News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Λένε πως μερίδιο στην επιτυχία έχουν όλοι, στην αποτυχία όμως ένας! Αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα και στη ψηφοφορία του blog. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ερώτημα «Ποιοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στη φετινή αποτυχία;» είναι τα εξής...



οι παίκτες 5 ψήφοι
οι προπονητές 2 ψήφοι
οι παράγοντες 70 ψήφοι
οι οπαδοί 1 ψήφος
οι διαιτητές 1 ψήφος
οι μάνατζερς 6 ψήφοι

Οι παράγοντες πλειοψήφησαν στις αρνητικές προτιμήσεις των επισκεπτών του blog. Αναμενόμενο, θα έλεγε κανείς, διότι το γεγονός ότι μόνο και μόνο ότι μέσα σ’ ένα χρόνο ηγήθηκαν του σωματείου 5 ολόκληρα Διοικητικά Συμβούλια λέει πολλά! Με απλά μαθηματικά συμπεραίνουμε ότι κάθε Διοικητικό Συμβούλιο παρέμεινε στην ηγεσία μόλις 73 ημέρες!!! Από κει και πέρα οι κοκορομαχίες, η αίσθηση του αναπόφευκτου και η αδυναμία αλλαγής των τετελεσμένων επέφερε την ολική παραίτηση. Θεωρώ πως η μεγαλύτερη ντροπή της φετινής χρονιάς δεν είναι η διαβάθμιση, αλλά οι πρωτοφανείς διαμάχες των παραγόντων που εκτός από το ότι συνέβαλαν καθοριστικά στην αγωνιστική αποτυχία, μας έκαναν ρεζίλι σε όλο το νησί. Τόσο έντονες ήταν οι κόντρες τους που έφτασαν σε σημείο να επιθυμούν τη διάσπαση και την αναβίωση του ΠΟΛ! Παράλογες ιδέες, αποτέλεσμα του πανικού που τους έπιασε. Επίσης, κανένας δεν ήθελε να ταυτιστεί μ' αυτή τη μαύρη χρονιά με αποτέλεσμα να επιλέγει την πίσω πόρτα για να γλιτώσει. Οι παράγοντες μας δεν επέδειξαν την αναμενόμενη ψυχραιμία, δεν συσπειρώθηκαν ώστε να παλέψουμε όλοι μαζί, μας δίχασαν σε νοσταλγούς του παρελθόντος και εσαεί ΑΕΚτζήδες και τελικά απέτυχαν ως «καπεταναίοι» βουλιάζοντας το καράβι! Αγαπητοί παράγοντες, όση εμπιστοσύνη σας είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, τόση αηδία νιώσαμε φέτος.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι η διαιτησία επιλέγηκε μόλις μία φορά! Τώρα που η κατάσταση έχει οριστικοποιηθεί και η ΑΕΚ υποβιβάστηκε μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έτσι λοιπόν, η μία ψήφος που έχει δεχθεί ο παράγοντας διαιτησία φανερώνει πως δεν ευθύνονται τα διαιτητικά «λάθη» για το μαρασμό μας. Μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές να έγιναν σημαντικά λάθη αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσαν τον καθοριστικότερο παράγοντα για το φετινό ρεζίλι. Οι ευθύνες ανήκουν αλλού και οι επισκέπτες του blog τις απέδωσαν με τις επιλογές τους.

Τέλος, αν μελετήσει κάποιος τις επιλογές που έκαναν οι ΑΕΚτζήδες θα ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σπουδαίο: ότι ο ΑΕΚτζής είναι ώριμος οπαδός που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του!!!



