News Update :

Επίσημη πρώτη

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο καθιερωμένος αγιασμός και η επίσημη πρώτη προπόνηση της ΑΕΚάρας μας. Αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα και στη διεξαγωγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές:
• Δεν υπήρχε παρουσίαση των ποδοσφαιριστών αφού αυτό έγινε την προηγούμενη βραδιά στο κάστρο
• Δεν έβγαλε λόγο ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο προπονητής ούτε και ο Μητροπολίτης Κιτίου
• Υπήρχε πολύ μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου παρά άλλες χρονιές και φυσικά μεγαλύτερος ενθουσιασμός
• Το οικογενειακό δίτερμα έλαβε χώρα στο βοηθητικό γήπεδο που καθημερινά προπονείται η ομάδα και όχι στο βοηθητικό των δευτέρων
• Τον αγώνα διαιτήτευσαν διαιτητές της Κ.Ο.Π. (αχρείαστο)
• Δεν υπήρχε μουρμούρα και γκρίνια αλλά πολύ καλό κλίμα και ενθουσιασμός
• Υπήρχε σημείο πώλησης κασκόλ και άλλων αντικειμένων της Α.Ε.Κ.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην παρουσία του προπονητή μας, ως ποδοσφαιριστή, σαν αριστερό μπακ στην ομάδα των λευκών! Καλά ακούσατε, ο Τον Κάανεν φόρεσε τη στολή της Α.Ε.Κ. και αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του διτέρματος έχοντας την ευθύνη μαρκαρίσματος του Πρισό. Ο «τρελός Ολλανδός» έκλεψε την παράσταση! Τα πήγε πολύ καλά και συνεχώς καθοδηγούσε την ομάδα του. Μάλιστα αρκετές φορές με τα πειράγματά του στην κίτρινη ομάδα, και κυρίως στον Πρισό έβγαζε προς τα έξω το καλό κλίμα που φαίνεται να επικρατεί στα αποδυτήρια.  Αποκορύφωμα ήταν το χέρι που εσκεμμένα έκανε ο Κάανεν σε σουτ του Κιγκ με αποτέλεσμα να εκτελέσει το πεναλτι ο Μυτίδης και να κερδίσει 1-0 η κίτρινη ομάδα.

Από τα λίγα που είδα μπορώ να πω πως άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις ο Σεράν, ο Μιρτάκοβιτς και ο Αρτέμης Σάββα. Από τους «παλιούς» πετούσε ο Λίνσεν, ο Πρισό και ο Τζέισον Δημητρίου. Αρκετά κινητικός και ελαφρύτερος ο Κίγκ δίνοντας το μήνυμα ότι επανήλθε. Ο Γκονζάλο απουσίαζε στην Ολλανδία λόγω του ότι πήγε να φέρει την οικογένειά του για να εγκατασταθεί στην Κύπρο. Επίσης απουσίαζε και ο Άλφα που λογικά πήρε κάποιες μέρες ρεπό μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Και οι δύο αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία.




Share this Article on :

14 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ρε είχε έναν παίχτη στην παρουσίαση που εν "εκαταλαβα" ποιος εν που είναι ! Στην αρκεί ενόμιζα πως είναι ο Λιβανέζος που "εδοκιμαζαμεν" γιατί ήταν έτσι μουζουρός αλλα τελικά δεν ήταν! Αν δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση εν ο παίχτης με την μπλε φανέλα !

Ανώνυμος είπε...

Στο twitter του συνδέσμου ρωτούν Ποία ομάδα βρίσκεται πίσω απο την Λέφσκι για τον Πρίσο;
Νομίζω όλοι ξέρουμε την απάντηση !
Μπλε Κυριες φέτος δεν θα δείξουμε έλεος ! Δεν θα σταματήσουμε στα 3 !

Ανώνυμος είπε...

