News Update :

Το λάθος των λαθών!

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ναι, είναι λάθος και μάλιστα χονδροειδέστατο! Όπως και να το δούμε, από όποια σκοπιά κι αν το προσεγγίσουμε δεν βρίσκουμε δικαιολογητικά. Είναι αδικαιολόγητο! Ποιος AEKτζής και με ποια κριτήρια πήρε αυτή την απόφαση δεν κατανοούμε! Αντιλαμβάνεστε ότι η απόφαση που εννοούμε είναι η... απρόσμενη απόφαση περί αποδέσμευσης των Κ. Μηνά και Χ. Νικολάου.

Η απόφαση αυτή είναι αντίθετη προς την επιθυμία της κοινής γνώμης αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών της ΑΕΚ. Πάρθηκε με άγνωστα κίνητρα και χωρίς την απαραίτητη ευαισθησία προς την ιδιάζουσα περίπτωση των δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται κατά τη γνώμη μου για ένα ολίσθημα του σωματείου που μας έδειξε ότι δεν ξέρει να χειρίζεται εποικοδομητικά τους ελάχιστους παίκτες – σημαίες που διαθέτει. Με άλλα λόγια στο να διώχνουμε είμαστε πρώτοι, στο να κρατάμε είμαστε τελευταίοι. Πραγματικά προσωπικά συγκλονίστηκα όταν έμαθα τα νέα των δύο αποδεσμεύσεων. Ήδη από τις 20 Απριλίου έγραψα στο ιστολόγιο ένα άρθρο γι' αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές συναισθανόμενος πως η μη δημοσιοποίηση των ανανεώσεών τους προμήνυε δυσάρεστες καταστάσεις και δυστυχώς επαληθεύτηκα.

Κατά περίεργο τρόπο οι διοικούντες και ο προπονητής δεν έλαβαν καθόλου υπόψη ότι:
- Δήλωσαν ότι θέλουν να παραμείνουν και να βοηθήσουν. Δεν το χωράει ο νους μου πώς είναι δυνατόν να παρακαλάς ξένους να παραμείνουν και να διώχνεις Κύπριους που θέλουν να παραμείνουν.
- Αγαπούσαν και πονούσαν την ομάδα και τη φανέλα. Μόνο και μόνο αυτό αποτελεί ένα ισχυρό παράγοντα που θα έπρεπε να μετρήσει στην τελική απόφαση διοίκησης και προπονητή.
- Δεν δημιουργούσαν πρόβλημα και βελτίωναν το κλίμα στα αποδυτήρια. Μια ομάδα εκτός από καλούς παίκτες χρειάζεται και παίκτες – προσωπικότητες που με το ήθος και το χαρακτήρα τους θα επιδράσουν καταλυτικά στο κλίμα της ομάδας.
- Ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στους φιλάθλους. Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών αγαπούσε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ήθελε στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Η απόφαση του σωματείου είναι αντίθετη προς την επιθυμία των οπαδών!
- Ήταν από τους αρχηγούς της ομάδας. Πώς μπορείς να διώξεις τόσο κυνικά τους αρχηγούς;!

- Διαθέτουν την εμπειρία να βοηθήσουν τους νεαρούς. Ποιος άραγε θα διδάξει και θα συμβουλέψει τα νεαρά ταλέντα μας για το τι εστί ΑΕΚ; Ποιος θα τα καθοδηγήσει με βάση τις εμπειρίες του; Ποιος έμεινε στην ομάδα που να διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά; Ποιος;
- Είναι Κύπριοι και οι ομάδες πλέον τους χρειάζονται όσο ποτέ άλλωτε σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς. Είναι προτιμότερο να προσπαθούμε να εντοπίσουμε κάποιο κυπριακό «λαχείο» από τη Β΄ κατηγορία παρά να εμπιστευθούμε το Μηνά και το Χάρη; Μήπως τόσο καλύτεροι παίκτες είναι οι υπόλοιποι που φέρνουμε;;;;

Την ανάγκη για ανανέωση την κατανοώ και τη συμμερίζομαι. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει ώστε να βγούμε πιο δυνατοί και πιο φρέσκοι. Αλλά θεωρώ περίεργο το γεγονός ότι η «ανανέωση» εφαρμόστηκε πλήρως στο Χάρη και στο Μηνά και όχι π.χ. στο Βέιγκα και στον Τονίτο που βρίσκονται εξίσου σε μια «μεγάλη» ποδοσφαιρική ηλικία. Δεν υποστηρίζω ότι έπρεπε να φύγουν όλοι, αλλά το ότι μια σωστή ανανέωση γίνεται σταδιακά και με ισορροπία. Δεν νοείται ανανέωση μ’ ένα απλό σβήσιμο των προηγούμενων και ξαναγράψιμο από το μηδέν! Αυτό δεν είναι ανανέωση, είναι... αυτο-αναίρεση!

Επίσης, πώς θα αξιοποιήσουμε παίκτες σε άλλα πόστα τη στιγμή που τους αντιμετωπίζουμε ως «στημένες λεμονόκουπες»; Λογικά διώχνοντας εν μία νυκτί τους παίκτες που πρόσφεραν τα μέγιστα, δεν πρέπει να αναμένεις ότι θα παραμείνουν εργάτες της ομάδας.

Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια μας και νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ προς το Μηνά και το Χάρη. Δεν σεβαστήκαμε καθόλου αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές και δεν λάβαμε υπόψη το τι μας πρόσφεραν. Άραγε αυτό το τέλος τους αξίζει; Τόσο άκομψο, τόσο απόμακρο και τόσο κυνικό; Νομίζω πως όχι!!!