.
Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Δε νομιζω να λειτουργησαν το ιδιο πελεκανος τρεππιδης! και οταν οι παραγοντες αυτη τη στιγμη ενωνονται για μια ΑΕΚ δυνατη ποιος δεν βγηκε απο το σπιτι του για να δηλωσει 'παρων'??? αφηστε τους απολογισμους και τη μοιρολατρια. Ω γεγοναι γεγοναι... Απλα ηταν ενα δυνατο χαστουκι για να καταλαβουμε οτι μονο με ενοτητα και δουλεια μπορουμε να παμε μπροστα. και προς το παρον χαιρομαι που ο Ελληνας δηλωσε οτι δεν ειναι ωρα για λογια και πραξεις αλλα για δουλεια!!! και μερικοι που γραφουν τα σχολια τους εδω ας σταματησουν τον πολεμο στον Α.ΣΥ.ΦΙ. που σε αυτη τη χρονια απεδειξε οτι ηταν το πιο υγιες και το πιο ενεργο κομματι της ΑΕΚ!!!Ας το χωνεψουν μερικοι οτι η αντιδραση των οπαδων που ειχε ως αποτελεσμα την απομακρυνση του ακατονομαστου μονο καλο μας εκανε, μας κανει και θα μας κανει.Τα υπολοιπα ειναι για τους δηθεν 'σκεπτομενους', τους καθως πρεπει και τους στημενους. Η ΑΕΚ δεν γυρισε απλα σελιδα. Εβαλε ολοκληρο το βιβλιο των 14 χρονων στο αρχειο και αρχιζει να γραφει σε βιβλιο καλυτερης ποιοτητας και καθαροτερο. Το σημαντικοτερο οτι αυτο το χερι που θα το γραφει θα ειναι σταθερο και δεν θα ειναι απομακρυσμενο απο τους υπολοιπους αλλα ολοι θα ειναι μια γροθια!!! Με αυτα τα δεδομενα οι λατρεις του καθεστωτος Θωμα δεν εχουν θεση πουθενα στην ΑΕΚ ΜΑΣ!!!

Ο ΜΕΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Να σταθουν ολοι μα ολοι ΔΙΠΛΑ, ΚΟΝΤΑ, ΔΥΝΑΤΑ στον Νεο Πεοδρο μασ και στην Νεα ΔΟΙΚΗΣΗ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
ΔΟΙΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΓΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ Η ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΩΜΑ. ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΡΗΤΟΝ 'Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ', ΤΟ ΣΠΗΛΩΝΕΙΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ !
KITIO EAGLES

Ανώνυμος είπε...

