News Update :

Game plan Απόλλων - Α.Ε.Κ.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η εβδομάδα της διακοπής του πρωταθλήματος πέρασε βασανιστικά και στο μυαλό μας στριφογύριζε διαρκώς η καλή εμφάνιση με την Ομόνοια αλλά και η απώλεια βαθμών. Σειρά τώρα έχει ο Απόλλωνας στο «βουβό» Τσίρειο. Αυτό θα είναι και το πρώτο "όπλο" μας. Οι άδειες κερκίδες. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ικανός από μόνος του να φέρει τη νίκη. Το δεύτερο μας όπλο είναι....



....το αλάνθαστο παιχνίδι με την Ομόνοια, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής μας. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη παρά την ήττα, και οι ποδοσφαιριστές μας πιστεύουν στη νίκη. Το τρίτο μας όπλο είναι η τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής μας. Ο διαβασμένος (και απρόβλεπτος) Τον Κάανεν πιστεύω θα παρατάξει την ακόλουθη εντεκάδα:

Φορτίν και Ντάννι θεωρώ πως είναι ανέτοιμοι για αρχική εντεκάδα. Αρνάλ και Όπερ δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής εξ’ όσον γνωρίζω. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε την παράταξη με την Ομόνοια με τον Ντίμεχ στην εντεκάδα λίγο πιο μπροστά από τους Λαμπρόπουλο και Χόφλαντ. Σε αυτή την περίπτωση ο Μαρκάσα θα παίξει πιο προωθημένα, ο Κίγκ θα πάει στην αριστερή πτέρυγα και ο Πρισό θα μείνει στον πάγκο. Στην περίπτωση όμως της εντεκάδας του σχεδιαγράμματος η ΑΕΚ κατεβαίνει πιο επιθετικά. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε αφού ο Απόλλωνας όπως και να το κάνουμε, δεν είναι Ομόνοια. Μπορεί να είναι πολύ καλός μεσοεπιθετικά, αλλά με τους παίκτες που διαθέτουμε μεσοαμυντικά μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς. Στο 4-2-3-1 λοιπόν οι Θεοφίλου και Τζέισον θα κάνουν λιγότερες κούρσες από το περασμένο παιχνίδι και την πλαγιοκόπηση θα αναλάβουν οι Γκόμες και Πρισό (Κιγκ). Βαν Ντάικ και Μαρκάσα θα «κόβουν» με τον δεύτερο να έχει και πιο επιθετικές βλέψεις ώστε να γίνει ο συνδετικός κρίκος με τον ποδοσφαιριστή που θα παίξει πίσω από τον Παουλίστα. Αν και δεν είναι η φυσική του θέση, ο Βραζιλιάνος τα πήγε περίφημα σαν επιθετικός περιοχής και με τα αυριανά δεδομένα αναμένεται να τον δούμε και πάλι σε αυτό το ρόλο. Όλα αυτά μέχρι να πάρουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Αρνάλ και Όπερ οπότε και θα μιλάμε για εντελώς διαφορετικό πλάνο. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν τρεις εκ των Ντίμεχ, Άλαν, Μυτίδη, Λίνσεν, Ντάννι.

Ανάμικτα θα είναι τα συναισθήματα για τους Ατόρνο και Θεοφίλου καθώς θα αγωνιστούν απέναντι στην προηγούμενή τους ομάδα.

Unlock the match: Κατοχή μπάλας και passing game, ατομικές ενέργειες Κιγκ, Γκόμεζ κ.α. Προσοχή στα στημένα και υπομονή στο παιχνίδι.

Pre-match πρόβλεψη: Το παιχνίδι θα κριθεί με γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Άλαν περιμένει την ευκαιρία να αποδείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δεν είναι μακριά το ματς που θα μας κάνει να παραμιλάμε.



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

imoun apo tous ligous tixerous pou apolafsan tin AEKARA sto tsirio, me tetia omada fetos tha zisoume megales stigmes!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.