News Update :

Φίλοι από τα παλιά

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Όλοι θυμόμαστε το Donny de Groot που αγωνίστηκε στην ομάδα μας την περίοδο 2006-2007. Εξάλλου με τα 9 γκολ που σημείωσε (αριθμός ρεκόρ σε σχέση με τους διάφορους άσφαιρους επιθετικούς που τον διαδέχθηκαν) δύσκολα θα τον ξεχάσουμε. Ο συμπαθής, λοιπόν, Ολλανδός μετά την ΑΕΚ επέστρεψε στην De Graafschap, αλλά στις 30 Ιανουαρίου 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Newcastle...

Όχι, δεν υπέγραψε στην περίφημη αγγλική Newcastle, αλλά στην αυστραλέζικη Newcastle Jets! Στην εν λόγω ομάδα βρήκε ποδοσφαιρικό καταφύγιο και ο πολύς Mario Jardel μετά την αποπομπή του από την Ανόρθωση. Είναι, επίσης συμπαίκτης με τον πρώην άσσο της Lazio και του Πανθρακικού Fabio Vignaroli.

Στη μακρινή Αυστραλία ο Donny ακόμα να πάρει χρόνο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Όχι, διότι στερείται ικανοτήτων αλλά επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μηνίσκο του. Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τις 9 Αυγούστου και στις 3 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Η Newcastle αγωνίζεται στο Newcastle International Sports Centre που έχει χωρητικότητα 33 000 θεατών! Πρόκειται για ένα παλιό στάδιο (εγκαινιάστηκε το 1970!) που έχει όμως ανακαινιστεί εις διπλούν (το 2003 και το 2008).

O Doony de Groot ναι μεν έφυγε από την ομάδα μας, αλλά νομίζω ότι άφησε πίσω του ένα υπόλοιπο. Ειλικρινά απορώ γιατί δεν επανεντάχθηκε στην ομάδα μας παρόλο που εξ’ όσων γνωρίζω κτύπησε την πόρτα μας 2 φορές! Όπως και να ΄χει η κυπριακή μοίρα τον ακολουθεί όπου και να πάει! Ο πρόεδρος της Newcastle είναι ο Κύπριος εκατομμυριούχος Con Constantine που κατάγεται από το Μαρώνι!!! Ίσως και μετά από αυτό το κυπριακό συναπάντημα, επιστρέψει στην ομάδα μας για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε: να σημειώνει γκολ!









.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ζαπατίστα ο Ντε Γκρούτ ήταν από τους καλύτερους που είχαμε και να φανταστείς ότι οι προπονητές που είχαμε δεν προσάρμοσαν το παιχνίδι της ομάδας βάση των ικανοτήτων του παίχτη, ειδικά με την ευκολεία του που σκόραρε με το κεφάλι.

Μακάρι να τον είχαμε ξανά και θα σύμφωνήσω μαζί σου γιατί αν και μας κτύπησε την πόρτα 2 φορές του αρνήθηκαν να έρθει πίσω. Τι να πεις...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.