o kyrios tou A.sy.fi ta lei poli swsta ftei o thomas gia tin katantiA tis aek.ftei giati efige kai afise tin omada se anthropous pou i moni tous egnia itan i katastrofi tou thoma kaiOXI TO KALO TIS AEK.Me tis protes diskolies ta paratisa kai efigan alla pali ftei o thomas me tis epiloges tou eferan akomi 9 pektes katastrepsan oikonomika tin aek kai pali ftei o thomas; tou xronou pali tha ftei o thomas.tin istoria den mpori kanis pelekanos na tin diagrapsi. to mellon tha dixi to swsto kai to lathos.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε κρατηστε τουλαχιστον τα προσχηματα...εν νομιζω να υπαρχει αμφιβολια τωρα τι υποστηριζετε!!!α οσον αφορα την ΑΕΚ ναι ειμαι αναμαρτητος και οι λιθο ολοκληρο ουρανοξυστη που εν να ριξω!!!ο ακατονομαστος πολυ απλα ειναι ηγεμονας και δεν θελει ενοτητα γι' αυτο μακρια!!! Πως μπορω εγω ενας ασημαντος φτωχος ΑΕΚτζης να κατηγορω τον Μεσσια, τον Στρατηλατη, τον Εκφραστη της ΑΕΚτζιδικης και Λαρνακιωτικης ΙΔΕΑΣ!!! και απο τωρα και στο εξης κανενας δεν θα ριξει αλλες ευθυνες στον ακατονομαστο γιατι πολυ απλα τα οποια λαθη γινουν δεν θα ειναι παιδαριωδη! Αντε πηγαινετε για υπνο και ονειρευτειτε την ΑΕΚ με τον Θωμα στην καρεκλα...και μην ζειτε με ψευδαισθησεις οτι θα αποτυχει η σημερινη διοικηση για να δικαιωθειτε και ευτυχως που δεν θα διαγραψει τιποτε η ιστορια για να μαθαινουν ολοι τι εγινε!σοβαρευτειτε επιτελους και ανοιξετε τα ματια σας... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ο ΜΕΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ειτε το θελει ο ανωνυμος που απευθεινετε στον Κύριο στο Α.συ.φι ειτε οχι στην συνειδηση της τρομερης πλειοψειφιας του κοσμου μας ο Κυριος Θωμας Κυριακου ευθυνετε για τον υποβιβασμο της ομαδας μας. Ας μιλησει με τους απλους οπαδους της ομαδας για να διαπιστωσει αυτα που γραφω.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΡΕ ΟΞΑ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ Ε ΔΚΙΟ ΚΟΚΚΟΝΕΣ ΤΖΑΙ ΠΙΣΤΕΦΚΕΤΕ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΖΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ.
ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΕ ΤΖΑΙ ΑΦΗΚΕΝ ΑΔΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΡΟΥΝ ΤΖΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ!
Α ΡΕ ΘΩΜΑ ΕΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΗΚΩΣΤΗΚΕΣ ΤΖΑΙ ΕΦΥΕΣ ΤΖΑΙ ΑΦΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΟΣΥΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΥΓΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙΣ ΡΕ ΕΣΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θωμα???εσυ εισαι??? ρε τουντη καραμελα και τουτες τις προσβολες περι χρηματισμων κοψετε την...κρινετε τους αλλους βασει των δικων σας πιστευω!!! ρε μα εχετε την εντυπωση οτι ουλλοι αγοραζουνται οπως εσας???οτι ουλλους τους κοφτει το χρημα??? πιασε τηλεφωνο τον ακατονομαστο (αν δεν εισαι εσυ ρε θωμα) και ή βρεθειτε να πειτε τον πονο σας ή καμετε τα σχεδια σας πως θα καταστρεψετε την ΑΕΚ!!! ετσι να σας θωρω να νοσταλγειτε τον ηγεμονα και να πελλανισκετε που εν κλεισμενος σπιτι του και εγραψαμε τον οι παραπανω τζιαμε που του αξιζει... και αν ο νους μας ειναι δυο κοκκονες οπως λες ο δικος σας νους ουτε σαν σκεψη δεν υπαρχει!!!! πιαστειτε χερι χερι εσυ, οι φιλοι σου που εκστασιαζονται με τον ηγεμονα, τον 'παρεα' του τον πρωην 'αθανατο-αεκτζη' και αφηστε μας ησυχους...δηλαδη σκεφτειτε τι θα παθετε εσεις τα επομενα χρονια...εγκεφαλικο το λιγοτερο!!! και μεν μας καμνεις και τον ιδεολογο...οταν γραφεις η ΑΕΚ ΜΑΣ εννοεις τον συγκεκριμενο ανθρωπο μονο και την κλικα τη δικη του και τη δικη σου... Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! και ελα να σας πω και καμια μαλ***α μεσα μεσα εντζε κακο πραμα!!! ΤΑ ΛΕΜΕ...

Ο ΜΕΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ! και επειδη εβαρεθηκα εσενα και καποιους αλλους τυπους που κρυβονται πισω απο ανωνυμιες και πληκτρολογια γραφω ονομα επιθετο και περιμενω τα στοιχεια σου για τον χρηματισμο που γραφεις!!! ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΤΙΕΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ υπερηφανο μελος του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥ.ΦΙ. Α.Ε.Κιτιον

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΙΕΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΝΩΝΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΩΝ KITION EAGLES ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ε ναι αμαν ακουεις την αληθκεια εν μακακια και αρλουμπα!!! και μεν ανησυχεις εχει καιρο που εμεγαλωσα και τις υποδειξεις σου αλλου.

Ανώνυμος είπε...

α και κατι που ξεχασα να ρωτησω!με ποιο σκεπτικο υπαρχει κινημα ανεξαρτητων? ηρτες στον ΑΣΥΦΙ και δεν σου αρεσε κατι? υπαρχει καπου κατωχυρωμενο αυτο το κινημα και τι κανει για την ΑΕΚ? οξα καμνεις παναιρι μονος σου???

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.