News Update :

Ουράνιο τόξο

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μέσα σε περίοδο καταιγίδων και ανεμοστρόβιλων ένα ουράνιο τόξο έκανε την εμφάνισή του! Ίσως, δώσει το μήνυμα σ’ όλους μας ότι έρχονται καλύτερες ημέρες και η μουντή διάθεσή θα διαλυθεί σιγά σιγά...

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος επιθετικός της ομάδας μας Χρίστος Ξενοφώντος, επέμεινε στην παραμονή του σε αντίθεση με τους σχεδιασμούς του προπονητή που τον είχε εκτός πλάνων. Φανταστείτε πόσο θάρρος, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση έχει ο νεαρός που ακόμα και τη στιγμή που του κλείνουν την πόρτα αυτός προσπαθεί να μπει μέσα!

Στα χνάρια του αρχηγού (Κ. Μηνά) ο Ξενοφώντος ιεραρχεί πρώτα την αγάπη του για την ομάδα και μετά το χρόνο συμμετοχής. Εξάλλου, ξέροντας τις ικανότητες του και αντιλαμβανόμενος τις ικανότητες των «ανταγωνιστών» του στη θέση του επιθετικού, θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Η νεανική ΑΕΚ που χτίζεται φέτος, χρειάζεται τα δικά της παιδιά που στο κάτω κάτω δεν είναι τυχαίοι παίκτες. Και ικανότητες διαθέτουν και φιλοδοξίες έχουν και αγάπη για την ΑΕΚ τρέφουν!

Ο Χρίστος έδωσε ένα μήνυμα σ’ όλους μας: ακόμα και στα δύσκολα η αγάπη για την ομάδα πρέπει να είναι η προτεραιότητα! Ό,τι και να γίνει τελικά, ο Χρίστος Ξενοφώντος έχει κερδίσει τις καρδιές μας!



.
Share this Article on :

12 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Eisai leventis Xristara! Sinexise etsi!

Ανώνυμος είπε...

eftixos pou tous efotise o 8eos kai den tou eklisa pale tin porta! para giasemaki kalitera o xristos

Ανώνυμος είπε...

Epellanete mas me ton giasemaki! Afiste ton antrhopo na peksei mappa re kopelia!

Kanei olan kanei!

Ανώνυμος είπε...

savva o xtristos prepei na pezei vasikos!! nearo paidi, me mellon mprosta tou, me ola ta prosonta gia na pe3ei podosfairo!! paidi diko mas, paidi tis aek!! savva wake up!! e3o giasemakis, mesa o xristakis!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo sto nearo!arkei na tou dw8ei i eukairia apo ton proponiti gia na apodei3i oti einai kaliteros apo tous antagwnistes tou.xristo pisteuoume se esena...eisai o kaluteros...

Ανώνυμος είπε...

mpravo re xristara!esena theloume re.ne re...

Ανώνυμος είπε...

ekso o giasemakis....

Ανώνυμος είπε...

elpizw na anoiksoun ta mathkia tous kapia stigmi,ospou e gliora......

Ανώνυμος είπε...

xristara mazi sou..eisai paixtaras...

Ανώνυμος είπε...

gnwrizw to xristo apo tin paidiki tou ilikia ,ena paidi me oneira k filodoksies k agapi gia to podosfairo.elpizw kapia stigmi na dikaiwthei...

Ανώνυμος είπε...

tou a3izei mia thesi vasikou...

Ανώνυμος είπε...

tou a3izei mia thesi vasikou...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.