News Update :

Santa Chris is coming to town!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Χαρούμενες γιορτές φαίνεται ότι θα περάσουμε τελικά φίλοι ΑΕΚτζήδες, αφού το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη ΜΕΑΠ 1-0 με το χρυσό γκολ του Ξενοφώντος στο 89’ σε συνδυασμό με την ήττα της Αλκής ανεβάζει την ομάδα μας ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, κάνοντας το στόχο για κατάκτηση του πρωταθλήματος πιο εφικτό από ποτέ...

Ένα παιχνίδι μονόλογος για την ΑΕΚ, αν και οι φάσεις για γκολ που δημιούργησε ήταν λιγοστές. Ελαφρυντικό στην όλη παρουσία της ομάδας αποτελούν οι απουσίες των Γιασεμάκη, Λαμπρόπουλου, Φερνάντες και Βέιγκα. Παρόλ’ αυτά η ομάδα μας έπαιξε υπομονετικά, με την μπάλα κάτω, κάτι που δε συνηθίσαμε να βλέπουμε. Οι πινελιές του Αντρέα Μιαχηλίδη άρχισαν ήδη να φαίνονται με τον Ελ Ομαρί να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο στο παιχνίδι, τα άκρα να ανεβοκατεβαίνουν κυρίως στο Α’ ημίχρονο και η ομάδα να έχει πλάνο στο παιχνίδι αντικαθιστώντας το «κουτουρού» με τις οργανωμένες επιθέσεις.

Αναμφισβήτητα πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής ήταν ο Τζόσουα, που κυρίως στο Β’ ημίχρονο χόρεψε την αντίπαλη άμυνα πολλές φορές, έχοντας συμμετοχή και στο γκολ. Από εκεί και πέρα για εμένα αποκάλυψη ήταν ο Ελ Ομαρί που έδειξε να του πάει ο οργανωτικός ρόλος πίσω από τους επιθετικούς, αν και χρειάζεται βελτίωση στην τελική του πάσα. Εκπλάγηκα επίσης από τον Μιντίκκη που αν και αντικαταστάθηκε από τον Καβαλάρη στο ημίχρονο, για εμένα τα πήγε πολύ καλά. Μπένκο και Καβαλάρης δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο για ακόμα ένα παιχνίδι. Κούλλης και Δημητρίου ενέπνευσαν περισσότερη εμπιστοσύνη στα δύο άκρα της άμυνας παρά από Ευσταθίου και Ιωάννου. Ικανοποιητική εμφάνιση από Λουκά, Γεωργίου, Μιχαήλ και Νέγκρι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού γνώρισαν την αποθέωση οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά περισσότερο οι Ξενοφόντος, Μιχαηλίδης και Ιβάν Κάμπος, που καθόταν στους επισήμους. Χαρακτηριστικό το χαιρέτημα του κύπριου τεχινκού στον κόσμο του που θύμισε...Μπελρουσκόνι!

Τι σου είναι το ποδόσφαιρο τελικά...μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες, οι ίδιοι παίκτες που αποδοκιμάζονταν τώρα να αποθεώνονται! Και προς απάντηση ενός φίλου που χθες διερωτήθηκε πώς οι ίδιοι ποδοσφαιριστές «έμαθαν μπάλα από τη μια μέρα στην άλλη» του απαντάω πως χθες έπαιξε ποδόσφαιρο η ψυχολογία καθώς και η τακτική, κάτι που έλειπε από τον προηγούμενό μας προπονητή. Ούτε παικταράδες έχουμε ούτε ομαδάρα είμαστε φίλε, απλά το θέμα είναι ο καθένας από αυτούς να αποδίδει το 100% που μπορεί και να τα δίνει όλα στο γήπεδο. Αυτό το είδαμε χτες, πάθος και θέληση για 94 λεπτά. Το ότι οι μισοί παίκτες που έχουμε δεν ανταποκρίνονται για Α’ κατηγορία είναι γεγονός και το Μάιο θα μας απασχολήσει όλους.

Μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας μας, θέλω να πιστεύω πως η ΑΕΚ γυρίζει νέα σελίδα. Μια σελίδα που θα γραφτεί με ωραίο ποδόσφαιρο, νικηφόρα αποτελέσματα, ουσιαστικές μεταγραφές και άνοδο συνοδευόμενη από πρωτάθλημα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και νικηφόρο το 2010!





.
Share this Article on :

26 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ 15-20 ΠΑΙΚΤΕΣ.ΜΟΝΟ 2-3 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΖΙΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΚΕΣΤΕ ΤΖΙΑΙ ΘΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΟΤΕ ΕΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΠΟΥ 2 ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΠΟΤΕ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΜΝΕΙ.ΤΖΙΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΝ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ.ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΟΤΙ ΕΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ.Ο ΚΑΜΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ο ΜΕΣΙΑΣ?.
ΘΩΜΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.
Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κανεί ρε φίλε μου κλάμα τσε παράπονο. Εν μπορείς να δεις τα πράγματα και λίγο θετικά. Ρε ο Κάμπος μόνο που να είναι μες το γήπεδο εν θέλεις τίποτε άλλο. Ο παίχτης μόνο που την εμπειρία που κουβαλά να βοηθήσει την ομάδα να βγει πάνω. Του χρόνου άλλο θέμα.

Να πάμε να φέρουμε τσε τον Έρικ Σμίθ με την λογική σου. Ο Θωμάς εν παρελθόν, κοίτα το μέλλον...

Τωρά είμαστε Β κατηγορία και τα πράγματα βελτιωθήκαν με την άφιξη του Μιχαηλίδη. Του χρόνου να είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές και προσθήκες.

Κανεί απαισιοδοξία και γκρίνια...να δούμε τα θετικά και λίγο...

Kimonmania

Ανώνυμος είπε...

ρε κακος και ασχημος εισαι μονο! αρεσκει σου το κλαμα πολλα!!! η ομαδα βρισκει τα ποθκια της και εσυ παλε μουρμουρας...ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ 5 -6 ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
LOUIGI.

Ανώνυμος είπε...

o sabio re file epezen me pastouni??
o mpouis stin pegia pezi kai sikose to kypello sta 37 tou me pastouni???
einai thema tou idiou tou pexti kato poso tha fani epankelmatias kai na prosferi. den ftei kanis an den mas pexi extos apo ton idio! emeis dikomaste na eimaste ethousiazmeni me tin metagrafi.

deytero. men anisixis kai para poli paragontes einai simera konta stin doikisi mazi me auytous kai o thomas. kai oxi file kanis den prepei na einai parelthon apo tin omada mas.

trito nai theloume 15 pextes tou xronou kai mono 3 - 4 mporoun na pexoun proti katigoria. nomizis mono esi to katalaves afto? ti itheles na exoume apo simera omada etimi na stathi stin A katigoria? etsi einai oles i omades otan anevenoun katigoria theloun allo roster. ti na kanoume?!

trito gia to arthro diafono kathela me ta logia gia ton el omari! kathe 2 corner to ena tha to vgali exo apeftias, kathe 2 foul to ena tha to vgali exo. entaxi gia fetos kalos gia tou xronou apokleite.

3 match me mixaelidi den dextikame goal. to ena nikisame me tin axia mas kai ta alla dio ta nikisame epidi etsi thelame! me digeni kai meap kerdisame epidi kaname sostes allages, sosti prospathia kai sto telos dikaiothikame! kerdisame epidi eimaste aek! kati pou o savva pote den katefere na empezosi sto adynato iliko pou extise.

Unknown είπε...

ΚΑΛΕ ΚΑΚΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΕΚ.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΕΓΡΑΨΕ..Ο ΙΒΑΝ ΚΑΜΠΟ ΡΑΜΟΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΤΕΡΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ)ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ.ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΓΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΛΜΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ.
ΥΓ:ΙΒΑΝ ΚΑΜΠΟ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Kimonmania, εν λίγο δύσκολο να φέρουμε τον Έρικ Σμιθ εκεί που είναι τωρά!!! Το πιο πιθανό να κοουστάρη καμιά ενωποιημένη ομάδα της Ε.Π.Α και Π.Ο.Λ. στον ουρανό!!!