.
Share this Article on :

39 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

afti i 2 agapisan tin omada perissotero ke apo pollus fila8lus ke tora tus dioxnun?? o savvas arke3e na mas dixni tis IKANOTITES t. omos pu enna pai? en skala, kapu enna ton tixume na t milisume. je i diikisi pu analave, me foni me akroasi. ekatsan jame j skazun, me milun me lalun

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ! ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΡΕ ΣΑΒΒΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟ ΤΙΚΙΝΙΟ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΑ! ΟΧΙ ΣΑΒΒΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΒΒΑΚΗ ΜΟΥ! ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ!!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ Η ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΡΟΥΚΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΝΟΜΠΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΠΟΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ .....
KITION EAGLES

Ανώνυμος είπε...

Την αποφαση για τους Χαρη και Μηνα υπαρχουν δυο τροποι να τους δεις.
1. Συναισθηματικα ήταν λαθος αποφαση. Και οι 2 μπορουσαν να ανεβασουν τους μικρους και να κρατησουν ισοροπιες στα αποδυτηρια.
2. Επαγγελματικα και ψυχρα ήταν η σωστη αποφαση διοτι ο Χαρης δεν μπορει να παιξει περισοτερο απο ενα ημιχρονο και ο Μηνάς μέσα στο γηπεδο ήταν απο τους χειροτερους μας παικτες φέτος (μαζι με ολους τους αλλους δηλαδη). Με το να σταματησουν δινουμε τοπο στα νιατα της Αεκ να αρπαξουν την ευκαιρια να παιξουν στη πρωτη ομαδα.

Διαλεγετε και παιρνετε συναισθημα η λογικη.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε η νέα διοίκηση να βγαίνει με δελτία τύπου να μας ενημερώνει!!!

Δεν έχουμε ακόμη ακούσει ποιος είναι ο στόχος τους για τη νέα σαιζόν πάμε για απλά άνοδο ή για 1η θέση;;;

Πρέπει ο κόσμος να ενημερώνεται συνεχώς.

Η ομάδα πρέπει να κυκλοφορήσει περιοδικό ή εφημερίδα (τουλάχιστο εβδομαδιαία).

Δεν ξέρω αν όλοι μας με το υποβιβασμό αλλά εγώ τουλάχιστο απέχω από το να ενημερώνομαι για ποδοσφαιρικά νέα. Δεν βλέπω αθλητικά στην τηλεόραση, δεν ακούω αθλητικές εκπομπές, δεν διαβάζω εφημερίδες. Θέλω μόνο να ακούω νέα της ομάδας μου.

Ας ενημερώνουμε λοιπόν τους οπαδούς μας για να μείνουν κοντά στην ΑΕΚ μας.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ο Στάκουσμααεκλαίω

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος Κύριοι,
Ο Σάββας τους έφαγε γιατί ως προπονητής δεν μπορεί να επιβληθεί.
Τρώμε τις σημαίες και τους αγαπημένους στνη ομάδα για να κάμνοθμεν ότι θέλουμε.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την σκηνή: την σύζυγο του Χ. Νικολάου που έκλαιγε στην κερκίδα μαζί με τα παιδιά της για την ισοπαλία με την Αλκή (αυτό θα πει σεβασμός στο ψωμί που τρώμε) ενώ κάποιοι μισθοφόροι κανόνιζαν για το που θα τα πιούν το Σάββατο. Μπράβο Χάρη για το ήθος που έχεις και εσύ και η οικογένεια σου!
Για τον αρχηγό τι να πώ; Όλοι ξερουμε την προσφορά και το ήθος του.

Κόσμε της ΑΕΚ κάνει ότι μπορείς για να ανατρέψεις αυτήν την απόφαση. Φώναξε παντού σε όλα τα φόρουμ, στον δρόμο στα κανάλια. Θέλουμε Χάρη και Μηνά να καθοδηγούν τους παίκτες μας του χρόνου στην Β κατηγορία.
Τάντο

Ανώνυμος είπε...

exo mia aporia? i diikisi panta stis omades akoune kai tiroun pista ta osa thelei o ekastote proponitis???? poli fovame pos ola afta einai simadia grafis mias anaksias diikisis kai makari na vgo pseftis!!!! kostas

Ανώνυμος είπε...

NTROPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
den mporoume na poume tpt allo. Exoun minei elaxistoi paiktes simaies(vlepe pogiatzi, satsia, kaifa ktl.) kai anamfisvitita xaris kai mina itan 2 apaftous
Ntropi se olous mas ma pio poli se ekeinous pou tous edio3an san na itan o ka8e mis8oforos, se aftous pou den anagnorisan oti eprepe apo sevasmo kai mono na tous kanoume agalma e3o apo to somateio. Anamfivola oi 2 megaliteroi pektes se prosopikotita pou perasan pote apo to somateio mas safta ta 15 xronia

episis i 2i pio mavri selida stin istoria tis omadas graftike simera me tn apoxorisi afton ton 2 paikton apo to roster tis omadas

Ανώνυμος είπε...

