News Update :

Γελοιογραφίες

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009


Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Χτεs λιοπον εβλεπα το ΑΕΛ - ΑΧΝΑ.
Ηταν ενα παιχνιδι με λιγεs φασειs και με την ΑΕΛ να περνει το προβαδισμα με 1 - 0 με ενα τυχερο τερμα.
Κατι παρομειο δηλαδη με το παιχνιδι τηs ομαδαs μαs στην Αχνα πριν λιγεs εβδομαδεs οπου παλι με λιγεs φασειs η ομαδα μαs καταφερε με ενα πεναλτι να κανει το 0 - 1.

Στην συνεχεια η Αχνα αρχισε να πειξει για να ισοφαριση, εκεινη την στιγμη η ΑΕΛ επεζε με Φρεντι και Μιχαλτσα και Κλειτον μπροστα.
Το σκορ περιπου στο 65 1 - 0 για την ΑΕΛ και ο προπονητηs τηs αλλη πρεπει να κανει την κινηση του.
Υπαρχει ΕΙΤΕ η σωστη και τολμηρη κινιση που κερδιζει τον αγωνα ΕΙΤΕ η λανθασμενη κινηση που θα σε βαλει σε θεση να κινδυνεβειs να χασειs αυτο που εχειs (το προβαδισμα και τουs συμαντικουs ποντουs στην περιπτωση μαs)
Ο προπονητηs τηs Αελ λιοπον εβγαλε εξυπνα εχω τον Φρεντι και λιγο πιο μετα τον Κλειτον αλλα εβαλε Ροκε και Γκονζαλεs! τη εκαμε δηλαδη, φρεσκαρε την επιθεση του με 2 γρηγορουs ξεκουραστουs φρεσκουs επιθετικουs ξερονταs οτι η Αχνα θα ανοιξει και θα εχει την ευκαιρια να τελιωσει τον αγωνα. Κατι φυσικα και που εγινε αφου ο Ροκε εκανε το 2 - 0....και ΒΥΕ ΒΥΕ αχνα.
Εμαs? Στην ιδια ακριβωs κατασταση ο Σαββαs Κωνσταντινου εχονταs στον πανκο μαs τουs Τικινιο, Ατορνο, Ντα Σιλνα παρακαλω (δηλαδη 2 γρηγορουs και ενα καθαρο σεντερφορ) και μεσα τουs Ξενοφοντοs, Τσοσουα, Κουλι Παυλου οταν ηρθε η ωρα να κανει την κινιση του να τελιωσει τον αγωνα με την ΑΧΝΑ δεν ειχε το θαρροs!!
τι εκαμε θυμαστε, εβαλε τον Παπποε προωθωνταs πιο μπροστα τον Εχτορ! την λανθασμενη κινηση,δεν φρεσκαρε την επιθεση, φρεσκαρε την αμυνα που δεν αντιμετωπιζε μεγαλα προβληματα ωs εκεινη την στιγμη. Δυστηχωs εκανε την κινηση που χανειs ο προπονητηs τον αγωνα! οπωs και ακριβωs εγινε!
Ο αλλοs? ο Κασιαννοs ακομα χειροτεροs! κερδιζαμε ωρα και ομορφα την Ενωση 1 - 0 ωs το 65 και ξαφνικα σκεφτηκε τον Ιλιτs που ειχε 2 μηνεs να παιξει επισημο αγωνα!! το αποτελεσμα το ξερετε ολοι! 2 λαθοι του Ιλιτs σε δεκα λεπτα!
ο Περκ με δοξα? Επρεπε να βγει εξω απο το 20λεπτο αφου ηταν σε πολυ κακη μερα (αs το πουμε ετσι) και να μπει στην θεση του ο Κασιο. θα θυμιζω οτι ο Περκ τελιωσεν τον αγωνα με 20 λαθοι με τα 2 να μαs στοιχιζουν αλλουs 2!

Προπονητεs που αντι να αποτελιωσουν ενα σχεδον τελεωμενο παιχνιδι τον χανουν απο τα χερια τουs!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΘΕΛΑΝΕ, ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΞΗΛΩΜΑ ΦΕΤΟΣ , ΞΗΛΩΜΑ ΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΟΓΑΛΟ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΕΠ ΚΑΙ ΑΛΚΗ!!!!ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑΝ ΠΕΜΠΤΟ....
KITION EAGLES

Ανώνυμος είπε...