Φίλε Good, Bad and Agly, ειλικρινά δεν καταλάβαμε το σχόλιο σου και τον σκοπό που το έκανες. Ναι ο Σάββας αν και μισθοφόρος ΔΕΝ ΕΚΑΜΝΕ την δουλειά του ΣΩΣΤΑ για αυτό(και ευτυχώς τον εξαπόστηλαν) Η διαφορά είναι ότι αντί να αναλάβει τις ευθύνες του δεν παραιτήθηκε και αναγκάστηκε η διοίκηση να πληρώσει αποζημείωση στον αχάπαρο...ναι ΤΟΣΟ επαγγελματίας είναι και τόσο αγαπά την Α.Ε.Κ που αντί να πει συγνώμη και φεύγω, θέλει και τα ρέστα...

Τώρα για τον Ηβαν Κάμπος νομίζω δεν κατάλαβες ακόμα για τι είδους παίχτη φέραμε στην Α.Ε.Κ. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση μας που προχωρεί σε σωστά βήματα. Όσο για το ατυχές σχόλιο σου ότι περί μπαστουνιού, φαίνετε ότι δεν παρακολουθείς ποδόσφαιρο σε άλλες χώρες. Ακόμα στην Μάντσεστερ, Λίβερπουλ. έχουν τέτοιας ηλικίας παίχτες. Να σου θυμίσω ότι ο Μακάλιστερ στα 38 πήρε 3 τίτλους με την Λιβερπουλ. Κύπελλο, Λίγκ Καπ, Ουέφα!!! Να σου πω για τον Τιμούρ που στα 40 μασούσε σίδερα; Ή μήπως τον δικό μας Χάρη Νικολάου, που με τον ΑΣΙΛ ήταν ο καλύτερος παίχτης στο γήπεδο, αν και απροπόνητος!!!

Απλά όταν θέλουμε να βρούμε πατήματα και να κατηγορούμε είναι εύκολο. Ο Κάμπος μόνο με την παρουσία του είναι αρκετή να δώση άλλη πνοή στην ομάδα.

Μπράβο στην διοίκηση μας ακόμα μια φορά που με την κίνηση αυτή θέλει να μας τονώσει ηθικά...

Ανώνυμος είπε...

Κατι πιο σημαντικο και απο την αποκτηση του Καμπο, ειναι η δηλωση του Προεδρου οτι και πρωην παραγοντες ηρθαν κοντα για να ολοκληρωθει η μεταγραφη. Δεν εχουμε την πολυτελεια για διχασμους πλεον. Ειδαμε που μας οδηγησαν περσι.
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

pe8kia o ivan o tromeros(kampo)ontos ine mia poli spudea metagrafi gia tin aek se polous tomis. mono merikous apo emas den ginete katanoito to mege8os tis metagrafis nomizo. paradigma i istoselida tis uefa ekane anafora gia afti tin metagrafi to idio k i perissoteres an oxi oles elinikes a8litikes istoselides k auto para to gegonos oti vriskomaste defteri katigoria to opio dixni akoma perisotero to poso megali metagrafi ine..as imaste ikanopiimeni k na min ta ipotimoume ola

marios aekition

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΚΛΑΨΑ ΛΛΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΛΑΙΕΤΕ ΟΥΛΛΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΑΜΕ ΕΝ ΝΑ ΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΛΟΥΜΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΖΙΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΤΕΙ.Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΖΙΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

TO DEFTERO SINFONO APOLITA! PREPEI APO TORA NA STITHI OMADA ME EYTHINI NA KANEI SOSTO PROGRAMATISMOY KAI NA KLISIS PEXTES AXIAS GIA TIN TOY XRONOU.

