News Update :

The Lion King!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010


Η επιστροφή του ΒΑΣΙΛΙΑ (respect) είναι γεγονός. Αυτό που όλοι θέλαμε όσο τίποτα άλλο γίνεται πράξη χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του Μάριου Έλληνα και των συνεργατών του! Ωσάν καλοκαιρινός Άης Βασίλης μας χάρισε το καλύτερο δώρο και τον θερμοευχαριστούμε (όσοι δεν ήταν «φρόνιμοι» ας σπεύσουν τώρα να αγοράσουν το διαρκείας τους)…


Τσιμπηθείτε, είναι αλήθεια!

Ο Κινγκ επιστρέφει για να καταστεί ο απόλυτος ποδοσφαιρικός σταρ της Λάρνακας, το ίνδαλμα των ΑΕΚτζήδων, ο νέος «Ίσα», ο νέος «Τζον Ουάιτ», ο νέος μας Αρχηγός! Η επιστροφή του σημαίνει πολλά: σημαίνει πως ο Σάννι αγαπά και την «βρίσκει» στην όμορφη και χαλαρή Λάρνακα, σημαίνει πως έχει αληθινούς φίλους εδώ, σημαίνει πως θέλει να γίνει ο ηγέτης της ομάδας που ΑΓΑΠΑ και ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ!

Ένας Νιγηριανός ΑΕΚτζής!

Όσοι τον γνώρισαν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι sui generis, τουτέστιν μοναδικός και ανεπανάληπτος. Δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Τα λεφτά δεν είναι το παν γι’ αυτόν. Ούτε και η δόξα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που του αρέσει η ζωή και θέλει πάνω απ’ όλα να χαίρεται την καθημερινότητα με τα απλά πράγματα. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του. Γεννηθείς το 1981 στη Νιγηρία, γόνος 10μελούς οικογένειας, μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια. Το ότι κατάφερε σήμερα να ξεπεράσει τις αστάθμητες δυσκολίες της ζωής τον έκανε να μην ξέρει (όπως δηλώνει) τι σημαίνουν οι λέξεις: «παράδοση», «απόσυρση», «απελπισία». Αυτός είναι λοιπόν ο Κινγκ: ένας μαχητής και νικητής της ζωής!


Η σχέση του με την ΑΕΚ ως ομάδα ήταν, είναι και φρονώ πως θα παραμείνει καταλυτική. Η απόδοσή του ήταν βαρόμετρο για την ομάδα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα αλλά και τραγικά με τη διαβάθμιση που προήλθε τη χρονιά που πωλήθηκε. Μετά από μια πετυχημένη χρονιά, όπου τερματίσαμε στην 4η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από την 3η Ευρωπαϊκή θέση, η τότε διοίκηση αψηφώντας τη βούληση των οπαδών αλλά και του ΙΔΙΟΥ του ποδοσφαιριστή προχώρησε στην πώλησή του! Από εκείνη τη στιγμή μια «κατάρα» ακολουθούσε την ομάδα ό,τι κι αν έκανε! Η κακοδαιμονία μας οδήγησε αμαχητί στη Β’ κατηγορία όπου και εκεί δεν λείψανε τα προβλήματα. Ελπίζουμε πως ο Σάννι θα επαναφέρει τον ΗΛΙΟ και το χαμόγελο στην ομάδα μας. Θα ξαναδούμε το «λιονταρίσιο» πάθος και τα αφρικάνικα χορευτικά (αλήθεια, αφρικάνικος πανηγυρισμός χωρίς την υπόκρουση βουβουζέλων γίνεται; Δεν γίνεται!).

Ο επίσημος αγαπημένος!

Ο «επαναπατρισμός» του «επίσημου αγαπημένου» μας έχει τρελάνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι η ποδοσφαιρική 2η θητεία συνήθως δεν είναι όπως την πρώτη. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή και εξαρτάται από χίλιους δυο παράγοντες (παίκτες, προπονητής, διοίκηση, συγκυρίες κλπ.). Η προσδοκία μας δεν μπορεί να είναι άλλη από το να ενταχθεί ο Κινγκ ομαλά στο «πλάνο Κρόιφ» και να σηκώσει την ομάδα πάνω του!

Όπως γράφει και η Wikipedia… «In July 2010 he returned to AEK as a KingΥποκλιθείτε όλοι, λοιπόν, στο νέο… βασιλιά της Λάρνακας και πάσης Κύπρου!