Παίδες Σταύρος κομοτηνή..σήμερα ήμουν στην προπόνηση μαζί με 2 άλλουσ συναγωνιστές για να ζητήσουμε τον λόγο από τον Αρσέν Βενγκέρ που έδιωξε τις 2 σημαίες της ομάδας εντός μίας νυχτός..επειδή είναι ο αρσέν Βενγκέρ πέρασε από δίπλα μου αλλά εν εγύρισε καν να με δεί..ενα μιλήσει με έναν απλό οπαδό της Αεκ? Δεν γίνεται!!! Και ξαφνικά εκεί που περίμενα να τελειώσει η προπόνηση, που ειρήσθω εν παρόδω συμμετείχαν και ο Χάρης και ο Μηνά που δεν εμιλιούνταν, για να πάω να μιλήσω στον μεγάλο αυτό προπονητή, εφανήκαν 3 άτομα της αόρατης διοίκησης μας και ήρθαν στο μέρος μας να συζητήσουν μαζί μας..απλά για να σασ δώσω να καταλάβετε τι γίνεται εδοκιμάζαμε 10 παίκτες σήμερα και τα συγκεκριμένα 3 άτομα εν είχαν ιδέα ποιοί είναι οι παίκτες και ερωτούσαν να μάθουν!!! Γιατί έφυγαν οι αρχηγοί?? Γιατι φίλοι συναγωνιστές δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Αρσεν Βενγκέρ ο οποίος θα κτίσει την Άρσεναλ της Κύπρου..εν μπαίνω καν στον κόπο να σας γράψω τι άλλο μας ειπώθηκε γιατί εν αξίζει αδέρφκια...αύριο η ώρα 5 έχει φιλικό..ελάτε να δείξουμε όλοι μαζί ότι εμείς εκτιμούμε εκείνους που σέβουνται την ομάδα..ελάτε όλοι στο ΓΣΖ..σταματήστε να γράφεται μόνο στο ίντερνετ και ελάτε γήπεδο..ο Βενγκέρ κάμνει ότι θέλει στην Αεκ και η διοίκηση μας δεν υπάρχει..Σας περιμένω όλους στο γήπεδο αύριο..

Ανώνυμος είπε...

stavro me ta legomena sou tha pisto telika pos ontos den exoume diikisi. kostas

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟΕΛ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο 20ΟΣ Η Ο 21ΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

Ταντο το θεμα ενι πως δεν θα δωσουν ευκαιριες σε νεαρους απλα θα 'γορασουν το καθε αχρηστο που θα τους φερουν οι ατζιεντηδες.

Εν αξιζουμε παιχτες σαν το Χάρη που αν και οπαδος του μεγαλυτερου αντιπαλου μας(ο παπας του ειναι ανετα ο καλυτερος παιχτης της αλκης ολων των εποχων), εν 1000 φορες πιο επαγγελματιας που τους διαφορους ''επαγγελματιες'' που φερνουμε τζαι εκτιμαν το ψωμι που του εδιαν η ομαδα.

Ο Σάββας εν αχαπαρος(που ξερουμεν τι εκαμνε αμαν επαιζε στην αεκ), οπου επηεν εν εκαμεν τιποτε και στη πιο κρισιμη χρονια στην ιστορια της ομαδας διουμεν του απολυτο ελεγχο.

Η ΕΝΠ αφησε ελευθερο το Κολοκουδια, που εν πολλα καλος παιχτης και νεαρος.

Ανώνυμος είπε...

Με όλα αυτά τα τραγικά που βλέπω να γίνονται στην ΑΕΚ δεν ξέρω τι να πω; Πραγματικά τι συμβαίνει τελικά με την διοίκηση μας; Δεν ξέρουμε ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΠΟΤΕ για την ΑΕΚ, ούτε από εφημερίδες, ούτε στα ΜΜΕ.

Όσο για τους καλύτερους παίχτες που είχαμε σαν ΑΕΚ, στο θέμα ήθους και αγωνιστικότητας τους στείλανε και αυτούς πακέττο...όπως έκαναν και οι προκάτοχοι τους με τον Στεφανή, Σαβάκη Χρήστου και τόσους άλλους.

Εγώ έχω χάσει κάθε ελπίδα για να περιμένω κάτι καλύτερο, ειδικά με τα τελευταία γεγονότα. Απλά θα περιμένουμε ακόμα 5 μήνες που θα αρχίσει το πρωτάθλημα για να βγούν συμπεράσματα.

Όπως και να έχει, προσωπικά αυτή η διοίκηση με όλα όσα γίνονται δεν μου εμπνεέι εμπιστοσύνη αλλά ούτε και η τεχνική ηγεσία. Ας τους δώσουμε χρόνο και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα τα ξαναπούμε...

El Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

re sintrofoi mou

eginan tosa lathoi persi tziai epiraksen sas pou efie o minas kai o xaris?

enna mas ppellanete..persi sto gipedo opote epaizen o minas tziai o xaris etravousamen ta malia mas (idios o minas gia na men adiko to xari)

o minas eprepe na paraitisi apo monos tou prin 2 xronia... thimithite llio ta mats me alki kai paralimni kai doksa kai apep tzines tes pisines tou, ta aorata markarismata, tes lathos mpalies....

i omada mas den thelei simaies... thelei paiktes nearous na paizoun me oreksi, na fkalloun to 90lepto, na prospathiosoun na kentrisoun to endiaferon allon omadon gia metagrafi...inta pou nna kamoume re pethkia tes kotziakares...

ektos an sas areskoun oi aerologies kai oi prosopikes anakoinoseis tou mina oti den tha pame diavathmisi, oti tha fkalei gema oi fanella, oti tha eimaste aksiprepeis os to telos ktl ktl ktl....

an sas areskoun ta loouthkia kai oi dithiramvoi, valte kamia kasetta tou papadopoullou pou ekleie pou ipe to oxi, akoute llion to lissaridi, tziai piennete se kamia proeklogiki sigentrosi na ektonothite kai na porothite pou ta tha tha tha tha tha....

tora enna sigrinoume ton veiga kai ton tonito me to mina kai to xari... o veiga kai tonito an kai megaloi se ilikia en pou tous kalliterous paiktes pou eixame persi....

den akousa pote to mina na kamei ton apologismo tou, tin aftokritiki tou, tin anagnorisi ton genikoteron lathon ton paikton...oullo pellares tziai efxologia....

TOPO STA NIATA KAI STIN POLITIKI KAI STIN MAPPA.....EPIDI STIN POLITIKI MONO GEROUS THA EXOUME STIN MAPPA TOULAXISTO EKEI POU MPOROUME NA TO PALAIPSOUME...

