News Update :

The stage is yours!

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Είχα πάντα καλή εικόνα για τον Αντρέα Μιχαηλίδη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που με την προσωπικότητά του δεν περνά ποτέ απαρατήρητος. Όποτε τον πετύχαινα στο ράδιο πάντα τον άκουγα με προσοχή, διότι οι απόψεις του είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Είναι ένας πολύπειρος προπονητής, ένας εργάτης του ποδοσφαίρου, μια μορφή ταυτόσημη με το κυπριακό ποδόσφαιρο...

Κατ’ αρχάς είναι ένας σοβαρός άνθρωπος με ισχυρή άποψη για το ποδόσφαιρο. Γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τις διαδικασίες που διέπουν όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Κύπρου. Εξάλλου ήταν και υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΠ. Αυτό αποδεικνύει ότι έχει κατασταλαγμένη άποψη για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα. Έχοντας πει αυτά, πιστεύω ότι είναι σε θέση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους στην ΑΕΚ. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά.

Τα τόσα πολλά χρόνια παρουσίας του σε πάγκους μιλούν από μόνα τους. Έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες και σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα (πρωταγωνιστικά και μη). Δεν είναι ρίσκο η πρόσληψή του. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και πώς σκέφτεται.

Ένα άλλο του δυνατό χαρτί είναι η πολύ θετική δημόσια εικόνα που εκπέμπει. Γνωρίζει τη δύναμη των δημοσίων σχέσεων και γι’ αυτό είναι αρεστός σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Αυτό φαίνεται και από τις πρώτες του δηλώσεις που φρόντισε να κολακέψει τους οπαδούς της ΑΕΚ, λέγοντας ότι είναι ένας από τους λόγους που έρχεται! Σίγουρα οι στιγμές που ζούσαμε στην κερκίδα με μια μερίδα οπαδών να γιουχαίζει κάθε αγωνιστική το Σάββα Κωνσταντίνου, δεν θα επαναληφθούν. Επίσης, με τον κ. Αντρέα στον πάγκο η εικόνα της ΑΕΚ βελτιώνεται. Οι καλές σχέσεις που διατηρεί με όλους (παράγοντες, ΜΜΕ, φιλάθλους κ.ά.) σαφώς και θα μας βοηθήσουν.

Παρόλο που προτάθηκαν πολλοί προπονητές, η ομάδα μας πορεύεται πλέον με τον κ. Αντρέα Μιχαηλίδη. Αυτό είναι γεγονός και πρέπει όλοι να το αποδεχθούμε. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος. Εννοείται ότι και ο κ. Αντρέας έχει «αχίλλειο πτέρνα», αλλά ας αφήσουμε το χρόνο να κυλήσει ώστε να δούμε πόσο μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.

Θαρρώ πως είναι συμβολικό ότι ξεκίνησε με νίκη παρόλο που η ομάδα δεν απέδωσε για ακόμα μία φορά τα αναμενόμενα. Η τύχη ήταν με το μέρος του και ας ελπίσουμε ότι θα φανεί γουρλής για εμάς!!!

Καλή επιτυχία κ. Αντρέα, καλή επιτυχία για την ΑΕΚάρα μας!!!




.
.
.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ma poios den apedose re ta anamenomena!afoy den isoyn kan gipedo pos efkales kai symperasma?i omada mas simera epaikse podosfairo me ti mpala xame kai antallaksame kai pano pou 5 pases oi 1!kai min mas peis oti isoun giati osoi itan gipedo einai gnostoi kai filoi metaksy tous!

Ανώνυμος είπε...

file exis adiko. giati den apodose ta anamenomena simera i omada? entaxi den prokite na pexoume kai spoudeo podosfairo me aytous tous pextes alla simera pexame mpala. to deftero imixrono piesame gia to terma kai dikaia irthe i niki. eftixos ekane kai mia apistefti apokrousi o portaras negri kai pirame tous tris pontous.

to thema einai oti i allagi sto stima, stin orexi, sto treximo kai stin prospathia itan enfanis.

Ανώνυμος είπε...

I omada itan polla kali extes! Kanei klama !

Den eprokeito na doume ekseretiko podosfairo se ena etsi gipedo! Min tsigkouneveste ta logia aman einai gia kalo!

Oi paixtes epeksan poli kala kai piran mia leventiki niki! OLOI KONTA KAI KANEI KLAMA RE KOPELIA KANEI MIZERIA!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.