Sunny, a hulum gi n’anya!!!

Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

THE KING IS BACK - LONG LIVE THE KING

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΣΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟ ΑΔΕΙΟ - ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ!!!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ- ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ

THE KING IS BACK - LONG LIVE THE KING

Ανώνυμος είπε...

POLLA SPOUTHEO ZAPATISTA!

TREXTE OLOI NA PIASETE DIARKIAS!

Ανώνυμος είπε...

TO 2008 PRIN FIGI O MAGOS IXE PEI......

"" Δεν είμαι απλά παίκτης της ΑΕΚ, αλλά είμαι ένας οπαδός της ομάδας. Ένας φανατικός οπαδός. Κάθε φίλος της ΑΕΚ του αρέσει η ιδέα της ομάδας και γι’ αυτό είναι με την ΑΕΚ. Το ίδιο και εγώ. Είμαι οπαδός της ομάδας.


Ναι. Είχα προτάσεις για να πάω πίσω στην Πορτογαλία, να πάω στην Ελλάδα αλλά και στη Σουηδία. Η προσφορά της Μέταλουργκ όμως ήταν η καλύτερη τόσο για την ΑΕΚ όσο και για μένα.

Φυσικά και είχα προτάσεις απ’ την Κύπρο και το ξέρετε. Θα ήταν απίθανο για μένα να πάω σε άλλη ομάδα εκτός απ’ την ΑΕΚ.

Αυτό είναι σίγουρο. Αν επιστρέψω στην Κύπρο αυτό θα γίνει μόνο για την ΑΕΚ

AFTA TA IPE TO 2008. O ANTRHOPOS APLA KRATISE TON LOGO TOU KAI GIAFTO TON LATREVOUME.

ENO KAPOI ALLOI POU TOUS MEGALOSAME KAI TOUS KANAME KAI DIETNIS ME TIN ETHNIKI KYPRO (SKEVOS KAI KATSIS) PROTIMISAN NA PAN ALLOU.

STO KALO NA PATE LEVENTES! EMIS ENAN THELOUME. TON VASILIA.

EL SKALIOTIS είπε...

O Κίνγκ έχει διαψεύσει όλες αυτές τις Κασσάντρες που έλεγαν ότι θα πάει Απόελ. ΑΕΛ, Ανόρθωση...απλά γιατί ο Κίνγκ είναι ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ...

Γιατί ενώ κάποιο άλλοι παίχτες που ξεκίνησαν την καριέρα τους από την ΑΕΚ και κάποιοι ακόμα που ήταν γέννημα θρέμμα της ΑΕΚ, για μια φούχτα ευρώ περισσότερα πήγαν να παίξουν σε άλλες ομάδες. Παίχτες που τους είχαμε σαν σημαία της ομάδας δεν δίστασαν να βγάλουν τον Κίμωνα από πάνω τους και να φορέσουν άλλα σήματα και χρώματα.

Που πήγαν τελικά αυτοί που γύρευαν καλύτερη καριέρα; Πήγαν τουλάχιστον σε μεγαλύτερη ομάδα; Που αγωνίζονται; Αλκή, Πέγεια, Ερμή, Άρη.

Ο Κινκ ένας παίχτης από την Αφρική ήρθε στην Σκάλα για 2 χρόνια, αγάπησε αυτή την ομάδα και όταν μας έφυγε είπε ότι αν θα ξαναέρθει θα αγωνιστεί ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ τον εαυτό του να παίξει ενάντια στην ΑΕΚ γιατί είναι ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....Ας το έχουν στα υπόψη τους οι νέοι παίχτες της ΑΕΚ που είναι παιδιά της ομάδας, όταν θα τους έρθει η πρόταση για δήθεν μεγάλη ομάδα, να θυμούνται τον Κίνγκ αλλά και αυτούς που άφησαν την ΑΕΚ για μια φούχτα ευρώ παραπάνω...

Ένα παιδί από την Αφρική είναι ΠΙΟ ΟΠΑΔΟΣ από πολλούς από εμάς και μας δείχνει τον δρόμο σε ΟΛΟΥΣ μας ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να είναι οι οπαδοί.