Apo protathlima.com:

Σε μια εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν περίπου 100 φίλοι της «Αθάνατης» αλλά και αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι η Αλκή γιόρτασε τα 60 χρόνια ζωής της. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να μπορέσει η ομάδα να μαζέψει και κάποια χρήματα από τους φίλους της ομάδας για οικονομική ενίσχυση.

Tora ida to reportage stin TV kai ida kai ton poliviou eki. Arage sou edoken tous kai lefta o "dikos mas"?

Ανώνυμος είπε...

file oi doikouse epitropoi eixe san protarxiko stoxo ton mbambo xristodoulou an thimase kala. sosti kinisi afou o anthropos edixe ergo. telia kai pavla.
o kasianos ti edixe stin alki gamoto kai ton kouvalisame stin aek? kai me poli kalo uliko parakalo i alki fetos, pale kindinevi opos kindineve kai me ton kasiano.megalo lathos na erthi stin aek. mas exase pontous pou mporouse eukola na paroume me Paralimni, doxa away kai apep away! ta exase apo mono tou afta ta pexnidia!
etho o anthropos eferen mas ton Nta Silva pou nai ine kalos paxtis alla ipervaros, xoris orexi gia mpala kai opos kai fenotan sto gipetho aproponitos! afu stin alki den to evaze vasiko ti ton efere stin aek akoma den mporo na katalavo!
kai o savvas kai afto ekane terastio lathos me axna, monos tou exase stin axna me tin alagi tou pappoe exase to pexniti.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω την νέα σεζόν να παίζουμε και εμείς στο Αμμόχωστος αντί στο ΓΣΖ. Ο κόσμος θα είναι το μεγάλο μας αβανταζ στην Β κατηγορία και πρέπει να το εκμεταλευτούμε στο έπακρον. Πρέπει ο κόσμος να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον αγωνιστικό χώρο, αν ήταν φέτος μπορεί και να κερδίζαμε 5-6 βαθμούς παραπάνω.
Μια τέτοια κίνηση (να παίξουμε σε καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο) θα δείξει και πρόθεση σοβαρού προγραμματισμού και αποφασιστικότητα για άμεση επάνοδο στην Α'.

Τέλος χρειάζεται και ένας προπονητής (ψηλού κασέ τύπου Φον Χέσεν) που θα αναλάβει την ομάδα για την επόμενη πενταετία με συμβόλαιο που να προυποθέτει περιοδική ανάκαμψη και τελικό στόχο την διεκδίκηση τίτλου πρωταθλητή!!!... και εννοώ της Α κατηγορίας.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.

οι 300

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κιτιον Eagle θα συμφωνήσω μαζί σου. Το μεγαλύτερο λάθος έγινε όταν έδιωξαν τον Λούη Στεφανή. Πραγματικά φέτος τα λάθη που έγιναν είναι χωρίς προηγούμενο. Και όπως είπες το ποδόσφαιρο είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ, και αν δεν το κατέχεις τότε θα πάθεις αυτό που πάθαμε φέτος εμείς.

Είδα της προάλλες τον κύριο Μουσκάλλη σε ένα αθλητικό πρόγραμμα. Αυτά που είπε ας τα βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί που θα ανάλαβουν την ΑΕΚ. Περιττό να πω ότι με Μουσκάλλη είχαμε της μεγαλύτερες διακρίσεις μας σαν ομάδα και ήταν ο καλύτερος με διαφορά προπονητής που είχαμε. Ανάφερε ότι ποδοσφαιρικά μπορείς να κάμεις καθημερινά μικρολαθάκια. Αυτό που έγινε όμως στην ΑΕΚ ήταν εγκληματικές παραλήψεις και απαράδεχτα λάθη που στο τέλος στοίχισαν με την διαβάθμιση της ομάδας.

Ελπίζω με την δημιουργία εταιρείας να εκλείψουν τα σοβαρά λάθη που γίνονταν στα περασμένα χρόνια. Μόνο με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και άτομα που κατέχουν την επιστήμη του ποδοσφαίρου θα πάμε μπροστά.

