News Update :

Bienvenido Ivan!!!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ζε Ηλίας, Ζαρντέλ, Γιανκάουσκας, Κινκλάτζε, Σάβιο είναι ορισμένα από τα πιο λαμπρά αστέρια που πάτησαν το πόδι τους σε κυπριακά γήπεδα. Κάποιοι οπαδοί και παράγοντες έλαμψαν από τη χαρά τους βλέποντάς τα «αστέρια» τους να μαγεύουν στο γήπεδο, ενώ κάποιοι άλλοι έκλαψαν διαπιστώνοντας ότι τα λεφτά τους πήγαν στο βρόντο! Αν είναι ποδοσφαιρικά ορθή ή όχι η απόφαση να έρθει στην Κύπρο ένας μεγάλος σε ηλικία ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσεως είναι αμφιλεγόμενη. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι έρχονται μόνο για το «εφάπαξ» ενώ άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι μόνο και μόνο η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη θα επιφέρει σημαντικά οφέλη. Η ΑΕΚ συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, πείθοντας τον Ιβάν Κάμπο να συνεχίσει την πλούσιά του καριέρα στη Λάρνακα!!!...

Αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του χειμώνα και η σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ!!! Η ιστορία θα καταγράψει ότι η σπουδαιότερη μεταγραφή της ΑΕΚ έγινε όταν αυτή αγωνιζόταν στη Β’ κατηγορία!!! Αυτή, λοιπόν, είναι η ΑΕΚ! Μια ομάδα που συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες, ακόμα και τον εαυτό της! Είναι ικανή για το καλύτερο και συνάμα για το χειρότερο! Τη μια στιγμή κινδυνεύει και την άλλη κατακτά το κύπελλο. Τη μια τερματίζει 4η και την άλλη υποβιβάζεται. Τη μια φέρνει παίκτες από την Γ’ και Δ’ κατηγορία και την άλλη φέρνει τον Ιβάν Κάμπο! Γι’ αυτό το λόγο είναι... τρέλα αυτή η ομάδα!!!



Είμαι της άποψης ότι η παρουσία του Ιβάν μόνο θετικά μπορεί να επιφέρει. Παρόλο που δεν εμπίπτει στο στρατηγικό σχέδιο περί απόκτησης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, η περίπτωση του πρώην άσσου της Ρεάλ πρέπει να προσεγγιστεί ως ιδιάζουσα και εξαίρεση.

Κατ’ αρχάς η ψυχολογική ανάταση του κόσμου είναι δεδομένη. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο συνηθίσαμε στην κατήφεια που μας προκαλεί η εικόνα της ομάδας και τα διοικητικά αδιέξοδα. Με το άκουσμα της καθόδου του «Ιβάν του Τρομερού» όλοι οι ΑΕΚτζήδες αισθάνθηκαν την περηφάνια και την αισιοδοξία να επανέρχονται. Όλοι λοιπόν γήπεδο διότι τελικά... yes, we can!!!

Η παρουσία ενός τόσο μεγάλου ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας μας θα βοηθήσει τους μικρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές μας. Μια συμβουλή, ένα κόλπο, μια καλή κουβέντα από το στόμα του Ιβάν θα σήμαινε πολλά για τους νεαρούς μας.

Η κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ έχουν πλέον σοβαρό λόγο για να ασχοληθούν με την ομάδα μας. Τα φώτα της δημοσιότητας και τα μάτια των φιλάθλων θα είναι στραμμένα για πιο πολλή ώρα στη Β’ κατηγορία και δη στην ομάδα μας.

Η παρουσία του Ιβάν Κάμπο στη Β’ κατηγορία αναντίλεκτα αναβαθμίζει σε μέγιστο βαθμό το φτωχικό αυτό πρωτάθλημα. Όσα μέτρα κι αν πάρει η ΚΟΠ (που οφείλει να πάρει αν θέλει να ανεβάσει το επίπεδο) κανένα δεν θα είναι τόσο αποδοτικό όσο η παρουσία ποδοσφαιριστών του επιπέδου του Ιβάν Κάμπο. Ακόμα και η παρουσία του κόσμου θα αυξηθεί ως επίσης και των φιλάθλων που συμπαθούν την ομάδα μας!