TO PROTO OMOS FILE EXIS TERASTIO LATHOS! EMEIS KLEGAME STA REZILIKIA TOY SAVVA! TO 0 3 TOU ASIL, TO 1 - 0 ME ENA NEKRO ATROMITO, TO OTI EPREPE NA PEZI MPALA APO TA XERIA TOU PORTARI (DEN THIMAME KAN TIN OMADA) GIA NA PAROUME TOYS PONTOUS KAI POLA ALLA!

SIMERA DEN EXIS LOGO NA KLES! ALLA NA ELPIZIS OTI THA ERTHOUME KALITERES MERES KAI THA MAS PEXI KAI O KAMPOS!

Ανώνυμος είπε...

Κανεί ρε φίλε Καλέ Κακέ και άσχημε να τα μηδενίζεις ούλλα!!!

Για τον Κάμπος έγινεν μεγάλο σούσουρο στο εξωτερικό που ήρτε στην Κύπρον και στην ΑΕΚ. Ηταν και πρωτοσέλιδο στην ιστοσελιδα της UEFA. Δηλαδή ποιόν θέλεις να φέρουμε πες μας τουλάχιστον να ξέρουμε; Τον Μπέκαμ,τον Τζέραντ, τον Ρονάλτο ή τον Μέσσι που έχεις στα υπόψιν σου...

Ρε αντί να ευχαριστούμε την δοίκηση που εργάζετε για να διορθώσει τα λάθη, γιατί ναι εκάμαν λάθη γιατί ήταν οι μόνοι που δεχτήκαν να αναλάβουν την ΑΕΚ στην χειρότερη εποχή της, και μπράβο τους που προσπαθούν οι άνθρωποι.

Με τον Μιχαηλίδη εφάνηκε η διαφορά στην ομάδα, γιατί ο άνθρωπος κατέχει τουλάχιστον το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τον ακατονόμαστο που εν ήξερε να φκάλλει τα μάθκια του.

Ναι ρε φίλε εφέραν τον Κάμπος για να μας κάμουν να νιώσουμε καλύτερα, γιατί μόνο το όνομα του και η αξία του κάμνει ούλλες τις ομάδες τις δεύτερης κατηγορίας, και όχι μόνο!!! Τι άλλο θέλεις δηλαδή...

Αλλά βλέπεις με παρωπίδες και αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτά που είπαν οι φίλοι πιο πάνω για παίχτες τις ίδιας ηλικίας που επαίξαν ή παίζουν μπάλα...

Εν 35 χρονών ο άνθρωπος εν τζαι είναι 75 και θέλει μπαστούνι...μεν είσαι στενόμυαλος...δαμέ ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν 35 χρονών που έφυγε που τον Ολυμπιακό και ήρτεν Κύπρο στον ΠΙΟΛΑ, και παρακαλούσαν τον να πάει πίσω να τους παίξει αλλό ένα χρόνο!!! Ξέρεις πόσους παιχτες είχαν το Αποελ και Ανο, κοντά στην ηλικιά του Κάμπος που έπαιξαν ευρώπη τσε συνέχια λες για τον γέρο και φέραν μας τον γέρο, και θέλει μπαστούνι ο γέρος...εν ξέρεις ή εν θέλεις να δεις την πραγματικότητα και απλά αναμασάς τα ίδια και τα ίδια χωρίς να έχεις στοιχεία..

Ναι ο νεός χρόνος θα είναι χαρούμενος γιατί η Α.Ε.Κ. άρχισε να περπατά σε σωστά μονοπάτια. Μόνο κάτι σαν εσένα θέλουν να ζουν στην μιζέρια και γκαντεμιά δεν θα παν μπροστά...

Χρόνια πολλά σε όλους τους γνήσιους ΑΕΚτζήδες και στο μπλοκ

POWER IN UNION

Camponitos είπε...