Δεν είναι ανάγκη να έρχονται μεγάλα ονόματα παιχτών. Αυτό που χρειάζετε είναι άτομα που ξέρουν να αναγνωρίζουν καλούς παίχτες η οποίοι έχουν όρεξη να παίξουν μπάλα. Αυτό ακριβώς που κάνει πολύ καλά η Δόξα, ο Εθνικός, Πέγεια, ΑΠΕΠ. Υπήρχαν τόσοι καλοί Κύπριοι και ξένοι φέτος ελεύθεροι, παρόλα αυτά αυτοί που αποφάσιζαν της μεταγραφές έφεραν παίχτες με μηδαμηνή προσφορά στην ΑΕΚ. Να μην αναφέρω για ξένους Αφρικάνους παίχτες(νεαρούς διεθνείς) που προτάθηκαν στο παρελθόν στην ΑΕΚ αλλά επειδή δεν ήταν "ονόματα" ούτε καν τους είδαν. Περιττό να πω ότι αυτοί οι παίχτες, άλλοι είναι εκτός Κύπρου τώρα και άλλοι αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες.

Επίσης η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει ομάδα με κορμό τα δικά της ταλέντα και όχι να τα αφήνει να χάνονται. Πρέπει να είναι ένας συνδιασμός με Κυπρίων ποδοσφαιριστών και καλούς ξένους. και αυτό μπορεί να γίνει, φτάνει να έχεις άτομα που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ από ποδόσφαιρο. Και αυτό θα πρέπει να είναι και η βάση για την επάνοδο μας στην Α' κατηγορία. Γιατί το ράβε ξύλωνε μόνο ζημιά κάνει. Ο κορμός της ομάδας πρέπει να είναι ο ίδιος γιατί αν κάνουμε το λάθος να αλλάξουμε τους παίχτες επειδή ανεβήκαμε, να είσαι σίγουρος ότι θα ξαναπέσουμε. θα ήταν καταστροφικό να σκεφτόμαστε ότι θα κάνουμε 2-3 χρόνια να επανέλθουμε. Ας το πάρουμε σαν ένα μικρό διάλειμα ώστε να έρθουμε δυνατοί, ενωμένοι και πάνω από όλα μυαλωμένοι, διδασκόμενοι από τα λάθη του παρελθόντος

El Skal

Ανώνυμος είπε...

ston filo anonimo pou dierotate an o polyviou edose lefta stin alki na se pliroforiso oti den edosa, alloste i isfores anakinothikan apo ta megafona.

tora na se parakaleso na mou exigisis esi giati anafernis mono emena ke oxi tous ipolipous proin meli to d.s. tis aek pou itan eki.

Marios Polyviou

Ανώνυμος είπε...

Esena edixe pou konta i tileorasi. An isie kai allous pe tous.

Ανώνυμος είπε...

epidi meta ekplikseos mou antilifthika prosopiki apantisi apo ton k. poliviou kai mpravo tou pou diavazei kai simmetexei esto kai me afton ton tropo stis skepseis kai provlimatismous ton opadon tha ithela na mas pei eftharsos giati paraitithike prin akomi arxisei to protathlima. stin diki mou tin antilipsi kakos paraitithike men poli eksipna de, afou katafere kai evgale tin oura tou egkaira ekso apo to navagio. poies oi efthines omos tou idiou; poies oi paralipseis; poia i aftokritiki..

etsi metaksi mas sas vlepo kathe mats stin kerkida, idios sta away match , mazi me to thoma tziai pragmatika thelo na sas piaso tziai tous dkio tziai na sas fakkiso tes kkellaes sas na anoiksoun. theoro pos ftaite kai oi 2 eksisou. idios sto mats me sto tsirio me tin apep pou ekamnes xaixoui me to tsiouppi tziai emena esparqazen i karkia mou pou tin pikra kai tin apagoitefsi tziai si pou tin alli ediouses 20evra ston tsouppi gia na ksitimazei (asteio vevaios)ton mixaniko (enan fanatiko mas opado).

den thelo na pikrano kanena i na pirodotiso nees antiparatheseis...apla pono polla. en tzimoume tes niktes...skeftoume tous pontous pou exasamen adika pou tes malakies ton proponiton mas idios sta teleftaia mats me ton eokabitatzi ton kassiano kai ton kafetzi to savva. den exoume ipothesi. lathi epi lathon.

pale metaksi mas leipei mou polla o thomas. na ton akouo na ksitimazei mesta moutra tous diaitites, tes parages, tin kop, ton kiprianidi. na ton sillambanoun, na ton odigoun sta dikastiria kai stes astinomies, na lalei pellares sta radia kai stes tileoraseis, na mas fernei aron aron pektarades monon ton genari, na dkioxnei kai na apoliiei paiktes kai proponites pou ta apoditiria, na tsakonnetai me tous epoptes kai ton odigo tou aftokinitou tou gsz pou paei opos ton kounosillo tziai kamnei kathisterisi, na kathetai PANTA MAZI ME TOUS OPADOUS KAI POTE STA THEOREIA........

