News Update :

Ψηφοφορία

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Είναι αποδεκτό από όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η Β’ κατηγορία μειονεκτεί και υστερεί σε αρκετούς τομείς σε σχέση με την Α’ κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Μειονεκτήματα που καλούμαστε κι εμείς φέτος να βιώσουμε μέσα από την παρουσία της μεγάλης μας ομάδας στην κατηγορία των «μικρών».


Το ερώτημα της ψηφοφορίας ήταν «ποιο θεωρείτε το σημαντικότερο μειονέκτημα της Β' κατηγορίας;»

Τα υποτυπώδη γήπεδα 18
Το επίπεδο της διαιτησίας 5
Το ωράριο των αγώνων 0
Το χαμηλό ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ 9
Τη μικρή προσέλευση οπαδών 6
Το φτωχότερο ποδοσφαιρικό θέαμα 14
Τους περιορισμούς στις μεταγραφές 8

Ένας στους τρεις σχεδόν ΑΕΚτζήδες πιστεύει πως το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Β’ κατηγορίας είναι τα υποτυπώδη γήπεδα. Το είδαμε στο Πέρα-χωριό, το είδαμε και στην Αθηαίνου. Πραγματικά δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίζαμε ορισμένα γήπεδα ως χωράφια ή ακόμα και επικίνδυνα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι γνωστό ότι μία από τις σοβαρότερες αιτίες τραυματισμών είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος και οι ποδοσφαιριστές μας εκτίθενται κάθε δυο εβδομάδες σε παρόμοιο κίνδυνο.

Αν και η Β’ κατηγορία τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει την ποιότητα ποδοσφαίρου και το επίπεδο ανταγωνισμού, εντούτοις δε βλέπουμε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε. Οι μισές σχεδόν ομάδες αγωνίζονται με ένα υπερ-αμυντικό και αντιποδοσφαιρικό σύστημα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεται κατά διαστήματα σκληρό, αλλά και το ποδοσφαιρικό θέαμα να φτωχαίνει. Αυτό πιστεύει και ένας στους τέσσερις ΑΕΚτζήδες που έχει ψηφίσει την επιλογή αυτή.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν, και όντως έτσι είναι, πως το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και των διαφόρων αθλητικών εκπομπών για τη Β’ κατηγορία είναι από πενιχρό μέχρι ανύπαρκτο.

Άλλοι τόσοι θα ήθελαν να υπάρχουν περισσότερες θέσεις για ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε η ομάδα να αποδίδει καλύτερα, κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνο καθώς αν συνέβαινε αυτό η άνοδος θα ήταν κούρσα για 3-4 άλογα, οι ομάδες δηλαδή με την περισσότερη οικονομική άνεση. Με τους περιορισμούς στις μεταγραφές επιτυγχάνεται κάπως η ομοιογένεια των ομάδων που αγωνίζονται κάτι που αυξάνει τον ανταγωνισμό.

Πολύ λίγους ψήφους συγκεντρώνει, όχι άδικα, ο παράγοντας «μειωμένη προσέλευση των οπαδών» καθώς το ΓΣΖ αλλά και τα υπόλοιπα γήπεδα γίνονται κιτρινοπράσινα όταν αγωνίζεται η ΑΕΚαρα μας ωσάν να αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανένας φίλος της ΑΕΚ δε θεωρεί το ωράριο των αγώνων της Β’ κατηγορίας ως μειονέκτημα κάτι που δείχνει περίτρανα πως οι ΑΕΚτζήδες είναι διατεθειμένοι να ακολουθούν την ομάδα ότι ώρα κι αν αυτή αγωνίζεται.






.
Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΝΙΚΗ.

ΟΛΟΙ ΓΣΖ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

ΑΤΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ti egine telika me ti dikastiki??

Ανώνυμος είπε...

kala diladi olokliri psifoforia pou ishete gia 2-3 eftomaes je 60 atoma epsifisan? megali 3eftila

zapatistas είπε...

Όντως φίλε μου, και εμείς αυτό λέμε!!! Εσύ φίλε τι ψήφισες;

P.S. Δέκα μέρες ήταν η ψηφοφορία και όχι 2-3 βδομάδες

Ανώνυμος είπε...

έλα εψηφισα την αθλιοτητα των γηπέδων. απλά πιστεύκω εν κρίμα γιατί το επίπεδο του μπλοκ εν αρκετά ψηλό τζαι αξίζει να έσχει παραπάνω αναγνώστες

Ανώνυμος είπε...

