News Update :

Γκρεμίστε τα τείχη!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Έχουν περάσει 1 ΧΡΟΝΟΣ, 6 ΜΗΝΕΣ, 22 ΜΕΡΕΣ από την τελευταία νίκη της ΑΕΚ στην Α’ κατηγορία (ΑΕΠ-ΑΕΚ 0-3). Ενάμιση χρόνο προσμέναμε βασανιστικά αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε!!! Η τρελοΑΕΚ έχει κάνει πάλι το θαύμα της! Βυθίστηκε στο βούρκο της Β’ κατηγορίας, πέρασε μια μικρή περίοδο εσωστρέφειας και μιζέριας και ως παιδί του Κίμωνα, νίκησε τον εαυτό της και επανήλθε με άγριες διαθέσεις!!! Τι κι αν η μοίρα την έφερε στην Α’ κατηγορία αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια και μετά με τον κυπελλούχο; Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο προπονητικό team, στους παικταράδες μας και στο ΔΣ που παραδίδει μαθήματα σύγχρονης αθλητικής οργάνωσης.


Ομολογώ πως δεν είδα το ματς, ένεκα της παρουσίας μου σε δείπνο γάμου. Η επαφή μου με τον αγώνα περιορίστηκε σε ένα καταιγισμό SMS με οπαδό του Απόλλωνα παρακαλώ(!) που με ενημέρωνε συνεχώς! Μετά την είδηση της λήξης του παιχνιδιού δεν σταμάτησα να δέχομαι συγχαρητήρια απ’ όλους (μόνο που δεν μου έδιναν εμένα το φακελάκι!!!). Ήταν τόσο θερμά τα λόγια τους που ένιωσα ξαφνικά σταρ! Ναι, είμαι με την ΑΕΚ και είμαι ΚΑΛΑ!!! Στα πηγαδάκια μπλέχτηκα με οπαδούς της Ομόνοιας, της Ανόρθωσης, του Απόλλωνα κ.ά. Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την ΑΕΚάρα. «Η ΑΕΚ σίγουρα θα βγει Ευρώπη», μου είπε ένας (εκείνη την ώρα θυμήθηκα την κουβέντα που ‘χα μ’ έναν ΑΠΟΕΛίστα πριν ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα που μου ‘λεγε πως η ΑΕΚ θα στοχέψει στην παραμονή). «Παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο», πετάχτηκε ένας άλλος. Φυσικά όλοι οι Ομονοιάτες μουρμουρούσαν συνέχεια ότι έπρεπε να φαν 5 από εμάς! Ακόμα και οπαδός του Απόλλωνα παραδέχτηκε πως έχουμε φοβερή ομάδα! Μιλάμε για αποθέωση! Είναι ωραίο να είσαι ΑΕΚ τελικά!!!

Η δικαίωση
Δεν πήρε πολύ για να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε γύρω της η ΑΕΚ. Μόλις μία αγωνιστική χρειάστηκε για να πείσει όλους πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ αντιμετωπιζόταν ως ανέκδοτο από τα ΜΜΕ και από πολλούς οπαδούς (ακόμα και από ΑΕΚτζήδες)! Οι ποιοτικές μας μεταγραφές έπιαναν μια γωνιά, ενώ το «παλτό» της τάδε ή της δείνα ομάδας παρουσιαζόταν ως μεταγραφικό μπαμ! Δεν ήταν όμως μόνο αυτό… Διαβάζαμε για κινήσεις χωρίς λογική, για φαβορί για διαβάθμιση, για γηροκομείο, για απαρτχάιντ, για έναν αλαζόνα προπονητή, για συνωστισμό και μπέρδεμα με τους προπονητές, για Μαλτέζικη οπισθοδρόμηση, για οικονομικό κραχ και άλλα φαιδρά. Δεν ξέρω αν σοβαρολογούσαν αυτοί που τα έγραφαν/έλεγαν ή απλά εξέφραζαν τα… αισθήματά τους για την ομάδα μας. Φυσικά τώρα οι περισσότεροι κατάπιαν τη γλώσσα τους. Η ομάδα μέσα σε χρόνο «ντε τε» κατάφερε να κάνει το Λεμονή να παραδεχτεί πως δεν άξιζαν τη νίκη, να αναγκάσει την ομάδα του Κρισμάρεβιτς στη χειρότερη εμφάνισή της, να οδηγήσει ακόμα και ορισμένα ΜΜΕ στην παραδοχή λανθασμένης κρίσης (προς τιμήν τους)!!! Έχοντας υπόψη τις δύο πρώτες αγωνιστικές η ΑΕΚ φαίνεται να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, να έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, να μην χρωστά και να μην είναι φαβορί για διαβάθμιση!!! Αλήθεια, τι άλλο μας έμεινε να ακούσουμε και να διαβάσουμε ακόμα;;;!!!

