News Update :

After match: AEK - AΠΟΕΛ 0-1

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Δυστυχώς η ομάδα δεν τα κατάφερε. Παρόλο που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, εντούτοις ούτε τον ένα βαθμό δεν καταφέραμε να πιάσουμε. Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ καιρό που αναμένουμε την ανάκαμψη. Δεν περιμένουμε το κάτι παραπάνω, παρά μόνο την ΑΕΚ του Α΄ γύρου που έπαιζε την καλύτερη μπάλα στην Κύπρο και κτυπούσε ακόμα και πρωτάθλημα!


Μετά και από την πενθήμερη άδεια που έδωσε ο Κάανεν στην ομάδα, είχαμε την εντύπωση πως θα βλέπαμε την παλιά καλή ΑΕΚ. Η διακοπή θα καθάριζε το μυαλό των παικτών και θα τους ξεκούραζε. Το παιχνίδι όμως δεν μας βγήκε. Είχαμε μπροστά μας τον επίδοξο πρωταθλητή που μόνο και μόνο το κίνητρο της 1ης θέσης ήταν κορυφαίο! Άλλο να παίζεις για το πρωτάθλημα και άλλο για την 3η θέση.

Στα καθ’ ημάς, θεωρώ πως αμυντικά ήμασταν αρκετά καλοί και συμπαγείς. Ο Φορτίν είναι ένας πολύπειρος και ικανός τερματοφύλακας που και χθες τα πήγε μια χαρά. Από κει και πέρα ο Χόφλαντ έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια, ασχέτως αν αποβλήθηκε. Ο Αίλτον πρέπει να του ζητήσει αυτόγραφο διότι δεν τον άφησε να πάρει ανάσα! Ο Σιένκελ, ήταν σταθερός και χωρίς λάθη (!!!). Ο Μαρκάσα συνέχισε από εκεί που έμεινε: να δίνει ψυχή στο γήπεδο, και ο κατά συνθήκη δεξιός μπακ Ντίμεχ ήταν σχετικά καλός.

Στην μεσαία γραμμή ο Λίνσεν φάνηκε πως είχε πολλή διάθεση. Έκανε και 2-3 εκπληκτικά σουτ που έκοψε ο Χιώτης και όλοι πιστεύαμε πως θα σκόραρε. Ο Φαν Ντάικ τα γνωστά. Ο Κάλουε κινήθηκε σε μέτρια απόδοση και σίγουρα αναμένουμε περισσότερα από αυτόν. Έκανε ένα σχετικά καλό Α’ ημίχρονο, αλλά στο Β’ μέρος χάθηκε.

Ο Κινγκ μας δυστυχώς ήταν μια παραφωνία, ενώ ο Πρισό πάλεψε αλλά ήταν καλά κλεισμένος. Ο Όπερ στην κορυφή πέρασε εντελώς απαρατήρητος δίχως να κερδίσει κάποια μάχη ή να δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή. Ο Καμπρέρα μπήκε φουριόζος περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του αλλά μετά… τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτική του προσπάθεια που πέρασε 4-5 παίκτες του Αποέλ μέχρι να ανακοπεί από τον Ζόρζε λίγα εκατοστά έξω από την περιοχή με τον διαιτητή να σφυρίζει το φάουλ αλλά να φοβάται να δείξει κάρτα στον Ζόρζε. Ο Μυτίδης προσπάθησε αρκετά και μπράβο του, ενώ ο Γκόμεζ ίσως απλά μπήκε για να μπει.

Γενικά δεν ήμασταν κακοί. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από την ομάδα μας που όμως κατά διαστήματα ήταν ανώτερη του Αποέλ, είχε κατοχή μπάλας, έφτιαξε 3-4 ευκαιρίες και σίγουρα δικαιούταν την ισοπαλία!