Theloume pou tin diikisi ( pistefko theloun jiali ektos pou emena ) na mas pi pou mporoume na gorasoume tis nees faneles tis AEK ! oi tin nea stoli pou en na foroume fetos ego milo gia tis faneles pou eforousan sto aerodromio oi pextes mas !
http://aek.com.cy/images/article/image4299.jpg
http://aek.com.cy/images/article/image4300.jpg
http://aek.com.cy/images/article/image4301.jpg

An i puma en exi skopo na tis kikloforisi as mesolavisi i diikisi na kami mia paragelia 200 koma8kia en na men tes poulisoume !

Na po tin ali8kia Epidi lipo eksoteriko en ksero an idi iparxoun sto maxazi tis AEK pros polisi !
An kseri kapios as mas pi !

Ανώνυμος είπε...

sto kastro poulousan tutes tes fanelles.me ton pintado ti ginete???

Ανώνυμος είπε...

Με ανακοίνωση που έκαμε η διοίκηση πριν κανένα μήνα είπαν πως ανανεωνόταν η μπουτίκ και φαντάζομαι πως θα άυξηθεί η ποικιλία προϊόντων. Και ναι τις φανέλες που φορούσαν οι παίκτες στο αεροδρόμιο τις πουλούσαν στο κάστρο και σίγουρα θα υπάρχουν και στην μπουτίκ.

Για τον Πιντάδο το τελευταίο νέο που άκουσα ήταν ότι χθες θα τέλειωνε η υπόθεσή του αλλά δεν διάβασα κάτι νεότερο σήμερα.

AchEco

Ανώνυμος είπε...

KAI STIN MALTA SOU TRAGOUTHAOOOOO AEKA..AEKARA SAGAPAO

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κανένας αν θα μας στέλνουν κανένα νέο από την προετοιμασία της ομάδας μας στην Ολλανδία;;;;
Καλό θα ήταν αν το μπλοκ είχε τις διασυνδέσεις για καμιά φωτογραφία, είδηση, κους κους κτλ

Ανώνυμος είπε...

re ma ti egine sto somatio ?
Pale ekaman tin doulia tous ta skouloukia ?

Ανώνυμος είπε...

skouloukouin skouloukouin ..... pale ekamens to thavma sou !!!
oi triares erkounte skouloukouin sas tin rashi sou !!!

Ανώνυμος είπε...

FENETE TOUS PIRAXE POLI TO PANO ME TON SKOPELITI. ETSI NA TOUS GIRIZEI.

Ανώνυμος είπε...

re na ekdikithume tus prosfiges. kata vathos arese mu pu mas ekaman etsi gia na ksipnisume lio.tuto pu ekaman dixni oti mas foounte!!

Ανώνυμος είπε...

fili opadi tis AEK.. auto to simvan den prepi na mas fanatisi emas.. emis prepi na fanoume anoteri kai na me ti siopi mas na dosoume ti apantisi mas stou pellous ... i dioikisi prepi na zitisi apozimiosi apo ano kai i ano na fki ka na katadikasi to simban .. to xirotero pragma tha itan na kamoume kai emis kati analogo.. opia dipote antipina tha ine sti larnaka ara sti poli mas so tha ine polla ilithio ek merous mas..

i moni mas ennoia i proetimasia ti omada mas sti ollandia

AEK

Ανώνυμος είπε...

anonime 2.41, oxi file! na men tous ekdikithoume! na dixoume anoterotita! tipote! NA MIN TOLMISI KANIS NA PAE STO GIPETHO TOUS H KAPOU ALLOU KAI NA GRAPSI ME SPRAY!

ANOTEROTITA ! TO TELOS TIS IMERAS XIMARIZOUME TIN POLI MAS! ANOTEROTITA!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ οποιαδήποτε απάντηση με σπρέυ ή κάτι παρόμοιο θα έντεινε παραπάνω το μίσος. Δεν θα κάμουμε τίποτε εμείς! Ας θέλουν να μας αποζημιώσουν καλώς, αλλά εμείς θα δείξουμε πως είμαστε ανώτεροι που τζίνους. Δυστυχώς αυτό το μίσος μεταξύ μας πρέπει να σταματήσει γιατί εν κάμνει καλό σε κανένα.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.