Xρόνια πολλά σε ούλλους τους λεβέντες τους ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ. Χρόνια μας πολλά τζε ευτυχισμένα. Χρόνια πολλά τζε στους παίχτες μας που τελικά με προπονητή τον μιστακοφόρο αρχίσαν να παίζουν μάππαν. Χρόνια πολλά τζε στον Ιβάν τζε ευχαριστούμε την διοίκηση που μας έφερεν έτσι παίχτην. Μόνον οι αδαής και οι άσχετοι περί μάππας δεν κατανοούν τι πάστα παίχτη είναι ο Ιβάν. Μόνο που θα στέκει μέσα στο γήπεδο τζε εν να φορεί τα κιτρινοπράσινα στιλλώνει η τρίχα μου. Κάτι τελευταίο. Έχει πάρα πολύ καιρό να ζήσουμε στιγμές όπως τις προηγούμενες 2 αγωνιστικές με τον κόσμο όλο να μένει στην κερκίδα και να χειροκροτά κάθε παίχτη ξεχωριστά. Τελίκα καλά λαλούν το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλέιας των σπόρ.

ΑΕΚ ΤΖΕ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΠΙΕΔΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒROTHERS.......

Ανώνυμος είπε...

POWER IN UNION ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΖΙΑΝ ΕΙΣΑΙ.ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΤΑΝ ΣΤΑ 35-36-37 ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΠΠΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΚΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΤΑΝ ΣΕ ΕΤΣΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΖΙΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΙΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ.ΤΖΙΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΠΠΑ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙ ΜΑΘΚΙΑ Ο ΚΑΜΠΟ..ΜΑΚΑΡΙ.6 ΜΗΝΕΣ ΗΡΤΕΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΜΠΟ.ΜΕΤΑ?ΕΓΩ ΘΩΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΗ.ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ.ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΠΑΛΟ,ΚΟΥΤΣΟ ΤΖΙΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟ?ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΑΙ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΜΠΑ ΤΖΙΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ?ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΕΔΙΑΛΥΣΑΝΤΑ ΟΥΛΛΑ?Ο ΚΑΜΠΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.ΩΣ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΕΣ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΖΙΑΙ ΑΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ.
POWER IN UNION Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΜΙΖΕΡΟΣ,Ο ΚΑΚΟΣ,Ο ΑΣΧΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ ΚΑΚΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ Η ΑΣΧΕΤΕ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΕ ΕΠΙΑΜΕΝ TO POINT ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΜΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΖΙΑΜΕ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ.ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΛΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΣΑ ΓΑΡΠΟΖΗ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ SUNNY EKEH KINGSLEY.

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ KINGSLEY ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!!!

ΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

KING KING KING KING KING

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΕΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ - ΕΦΗΡΕΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ - ΕΧΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΥΡΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ - ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

RE GIORGO APO ORMIDIA. ELPIZO NA KANIS PLAKA???

H MPORI NA MEN ERXOSE GIPETHO.
H APLA DEN KATEXIS APO TO ANTIKIMENO.
H DEN EISAI ME TIN AEK KAI KANIS PLAKA.

DEN AXIZI KAN NA SOU APANTISO!
TA STIXEIA MILOUN APO MONA TOUS.
TO ADYNATO ILIKO TIS AEK SIMERA POU EXTISE O SAVVA SE 5 MINES MILA APO MONO TOU.
TO AN THA XANAVRI KALI OMADA NA THOULEPSI O SAVVAS THA MILISI APO MONO TOU.
3 MATCH 3 NIKES XORIS NA THEXTOUME GOAL EPIDI ETSI PREPEI MILA APO MONO TOU.
TO O 3 AEK ASIL MILA APO MONO TOU!

THA MINO OS ETHO EPIDI

MONO NA GELASI KAPIOS MPORI ME AUTA POU EIPES!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΟΡΜΗΔΕΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΤΟ , ΤΟΝ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΜΑΡΙΟ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΡΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ .
LOUIGI.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ LOUIGI ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΙΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΖΙΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΩΣΠΟΥ ΕΝ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ.ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΚΡΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΡΠΟΖΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.ΕΓΩ ΩΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΕ Α.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(Ο ΑΝΕΤΟΣ),ΚΟΥΛΛΗ ΠΑΥΛΟΥ,ΚΑΤΣΙΗ,ΣΚΕΥΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.
ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO RE PAMPO! SIFONO APOLITA ME OLA TA ONOMATA POU ANAFERES! EISAI LEVENTIS.