AEK KAI DEN EIMAI KATHOLOU KALA (INTALOS NA EIMAI AFOU EPIAME DIAVATHMISI OPOS TA KTINA)!!!!!!!!!!

o sintrofos

Ανώνυμος είπε...

aniparkti dioikisi,notrpi sas figete ospou eine grigoraa,opios theli bgeni ke ginete proedrossss..lefta en bastei ke na basta en dia...oute mia fora en ton eidame na mila.apisteuti dioikisi xoris arxi ke telosss..pigame deuteri katigoria ke theloun lefta oi axaristoiiiii...ela re pedia pou ena rtoume ke proti katigoriaaaaa esis ena kamete oikonomiko erano kathe 2 meresssssssss...axristoiiiiiiiiiiiiii figete gia to kalo tis aek

Zinonis είπε...

ta lathi epi lathon aftis tis xronias akoma sinexizonte. oses dioikisis kai an allaksame, osous proponites kai an evalame sto pagko alla kai osous pektes eferame, akoma en evalame noun!!! Epeiame 2i katigoria tze en evalame noun akoma.

eperase enas minas kai kati parapano pou anelave touti i dioikisi kai akoma enikseri ti tis ginete. Itan na fkoun gia 1 mina tze na kamoun etereia alla gia etereia kai pia en ta sxedia tous en akousame akoma. Laloun aerologies tze ena soro tsioftes tze tora pou efkikan stin eksousia enikseroun na kamoun tipote. Oute tes diadikasies na kamoun mia eteria den kseroun. Tora ivran kamposa provlimata tze xonnounta...ton tzero pou esirnan kouventes gia eteria en ta eskeftountan.

Akoma ena lathos...edosan polli eksousia se enan apiro kai ligo asxeton me to thema proponiti. An itan o ketsbaia h jovanovic na po sta anathema, alla toutos en ekatafere na kami tipote o gerimos eshi 7 xronia pou en proponitis...

Efkale tin Pafo proti katigoria? meta pou 5 agonistikes stin kainourgia sezon edioksan ton , afou en katexei to pedin.

En leo, ine enas metrios proponitis oxi ki asximos gia na kooutsari omada B' katogirias kai na tin ferei A' katigoria. Alla os tzame...

I dioikisi en efkike na pei ta sxedia tis gia to mellon, akououmen tous dimosiagrafous pou grafoun area kai pou gia tin omada mas tze len oti o savas paei na dei pektes, i omada pezei filika, dokimazei pektes ktl. En akousame tous stoxous gia to mellon. Oxi gia tou xronou epidi en xreiazete kan na tous anaferoume (ennoeite oti ine to protathlima b' katigorias). Alla theloun na ktisoun omada gia to mellon h oxi? theloun na epistrepsoun tou xronou kai na eimaste komparsi? Theloun na to klisoun to tmima tze na pame na thoroume basket? as mas pou tipote....

Elpizo na doume praksis sintoma...

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια, συναγωνιστές, συμπολίτες και χιλια δυό άλλα συνΧΧΧΧ, σας εκληπαρώ περάστε την Ελληνική γραμματοσειρά και γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Είναι πολύ πιο έυκολο από ότι νομίζετε.

Σας Ευχαριστώ,

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Οι 300

Ανώνυμος είπε...

marie elina taxa proedre tis aek..stin ousia empikes keiame gia to fitsioo oute agaps oute thelis tin aek na tin deis proti...i porta eksodou eine eukkoli gia sena alla ke gia to mounto sumboulio sou...edo ke tora oxi aurio

Ανώνυμος είπε...

Εχασαμε το μετρο σαν οπαδοι, κλαιτε και οδυρεστε για ενα παικτη ο οποιος ειναι 35 χρονων, ο οποιος ακουστα εχει το ποδοσφαιρο και ο οποιος αν συνεχιζε στην νεα χρονια θα επαιρνε +- 50000 ευρώ και την θεση ενος νεαρου, παικτης ο οποιος μαζι με ολους τους αλλους "αξιους παικτες" που ειχαμε μας οδηγησε στην 2η κατηγορια.
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τύπωσα όλα αυτά που λετε για να τα σχολιάσω επειδή διαφωνώ κάθετα!
Σαν πιο νεαροί οπαδοί μπορεί εσείς να βλέπετε τα πράγματα πιο συναισθηματικά από εμάς τους πιο μεγάλους!

Και σχολιάζω!
Καταρχάς κάποιος τόλμησε και είπε και για τον Σαββακη Χρίστου! Μαθέ φίλε αν ο Σαββακης βρίσκει ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο! Δεν καταλάβω δηλαδή επειδή ήταν από τα παιδία της ΑΕΚ μας έπρεπε με το ζόρι να μείνει ενώ βλέπαμε όλοι ότι δεν έχει την σοβαρότητα για να παίξει ποδόσφαιρο και δεν έκαμνε κανένα πρόοδο στα χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ! Ο νους του ήταν πας τα μαλλιά του το χρώμα των παπουτσιών του και στο να ζητήσει το νούμερο 10 από την διοίκηση! Για να παίξεις μπάλα πρέπει να είσαι και προσγειωμένος! Ναι ήταν ταλέντο αλλά ποτέ δεν είχε μυαλό για ποδόσφαιρο και για αυτό και δεν βρήκε ποτέ ομάδα!

Παω στους Μήνα και Χάρη.

Δήλωσαν ότι θέλουν να μείνουν και να προσφέρουν λεει ο φίλος.
Το θέμα δεν είναι το τι δήλωσαν και το τι θέλουν φίλε! Το θέμα είναι τι μπορούν! Μπορούν να προσφέρουν?
Ναι ήταν σημαία ο Μήνας όχι επειδή ξέρει και πολύ ποδόσφαιρο αλλά επειδή είναι πάνω από όλα οπαδός της ΑΕΚ και σημαία ήταν και ο Χάρης επειδή είναι ένας Κύριος με τα όλα του και ένας από τους καλύτερους κεντρικούς στην Κύπρο τον καιρό του!