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω το μεγάλο οικονομικό κόστος αυτής της μεταγραφής που φαντάζομαι θα σηκώσουν συγκεκριμένα πρόσωπα. Στο παρελθόν συγκεκριμένοι παράγοντες αναλάμβαναν να πληρώνουν μέρος από τον μισθό κάποιων ποδοσφαιριστών (π.χ. Βόουτερ). Έτσι φαντάζομαι θα γίνει και σ’ αυτή την περίπτωση. Σ’ αυτούς τους παράγοντες που συνεισφέρουν μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οφείλουμε την αναγνώριση και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Εύχομαι ολόψυχα ο Ιβάν να αποδώσει αυτά που προσδοκούμε και να βρει στη Λάρνακα το πιο... τρελό του λιμάνι!!!




.
.
.
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ζαπατιστα,
Συμφωνω με 1000 μαζι σου. Μπραβο στην διοικηση για την σωστη (αν και καθυστερημενη) αποφαση να φερει τον Κυριο Μιχαηλιδη. Μπραβο στην διοικηση που τολμησε να φερει ετσι παικτη ενω ειμαστε Β κατηγορια.
Οφειλουμε τωρα ολοι να ειμαστε παρων στο επομενο παιχνιδι με την ΜΕΑΠ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ- ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά οι "λεβέντες" της team Alpha που ήταν το Σάββατο; δεν τους ειδαμε.Μήπως έφυγαν με τον Σάββα Κωνσταντίνου;

Tanto

Ανώνυμος είπε...

εγώ...........πιθύμησα πολλά της ΛΟΜΠΕΣ Bεγα Γιασεμή!!
για όνομα του θεού κύριε Σάββα! για όνομα!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa k ego proxtes sto paixnidi eniosa ligo paraxena. en pou eleipe o veiga i allaxame sistima. a re savva efas mas 8 mines etsi gia plaka.

Ανώνυμος είπε...

ΟΕ ΟΕ ΟΕ IVAN CAMPO IVAN CAMPO ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΙΣΠΑΝΕ!!!
AEK RETURN

Ανώνυμος είπε...

Kanei me ton savva re kopelia! Poso complex re?

KOITAME MPROSTA !!! PAME GIA ALLA!

AIMA, TIMH AEK MIA ZWH ! ! !

Ανώνυμος είπε...

για σου ρε ΝΙΓΙΡΙΑΝΕ
δεν σε ξεχα,
δεν σε ξεχασαμε ποτε!
για σου ρε ΝΙΓΙΡΙΑΝΕ
δεν σε ξεχα,
δεν σε ξεχασαμε ποτε!

ΚΙΝΓ ΚΙΝΓ ΚΙΝΓ

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΙΓΙΑΡΙΑΝΟ
ΑΕΚΟΛΕΕΕΕΕ
ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

FROYROI KATEBASTE TO SYMBOLO TOY ENDOJOU PIOLA APO TO SPITI TWN PRODOTON THS BRWMIKHS KAISERLIDINAS

Ανώνυμος είπε...

oxi file mu. giate les froyroi?
oloi! oloi aektzides 100 200 500 atoma prepei na pame mazika na to katevasoume!
kai einai kai arga!
tropoi mas pou to anexomaste

Ανώνυμος είπε...

PROSTARHDES EMEIS OI FROUROI TZAI MALISTA MALISTA PRIN TO PEGNIDI OPOS PHGAINOUME PROS TO GSZ, ATE OLOI MAS NA PROSTATEPSOUME THN ISTORIA THS AEKARAS MAS, SIMERA NA TIMORH8OUN OI PRODOTES.....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.