ΥΓ. Δεν είμαι μισθωτός της ΑΕΚ για τον φίλο που έθεσε το ερώτημα. Απλά η ζωή με έμαθε να μην βιάζομε να βγάζω συμπεράσματα, να έχω υπομονή και να μην κρίνω εκ του ασφαλούς το έργο των άλλων.

Στο κάθετι χρειάζετε χρόνος, αλλά πάνω από όλα ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ και σκληρή δουλειά και αυτό μας έδειξε η σημερινή διοίκηση που έχει ένα πρόγραμμα σοβαρό αλλά και μακροχρόνιο που θα φτιάξουν μια ΑΕΚ δυνατή...

Βασιλιά, καλώς να ορίσεις

Ανώνυμος είπε...

ISE ENAS LEVENTIS FILE EL SKALIOTI.

POU ISE KIRIE SKEVO NA FORESIS TO PERIVRAXONI TIS AEK? POU ISE POU SE KOUNTOUSAME KAI DEN EPEZEN O ANDREAS (TIS ANORTHOSIS) GIA NA PEXIS ESI VASIKOS STIN ETHNIKI. POU ISE POU THA SPAZI TIN MESI SOU O KINGSLEY, POU ISE POU KAI POU THA ISE TOU XRONOU?

OXI POS O KATSIS PAEI PISO.

O KOULLIS KYRIAKOU NOMIZO DEN TON THELAME EMIS.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Κύπρο και στην αγαπημένη μου ομάδα, την ΑΕΚ. Έχω πολλούς φίλους εδώ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τους βλέπω από κοντά. Κράτησα την υπόσχεση μου και επέστρεψα στην ΑΕΚ, παρά το ότι υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Είχα πάντα στην καρδιά μου αυτή την ομάδα και δεν ήθελα να την απογοητεύσω».

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία, με νέο προπονητή και νέους παίκτες. Γνωρίζω πολύ καλά τις προσπάθειες που γίνονται για αλλαγή και στροφή στον επαγγελματισμό και είμαι σίγουρος ότι εγώ και οι νέοι μου συμπαίκτες θα γίνουμε σύντομα μια οικογένεια και θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μάριο Έλληνα αλλά και όλο την διοίκηση για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να με φέρουν πίσω. Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Μέταλουργκ και θα προσπαθήσω να τους αποζημιώσω πολύ σύντομα με την απόδοση μου εντός αγωνιστικού χώρου».


Όσον αφορά την αγάπη του κόσμου προς εμένα, μου δίνει επιπλέον κίνητρο να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και μαζί με τους συμποδοσφαιριστές μου να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να ανεβάσουμε την ΑΕΚ εκεί που τις αξίζει.


Εγώ ήρθα πίσω στην ομάδα, τώρα είναι η σειρά του

κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο και να

αγκαλιάσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών

αλλά και του Δ/Σ».

APISTEFTO! ENAS AFRIKANOS NA LEGEI TETEIA LOGIA KAI MERIKOI APO EMAS NA LEME OTI POULAME KAI TO DIARKIAS MAS KAI NA KATIGOROUME TOUS PANTES KAI TA PANTA.

ANKALIASTE EPITELOUS TIN OMADA SAS. VIOTHISTE O KATHENAS ME TON TROPO TOU TIN OMADA MAS. EPITELOUS STIRIXI GIATI I AEK EINAI DIKOI MAS.

Ανώνυμος είπε...

ENOUSA TON KOULI PAVLOU KAI OXI TON KYRIAKOU!

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχάριστο στην Διοίκηση μας και στους παράγοντες του σωματείου μας. Εμείς που είμαστε λείο πιο μεγάλοι από τα παιδιά που ονομάζονται φρουροί πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουμε τα διαρκειας μας . όχι μονο σε εμάς αλλα και στα παιδιά μας. Πρέπει να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια που γίνετε. Είναι φανερό πιο θα είναι το αφεντικό τις πόλις φέτος και θα το δείτε. Προσπαθήστε όλοι να αγοράσουμε διαρκειας αλλα και να φέρουμε τα ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ πίσω. Καλέστε φίλους σας, που είναι ουδέτεροι ποδοσφαιρικά και φέρτε τους μαζί σας στο γήπεδο. Φέτος θα έχουμε παλμό και θα αυξήσουμε τους φίλους τις ΑΕΚ. Φέτος οι ΑΕΚ θα μας δόση μεγάλες χαρες. ANTIMISTHOFOROS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.