News Update :

Περίεργα πράγματα…

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τελικά τι γίνεται με την ενημέρωσή μας;;;;!!! Υπάρχει ένας αθλητικογράφος που παρακολουθεί το ματς και γράφει σε 4-5 sites και εφημερίδες; Υπάρχει ένας αθλητικογράφος που παρακολουθεί το ματς, γράφει ένα ρεπορτάζ κάπου και οι υπόλοιποι το αντιγράφουν; Μήπως δεν παρακολουθεί κανένας το ματς και μετά τηλεφωνά κάποιου γνωστού που έτυχε να πάει και του λέει δυο κουβέντες; Εμείς ποιους να εμπιστευθούμε; Διαβάστε τα ακόλουθα ρεπορτάζ και προβληματιστείτε…


Kerkida.net
14.08.2010 | 21:34
Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι στο ΓΣΖ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Δόξα Κατωκοπιάς το οποίο έγινε το βράδυ του σαββάτου.
Η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης ενώ της ακυρώθηκαν δύο τέρμα των Καμαρά και Ενρίκε. Μέτρια η πρώτη παρουσία της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της που έφυγε από το στάδιο χωρίς να ικανοποιηθεί από το θέαμα που παρακολούθησε.

Sport-fm.com.cy
14/08, 21:49
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Δόξας στο ΓΣΖ. Η Δόξα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο πρώτο ημίχρονο της ακυρώθηκαν δύο γκολ των Καμαρά και Ερίκε. Η ΑΕΚ έκανε μια μέτρια εμφάνιση, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση της.

Supermpala.com
Published on August 14, 2010 at 22:27
Στη λευκή ισοπαλία έμειναν ΑΕΚ και Δόξα σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο ΓΣΖ. Η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε δύο ακυρωθέν τέρματα με τους Ερίκε και Καμαρά. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας.

Sigmalive.com
14 Αυγούστου 2010, 22:38 EEST
Στη λευκή ισοπαλία έμειναν ΑΕΚ και Δόξα στο φιλικό που έγινε στο Γ.Σ.Ζ. Η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η Δόξα που πραγματοποιήσε πολύ καλή εμφάνιση. Επίσης η προσφυγική ομάδα πέτυχε δύο τέρματα με τους Καμαρά και Ενρίκε, που δε μέτρησαν. Από την άλλη η ΑΕΚ στην πρώτη της παρουσία μπροστά στους φίλους της , πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και δεν ικανοποιήσε.

Τέσσερα άρθρα, όλα πανομοιότυπα!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω!



Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ Λάρνακας. Η παρουσία της ομάδας στους φιλικούς αγώνες είναι πολύ ενθαρρυντική. Η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο και ο Τον Κάανεν είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινοπράσινοι» επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία με μοναδικό στόχο να καθιερωθούν και να κτίσουν μια ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια.

to 24sports fenete na pige se entelos lathos gipetho!!!!!!! :))))

i omada mas tha ine etimi tin proti agonistiki. min anisixite!

Ανώνυμος είπε...

φιλοι, ποιοι ψηφιζουν και λενε οτι το 59% δεν ειναι ευχαριστημενοι απο τις μεταγραφες. ποτε η αεκ εκλεισε τοσους καλους ποδοσφαιριστες σε μια αγωνιστικη περιοδο. ξεχασατε ποιους ειχαμε περσυ και προπερσυ.
νομιζω οτι αυτοι που ψηφιζουν δεν ειναι αεκζιδες ή αν ειναι δυστυχως δεν κατανοουν ή δεν θελουν να καταλαβουν τι κοπος / χρημα χρειαζεται να κτιστει μια νεα ομαδα απο την αρχη.

απλως μαθαμε μονο να δημιουργουμε προβληματα. και οταν μας ζητηθει η εισφορα μας 'παιζουμε πελλόν'.

Ανώνυμος είπε...

oi opadoi mas exoun arrostimena mallia file.

ego to leo xronia. kati prepei na gini.

theloume xroma stin kerkida tou g.s.z
theloume foni, xeirokrotima,
theloume ton agno kosmo na fori fenela ma ta xromata tis aek,
prepei kati na alaxi.

kati prepei na gini.

φοινικουδας είπε...

Φίλοι μου ανώνυμοι μην αναστατώνεστε από την τελευταία ψηφοφορία. Τα αποτελέσματά της δεν είναι αντιπροσωπευτικά. Δεν έχω αποδείξεις απλά έχω να σας πω μόνο ότι από την τρίτη μέρα της ψηφοφορίας μέχρι και το τέλος της, κάθε μέρα τις πρωινές ώρες έπαιρνε 10-15 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ψήφους η συγκεκριμένη απάντηση με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα. Δυστυχώς όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχω αποδείξεις για τον ισχυρισμό μου αυτό και ούτε γνωρίζω πόσες ψήφους θα συγκέντρωνε τελικά η συγκεκριμένη απάντηση. Επίσης να σας αναφέρω ότι ο μέσος όρος των ψηφοφοριών του τελευταίου χρόνου δεν ξεπερνά τους 100 ψήφους! Άρα γύρω στους 80 ψήφους της συγκεκριμένης απάντησης υποθέτω δεν είναι αυθεντικοί. Αν αφαιρέσω τους 80 ψήφους από τους 108 που δόθηκαν στην απάντηση αυτή τότε μένουν 28, δηλαδή 28% χοντρά χοντρά. Όλα αυτά είναι εικασίες, η άποψή μου είναι πως οι ΑΕΚτζήδες δεν είναι αχάριστοι και αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που γίνεται. Η καθιερωμένη ψηφοφορία-post που γίνεται συνήθως δε θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση λόγω των βάσιμων υποψιών μας ότι είναι αλλοιωμένη. Εύχομαι και ελπίζω οι ασυνείδητοι και μίζεροι που προέβησαν σε αυτή την πράξη για να βλάψουν την εικόνα της ομάδας να βρουν άλλο ιστοχώρο να βγάλουν τα απωθημένα τους ή άλλο χόμπι.

Ανώνυμος είπε...

paidia h omada mas einai h AEKARA. Opoioi kai na paizoyn opoioi kai na dioikoun emeis eimaste h dynamh ths AEK kai prepei na eimaSTE PANTA STO PLEYRO THS.Emeis prepei na dosoyme thn dhnamh sthn omada mas. Giauto twra liges meres prin apo twn prwto agwnw prepei na eimaste enomenoi konta sthn omada.
Opws leme pantote isxy enti enwsh.
AEKARA

Ανώνυμος είπε...

NA ROTATE TON DIPANO SAS STO EPOMENO FILIKO

GIATI FILE DEN XEIROKROTAS?
GIATI FILE DEN FORIS MIA FANELA TIS AEK?
GIATI FILE DEN FONAZIS?

KATI PREPEI NA ALAGI PEDIA.

AS KANI KAPIOS ISIGISI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.