Αλλά δεν θα τα υπολογίζεις αυτά! Δυστυχώς! Αν θες το καλό της ΑΕΚ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ! Η απάντηση είναι.....ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!! Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΑ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ? Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΣΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! Είναι σε μια ηλικία που δεν αντέχουν 90λεπτα και δεν μπορούν να προσφέρουν όσα χρειάζεται στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ακόμα και στην Β κατηγόρια όπου υπάρχουν πολλές ομάδες πρώτης κατηγόριας!

Αγαπούσαν λες και πονούσαν την φανέλα!
Ε και? Και εγώ αγαπώ την φανέλα της ΑΕΚ, δίνω την ζωή μου για την ΑΕΚ! Να παω να παίζω και εγώ?? Συναισθηματισμοί και συμπάθειες δεν χωράνε πλέον στο ποδόσφαιρο φίλε!! ΔΥΣΤΥΧΟΣ!

Δεν δημιουργούσαν προβλήματα λες και ήταν αγαπητοί στην ΑΕΚ!
Είσαι σίγουρος για αυτό? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ?

Λες ότι τους εδίωξαν κυνικά?!
Η επίσημη ΑΕΚ δήλωση ότι θα τίμηση και τους δυο παίχτες και θα του δώσει ένα πόστο για να μείνουν κοντά στην ομάδα! Δηλαδή με το ζόρι έπρεπε να μείνουν ρε φίλε όταν ξέρεις καταβαθος ότι όλα στην ζωή έχουν ένα τέλος! Δεν μπορούν πλέον! Φάνηκε και πέρσι. Δυστυχώς!

Σας προτείνω μόνο να μην τα βλέπετε όλα συναισθηματικά! Πάνω από όλα είναι η ΑΕΚ και κανένας Μήνας και κανένας Χάρης δεν είναι ΑΕΚ!

Δεν είναι καλύτερα δηλαδή να μπουν άλλοι νεαροί ή ξένοι στης θέσης τους από τώρα για να επέλθει ομάδα πάνω και να είναι έτοιμη στο πετσί της ομάδας!

Εγώ προσωπικά....
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΙΜΗ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Επειδή πάνω από όλα είναι η ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε φίλε έλεος!
Και από που ξέρεις εσύ αν ο Πρόεδρος Έλληνας αγαπά την ΑΕΚ η δεν τη αγαπά???
Εγώ τον γνωρίζω από τους δρόμους τις γειτονίας μας από μικρά παιδία και σου λεω ότι πάντα μα πάντα ήταν με μια από τις δυο ομάδες τις Ενοποίησης της ΑΕΚ! Μάλιστα έχει παίξει και καλαθόσφαιρα σε αυτή την ομάδα.

Λες μπήκε για το fitso πρόεδρος τις ΑΕΚ?....καλά ρε φίλε...περίμενε να παει η ΑΕΚ Β κατηγόρια για να μπει πρόεδρος?
Τόσο fitso έχει ένας Πρόεδρος σε μια ομάδα Β κατηγόριας!? ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Μιλάτε για τον Μήνα και τον Χάρη σαν και είναι νεαροί σε ηλικία και έχει ακόμα χρόνια να προσφέρουν!
Καταρχάς αν θέλετε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια ο Μήνας δεν ξέρει ποδόσφαιρο!
Ο λόγος που έκανε καριέρα σαν ποδοσφαιριστής είναι το μεγάλο του πάθος και η αγάπη του για την ΑΕΚ (αυτό δεν πρέπει να τον αμφιβάλλει κανείς!) είναι πάνω από όλα οπαδός της ΑΕΚ.

Όσο για τον Χάρη αν βρείτε ένα αγώνα φέτος που ο Χάρης άντεξε στο ίδιο ψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που αρμόζει στο όνομα Χάρης Νικολάου τότε να πούμε ότι δεν έπρεπε να αποχωρίσει!