ksekatharizo...den ime to thoma oute kanenos....ston agona tis tritis agonistis sto gsz imoun kai go apo aftous pou afthormita fonazan eeee oooo kanate mpourdello afto pou agapo....

kai to kasanaleo loipon me dakria sta matia kai poli pono psixis....

eeee ooooo kanate mpourdello afto pou agapo

aek kai pragmatika den ime kala....

o sintrofos

den ime

Ανώνυμος είπε...

Loipon thelo kai ego na po me tin seira mou oti eimai poly apogoiteumenos me ton kirio poliviou!Oxi mono den voithise alla edeikse oti den exei to tsagano kai sikostike kai efige meta apo MOLIS 45 meres!
Krima giati alla perimena,krima giati mas apogoiteuse kai autos alla kai oi alloi anikanoi pou evale sto simvoulio tou!

Kai kati allo, ta nevra mas spasan kai sto match me tin apep alla kai sto match me tin ael sto tsireio pou eno i omada mas esernetoun mesa sto gipedo esi kirie poliviou ekamnes asteia me ton tsioupi eno opos eipen kai o filos anonimos pio pano emas oi kardies mas sparazan apo pono!

Kai epeidi eimai sigouros oti tha skefteis oti eimai yper tou thoma kai ta leo auta ego sou leo oti ego den eimai oute mazi sou oute mazi tou!
Ego eimai yper tis AEK tis agapis mou pou distixos tin kanate skata kai oi 2 sas!

AEK GIA PANTA!!!

Ανώνυμος είπε...

apo kapio pou inai alki kai aristeros kai meta girizi synagermikos kai aek, na ta perimenis ola

Ανώνυμος είπε...

Mera opos tin simerini den prosferete oute gia antiparathesis oute gia dikeologies, sigoura oli kaname lathi stin poria alli polla alli ligotera.

Den exo skopo na anikso dialogo me kanena giati tin aftokritiki mou tin ekana stin geniki sinelefsi ke dimosios den thelo na leo tipota giati pistevo oti aftou tou idous antiparathesis prokaloun zimia.

O monos logos pou ekana afti tin paremvasi pio pano ine gia na xekathariso kati pou anaferthike ke me aforouse prosopika.

Simera ine imera mavri gia tin istoria tou somatiou ke prosferete gia aftokritiki gia olous pou exoume efthine, omos den ine to telos i omada mas ine megali ke sta diskola prepi na to apodiksi.

Marios Polyviou

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μάριε Πολυβίου,

Παρόλο που έχω τις επιφυλάξεις μου αν είσαι ο πραγματικός Μάριος Πολυβίου θα θέσω αυτά που σκέφτομαι.

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ούτε με κανένα Θωμά, ούτε με κανένα Μάριο..ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ!!

Προσωπικά άκουα σε καφενειακούς κύκλους πριν 1-2 χρόνια ότι ο Θωμάς "εν μαλλωμένoς" με τον Μάριο, τον καιρό που ήσασταν στο ίδιο συμβούλιο. Ανησύχησα, αλλά σκέφτηκα ότι θα τα βρείτε και θα δημιουργήσετε κάτι δυνατό γιατί πίστεψα σε εσάς.

Περνά ο καιρός και έρχεσαι λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να παραιτηθείς. Λές ότι ανάφερες τους λόγους στην Γ.Σ. Ήμουν εκεί και τους άκουσα. Δεν θα αναφέρω δημόσια το τι είπες αφού ο ίδιος δεν το θες. Αλλά γιατί δεν τα είπες τότε που ήταν γρήγορα και αν δεν υπήρχε λύση να φύγεις; Γιατί μόνο ένα άτομο έκανε ότι ήθελε την ΑΕΚ και όλοι οι υπόλοιποι φεύγατε από την πίσω πόρτα;

Τα γιατί και οι απορίες μου είναι πάρα πολλές και όλα θα μείνουν αναπάντητα...
Ελπίζω έστω και αργά να ενωθούμε και να πάμε μπροστά..αλλιώς ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα γιατί χωρίς ενότητα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι δεν βλέπεις άσπρη μέρα.

Θ.Χ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.