News Update :

Πόσο βαριέμαι...

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Έχω να νιώσω τέτοια βαρεμάρα από τον καιρό που παρακολουθούσα την Εθνική Ελλάδος να αγωνίζεται στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Αλλά τότε τουλάχιστον υπήρχε το μαγικό ραβδί από τον κ.Ρεχάγκελ και χαμογελούσα στο τέλος, παρά το φτωχό θέαμα και τον εξευτελισμό του αθλήματος. Τέτοια βαρεμάρα και συνάμα θα έλεγα κοροϊδία που μας προσφέρει φέτος η ΑΕΚ πραγματικά δεν έχει προηγούμενο...

Από πού να ξεκινήσω...Ποδοσφαιριστές με ασήκωτα πόδια να... «τρέχουν περπατητοί», λες και έβλεπα το ριπλέι του αγώνα κι όχι τον αγώνα τον ίδιο. Μπαλιές κουτουρού για να ταλαιπωρηθεί η ρημάδα η μπάλα και να ροκανιστεί ο χρόνος. Σέντρες, σουτ και μεταβιβάσεις αστείες, τις οποίες θα κορόιδευε ακόμα και ο Κοτσώνης αλλά και οι ποδοσφαιριστές του αγροτικού. Αβίαστα, παιδικά λάθη από «υποσχόμενους» παίκτες που κατά τα άλλα θέλουμε να τους δούμε και στα σαλόνια του χρόνου να μας διασύρουν. Υποθέτω πως ο ένας σκεφτόταν τι θα φάει το βράδυ, ο άλλος τι θα δει στην TV τώρα που τελείωσε το X-factor και ο άλλος ότι πρέπει να πάρει αύριο το αυτοκίνητό του για πλύσιμο με τόση σκόνη στην ατμόσφαιρα... Όπως είπε και ένα φιλαράκι, έπρεπε να υπήρχε κανονισμός για τέτοιου είδους βαρετά παιχνίδια πού όχι μόνο να μην έπαιρναν από ένα βαθμό οι δύο ομάδες, αλλά να τους αφαιρείτο κιόλας βαθμός για το τεράστιο μηδενικό που προσέφεραν. ΄Ασε που και ο διαιτητής δε βοηθούσε την κατάσταση...έδινε αυτά που δεν ήταν και δεν έδινε αυτά που ήταν...reverse psychology αν το έχετε ξανακούσει.

Πώς μπορώ να μην συγκρίνω τη χθεσινή εμφάνιση με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου με την Αλκή; Πώς μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να διερωτηθώ μπας και αυτά που ακούγονται τελικά αληθεύουν; Παίζαμε μονότερμα την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας την περασμένη εβδομάδα, και χτες παίζαμε κρυφτούλη με τον Ολυμπιακό που ίσως να μην καταφέρει να μπει τετράδα!

Εγώ έχω απαιτήσεις από τη ομάδα μου που ονομάζεται ΑΕΚ και όχι οτιδήποτε άλλο. Γιατί ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που είδαμε χθες και γενικότερα αυτή την παρωδία που βλέπουμε φέτος αξαιρουμένων 2-3 παιχνιδιών. Και αν θέλουμε να δούμε ΑΕΚ του χρόνου, και όχι απλά κιτρινοπράσινες στολές σε παιδική χαρά, πρέπει να ξεκινήσουμε προγραμματισμό χτες! Ρε παιδιά παρακολουθώ την ΑΠΕΠ, τον Άρη, τη Δόξα, ακόμα και τη Σαλαμίνα και παίζουν δύο ταχύτητες πιο γρήγορα και πιο ουσιαστικά από εμάς! Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Η πρώτη κατηγορία έχει ανεβάσει ταχύτητες και επίπεδο και μας περιμένει! Καλή η αισιοδοξία, καλές οι συνελεύσεις, τα γκαλά, οι διαγωνισμοί, τα πάνελ με διαφημίσεις κτλ...από ποδόσφαιρο τι γίνεται; Θα δούμε επιτέλους μπάλα φέτος ή τουλάχιστο του χρόνου; Η θα κάνουμε copy-paste τα διαχρονικά άρθρα μας και το κλάμα δε θα ‘χει τελειωμό;

