News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009


Μισή ομάδα μόνος του!

Αυτό αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το Γιώργο Λαμπρόπουλο, καθώς οι μισοί ΑΕΚτζήδες επέλεξαν αυτόν τον ποδοσφαιριστή ως τον νεοφερμένο που τους εντυπωσίασε περισσότερο φέτος. Ας δούμε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Ποιος από τους νέους ξένους/κοινοτικούς σας εντυπωσίασε;

Καβαλλάρης 10 (14%)
Μπένκο 5 (7%)
Νέγκρι 4 (5%)
Λαμπρόπουλος 36 (51%)
Φερνάντες 10 (14%)
Γήτας 2 (2%)
Οπάρα 0 (0%)
Ελ Ομάρι 3 (4%)

Στο ποδόσφαιρο συνηθίζεται να κλέβουν τις εντυπώσεις και την αίγλη κυρίως οι επιθετικοί ποδοσφαιριστές. Στη δικιά μας περίπτωση όμως φαίνεται η ωριμότητα των ΑΕΚτζήδων και η γενική ομοφωνία πως ο Λαμπρόπολος είναι μέχρι στιγμής το φετινό μας αστέρι στο συννεφιασμένο ουρανό. Αν το αστέρι αυτό θα είναι ικανό να μας οδηγήσει από μόνο του στην άνοδο δεν μπορούμε να το πούμε, καθώς στο ποδόσφαιρο χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για να επιτευχθούν οι στόχοι.
Ότι και να πούμε για τον παίκτη αυτό θα είναι λίγο. Πάθος και μαχητικότητα για 90 λεπτά, κράτημα της μπάλας με περίσσια τεχνική κατάρτιση, βλέπει γήπεδο, σκοράρει, βασιλιάς στους αιθέρες και υπόδειγμα χαρακτήρα.

Πέραν του μονοπωλίου του Λαμπρόπουλου, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε σε κάποιους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν μέχρι στιγμής, όπως τον Καβαλλάρη και το Φερνάντες που φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας. Ο Καβαλλάρης είναι ένας υποσχόμενος επιθετικός, που αν και δε φημίζεται για την ταχύτητά του, είναι πάντα μέσα στις φάσεις καραδοκώντας να τις τελειώσει. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτελεσματικός αλλά ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο Φερνάντες από την άλλη θεωρώ πως είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας μαζί με το Λαμπρόπουλο. Ακούραστο μηχανάκι με όλες τις επιθέσεις να περνούν από τα πόδια του και με πολύ καλές αναχαιτίσεις. Προσωπικά πιστεύω πως όλο το σύστημα της ομάδας μας πρέπει να στηρίζεται στο Φερνάντες γιατί είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης και αν τον εκμεταλλευτεί σωστά η ομάδα τότε θα δούμε πιο ορθόδοξες επιθέσεις με την μπάλα κάτω.

Από την ψηφοφορία θεωρώ πως αδικείται ο Νέγκρι και ίσως ο Ομάρι. Ο πρώτος γιατί ως τερματοφύλακας τα φώτα δεν πέφτουν πρώτα επάνω του. Η ΑΕΚ στη θέση του τερματοφύλακα βασανίστηκε αρκετά. Με Νέγκρι και Κυθραιώτη πιστεύω πως επήλθε μια εμπιστοσύνη στην αμυντική γραμμή καθώς και οι δύο συνεργάζονται άψογα και καθοδηγούν την άμυνά τους, πραγματοποιώντας όποτε χρειαστεί εκπληκτικές αποκρούσεις. Ο Αλί Ελ Ομαρί ίσως να αδικείται από τις ψήφους γιατί παρά των ορισμένων βεβιασμένων επιλογών και παιδιάστικων λαθών, σε γενικές γραμμές έχει αρκετά χαρίσματα. Εκτέλεση στημένων, κουβάλημα μπάλας, ακροβολισμοί και πολύ καλή σέντρα. Θεωρώ πως είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλει έναν ικανό προπονητή να του βγάλει όλα όσα έχει να προσφέρει.

Οπάρα: Δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου ώστε να μπορεί να κριθεί.
Μπένκο: Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο ακόμα, ίσως λόγω και του τραυματισμού του.
Γήτας: Χρειάζεται καθοδήγηση από τον κ.Μιχαηλίδη και να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στο παιχνίδι γιατί μέχρι στιγμής δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο.




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.