News Update :

Στατιστική

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Κάνοντας τη βόλτα μου στο επίσημο site της ομάδας μας www.aek.com.cy παρατήρησα ότι ενώ κατά τα άλλα δεν είναι ποτέ έγκαιρα ενημερωμένο (ούτε καν το ρόστερ της ομάδας μας δεν έχει!) παρ’ όλα αυτά έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη και μου θύμισε την ψηφοφορία που είχε αναρτηθεί στο blog πριν μερικές εβδομάδες που αφορούσε τα εισιτήρια διαρκείας. (http://aekition.blogspot.com/2010/07/2000.html) Η ψηφοφορία λοιπόν του επίσημου site της ΑΕΚ έχει ως εξής:



Προτίθεστε να πάρετε εισιτήριο διαρκείας ;
Έχω ήδη πάρει το εισιτήριο διαρκείας μου
votes: 130 | 47%

Θα αγοράσω το εισιτήριο διαρκείας μου στο άμεσο μέλλον
votes: 85 | 31%

Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω εισιτήριο διαρκείας
votes: 32 | 12%

Σκέφτομαι ακόμη αν θα πάρω εισιτήριο διαρκείας
votes: 27 | 10%

Απ’’οτι έμαθα, η συγκεκριμένη ψηφοφορία έχει αναρτηθεί πριν από ενάμιση περίπου μήνα, εξού και οι αρκετοί ψήφοι που έχει λάβει μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό το λόγο θα επιχειρήσω να κάνω μια πρόβλεψη, βάση των αριθμών, για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας. Αν υποθέσουμε πως οι ψηφοφόροι είναι αντιπροσωπευτικοί του συνόλου (ποτέ δεν είναι 100% ακόμα και στα exit polls) τότε έχουμε και λέμε: 47% των ΑΕΚτζήδων έχουν πάρει εισιτήριο διαρκείας. Επίσης υπάρχει και ένα 31% που θα το αγοράσει στο άμεσο μέλλον, και καθώς η ψηφοφορία αυτή είναι ανοιχτή εδώ και καιρό, θα υποθέσω αυθαίρετα ότι το 25% τουλάχιστο από αυτούς το έχουν πάρει ήδη, απλά δεν άλλαξαν την ψήφο τους. Άρα προσθέτω 47+25=72% των ΑΕΚτζήδων έχουν πάρει το διαρκείας τους. Έχουμε ένα 12% που δεν θα προστεθεί καθώς δεν θα αγοράσει διαρκείας και ένα 10% που το σκέφτεται ακόμη. Πάλι αυθαίρετα θα τολμήσω να πω πως οι μισοί περίπου το έχουν σκεφτεί και το έχουν πάρει (γιατί η ψηφοφορία είναι ενός μηνός και βάλε). Άρα προσθέτω 72%+5%=77%
Έχουμε ακούσει από διάφορες πηγές (αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα) ότι τα διαρκείας άγγιξαν τα 1150. Άρα το 77% αντιστοιχεί στα 1150 εισιτήρια, πόσα εισιτήρια αντιστοιχούν στο ολόκληρο; (100%) Απλή μέθοδος των τριών και βρίσκουμε ότι (1150Χ100)/77=1493 και κάτι ψηλά. Χοντρά χοντρά λοιπόν θα έλεγα πως τα διαρκείας μας θα προσεγγίσουν τα 1500 φέτος και με δυσκολία θα τα ξεπεράσουν. Αστάθμητοι παράγοντες φυσικά είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν από εδώ και πέρα καθώς και οι αποδεσμεύσεις όπως επίσης και η εμφάνιση της ομάδας στα φιλικά και στην πρεμιέρα. Για να δούμε λοιπόν στα πόσα διαρκείας θα σταματήσει το μέτρημα φέτος...(μην ξεχνάμε πως αν ξεπεράσουν τα 1500 τότε 5 ευρώ από κάθε πακέτο θα πάει σε κοινωφελή ιδρύματα) Διευκρινίζω πως δεν έχω τελειώσει στατιστικολόγος έτσι απολογούμαι εκ των προτέρων για τυχόν λάθη στη μέθοδο ή στους υπολογισμούς μου.

Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ΚΙΤΙΕΑΣ είπε...

Φίλε για να μην βασανίζεσε άδικα και να πονάς το κεφάλι σου με μαθηματικα σου λέω οτι τα διαρκείας μας έφτασαν τα 1400.

φοινικουδας είπε...

Ευχαριστώ φίλε Κιτιέα για την πληροφόρηση, όπως και για τα προηγούμενα σχόλια που έγραψες. Αν όντως είναι 1400 τότε πάμε πολύ καλά. Παρ' όλα αυτά θα ήταν καλό να υπήρχε κάποια ΕΠΙΣΗΜΗ πληροφόρηση για την κίνηση των διαρκείας όπως και για τα μεταγραφικά ζητήματα για τα οποία ο κόσμος προβληματίζεται.

ΚΙΤΙΕΑΣ είπε...

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Οχι όμως για τα διαρκείας. Τι σημασια έχουν οι αριθμοί ? Αφού καθημερινά αλλάζουν. Εμείς ποτε θα αλλάξουμε σαν οπαδοί ? Αυτό περιμένω να δώ. Τα διαρκείας εμένα προσωπικά δεν μεν ενδιαφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

auti eine i aek kirioi poy tha protagonistisi..eimaste to aklonito favori gia na paei diabathmisi..ti tragodia eine ayti i omada...ena xorio opos o ethnikos ke mas nikise..pos ginete o proponitis sto imixrono na kathete sto pagko ke na min eine sta apoditira..theloyme epigontos enisxisi stin epithesi..o okoytoba eine asta na pane..oxi pos o priso paei piso.theloyme pektes oposdipote..den thelo na sxoliaso ton olando termatofilaka gt opos efanike eine poli ligos..ksipnate prin na eine arga

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΕΤΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΙΜΟ, ΠΟΛΛΥ ΔΕΣΙΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4-5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΝΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΡΕ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ. ΜΕ 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ.

ΛιλιπούτιοΣ είπε...

ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 9:40. ΨΕΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΝG ΚΑΙ Ο HOFLAND O JASON ΕΠΕΖΕ ΣΕ ΤΕΛΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Ο DIMECH ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΕΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΣΙΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ROSTER ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4-5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΜΕΝΗ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΗΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ CROYF ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΛΛΟ 2 ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 4 (ΤΑ 2 ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ). ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΗΔΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΥΛΛΑ ΟΚ ΜΕΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ. ΤΙ ΩΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Osoi den exoun ypomonh kai h8elan h omada na peta apo ta filika as menoun spiti tous kai na mhn dhmiourgoun arnhtiko klima sthn omada. Dhmiourgh8hke mia nea omada apo tthn arxh. akomh dokimazoume paiktes gia na er8oun. o proponhths xrhsimopoiei tous paiktes se diafores 8eseis gia na dei pou mporoun na prosferoun perissotero kai seis bgalate ta symperasmata sas?? Telika eimaste h omada me tous perissoterous proponhtes... Den eixame pote toso kalo yliko. aste na desei h omada kai meta.

steven

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα φίλοι μου δεν είναι πόσο δυνατό είναι το ρόστερ της ομάδας. Αν δεν δέσουν οι ποδοσφαιριστές και να καταλήξει ο προπονητής για τον βασικό κορμό, πράγμα που ακόμα δεν έχει κάμει, και όπως κάποιοι είπαν η ομάδα θα δέσει μετά την τέταρτη πέμπτη αγωνιστική, τότε τί γίνεται με το θέμα ψυχολογία? Οι ποδοσφαιριστές θα νιώθουν πιεσμένοι από παντού και δυστυχώς ο χρόνος θα κυλά εναντίον μας όπως έγινε και πρόπερσι, που κάθε μάτς ελπίζαμε αλλά και πάλι απαγοητευόμασταν. Δεν είμαι ειδικός αλλά τουλάχιστον τις αδύνατες ομάδες πρέπει στην έδρα μας τουλάχιστον να τις νικούμε αλιώς καληνύκτα μαργααρίτα!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.