mu para polla xalaros kai lios alla prepi na tu dosume pistosi xronu. gia mena ftei i kaki proetimasia. en ginete re pethkia kathe pexnidi na lipun to pio lio 4-5 pextes pu traumatismus. kai opos persi pu petusame to 1o giro kai meta ekolosirnumastan etsi kai fetos.jino pu en dexume ine oti oi pextes pu exume ine poloi megaloi pextes se poiotita alla en travun.ti simvaini re kumpare? je kati allo,extes evrethika tixea me kapio kipreo pexti tis axnas kai emilisa tu. kserete ti mu ipe?? file mu akusa oti i aek en pai kala teleuteos alla en episteuka oti itan na isaste toson tragikoi. ilikrina lipume pu ethorun etsi pextaraes pu exete na kolosirnunte. a je ipe mu oti ipa je go.diladi oti ftei i kaki proetimasia

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΛΑΛΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΛΕ 9-33 / 8-24. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΕΠΟ. ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ....... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΗΒΡΕΣ ΠΑΙΧΤΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΖΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον ρε κοπελια. Τουτον μας ελειψεν τωρα, να τσακωνεστε ποιος εν παραπανω Αεκτζης. Εν θωρουμεν τα χαλια της ομαδας μας που μας εκαταντησεν με τα χαπια.

Ανώνυμος είπε...

Ise toso siuros oti ixan repo? Re en asxolume giati en exis ipothesi Kai an thelis valloume kai stixima an ime aekjis I oi.

Ανώνυμος είπε...

E kani ! ! !
Allaxsete thema.
Imaste me tin Aek kai stis diskoles stigmes eki tha imaste...
me to na ta analiete nomizete fkeni kati ?
Uparxi to sunvoulio me to proponitiko team na krinoun pou xriazete i omada enisxisi.
DEn kanoun pote viastikes kiniseis opws alles omades kai fernoun ipion pexti tous protinoun.
O kroif kinite me mistikopathia kai kala kamni.
An elege oti tha eferne ton Gonzalo Garcia sta mesa mazikis enimerwsis den tha epiene apoel omonoia na ton ktipisoun me parapano lefta ? ? ?
Men firneste se ena potiri nero.
Oloi tous ta vlepou oti theli freskarisma i omada mas. YPOMONI.
An dioxsoume tous pextes pou lete damesa ena fame ta lefta tou Europa stis apozimioseis. UPOMONI.
Vasika egw thelo i AEK mas fetos na men fki Europi kai tou xronou na exoume ton mualo sto na xtipisoume protathlima....
Entharinete tin Omada mas me tin salamina tin Kuriaki. Oloi eki pistoi.

Ανώνυμος είπε...

Geia sou re 5:36!!! Poly sosta ta eipes kai symfono apolyta

United we stand
DIVIDED WE FALL!!!!!

AEK
AEK
AEK!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ και δεν πάω καλά .Μην ξεχνάτε πως ήμασταν τα τελευταία χρόνια.Είναι μεταβατικό στάδιο για την ομάδα μας προσπαθούμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα και αυτό θα έχει και τις απώλειες της και τα λάθη της και την μη σταθερότητα μέχρι να σταθεροποιηθούμε. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί με τα λάθη της εμείς σαν οπαδοί τι κάνουμε?Δεν πάμε πάνω απο 1000 στο γήπεδο και θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα συνέχεια γκρινιάζουμαι με τις αποτυχιες.Δεν εγινε καλή προετοιμασία το καλοκαίρι ήταν λάθος πέξαμε πολλά παιχνίδια είχαμε πολλούς τραυματισμούς θέλουμε ανανέωση θέλουν οι παίκτες μας καλή ψυχολογία αφού φυσικη κατάσταση δεν έχουν για αυτό μην τους πυροβολείτε συνέχεια είναι οι ίδιοι που μας πήρανε ευρώπη.Ισως φέτος να μην διακριθούμε ισως κτυπήσουμε κύπελλο όπως και να χει αν δεν διακριθούμε φέτος ας ανασυντάχθούμεας βαλουμε πλώρη για μεγάλα πράγματα για του χρόνου και ας μάθουμε και από τα λάθη μας παίχτες ηγεσία διοίκηση αλλά και εμείς ο κόσμος ας μείνουμε κοντά στη ομάδα και στα δύσκολα έρχεται γήπεδο νέες προκλήσεις νέα δεδομένα και μην ξεχνάται πήγαμε β κατηγορία γιατί δεν είμασταν ενωμένοι και ο ένας πολεμούσε τον άλλο ΑΕΚ και βλέπω μπροστά

Ανώνυμος είπε...

εσεις που κλεεστε ότι δεν εχει λεφτα η ομαδα διαβαστε σπορντει
μολις ζητησε ο κροιφ 4 παικτες η διοικηση εδωσε το οκ να τους παρει
αντε για κλαμουρηες

Ανώνυμος είπε...

Παιθκια γιατι φευφκει ο Γκομεζ ηταν καλος παικτης.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.