Παίχτες επειγόντως. Και όχι παίκτες-σκαρταρίσματα Σαλαμίνας τύπου Νέφες. (ούτε στο Γιούρι Γκέλερ να ήμασταν) Και κυρίως όχι παίκτες πειράματα νεαροί-επενδύσεις και πα.....ιές. Παίκτες εγνωσμένης αξίας και βατού μπάτζετ. Και τέτοιοι υπάρχουν μπόλικοι, αρκεί να κατέχει κάποιος το αντικείμενο. Χατζηπιερή είσαι σπίτι by the way; Η μήπως βρίσκεσαι στον αρχάγγελο και μοιρολογείς για την ισοπαλία με τη Νέα;

Γούμπει, Μάρκεζ, Μιρντάκοβιτς, Γκονζάλεζ, Ζοεάνο, Αγκίρε, Γκέλσον και τόσοι άλλοι ξένοι αλλά και κύπριοι θα μπορούσαν να αποκτηθούν. Όλοι βρίσκουν, με εμάς τι γίνεται; Η ομάδα θέλει 20% παίκτες εμπειρίας άνω των 30 (τους διώξαμε το καλοκαίρι και πήραμε γηραιότερους), 20% νεαρούς με πάθος, όρεξη και αγάπη για την ομάδα (Μιχαήλ, Ξενοφώντος, Κυριάκου κ.α.) 10% παίκτες άγνωστους που ίσως αποδειχτούν λίρα 100 (Κιγκ) και το υπόλοιπο 50% παίκτες εγνωσμένης αξίας που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα όπως αυτούς που προανέφερα και 2-3 που έχουμε ήδη στο ρόστερ.






.
Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

re kopelia katalavete to.den exoumen ipothesi se tipote kai adika milate dame.kanenas den sas akoui.i aek eprepe na gini etaireia edw kai xronia kai tote ta pramata tha itan diaforetika.imaste mia omadoulla pou uolloi damesa kamnete tin jai kala oti en i barcelona.oi logoi pou imaste mia mikri omada einai para polloi.prepi na allaksoun para polla pramata.sto na fkalloume video tis aek me traou8kia tis kokkinou,na pianoume opou ton axaparo paikti,proponiti,voitho klp imaste kaloi.se tipote allo.peripezoun mas oullo.egw k o papas mou ime aek,i arfi mou k o arfos mou ine ano.kserete giati? epidi imaste gia ta panairka.antrepoume na lalw oti ime me tin aek.k den ime pio lio aektzis pou esas.antithetos.en xanw pexnidi edw k xronia k prwti fora grafw sto blog an k exi kairo pou mpainw.ekourastika me tin omada mas kopelia.

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Φοινικούδα νομίζω μόνο εμείς οι οπαδοί έχουμε όραμα για μια μεγάλη ΑΕΚ. Οι διοίκηση και όσοι ασχολήθηκαν δυστυχώς με την ομάδα κάθε άλλο παρά οράματα έχουν.

Για του χρόνου αν δεν γίνει σωστός προγραμματισμός και δεν έρθουν παίχτες που ξέρουν μπάλα η τύχη μας είναι προκαθορισμένη. Πάλι θα παίζουμε Β κατηγορία...

Και από ότι φαίνετε φίλε Φοινικούδα, τα χωρκά στην πρώτη κατηγορία ΞΕΡΟΥΝ να κάνουν προγραμματισμό, ΞΕΡΟΥΝ να βρίσκουν παίχτες που πάιζουν μπάλα(είδα σήμερα Ερμής-Ομόνοια) και μόνο από καθαρή ατυχία έχασε ο Ερμής!!! Με παίχτες που κεντούν μέσα στο γήπεδο. Με φοβίζει το γεγονός ότι του χρόνου θα βρούμε ομάδες που όπως είπες το ποδόσφαιρο τους είναι πολύ πιο ψηλό από το δικό μας. Και αυτές οι ομάδες είναι η Δόξα, Ερμής, Πέγεια, Πάφος, ΕΝΠ. Δεν θα αναφερθώ καν στους μεγάλους γιατί εκεί ούτε καν μπορούμε να σταθούμε με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα...