Δεν νομίζω όμως πως η ομάδα «δεν έδειξε και κάτι» όπως γράφει ένα ανυπόγραφο ρεπορτάζ εφημερίδας. Πώς γίνεται αυτό αφού ακόμα και οι ίδιοι οι Αποελίστες γράφουν σε site τους πως «η ΑΕΚ ήταν άξια αντίπαλος». Πέραν τούτου γράφουν για «μοιρασμένη κατοχή μπάλας» (κάτι που ίσως μόνο η ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ μπορούν να κάνουν – να παίζουν δηλαδή ποδόσφαιρο κατοχής), για αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να πάρει την εδαφική υπεροχή μετά την αποβολή, αλλά και για υπεροχή της ΑΕΚ στο τέλος και στις αρχές του ημιχρόνου. Τώρα πώς γίνεται να… μην δείξαμε και κάτι, ένας Θεός ξέρει!


Ο διαιτητής Σκαπούλης δεν έκανε τραγική διαιτησία, αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δεν ήταν ακριβοδίκαιος. Δεν πρέπει να αυτο-εγκλωβιστούμε στις επίμαχες κάρτες του Χόφλαντ, αλλά να δούμε την εν γένει του παρουσία. Κρίνοντάς τον συνολικά, φάνηκε πως δίσταζε να σφυρίζει ολοφάνερες παραβάσεις υπέρ μας. Όπως, επίσης, δίσταζε να δώσει κίτρινες για θέατρο (τουλάχιστον στον Αίλτον που 3-4 φορές σωριάστηκε κάτω προσπαθώντας να ξεγελάσει το διαιτητή για φάουλ ή και πέναλτι). Όσοι ήταν στο γήπεδο θα είδαν τον Κάανεν σε έξαλλη κατάσταση αφού σε όλο το ενενηντάλεπτο φώναζε για δίκαια σφυρίγματα (καημένε μου Ολλανδέ, πού να ‘ξερες που ήρθες!). Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που εξόργισε τους παίκτες μας (Μαρκάσα, Μυτίδη, Χόφλαντ κ.λπ.) που όχι μόνο τους χρέωνε με φάουλ χωρίς να γινόταν αλλά τους έκανε και παρατηρήσεις να μην το ξανακάνουν! Μα ποιο;;;!!! 

Καταλήγοντας η διαιτησία δεν ευθύνεται 100% για την ήττα. Το ότι δεν ήταν ακριβοδίκαια είναι κάτι που συμβαίνει πάντοτε με αντίπαλο το Αποέλ (και όχι μόνο). Πρέπει να φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ που να μην καταλαβαίνει από τίποτα και κανέναν! Αυτό προσπαθεί ο Κρόιφ και ελπίζουμε να το πετύχει!

Ο κόσμος ήταν λίγος και υποτονικός υπό τις περιστάσεις. Πιστεύω πως η ανακούφιση και η «ασφάλεια» της τετράδας, έκανε πολλούς οπαδούς μας να μην έχουν κίνητρο πλέον. Εάν χάσουμε εμείς τις ελπίδες μας όμως, τι να περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας;

Όλοι γήπεδο, λοιπόν, την ερχόμενη Κυριακή να χαρούμε την ομάδα μας! Ακόμα και με 7 να μείνουμε πάλι θα είμαστε περήφανοι!

Share this Article on :

16 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ta polla logia einai ftoxeia..

OLOI STO PAPADOPOULOS GIA MIA EPIKI NIKI!!!

I OMADA THELEI STIRIKSI!

AEK GIA PANTA!

Ανώνυμος είπε...

OLOI KONTA STHN OMADA MEXRI TO TELOS

OLOI PAPADOPOULOS

AEK MIA ZWH

Ανώνυμος είπε...

OLOI PAPADOPOULOS AIMA TIMH AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!
ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΙΡΕΙΑ!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ!

ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ Α Ε Κ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

paithkia eshei kanena pou paizei deksi back?
girefkoume ena na paiksei thn kyriakh

Ανώνυμος είπε...

orthodoxos ioannou

Ανώνυμος είπε...

asto kallittera file 8.11

Ανώνυμος είπε...

