News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Αρκετά αξιόλογη μεταγραφή είναι αυτή του Γαλλομαροκινού μέσου Ali El-Omari, γνωστού μας από την περσινή του παρουσία στα γήπεδα της Β’ κατηγορίας με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας...
Ο Αλί Ελ Ομάρι έχει μόλις κλείσει τα 31 του χρόνια, έχει ύψος 1,78cm και ζυγίζει 75kg. Έχει ένα αρκετά σπουδαίο παλμαρέ το οποίο και παρουσιάζουμε πιο κάτω:

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 1999 μέχρι το 2002 αγωνίστηκε καταρχάς στην Sporting de Espinho της Πορτογαλίας και στις FC Bourges και Olympique Lyonnais της Γαλλίας. Ο Ομαρί έχει φορέσει και μια φορά τη φανέλα της Εθνικής του Μαρόκου το 2004 σε φιλικό παιχνίδι.
Τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει σημειώσει περισσότερα από 10 τέρματα συνολικά στις ομάδες που αγνιζόταν, λόγω και της θέσης του άλλωστε. Είναι παίκτης του άξονα, από ανασταλτικό χαφ μέχρι και δημιουργός παιχνιδιού, καταπίνοντας χιλιόμετρα. Παρ’ όλ’ αυτά δύσκολα δέχεται κάρτες. Πληροφορίες μας λένε πως αν και στη Νέας Σαλαμίνα υπήρξε τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, εντούτοις ήταν από τους διακριθέντες της χρονιάς και ένας από τους σωτήρες της προσφυγικής ομάδας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο ματς (2-1) με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι λόγοι που δεν συνέχισε στη "Νέα" ήταν καθαρά οικονομικοί, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος με το συμβόλαιο που του πρότειναν.

Μάνετζερ του Αλί Ελ Ομαρί είναι η MKTsports, μια πορτογαλική εταιρεία με την οποία έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα η Σαλαμίνα, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ο ΑΠΟΠ Κινύρας (Gora Tall), ο Απόλλων Λεμεσού (Diogo Louis), η Δόξα (Ernesto), η Αλκή (Leonardo Rimes) και πολλές άλλες κυπριακές ομάδες.

Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

isigoume to proto filiko pegnidi tin epomeni xronia na ine me tin Petrovac, na tous exi kala o theos pou kataferan na mas kanoun na xaroume ligo afto to mavro kalokeri...

http://www.youtube.com/watch?v=W7FHQUJsSeg

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτήρια στη Πέτροβατς για την νίκη της και την πρόκριση απέναντι στα σκουλήκια.

Ανώνυμος είπε...

oxi re file stin petrovats ta sinxaritiria mas! ston megalo soubits!
soubits soubits soubits!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΣ GO HOME!!!

Anonymos-Proin-Paiktis-Aek είπε...

Anonymos-Proin-Paiktis-Aek

Se ena paihnidi me tin pafo efonaxe mou o proponitis sto telos tou paihnidiou kai rotise me an eipia anavolika kai gelan.
Ego tou eipa oti en o aeras tis thalasas tis skalas mas pou en to anavoliko mou.

Mehri simera thimizei mou to.

Anapneete reeee ka men foaste

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.