Κρίμα γιατί αυτοί που διαχειρίστικαν μέχρι στιγμής την ομάδα κάθε άλλο παρά οράματα είχαν για αυτή την ιστορική ομάδα. Μια ομάδα που σε όταν πηγαίνε καλά στο πρωτάθλημα ήταν η πέμπτη ομάδα σε αριθμό φιλάθλων στην Κύπρο!!!

Αυτή την στιγμή βλέπουμε τον κόσμο να φεύγει σιγά-σιγά, να αδιαφορεί, γιατί κουράστηκε να είναι στο ίδιο έργο θεατής.

Το πιο καταστροφικό θα ήταν αν με την άνοδο μας, μπαίναμε ξανά σε περιπέτειες. Είναι καιρός να ασχοληθούν σοβαρά αυτοί κρατούν την τύχη της ΑΕΚ γιατί το μέλλον είναι ζοφερό, όπου τελικά καταληξουμε μια ομάδα της σειράς.

Ανώνυμος είπε...

etsi synexiste to klama na goustarete!!! ma poios kosmos fevgei siga siga? ekamame edra to gsp kai oi organomenoi den stamatisan lepto na tragoudoun!!!polla lies omades stin proti kamnoun etsi kerkida! nai en imastan kaloi alla o stoxos einai to protathlima kai i anodos! to kalokairi vlepoume ti tha ginei...

sozos είπε...

Είσαστε σοβαροί ρε?

Γούμπει, Μάρκεζ, Μιρντάκοβιτς, Γκονζάλεζ, Ζοεάνο, Αγκίρε, Γκέλσον

ΤΟΥΤΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ???????

Με τι λεφτά τζαι πιοι που τούτους έρκουντε δεύτεροι κατηγορία.

Ο Αγκίρε πιάννει 300 χιλλιάδες ευρώ το χρόνο. Στη δεύτερη κατηγορία οι πιο ακρηβοπληρομένοι 110 χιλλιάδες πιάννουν. Ο Οκκαρίδης που τάχα εν ''αστέρη'' πιάννει 78 χιλλιάδες το χρόνο.

Ο Γκέλσον εν βλάκας να έρτει σε εμάς? Μόλις φύει που την ΑΠΕΠ εν να έσιει 5 προσφορές που ομάδες καλλύττερες που εμάς τζαι που βαστούν τζαι παραπάνω λεφτά που εμάς.

Οι Δόξες, τζαι τα Παραλίμνια μπορούν να κάμουν ομάδες επειδή εν έχουν 500 αχάπαρους πάστη κερκίδα που θέλουν κάθε χρόνο η ομάδα τους να χτυπά τετράδα τζαι κύπελλο όπως τους δικούς μας.

Οι ''μιτσιοί'' μας εν 22 χρονών γάροι τζαι ακόμα εμείς δεν τους βάλουμε βασικούς κάθε εφτομάδα. Ο Ξενοφώντος τζαι ο Κούλλης είχαν το ταλέντο να παίξουν πρώτη κατηγορία αλλά εκαταησιέψαμε τους. Εν γίνετε στην ηλικία τους 20 ματς(ΜΑΤΣ όι πέντε λεπτά ποδά, πέντε λεπτά ποτζιή) να μεν τα φκάλαν. Ταλέντα εν ο Αλκιβιάδης τζαι ο Χατζιηβασίλης που εν 19 χρονών τζαι εν καλλύττεροι που τους βασικούς μας.

Αλλά εμείς αντί να βάλλαμεν τους δικούς μας άμαν ήταν 18-20 χρονών, εβάλλαμε κρέατα που κουβαλήσαν οι ατζιέντηδες. Τζαι αντί να πάμε να πιάσουμε δανεικούς ΜΟΥΧΤΗ νεαρούς ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, επιάσαμε δανεικό το Μιντήκκη, ένα κρέας που μόνο να βουρά ίσια ξέρει. Εγώ που πάω σε ματς U21/U19 σε ούλλη τη Κύπρο τζαι ήξερα τζαι το Κίσσα, Σταύρου, Αλκιβιάδη, Αβραάμ άμαν εν τους ήξερε η μάνα τους, μπορώ να σας πω 5 που άνετα παίζουν μεταξύ πάγκου-εντεκάδας του χρόνου.