Και η προσγείωση
Εντάξει, έχουμε πολλά να πούμε. Τα νιώθουμε μέσα μας και θέλουμε να τα πούμε. Χρωστούμε απαντήσεις σε αυτούς που μας έβαζαν στο ίδιο καζάνι με μικρές ομάδες, γι’ αυτούς που επιχειρούν διάσπαση, γι’ αυτούς που μας ξέχασαν, γι’ αυτούς που συκοφαντούσαν… Ο ενθουσιασμός των πρώτων αγωνιστικών δεν είναι αρκετός όμως. Η εξιλέωση μόνο με ένα τρόπαιο θα έρθει! Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ δεν ήταν ποτέ μέρος του κατεστημένου. Πάντα ακολουθούσε ένα διαφορετικό δρόμο και συνεπώς είχε και διαφορετική αντιμετώπιση. Όσο καλή ομάδα κι αν έχουμε θα πρέπει να τα βάλουμε και με τους αστάθμητους παράγοντες που καθορίζουν διαχρονικά το ποδόσφαιρο του τόπου. Είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε; Οπότε ας κρατάμε πισινή διότι η ΑΕΚ πάντα πορευόταν πάνω σε μια κλωστή. Υπομονή και πίστη, λοιπόν!!!

Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ - ΚΡΟΙΦ - ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΣΖ ΜΕ ΔΟΞΑ - ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ

ΟΛΟΙ SEASON TICKET - ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO SE OLOUS - DEN XANA EIDA TETOIA AEK - I KALITERI AEK APO TO 1994.

NA MEINOYME PROSGEIOMENI KAI ME SOSTI DOULIA THA DOYME POLLA TETOIA MATCH.

BRAVO SE OLOUS

PERASTIKA STIN PSYXARA TON CHRISTI - SIDERENIOS NA EPISTREPSI PISO.

Ανώνυμος είπε...

file 11.47 afou kai esi opos kai ego akolouthis tin aek apo to 1994 kai les oti ine i kaliteri aek pou exis dei...tote file mou as allaxoume kai emis! as kanoume kai emis tin kaliteri mas kerkida apo to 1994. sikose kai si tous diplanous sou sto match me tin doxa opos tha tous sikoso kai ego.

o kathenas me tin seira tou na kani to kati parapano fetos. oloi ginote arki na theloume.

GIA MIA PANISXIRI AEK!

NTININIO IS BACK είπε...

makari na sinexisete na esuthaneste etsi giatin omada.esis oloi pou tin ipostirizete tora me tin proti apotixia tha tin vrizete.piga me poli kala me ton appolon kai pisteuo tha sinexisoume etsi.einai kalotitera na afisete kanena onoma kai na min kriveste piso apo to daxtilo sas aurio an i omada den paei kala.simioste tin simerini imerominia pou o ntininio 3ana grafei sto blog.i omada fetos tha termatisi stin 4 thesi

Ανώνυμος είπε...

Σφύζει από ποιότητα η φετινή ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο γήπεδο. Το πρώτο δείγμα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια ηταν θετικό, ενώ ακόμη καλύτερα ηταν τα πράγματα στην 2η αγωνιστική με τον Απόλλωνα. Τομ Κάνεν και Ζόρντι Κρόιφ δικαιώνονται για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν στην μετεγγραφική περίοδο, καθώς παρά το γεγονός οτι ο χρόνος τους πίεζε, δεν βιάστηκαν και εκαναν πολύ καλές επιλογές.

