News Update :

Gossip

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011


Πρισό στη…Λευκωσία;

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω και να υπενθυμίσω στους αναγνώστες του blog ότι η στήλη αυτή ασχολείται με κουτσομπολιά που ακούστηκαν και αφορούν την ΑΕΚ. Και για να προλάβω μερικούς που θα βιαστούν να πουν πως σκοπό έχουμε να βλάψουμε την ομάδα, ξεκαθαρίζω πως σκοπό έχουμε δημοσιεύοντας τα κουτσομπολιά αυτά να ωφελήσουμε την ομάδα αφού υποθέτουμε πως θα τα διαβάσουν αυτοί που πρέπει να τα διαβάσουν για να προλάβουν καταστάσεις, να επιβεβαιώσουν, να διαψεύσουν και γενικά να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν την ομάδα.



Τη φήμη την άκουσα από φίλο Αποελίστα που ασχολείται αρκετά με τις εξελίξεις στην ομάδα του και υποστηρίζει πως ο διακαής πόθος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα χρονιά είναι ο Πρισό. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής μας είναι ψηλά στη λίστα μεταγραφών των γαλαζοκιτρίνων μαζί με τον Μίλαν Μιρτάκοβιτς του Απόλλωνα και ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα όσα για να κάνει δικό του τον καμερουνέζο επιθετικό.

Όπως είναι φυσιολογικό, στο άκουσμα της φήμης αυτής υπεραμύνθηκα της ομάδας μου λέγοντας πως ο Πρισό δε φεύγει από την ΑΕΚ, ότι είναι δανεικός και διάφορες άλλες αρλούμπες που μου ήρθαν μέσα στον πανικό μου. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι το να κρατήσουμε τον Πρισό στην ΑΕΚ αφού είναι ένας δαιμόνιος παίκτης που πρόσφερε πάρα πολλά φέτος και μπορεί για ακόμα περισσότερα λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Είμαι σίγουρος πως κι εσείς θα θέλατε να παραμείνει ο Πρισό στην ΑΕΚάρα μας γι’ αυτά αφήστε κανένα σχόλιο μπας και το διαβάσουν οι υπεύθυνοι προγραμματισμού και προσέξουν μην μας φύγει. Priso please don’t go!!! AEK needs you!!!



Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

KAI TO PRISO 8A MAS PIASUN KAI TO CABRERA KAI TO MARGACA KAI TO GOMEZ KAI THA MAS MINUN OI KOTZIAKARES KAI NA VURUME NA KLISUME ANERGUS GIATI APLA EN NA MAS FAI I IPEROPSIA OTI VRISKUMEN ALLOUS KALITERUS KLP.EN NA TUS GIREUKUME AN DEN VURISUN NA TUS KLISUN OSPU EN GLIORA

Ανώνυμος είπε...

tapini mou gnomi gia kapious pektes pou theoro oti osa kai na mas dosoun den prepi na tous afisoume epd diskola tha vroume tetious:

1)Markaca
2)Van daik
3)Hofland
4)Priso
5)Linsen
6)Kambrera
7)Pintado (efoson anarrosi pliros)

den sas leo oti oi alloi prepi na allaxtoun .. apla an apo tous ipoloipous mas figi kai kanenas den xathike k o kosmos.. alla an figi enas apo tous 6 pio pano nmz tha xasoume
... den prepi na pane se alloi kipriaki omada giati tha mou girisi :)

troulloi village

Ανώνυμος είπε...

file 10.45 oloi pextes pou anaferes prepei na minoun asizitita. an theloume na exoume kaliteri omada tou xronou theloume afto ton kormo pou ipes.

xixases omos 2 pextes. antikatastatous opos tou 7 pou anaferese.

TSESON
GOMEZ

anexartita an tramatistikan kai oi dio. mas apodixan file oti ine kai oi dio megaloi pextes. propanton o rouben sta kala tou thimame kathe match evgaze kai ena assist.

Ανώνυμος είπε...

file 7:06 o 10:45 ime.. tha simfoniso mazi sou gia tous 2 pou ipes ..tous ixa ipopsi k autous tous 2 .. ine i epomeni 2 pextes tou kormou tis aek..

Tora re pedia thelo na thikso ena allo thema kai thelo tis apopsis sas kai an ginete na akousti k autes i gnomes stis dioikisi mas.. opos ipe k o croyff simera sti goal news, opote pezame se gipedo pou i kerkides ine konta (vlepe dasaki,papadopoulos, amoxostos etc) i omada exi ena 20% parapano othisi + (gia mena eperne k pio dikea sfirigmata)

giati tou xronou na min pezoume sto ammoxostos `i sto papadopoulos..?? i salamina kegete gia lefta kai isos ena kalo pazari tha aksize to kopo.. skeftite ti atmosfera tha exoume kathe eudomada ...