Ο Σιέλης της Ανόρθωσης ασπούμε εν τεράστιος παίχτης αλλά όπως κάθε χρόνο εν να πιάσουμε 10 ξένους, 3 ξοφλημένους Κυπραίους τζαι όσους εφκάλαν σκάρτους το Παραλίμνι/Ερμής/Δόξα/ΑΕΠ

Σίκκιμε, η ΑΕΚ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σώζο είπες τα πολλά καλά...αλλά...ΔΥΣΤΥΧΩΣ εν είχαμε ποτέ σωστό προγραμματισμό σαν ομάδα. Εννά διαφωνίσω λίγο εκεί που είπες για Δόξα και Παραλίμνι και άλλες μικρές ομάδες, όχι πως εν λάθος αυτό που είπες, αλλά γιατί εκείνες οι ομάδες ξέρουν να βρίσκουν παίχτες και όχι κρέατα σαν εμείς.

Και ακόμα τούτες οι ομάδες εν έχουν λεφτά για να κάμνουν παιχνίθκια με ατζέντηδες...θέλουν να κάμνουν ομάδες που να μεν πηγαίνουν διαβάθμιση τσε εν σηκώνει πολλούς πειραματισμούς. Εν είμαι σίγουρος, μπορεί και να κάμνω λάθος, αλλά κάποιος εμέτρησε ότι μέσα σε 4 χρόνια ερέξαν που την ΑΕΚ πάνω που 140 παίχτες!!! Κάτσε τωρά υπολόγισε πόσα εφκάλαν που τούντην κουβέντα όλοι όσοι εμπλέκονται...

Που την άλλη όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ που στες καλές της τραβά 4-5000 χιλιάδες, εν λογικό ο κόσμος να έσιη απαιτήσεις τσε να ζητά κάτι παραπάνω. Μέσα σε 16 χρόνια Ένωσης ένα Κύπελλο εκαταφέραμεν να πάρουμε. Οκ εκλέψαν μας τσε έννα με το ΑΠΟΕΛ, τσε επήγαμε ακόμα ένα τελικό με ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο που εχάσαμε.

Αφού που την ομάδα που πήγαμε διαβάθμιση μόνο ο Βείγκα έμεινε μαζί με κάτι μικρούς δικούς μας.

Αλλά στην Κύπρο ακόμα να ξυπνήσουμε γενικά. Δαμέ βλέπεις ομάδες κολοσσούς και έχουν 19χρονους να παίζουν βασικοί στην 11δα τους ενώ στην Κύπρο ένας παίχτης 25 χρονών θεωρούν τον μιτσή!!! Για αυτό θωρείς κάτι παίχτες πάνω που 34 τσε βουρούμε να τους πκιάσουμε αμπα τσαι χάσουμεν τους(π.χ Κάμπος)

Ελπίζω να μην συνεχίσουμε με τα ίδια μυαλά και να βάλουν όλοι λίγο νου, ώστε του χρόνου να παρουσιαστούμε σωστοί

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

ma pote epirame 5 000 kosmo k en athimume? kirie leison pion

Ανώνυμος είπε...

metaxi 1994 1998 nai pername toso kosmo.

Ανώνυμος είπε...

File eixame etsi kosmo san AEK, kai opws eipen o filos pio panw metaksi 1994-1998. Egw thimoume se paixnidi sto tsirio eixe 3000 kosmo i AEK.

Apla polloi me ta xronia ksexnoun pioi eimaste. Afou k twra, estw kai defteri katigoria sto prwto paixnidi me Alki eixame 2500 kosmo.

Distixos oi pio polloi evarethikan tountin katastasi kai paretisan. Mono an mpoume se swsto dromo kai arxisi o omada na ginete dynati o kosmos enna ksanaerti konta.

Prodromos

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.