EGO PROSOPIKA DEN ENDIAFEROUME AN EIMAI H DEN EIMAI PROTOS STIN B KATIGORIA! DEN ARMOZI STIN AEK NA PERIFANEVETE OTI EINAI PROTI STIN B KATIGORIA. NA EPISTREPSOUME KAI POTE XANA NA MIN VRETHOUME SE AFTO TO EPIPEDO!

STO PODOSFAIRO DEN XORANE SINESTHIMATA PLEON!
PEXTES POU XEROUME OTI THA MAS PROSFEROUN PREPEI NA TOUS PAROUME ME TO PARAPANO PARA NA RISKAROUME SE STIL....MESIKA KAI EKATONTADES MESIKA POU EFEREN I AEK STA 15 XRONIA!

ANTREAS KONSTANTINOU, KATSIS, SKEBOS, KASIO KAI O MONADIKOS VASILIAS TOY PRODOSFAIRO SUNNY THE KING KINGSLEY. AFTES PREPEI NA EINAI EPILOGES MAS GIA TOU XRONOU.

O ALEKOU EINAI KALOS PEXTIS, O PAPATHANASIOU AKOMA KALITEROS. EGO THA ELEGE KAI SILIGARTHAKIS! ETSI MANKA MES TO KENTRO NA PROSARMOSTI AMESSOS STIN OMADA DEN XANAEIXAME EXTOS APO TON OLISE.

GIA KRASSA DEN THA TON ITHELA STIN AEK EPIDI EINAI EPIPOLEOS POLA SE TRAYMATISMOUS KAI EXI KAI ANAMISI XRONO NA PEXI MPALA.

AKOMA ENAS NOSTALGOS TOU ASILIPTOU SUNNY THE KING KING KING KING.

KALI XRONIA AEK!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΥΟΜΑΣΤΕ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΤΟ Ο ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Ο ΣΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΒΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ¨ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΟ ΠΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ¨ΠΟΥ ΣΟΥ ΝΕΦΚΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ¨. Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΧΑΠΑΡΟΥ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ LOUIGI ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ. Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.
ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

ARTEMIO FRANKIE.

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO APOLYTA ME TON FILO PAMPO APO DROSIA KAI TON ANONIMO GIA TIN NEA XRONIA.DEN XORANE PLEON EGOISMOI KAI SINAISTHIMATA.OSOI AKSIZOUN NA EPISTREPSOUN.GIA GARPOZI,KRASA KAI ALEKOY TOUS EGINE POLI KALI PROTASI KAI MAKARI NA ERTHOUN.GIA SILIGARDAKI DEN XERO POU AGONIZETAI KAI SE TI KATASTASI EINAI.ONTOS ITAN MAGAS.ESTO KI AN EFIGE OPOS EFIGE.THA PESI POLY XRIMA TIN NEA XRONIA GIA NA STITHEI I OMADA APO TIN ARXI KAI ELPIZO NA GINEI SOSTOS PROGRAMMATISMOS.KAI OSO AFORA TON SAVVA ASTE TON TZIAME POU ARMOZEI NA EINAI SPITI TOY ME TIN OIKOGENEIA TOY.TZIAI AS ERKETAI NA THOREI TIN OMADA PALE TZIAME POU TOY ARMOZEI..POU TIN KERKIDA.
SUNNY KINGSLEY OSO TZIAI NA THELOYME TZIAI NA PARAKALOYME MAGGES MOU EN XANATHOROYME..
SUNNY KINGSLEY SIMPLY THE BEST.
AKOMI ENAS THAVMASTIS TOY MAGOY SUNNY KINGSLEY

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.