News Update :

It's all about image

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τι έγραψαν τα ΜΜΕ για την ομάδα μας; Συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα στοιχεία από όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ, ώστε να διαπιστώσουμε τις εντυπώσεις που τουλάχιστον αφήσαμε (αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν)…



ΠΟΛΙΤΗΣ
Η ΑΕΚ σαφώς αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Ομόνοια, αφού δημιούργησε πάμπολλες ευκαιρίες και άξιζε ακόμη και τη νίκη.

ΚΕΡΚΙΔΑ
Κόντρα στη ροή του αγώνα, "μίλησε" η καρδιά του πρωταθλητή, με το Ρουέδα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη, να... νικάει μ' εκπληκτικό μακρινό σουτ το Νέγκρι στο 70΄ και να... γράφει το 2-1 για την ομάδα του.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Η ομάδα της Λάρνακας η οποία επέστρεψε στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας μετά από απουσία ενός χρόνου, εντυπωσίασε με την απόδοση της και κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και το χειροκρότημα των τεσσάρων και πλέον χιλιάδων οπαδών της που έδωσαν βροντερό παρών, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια... Με βάση την εικόνα του αγώνα, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν πιο δίκαιο, κάτι που παραδέχτηκαν οι "πράσινοι" στις δηλώσεις τους, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή αυτός που χάνει τις ευκαιρίες, αλλά εκείνος που βάζει περισσότερες φορές τη μπάλα στο πλεκτό...

SPORT FM
Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του πρωταθλητή η Ομόνοια. Με την περσινή συνταγή, τις ανατροπές, φρόντισε να περάσει χωρίς απώλειες από το ΓΣΖ επικρατώντας με1-2 της ΑΕΚ.

24 SPORTS
Αν υπήρχε μια ομάδα που άξιζε τη νίκη ήταν η ΑΕΚ. Που κυριάρχησε στο γήπεδο, πραγματοποίησε σωρεία επιθέσεων και βρήκε επίσης σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν τις αξιοποίησε εξαιτίας της ολιγωρίας των παικτών της.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυτό κρατάνε όλοι στο «κιτρινοπράσινο» στρατόπεδο.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Η ομάδα του Τον Κάανεν είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με την Ομόνοια που έφτιαξε μόλις μια φάση για γκολ στο β’ μισό και αυτό στη φάση του γκολ.

SIGMA LIVE
Αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της ΑΕΚ, που έχασε πολλές ευκαιρίες, για να προηγηθεί και στην εξέλιξη του παιχνιδιού να ισοφαρίσει. Έχασε κλασικές ευκαιρίες στην εξέλιξη του αγώνα η ομάδα του Τον Καάνεν και αυτό άφησε ευχαριστημένο τον κόσμο της ΑΕΚ που χειροκρότησαν την ομάδα τους, με τη λήξη της αναμέτρησης.

SENTRA GOAL
Η λαρνακιώτικη ομάδα πρέπει να θεωρείται αδικημένη από το τελικό σκορ αφού πραγματοποίησε μια πολύ καλη εμφάνιση και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΚΟΠ
Στο Στάδιο ΓΣΖ έγινε απόψε ένα πολύ καλό και ανοικτό παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες και στο τέλος οι «πράσινοι» εξασφάλισαν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ΑΕΚ.

SHOOT AND GOAL
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, όμως δεν είχε το καθαρό μυαλό για να αξιοποιήσει τις πολλές κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο.

SPORTNET CY
Έγινε πάντως ένα πολύ καλό και ανοικτό παιχνίδι παρουσία πέραν των 7,000 Θεατών, και με χαμένες ευκαιρίες και στο τέλος οι «πράσινοι» εξασφάλισαν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ΑΕΚ.

ΧΑΡΑΥΓΗ
Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε τελικά η Ομόνοια να περάσει με το στενό 1-2 από το ΓΣΖ. Η ΑΕΚ έτριξε για τα καλά τα δόντια στην Ομόνοια, η οποία ήταν φανερά καταβεβλημένη από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης και επηρεασμένη σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικά. Η λαρνακιώτικη ομάδα πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, μπλόκαρε σε μεγάλο βαθμό τα ατού της Ομόνοιας έφτιαξε αρκετές και πολύ καλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα την αδικεί.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ
Η Ομόνοια είναι σίγουρα ευχαριστημένη που έφυγε από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς με βάση την εικόνα του χθεσινού αγώνα. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ-YNWA???

Stavros είπε...

to monadiko site pou egrapse xoris peristrofes oti imastan kaliteroi itan to sportive
I Omonoia katevale tin fantastiki AEK
nomizo aftos itan o titlos kai to reportaz kimainotan se paromoia epipeda

FORZA AEKKARA MOU

Ανώνυμος είπε...

kopelia loipon
pancrate, vassel, aliadiere einai 3 eleftheroi striker
pernia einai aristeros back eleftheros
kai iparxoun polloi alloi
en 3ero an i dioikisi eproseggisen idi tous podosfairistes je eisapra3en arnitiki apantisi alla aksizei na kamoume mia prospatheia gia tutous.. idika o pernia logo cruyff je ilikias kata ti gnomi mou mporei na apoktithei

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.