Στην περσινή καταστροφική χρόνια όλοι είχαν το μερίδιο ευθύνης τους. Μεταξύ αυτών και ο ΑΡΧΗΓΟΣ και ο Χάρης!
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να θυμάμαι στην νέα ΑΕΚ (έστω και τις Β κατηγόριας) κανένα από τους υπεύθυνους της καταστροφικής χρονιάς.
ΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος κομοτηνή..καταρχάς να σας παρακαλέσω να γράφεται το όνομα σας όσοι γράφεται στο μπλογκ να ξέρουμε με ποιους μιλούμε..κανένας δεν έχει να φοβηθεί κάτι για την άποψη του..βάλτε το όνομα σας και πείτε ότι θέλετε όμορφα και ωραία..παίδες εχάσαμε το νόημα της όλης κουβέντας που κάμνουμε δαμέ..συζητούμε για μία πολύ άσχημη συμπεριφορά της διοίκησης και του αρσέν βενγκέρ απέναντι στις 3 σημαίες της ομάδας και συμπεριλαμβάνω και τον Χέκτωρ μέσα σε αυτούς..δεν γίνεται να ζητά ο μηνάς να μείνει ακόμα ένα χρόνο έστω και ας μην αγωνίζεται έστω και με μειωμένες απολαβές και να του λέμε όχι..εμένα πραγματικά εν τούτο που με θλίβει αφάνταστα..είπε ένας φίλος πιο πάνω ότι ενα πιάνει ο μηνάς την θέση ενός νεαρού του χρόνου..δικαιούμαστε 17 κυπραίους και 8 κοινοτικους..θα έπιανε την θέση ο μηνάς και ο χάρης σε 2άλλους κυπραίους που ενα αναγκαστούμε να κάμουμε μεταγραφή? και είσαστε όλοι τόσο βέβαιοι ότι μηνά και χάρης δεν μπορούν να βοηθήσουν 2η κατηγορία? είναι η δεν είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα που χρειάζεται ηγέτες και παθιασμένους παίχτες? πιοι θα είναι αυτοί στην ομάδα μας του χρόνου? Σας λέω από τώρα κανείς! Γιατί εδιώξαμε τους όλους..χτίζει ο Αρσεν Βενγκέρ την Αεκ του μέλλοντος και ο λόγος του είναι ευαγγέλιο..και πότε εγίνηκε προπονητής ο Σάββας να αξίζει τόση εμπιστοσύνη? αλοίμονο μας αν περιμένουμε από τον Σάββα και μόνο από τον Σάββα να μας ανεβάσει..και μόνοι μας να πάμε χωρίς προπονητή έστω και 3οι θα επανέλθουμε..και επανέρχομαι εκεί που πρέπει να προσηλωθούμε..λέμε για τα σκουλήκια τόσο καιρό ότι εν ξέρουν να εκτιμούν και ότι μας κατέβει..εβάλαν μας γυαλιά ρε κοπέλλια..εφανήκαμεν ακόμα μία φορά πολλά λίοι σαν σκαλιώτες..εμάθαμε όποιοσ τα δίνει όλα για την ομάδα να τον κλωτσούμε να φύγει..και τα κολόπαιδα που επανηγυρίζαν στις ήττες της ομάδας και που επουλούσαν παιχνίδκια έχουμε τους στον πάγκο μας να κομπάζουν και να κάμνουν ότι θέλουν..μπράβο μας..εγώ δεν πρόκειται να γράψω ξανά για την ομάδα μας ούτε θα ασχοληθώ φέτος..θα πηγαίνω γήπεδο και ότι θέλει ας γίνει..ότι πάθουμε εμείς το ετοιμάζουμε που πριν..καληνύχτα συναγωνιστές και καλή δύναμη σε όλους..

Ανώνυμος είπε...

ena letpoo e kai agapa tin aekk...eidame ke tous pektes pou efereeee mono na klaeis eine autiiii..ti na mpeis proedros otan den exis moneyt i den exi oneiro mia megali aekkkk..skeftou eimaste b katigoria laloun theloume anodooooooo,,,ntropi mono protathlima ke oi piso na mas blepoun me ta kialia,akoma den empikan ke ebastounnnnn skeftou na itan ke a katigoriaaaaaaa eleos mazi tousssss.nterpi se olous

Ανώνυμος είπε...

to pio ousiastiko pragma pou ekame i diikisi mariou elina ine na diavazi ta post sto blog k na apanta me kalogramena post prospathontas etsi na perasi ta minimata pou theli alla k na na dikeologisi ta adigeologita!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο φιλος πιο πανω επιασεν την κουβεντα που το πληκτρολογιο μου!!! εν ουλλη μερα συνδεδεμενοι να μεν πεσει τπτ χωρις απαντηση!!!χαχαχαχα καλα ρε ουτε ο θωμας εν θα εκαμνε ετσι πραμα!!!εν πολλα μπροστα η διοικηση

Ανώνυμος είπε...

kala re...miloume e3efigate oulloi!!
telia omos a!
pios den stenaxorithike re?
piou tou arese pou tha figoun aftoi oi 2 e3eretikoi anthropoi?
KANENOU
alla eseis...e3efigete telia...
skeftite oti kapote tha ginotan kai afto...kai malista sintoma...ne eprepe na gini me pio e3ipno tropo...gia na min to parete strava eseis oloi...to dexome...stratigiki miden!
alla min gineste mpoultozes kai na ta dialiete ola...kapioi anthropoi prospathoun!
kapioi doulefkoun!
kai den milo gia tin dioikisi...
kai gia ton proponiti...pou einai metrios men...alla tha ta dosei ola gia na petixei!!! gia to diko tou epaggelmatiko kalo...oxi mono tis AEK
prepei na orimasoume lio san opadoi pistefko...kai na vlepoume ta pramata sferika!!!!
dame i anomaloi edio3an ton ketsbaya reeeeeee....kai tha sinaxisoun omos...giati etsi einai i zoi!
na eiste sigouroi oti ego prosopika tha eimai o protos pou tha krino otan stravosei kati...alla eseis arkepsete prin kan 3ekinisei i diadikasia...ego den pistefko kanenan kai den eimai me kanenan!!! eimai me tin AEK...kai perimeno na do ta erga tou kathenou gia na ton krino! alithia...an i omada 3ekinisei me 5 seri nikes....tha pet5himisete na vlepete ton Mina stin 11ada????
i mipos an 3ekinisoume me 5 seri ittes tha parakalousete na paizei o Minas gia na girisei to paixnidi?
den eimai skliros...apla vlepo mprosta!!! kai i alithia einai...oti ektos tou sinesthimatikou tomea...oi alloi tomeis pou tha mas lipsoun oi 2 arxigoi einai midaminoi!!!
elpizo oloi sas na trote tis ores sas kai sta gipeda toui xronou kai oxi mono sta keyboard...giati fetos emeis prepei na kamoume tin diafora...
me ektimisi pros olous giorgos tsouris

Ανώνυμος είπε...