Πως να ψηφίσουν ρε παιδιά, αφού όλοι είναι απογοητευμένοι γιατί νικούμε. Όταν χάνουμε θυμούνται όλοι να πούν τις κακίες τους, όταν όμως νικούμε επικρατεί παγωμάρα. Από εδώ να καταλάβουμε όλοι ότι εμείς φταίμε για ότι παθαίνουμε και κανείς άλλος. Είμαστε εκεί και περιμένουμε να κρίνουμε τους πάντες, όταν νικούμε κρυβόμαστε και καραδοκούμε. Περιμένω να δω μετά από μια ήττα πόσοι 8α φκούν από τις φωλιές τους σαν τους καραόλους για να αρχίσουν πάλι. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

ζαπατίστας είπε...

Φίλε ανώνυμε έχεις δίκαιο! Όταν όλα πάνε καλά, όλοι σιωπούμε. Όταν δεν πάμε καλά όλοι αντιδρούμε. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι φυσιολογικό. Μπορεί όμως κάποιος άλλος να πει ότι περιμένουμε τις κακές μέρες για να μιλήσουμε. Όπως και να 'χει αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό των οπαδών μας!

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω η ομαδα μας να συνεχισει τα νικηφορα αποτελεσματα και την Παρασκευη με την Αλκη και να σκαρφαλωσουμε επιτελους στην πρωτη Θεση!!.
Δυστυχως για το Blog αυτο δεν θα φερει επισκεψιμοτητα διοτι δυστυχως σαν οπαδοι αντιδρουμε μονο στα κακά της ομαδας και δεν εχουμε ενα καλο λογο για την ομαδα οταν κερδιζει.
Εγω θελω να πω ΜΠΡΑΒΟ στους παικτες μας και στον Προπονητη για τις 3 νικες και ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα καταφερουμε τον στοχο μας.

ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΣΖ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

oloi mas opos panta kai tin paraskevi g.s.z! na gemisoume tin APENANTI kerkida me kitrinoprasina. pezoume away, imaste apenanti.

eletheriou erxomaste!

EL SKALIOTIS είπε...

Πραγματικά είμαστε φοβεροί σαν οπαδοί. Απλά να θυμίσω το μπάχαλο που επικρατούσε στο μπλοκ όταν είμασταν στα χαμηλά και με το άσχημο ξεκίνημα μας. Πολλοί βγαίναν κατηγορούσαν τους πάντες και τα πάντα, φτάσαμε στο σημείο μάλιστα κλοπής ψευδονήμων από κάποιους/κάποιον με αποτέλεσμα η κατάσταση να ήταν εκτός ελέγχου.

Φυσικά τώρα που η ομάδα πήρε στροφές και κερδίζει, όλοι αυτοί χάθηκαν δια μαγείας. Το πιο πιθανό είναι να περιμένουν μια αποτυχία της Α.Ε.Κ και να αρχίσουν πάλι το βιολί τους.

Την Παρασκεύη όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και να την υποστηρίξουμε. Με μια νίκη επί της ΑΛΚΗ σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ.

zapatistas είπε...

Φίλε EL SKALIOTI τελικά ίσως και να είναι καλύτερα έτσι. Παρά να έχουμε παρείσακτους που στόχο έχουν να κερδίσουν σημασία και να προκαλέσουν σύγχυση, καλύτερα να είμαστε πιο λίγοι που να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

den eimaste katholoi ligoi.
den simeni kapios pou den psifizi mia erotisi sto blog i kapios pou den lei kati epidi kata geniki omologia i omada arxise kai perni ta apotelesmata pou prepei na perni oti den mpeni sto blog!
ego mpeno etho mesa 2 fores tin imera! tin erotisi pou sxoliazoume den ti apantisa! den ixa to kourago na apantiso erotisi!
mia zoi aek kai mono aek!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία και σημερα στην αεκαρα μας και ολοι μαζι να πανηγυρισουμε σημερα μια νικη που θα μας ανεβασει βαθμολογικα και κυριως ψυχολογικα ενοψει της πολυ δυσκολης συνεχειας.
Oλοι αποψε ΓΣΖ. Λευτερη δεν ξεχναμε...

Οσο για την κριτικη που γινοταν στα πολυ ασχημα αποτελεσματα της ομαδας ισως αυτα και να βοηθησαν σε γρηγοροτερη ανακαμψη. επομενως μην μαυροπινακιζουμε αυτους που συνηθως κανουν καποια σχολια προβληματισμου. Καποιος που σχολιαζει ειτε αρνητικα ειτε θετικα δεν σημαινει οτι δεν αγαπα την ομαδα.

steven

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.