Ηδη ξεχωρίζουν αρκετοί παίκτες από τους νεοφερμένους, οπως ο Φαν Ντάικ που τα κάνει ολα στο γήπεδο, ο ποιοτικός Μαργκάσα, οι εκρηκτικοί Κίνγκσλι και Δημητρίου, ο τεχνίτης Γκαρσία, ο πεισματάρης Παουλίστα, τα Ολλανδικά "θηρία" Σένκελ και Χόφλαντ και το παλικάρι Θεοφίλου.

Επίσης, υπάρχουν και άλλοι παίκτες στο ρόστερ που ακόμη δεν έχουν προλάβει να αγωνιστούν αρκετά, που δείχνουν ποιοτικοί και ετοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα της Λάρνακας. Επιπλέον, αυτό που κερδίζει καθημερινά "πόντους", είναι ο τεχνικός της ομάδας, Τομ Κάνεν, τόσο με το "κουτσάρισμά" του όσο και με την συνολική συμπεριφορά του.

Σαν προπονητής δείχνει πως γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, εμπνέει τους παίκτες του, εχει προσωπικότητα και είναι απαιτητικός. Δεν παίζει αμυντική τακτική, αλλά θέλει η ομάδα του να εχει απαιτήσεις στο γήπεδο και να διεκδικεί την νίκη. Παράλληλα, με την συμπεριφορά του δείχνει ανθρωπος με ποιότητα και καλό χαρακτήρα, είναι ευγενικός και εχει δεθεί σε χρόνο ρεκόρ με την ΑΕΚ.

NOMIZO OTI ARXISAN KAI OI A8LITIKOGRAFOI NA PI8ONTE K NA EN8OUSIAZONTE ME AFTIN TIN OMADA..
GIORGOS LEIVADIA

Ανώνυμος είπε...

EMIS DEN TIN VRIZOUME TIN OMADA MAS FILE NTININIO. OTAN DEN PAME KALA EMIS LEME TIS ANISIXIES MAS KAI KANOUME TIN KRTITIKI MAS.

ALLI LEGANE GIA MIZES TOU KROIF! O ANTHROPOS DEN MAS EFERE ENA! OUTE ENA SKARTO PODOSFERISTI.

ALLI LEGANE OTI O KANAAN POULOUSE AUDI! MEXRI STIGMIS KANI MATHIMATA PROPONITIKIS STOUS ANTIPALOUS.

ALLI LEGANE OTI IMASTE TO FAVORI GIA B KATIGORIA!

GIA NA MEN ANAFETHO KAI STON GEORGO POU AFISE ISTORIA STO BLOG LEGONTAS OTI POULAEI PISO TO DIARKIAS TOU !!!!

PROSOPIKOS MOU STOXOS GIA TIN OMADA MAS FETOS INE NA APOFIGOUME EUKOLA TIN KATHE PERIPETEIA KAI THELO MIA POLI KALI POREIA STO KYPELLO.

I ENTEKADA MAS DEN EXI NA ZILEPSI TIPOTE MA TIPOTE APO OLES TIS MEGALES OMADES TIS KYPROU. AFTO TO LEO XORIS IPERVOLI.


INE ORA NA KANI ENTIPOSI KAI O KOSMOS! AS KANOUME KAI EMIS TIN IPERVASI MAS! FONI KAI MONO FONI TO SAVVATO ME TIN DOXA. IPARXI MEGALI PITHANOTITA NA TA VROUME SKOURA STIN KLISTI AMINA TIS DOXA. EKI AKRIVOS PREPEI NA STIRIXOUME TOUS PEXTES MAS GIA NA EXOUN KAI AFTI IPOMONI NA EPIMENOU KAI NA VROUN DIADROMOUS STIN AMINA TIS DOXA.

STIRIXI TO SAVVATO. TO PEXNITHI INE 90LEPTA.