Mia nea mera simera gia tin AEK, mia mera pou tha ine poli diaforetiki, mia mera pou i AEK den xana ezise, apo tin imera idriseos tis omadas mas alla ke peripou 20 xronia prin ston Pezoporiko enas anthropos o TOFIS ENGLEZOU vroskotan mesa sta apoditiria tis omadas, itan o frontistis o anthropos pou ezise apo konta olous tous proponites pektes preoedrous titlous alla ke tin prikra tis diavathmisis apos kanenas allos. O Toffis xthes vrethike gia teleftea fora sta apoditiria tis AEK. O logos aplos perase opos tou zitisan apo ta grafia tis diikisis ke ton enimerosan oti den tha plironete pleon (peripou 350 euro to mina) 12 mines to xrono alla 10, les ke o TOFIS egine pektis, ke etsi akoma ena komati tis istorias tis AEK egine parelthon.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε δλδ τωρα ο Ττοφης εν θα ειναι μες την ομαδα???ποτε το εμαθες???πε μας λεπτομερειες!!!

Ανώνυμος είπε...

re file erotisa gia ton ttofi kai eipan mou oti en isxyei touto poy eipes! isxyei i en isxyei telika?

Marios είπε...

Filoi aektzizdes, swsta afta pou leme oloi mas gia ton kostantino mina kai ton xari Nikolaou.

Alla iparxi kai ena Megalo ALLA, rwta ta sigkekrimena pedia posa epernan persi kai posa fetos.

Ixan persi tin apetisi na paroun afkismeno KASE os filodorima giati fetos tha STAMATOUSAN to podosfero.

KAI oi Dioikisis mas to katanoisan afou ine oi simees tis omadas mas.

ALLA fetos pou irthe to telos tis sezon den ediksan prothesi na stamatisoun....

Ti allo eprepe na kani i dioikisi diladi?

Ανώνυμος είπε...

eftixos gia tin omada enteli meta apo antidrasis proigoumenon paragonton tis omadas pou xeroun ti simeni o TOFIS gia tin omada i diikisi ekane 2es skepsis ke o TOFIS ine xana sta apoditiria

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά έχω απογοητευτεί πλήρως από της αντιδράσεις τις πλειοψηφίας των οπαδών μας.

‘Σημαίες της ΑΕΚ’ ‘στύλος της ΑΕΚ’ ‘μεγάλοι αρχηγοί’ ‘τρελός ο αρχηγός’ και τι άλλο δεν είπατε!!!

Ναι είναι καλά παιδία και αγαπούν την ΑΕΚ

Απορώ όμως πραγματικά!
Δεν είναι και ο Χάρης και ο Μήνας μέλη της ομάδας που πήραν την ΑΕΚ διαβάθμιση? Δεν έχουν και αυτοί την δική τους ευθύνη? Δεν ήταν ο Μήνας αρχηγός της ομάδας που πήρε την ΑΕΚ στην Β κατηγόρια? Δεν ήταν και αυτοί στα γήπεδα όπου ρεζιλευόταν η αγαπημένη μας ομάδα κάθε μα κάθε εβδομάδα?
Δεν είναι αυτοί που κάθε εβδομάδα ζητούσαν συγνώμη στην διάσκεψη τύπου μετά από κάθε αγώνα? Εσείς φαίνεται τους έχετε συγχωρέσει πριν καν ζητήσουν συγνώμη!

Μα πως σκέφτεστε δεν καταλάβω!
Εγώ στην σκέψης μου δεν έχω συγχωρέσει ΚΑΝΕΝΑ!
Σε δυο, τρία, δέκα είκοσι χρόνια δεν θα λενε το 2008 – 2009 ο Μήνας και ο Χάρης σταμάτησαν το ποδόσφαιρο, ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟ 2008 – 2009 Η ΑΕΚ ΠΗΓΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Να φύγουν όλοι ρε!
Αυτούς τους 2 όμως τους ευχαριστούμε επειδή προσπάθησαν όσο μπορούσαν, πόνεσαν μαζί μας και το πιο σημαντικό είναι καλά χαρακτήρες.

alexandros Pavlakis είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΑΠΑΡΟΙ.. ΠΕΧΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΠΑΔΟΙ... ΟΥΛΛΟΙ ΩΣ ΤΟΝ ΕΝΑ.. ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ Α, Β, Γ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΠΕΣΑΜΕ? ΠΕΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ? (ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΑΙΧΤΕΣ, ΟΠΑΔΟΙ) ??

Ανώνυμος είπε...

μα τι λαλεις ρε???φταιμε εμεις που επεσαμε??? μιλουμε εξεφυγες... δικαιολογω σε μονο αν εισαι της γνωστης διοικησης!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να σας θυμίσω και κάτι άλλο επειδή έχω τρελαθεί με αυτά που λετε!
Μου φαίνεται δεν έχετε καθόλου περηφάνια και δέχεστε τα πάντα!

Και πέρσι φίλοι μου αν δεν το θυμάστε καλά ο Μήνας είχε μείνει ελεύθερος στο τέλος της χρόνια αφού και πέρσι είχε τελείωση το συμβόλαιο του αλλά σεβόμενη την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και την πρόσφορα του στην ομάδα ανανεώθηκε το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο!

Δηλαδή ρε παιδία δεν καταλάβω τι θέλετε να πείτε?
Έπρεπε να μείνουν μόνο και μόνο επειδή έτσι ήθελαν?
Έπρεπε δηλαδή επειδή ήταν Αρχηγοί να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι αυτοι θέλουν να φύγουν?
Και Γ κατηγόρια αν μας πάρουν πρέπει ο Μήνας και ο Χάρης να μείνουν?

Ξεχάσατε εύκολα φαίνεται της απολογίες τους κάθε εβδομάδα στις Διάσκεψης Τύπου. Ξεχάσατε φαίνεται την ηλικία τους.
Ξεχάσατε από ποσά λάθη του Μηνά χάσαμε πόντους και ποσά παιχνίδια ο Χάρης έγινε αναγκάστηκα αλλαγή.

Να μιλήσω με γεγονότα καλύτερα?
Η ΑΕΚ πήγε Β – Κατηγόρια με τον Μήνα αρχηγό!

