News Update :

Game plan Ε.Ν.Π. - A.E.K.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η έξοδος στο Παραλίμνι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αυτό αποδεικνύεται με κάθε μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται στο Τάσος Μάρκου και αφήνει βαθμούς. Αν και η παράδοση είναι με το μέρος μας, η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πολύ διαβασμένη και σοβαρή αν θέλει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο που θα τη διατηρήσει στην πρώτη τριάδα...



Analyze the plan: Αρκετές αλλαγές προβλέπονται στο αρχικό σχήμα του Τον Κάανεν:

Καταρχήν θα απουσιάσει ο τιμωρημένος με κόκκινη Θεοφίλου και ο επικρατέστερος για τη θέση του είναι ο Λίνσσεν αφού σε κάποια παιχνίδια από το 70 και μετά ο Ολλανδός αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Η δεύτερη περίπτωση, πιο απομακρυσμένη, είναι αυτή του Ορθόδοξου. Δυστυχώς έχουμε και την απουσία του Γκόμεζ ο οποίος θα επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου στην αγωνιστική δράση. Έτσι κι αλλιώς η τετράδα μπροστά είναι ένα ερωτηματικό αφού με τη μέτρια απόδοση του Κιγκ και τον ανεβασμένο Κόντε, όλα είναι πιθανά. Θεωρώ πως στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο δραστήριος και μαχητικός Όπερ και από πίσω του οι Κιγκ, Κόντε και Σόουζα, με τον τελευταίο να έχει τον οργανωτικό ρόλο. Στην περίπτωση που δεν είναι ακόμα ετοιμοπόλεμος, τότε πιθανόν να δούμε τον Πρισό ή τον Παουλίστα στη θέση αυτή, με τις ανάλογες εσωτερικές αλλαγές στην τριάδα των μεσοεπιθετικών. Το αστέρι που ακούει στο όνομα Μυτίδης ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής ξανά ως αλλαγή αφού έδειξε ότι κατέχει το τόπι. Στο χώρο του κέντρου σίγουρος είναι ο Βαν Ντάικ με επικρατέστερο παρτενέρ του το Λαμπρόπουλο, εφόσον ο Λίνσσεν θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Η τετράδα πίσω θα αποτελείται όπως προανέφερα από τους Λίνσσεν, Μαρκάσα, Χόφλαντ και Σιένκελ. Ο τελευταίος υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να παραχωρήσει τη θέση του στο δυναμικό Ντίμεχ, εφόσον δε διανύει και την καλύτερή του περίοδο. Σταθερότατος ο Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια. Δε νοείται να μην παρουσιαστεί με επιθετικές βλέψεις η ομάδα μας με ένα αντίπαλο σαν την Ε.Ν.Π. Τα παιχνίδια στο Παραλίμνι κερδίζονται με την υπομονή, το πάθος και την κερκίδα.

Unlock the match ®: Η Ε.Ν.Π. είναι ομάδα με μεσοαμυντικούς προσανατολισμούς, εξού και τα μόλις 6 γκολ που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα. Σημαντικό στατιστικό είναι πως στα παιχνίδια που δέχτηκε γκολ, δεν κέρδισε. Άρα αν η ομάδα μας σκοράρει νωρίς, τότε το παιχνίδι θα έρθει στα μέτρα μας και με ένα δεύτερο γκολ μετά που θα ανοιχτεί ο αντίπαλος θα εδραιώσουμε τη νίκη μας. Η Ένωση δε φημίζεται για την επιθετική της γραμμή ή τις οργανωμένες επιθέσεις, αφού διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 6 γκολ. Προτιμά να παίζει ανταρτοπόλεμο και στην περίπτωση που σκοράρει σε κάποια αντεπίθεση, να κρατήσει το σκορ με τους αντιποδοσφαιρικούς τρόπους που τη χαρακτηρίζουν αυτή, τον Εθνικό Άχνας και άλλες μικρομεσαίες ομάδες. Για να διασπαστεί η σφριγηλή της άμυνα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να σουτάρουν από παντού. Με σουτ εκτός περιοχής είναι πιθανότερο να παραβιαστεί η εστία των «βυσσινί». Αυτός φυσικά είναι και ο δικός τους τρόπος επιθέσεων - τα μακρινά σουτ - γι’ αυτό και πρέπει η ομάδα μας να μη δώσει χώρους. Καταληκτικά θα έλεγα πως αν η Α.Ε.Κ. παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει από το πρώτο λεπτό, και όχι από το 70’ και μετά, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Pre-match πρόβλεψη: Βελτιωμένη θα παρουσιαστεί η μεσοαμυντική μας λειτουργία με παθητικό το μηδέν. 0-2 τελικό σκορ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την Α.Ε.Κ. Το πρώτο ο Όπερ και το δεύτερο ο Βαν Ντάικ από στημένο.


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ela Aekara mas...Pano sta skoulikia twra ! Emeis imaste pio dinatoi.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.