Ανώνυμος είπε...

tha to ksanagrapso fili mou. to sabbato oloi i dromoi odigoun sto ΓΣΖ. ferte opion mporete kai katous kai skilous kai limpourous,prepi h kerkida na ene fantastiki opos kai h omada mas. den ine ntropi na stekese kai na xirokrotas tin omada sou kai na fonazis gautin. panotous me to peli.me ta ton agona tha grapson kai ta olandika mesa enimerosis auti tin fora. kai kati pros tous organomenous as min stamatane lepto na tragoudoun epitelous prepi na ginoume kai emis san tous alous.skeftite otan erxonte h megali kai tragoudoun sinexia poso spastiko mas akougete emas apo apenanti.
h istoria epanalanbanete,oloi mas anebazan nekrous alla 2 agonistikes apodixtike oti KAI NEKGOS ENIKA.
AEK KAI MONO AEK

Ανώνυμος είπε...

PANOTOUSSSSSSSSSSS!!!! PANOTOUSSS EPIDI 2 XRONIA TRAVISAME POLA!!!! PANOOTOUSSSS EPIDI I AEK DEN INE GIA B KATIGORIA, PANO TOUSSSSSSSS EPIDI EXOUME OMADARA!!!!!

TO SAVVATO NIOSTE ENA ME TIN OMADA MAS. FONI, DINATI FONI KAI XEIROKROTIMA GIA 90 LEPTA!

Ανώνυμος είπε...

PAIKTES, DIOIKISI KAI TEXNIKI IGESIA!! PERNOUN OI MITSIOI POU TIN GEITONIA MOU JAI TRAOUDOUN YMNOUS THS AEK!!! THS AEKKARAS MOU!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ - ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι στο γηπεδο για να εχουμε περισσοτερο κοσμο απο οτι ειχαμε στην πρεμιερα.

Ανώνυμος είπε...

to theoro diskolo epidi stin primeira ixe pollous oudeterous stin kerkida mas (min xexnas itan savvato to pexnithi). episis o avrianos agonas tha ine tileoptikos.

alla tha exoume poli kosmo kai an nikisoume me tin axna tha exoume akoma perisoterous.

aek mia zoi

Ανώνυμος είπε...

ipa savvato eno enousa deftera.

Ανώνυμος είπε...

file 4:22 proton me tin omonoia itan deftera to pexnidi k oxi savato ara k pio diskolo gia ton kosmo na erti.. defteron k to pexnidi me tin omonoia itan tileoptiko.. sorry alla ise ipervolika parapliroforimenos..
ennoeite oti 8a exoume para polli kosmo smr k ipologizo akoma perissotero k apo ekino pou ixame me tin omonoia..
AEK k (fetos) ime kala :P
Giorgos Leivadia

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKK

AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK

TO MYNHMA MOU TA LEEI OLA!!

Ανώνυμος είπε...

file georgo egrapsa lathos, enousa deftera kai egrapsa savvato. parapliroforimenos lathos den ime, epidi exo kai tin kaseta spiti kai itha to match (to aek - omonoia) extos apo to gipetho, kai 3 fores apo tin kaseta.

telospanton file. makari na exoume pano pou 4,000 kosmo. ego apla sou ipa tin gnomi mou oti ixe para ma para pollous outederous me tin omonoia epidi itan deftera.

MAZI SOU KAI EGO
AEK k (fetos) ime kala

Ανώνυμος είπε...

telika file georgo ixame ikanopeitiko kosmo. ola kala, me axna akomi perisoterous. exi polles dinatotites afti omada.

perastika sto tseson.

Ανώνυμος είπε...

gia na min trelleneste me ta noumera kai na mallwnete!an e3eresoume tous 4 megalous tis kiprou!eimaste i 5h omada pou pernoume polli kosmo mexri simmera!kai pisteuw oti apo pexnidi me pexnidi tha ginomaste kai pio polloi!!ftanei na sinexisei i kali apodosi kai i nikes!!!an kanoume akoma dio nikes ta epomena pexnidia,me tin pegeia tha exoume konta stis 4500-5000!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.