Όπως μπήκε και τετράδα με τον Μήνα Αρχηγό.

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!

Δεν θέλω να παρεξηγηθούν αυτά που λεω! Είναι και οι δυο λεβέντες και πρόσφεραν πολλά στην ΑΕΚ και είναι κρίμα που φέγγουν με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην Β κατηγόρια.

Μακάρι να βρεθεί άλλος να έχει την μίση ψυχή και την μισή αγάπη που έχει ο Μήνας για την ΑΕΚ και την ανθρώπινη και ποδοσφαιρική άξια του Χάρη αλλά δεν παύουν και αυτοί να έχουν την δική τους ευθύνη για την κατάντια της ΑΕΚ σήμερα!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑΣ, ΘΩΜΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

nai re file fteme kai emis!
kai den ime ego pou to ipa ego apanto sta logia sou pou rotas 'fteme emis'
fisika fteme KAI emis!
diladi isoun tis idies oti den fteme kai emis? den eimaste kai emis (oi opadi) ena meros tou krikou pou legete aek? mia omada kai i dinamikotita tis omadas ine h doikisi, pextes, proponitiko team kai oi opadoi.
nai fteme kai emis!

fteme pou dexomastan tis tapinotikes ites kathe ma kathe ebdomada! rezelovotan i fanela tis aek kai emis ston kosmos mas! mename 20 30 atoma na diamartirithoume eno oloi aloi pigenan spiti tous.
gia ton kako programatismo antithrasame, ta valame katarxas me ton klinker, meta afou ta pragmata xeiroterevan ta valame kai me ton thoma kyriakou..meta apo aftous eprepe na pame sta spitia merikon paixton i stin proponisi na tous apilisoume me exipno tropo kai na tous tosoume kai liges anapodes na vlepate pos tha epezan toulaxiston afto pou mporousan na pexoun. ta xrimata tous ta epernan mia xara, mpala epexan pote? eh me liges apiles toulaxiston mpori na prospathousan na pexoun!
ala kapio den to xerete oti meta pou xasame extos edras me ton atromito otan irthe piso to leoforio ton pexton mas sto gsz vrethikame 20 - 30 atoma kai perimename sto tous pextes mas.sto telos itan na fame kai xilo afu i pextes itan parapano apo emas! ase pou o bobok, magembi, mendez, nouafor ine 2 metra o enas tous!
an imastan omos 200 - 300 atoma kai spazame kai to leoforio ton pexton mas tha su elega ego an eshezan pano tous kai an tin epomeni mera epezan ligi mpala!

oloi ftene file! kai emis!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΠΟΣΟ ΤΣΑΤΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΥΠΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΜΑΣΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΚΑΕΦΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΑΝ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΗ. Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΕΗΓΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΙΚΙΝΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΖΟΣΟΥΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΚΙΟΞΟΥΜΕΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΙΝ ΤΖΑΙ ΤΟΥΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΖΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΖΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ.

ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΤΖΑΙ ΕΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΘΚΙΟ. Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΖΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΑΜΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΗΧΕΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλουν να διώξουν οσους εφταιξαν για τη διαβάθμιση γιατί δεν διώχνουν και τον προπονητή που είναι από τουσ μεγαλύτερουσ αίτιουσ? Μηπως ξεχάσαμε τα λάθη στο δασάκι στο πιο κρίσιμο ματσ?

Poxis

Ανώνυμος είπε...

επεζε μπασκετ ο αλβερτης ρε φιλε? οπως το ειπες. εχουν το τζαμε 3 χρονια!
και εμας ειπαν θα δωσουν καποιο ποστο και στους δυο. περιμενε να δουμε.
Ναι εγω σου ειπα να φυγουν ολοι αλλα λεγοντας το αυτο θα επρεπε να καταλαβεις οτι ενοο ολοι που δεν προσφεραν η δεν μπορουν να προφερουν πλεον.
προσωπικα θελω ο Βειγα, Τονιτο και Τικινιο να μεινουν και φισικα δεν ενοο ουτε τους νεαρους και ουτε ο Κασιο θελω να φυγει απο την ΑΕΚ επειδη ξερει πολυ μπαλα. Ας τον δωσουν δανικο.
οσο για τον Τσοσουα εγω θελω να φυγει! ολοκληρο σεζον δεν εκαμε ενα σουτ! Να σου ρωτησω και κατι αλλο. ο εχτορ αξιξε να μεινει και να περνει κοντα στις δεκα χιλιαδες τον μηνα? για μενα οχι δεν τα αξιξει. καλος παιχτης αλλα οχι και τοσο καλος.
δεν ειπε κανενας οτι μονο ο Χαρης και ο Μηνας φταινε! οτι θες καταλαβεις. Αυτοι οι 2 φταινε το λιγοτερα απο τους αλλους ποδοσφαιριστες επειδη αυτοι πονεσα, προσπαθησαν, αλλα η προσπαθεια τους δεν αρκουσε!

εσυ λες επρεπε να μεινουν φιλε εγω λεω σωστα εφυγαν. δυστυχως. διαφωνουμε.

Σημερα ανακοινωσε ο ΛΕΜΟΝΗΣ στο Κωστα Καιφα που ηθελε να μεινει για ακομα ενα χρονο οτι δεν ειναι στα πλανα του για την νεα χρονια! ενα Καιφας που τον Σαββατοκυριακο με δικο του τερμα η ομονοια νικησε 1 - 0 την ανορθωση. ο καιφας σιγουρα αντεχε αλλο κανενα χρονο αλλα δεν ειναι στα πλανα του προπονητη και φευγει.

Ανώνυμος είπε...

οπως ειπε και ο φιλος πανω! βλεπετε μπροστα και οχι πισω!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.