Tha itan megalo lathos an apodinamosoume to kentro mas kai paei o Linsen kentrikos amintikos!
I kaliteri epilogi einai na paiksei o Orthodoxos deksi back kai o Dimech na paei dipla ston Shenkel sto kentro tis aminas.

Ανώνυμος είπε...

mono pou akougo to onoma tou sintromasoume file 3.56

me etsi amina pou ipes tin tesara den tin glitonoume.

diafono mazi sou.

Ανώνυμος είπε...

re embate sti selida tis marfin k psifiste hofland, van daik , lincen , christi, koulli panvlou , jason , gia all star game... o van daik eno itan epikratesteros ti 31/3 tora efkalaton ekso. ate

Ανώνυμος είπε...

Dikaiouse na diafoniseis file 10:42 alla min eisai ipervolikos! Ego pistevo mporei aneta na paiksei o Orthodoxos. Tha deiksei avrio!

Ανώνυμος είπε...

EGO AFTI TIN AEK TIN IXA XEXASEI. EGO TIN AEK POU MPENI MESA STO GIPETHO KAI XANI TO PEXNITHI PRIN KAN ARXISI TIN IXA XEXASEI KAI OUTE TIN DEXOME.

OI DOIKISOI AS PROVLIMATISTEI ME AFTA POU ITHAME SIMERA.

SXEDON 2000 KOSMO PIGE NA DEI TIN OMADA KAI ITAN TIN ANORTHOSI NA KAMNEI PROPONISI.

EGO AFTI TIN AEK DEN TIN DEXOME KAI DIKIOLOGIES GIA APOLIES KAI GIA KOURASI KAI DIAFORA NA LIPOUN.

OI PSIXI, TO PISMA, TO PATHOS, I AGONISTIKOTITA KAI TO THELO DEN EXOUN NA KANOUN TIPOTE ME TIS APOSIES.

AS PROVLIMATISTOUN OI ARMODOI EPIDI I SIMERINI AEK THIMISE KATI POU IXAME XEXASI.

ITHOPADIES, FOVOS, IPERVOLIKOS SEVASMOS STON ANTIPALO KAI POLA ALLA KAKA STIXEIA.

AFTOS ITAN O TELIKOS POU LEGAME? AFTOS ITAN TO REVENGE POU IPE O COACH?

EGO PROSOPIKA NTREPOME EPIDI DEN ITHAME OUTE TIN PROSPATHIA. EXTIXOS POU XTIPISE O KAFOU ALLIOS THA TROGAME AKOMA.

AS PROVLIMASTISTEI O DOIKISI !

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕΝ;;

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕΝ ΣΤΟ Α ΓΥΡΟ;;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ;; ΜΕ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ 5ΑΡΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΑΚΕΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κατι αλλο,ενοχλουμαι να βλεπω διαφημισεις πολιτικων στο μπλοκ,ισως πιο πολυ με ενοχλουν τουτοι απο τα πορνο που ειδα προχτες.Μπαινουν και παιδια εδω,ας το προσεξουν αυτο οι αρμοδιοι.Ας μην τα θυσιαζουμε ολα στο βωμο του χρηματος.

Ανώνυμος είπε...

arxisa je pistefko jina p oute na akouso en i8ela...o kirios ton kaanen ekatsen mas tin! je polla kala malista! egirefke na ananeosi simvoleo ospou epienne kal ai omada je tr en ton kofti tpt...ena piai ta rialia tou jinos mia xara akoma je 2i katigoria na mas pe4ei tou xronou...mis8oforoi telika oulloi tous... aporo akoma je i diikisi an endiaferete..epidi ekamame kalo 1o giro prp dld na fkaoume nami st 2o? i epd imaste 4ada en prp na piaosume 1 ponto sta mparaz? e kala na ms kamoun p mas laloun pelates...

Ανώνυμος είπε...

e paidkia nomizo exiasete tes dilosis tou coach prin na arxisei to protathlima.

en kai eginikame iperomada.

alla oposdipote prepei na paroume paiktes gia tou xronou se oles tis thesis. gia na min pathoume ta idia me fetos

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.