Ανώνυμος είπε...

file 10:45 ontos o Cruyff ixe dikaio g to 20% othisi p diname stous pektes na min sou po pos itan k 30-40%.. Nomizo pos o monadikos tropos na lithei afto to provlima ine na gini to gipedo p ezitise i diikisi mas prin 2 mines. I xoritikotita sto Ammoxostos ine ligi omos simfono pos tha gemizi k tha ine pio oreo etsi.. Alla tou xronou tha pezi salamina, ermis k mpori k omonoia aradippou an erthi proti katigoria. Den ginete na iparxoun parapano apo 3 omades me to idio gipedo. Gia to Antonis Papadopoulos an k ine oreo gipedo k idika gia edra den thelo na to do os edra mas. Oxi epidi ine tis Anorthosis. O monos logos na lithi afto to provlima ine i dimiourgia idioktitou gipedou opos kamni o apollonas. K gia akoma ena xrono as pezoume gsz. Afti toulaxiston ine i apopsi mou

Ανώνυμος είπε...

afto pou den katalavete merikoi ine oti ine exeretika diskolo apo oikonomikis aposis i aek na figi apo to g.s.z

katarxas xanis ola ta xrimata apo diafimistikes tapeles. deftero pas kai enkiazeis gipetho. plironis xrimata se alli omada gia na pezis stin edra tou. kai ola afta apo tin stigmi pou theloume megalitero budjet tou xronou. kai ego thelo na pame papadopoulos, ammoxostos, dasaki. omos to oikonomiko sinferon tis aek to epitrepei? den nomizo na sinferi.

to kalo tha itan epitelous na kontepsi i kerkida sto xorto. mono to diko mas fisika.

KAI AN THELOUME TOU XRONOU PIO PSILO BUDJET, OPOS ZITA KAI O KROIF, ARXISTE OLOI APO TORA NA VRISKETE FILOUS SAS NA GORASOUN ISITIREIA DIARKAIS. NOMIZO TOU XRONOU PREPEI NA XEPERSASOUME TOUS 2200. O KATHENAS ME TON TROPO TOU.

Ανώνυμος είπε...

FILOI MOU LEFTA GIA GHPEDO EXOUME KAI MALISTA ARKETA GIA NA AGORASOUME AFTO THS SALAMINAS, KSERO EGKYRA OTI TO POULOUN GIATI DEN EXOUN LEFTA OUTE GIA NA TO POTIZOUN! MPROUME STH SIMFONIA NA PEZOUN MEXRI THN EPISTROFH TOUS STHN AMOXOSTO APLA POULAME TO OIKHMA KAI EKINO TERASTIO PARKING KAI KANOUME ARXH. EGO PISTEVO ME TA LEFTA SYN MIA BOH8EIA TOU KOA FTIXNOUME ENA DIAMANTI TON 8 ME 9 XILIADON OPOS INE O XOROS SYN OTI YPARXI APENANTI XOROS GIA PARKING! POTE 8A TO KANOUN PRAKSI DEN MPORO NA TO KATALABO. EIMASTE KOLLIMENOI STO PAREL8ON OREO OIKHMA ME TA SOUBLAKIA TOU TO XARTOUI, YSIXIA EEE DEN ETSI PAME MPROSTA ME TIS SOSTES ALLAGES, AS KSIPNISOUME AP TON LI8ARGO TOU PAREL8ONTOS KAI TO GSZ KAI TO GSZ. STO FINALE TO GSZ XANI FYGOUME OXI H OMADA POU KANI TILEOPTIKA!
8ELO TH GNOMH SAS GIA NA PIESOUME TA PRAGMATA, INE EFIXTO!!! PISTEPSTE TO KAI 8A GINEI.

KAKOS

Ανώνυμος είπε...

File kako touto pou lalis den ginete giati gia na se voi8isoun me xorigies KOA k KOP alla k i UEFA na to egkrini prepi na pliris ta kritiria tis UEFA gia gipedo pou pronoei to minimum 12 xiliades 8eseis to gipedo.. Ara to Ammoxostos apokleiete..

Giorgos Leivadia

Ανώνυμος είπε...

re o koullis o pavlou tha mpori na peksi sta pexnidia ton playoffs? mporoume na diagrapsoume kapio travmatia gia na ton exoume apo ti mera pou ipegrapse?

Ανώνυμος είπε...

oxi re file. den exi metagrafiki periodos tora gia na pexi o koulis sta play off! tou xronou pion.

MARGASSA
HOFLANT
TSESON
VAN NTAIK
LINSON
PINDATO
PRISO
ROUBEN GOMEZ

AN THELOUME NA PAME ENA VIMIA PIO PANO APO FETOS AFTOS O KORMOS PREPEI NA EINAI KAI TOU XRONOU STIN AEK.

AN THELETE PROSTHETO KAI TOUS GAMPRERA KAI THEOFILOU.

Ανώνυμος είπε...

AEK ole oooleoo ole ole
AEK KAI DEN IME KALA!
AEK ole ooooleoo ole ole
G...... KIMONA!

AEKARA GIA SEN TO TRELONGIATRO....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.