News Update :

Pre – match: Α.Ε.Κ. – Ατρόμητος

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Μετά από αποχή δύο pre-match, σήμερα επανέρχομαι όχι γιατί πιστεύω πως "είναι το ματς της χρονιάς" (η οποία έχει χαθεί προ πολλού) αλλά για να αναδείξω και να αποκαλύψω πληροφορίες που όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε και να κρίνουμε. Η ολιγοήμερη αποχή μου από το pre-match οφείλεται λόγω της παράκλησης ενός φίλου να μη γράφω πριν τους αγώνες γιατί (άκουσον άκουσον) γκαντεμιάζω τα παιχνίδια και χάνουμε. Όλα μας έφταιξαν φέτος για την κακή πορεία, τώρα φταίνε και οι στήλες, μας έχει παραλογίσει η «τρελή» πορεία της ΑΕΚ μου φαίνεται. Τελικά ίσως πρέπει να ψάξεις αλλού τα αίτια που δε σταυρώνουμε νίκη φέτος φίλε μου...

Όσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δε θα αναφερθώ ούτε σε στατιστικά, ούτε σε απουσίες, ούτε σε κλειδιά του παιχνιδιού. Όταν αγωνίζεσαι με την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, η οποία έχει κάνει τη μοναδική της νίκη εις βάρος σου, τι pre-match και κουραφέξαλα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο για το παιχνίδι από την ιστοσελίδα politis-sports με τίτλο "Θέλει να σωθεί; Ε, ας κερδίσει!"(click)

Όλων μας τα μάτια έχουν πλέον καρφωθεί όχι στην ΑΕΠ που ήταν ο στόχος μας, αλλά στην ΑΠΕΠ μετά και από τα τελευταία ανεπιτυχή της αποτελέσματα.
Η ΑΠΕΠ έχει να παίξει Ένωση εκτός (έχασε το Σάββατο), Αλκή εντός, Απόλλωνα εκτός, Ατρόμητο εντός και Αποέλ εκτός. Θεωρώ πως θα πάρει 4-6 βαθμούς από τα παιχνίδια αυτά άρα τερματίζει στους 20-22 βαθμούς το πολύ. Εμείς έχουμε τον Ατρόμητο εντός, την ΑΕΠ εκτός, τον Εθνικό εκτός, το Αποέλ εντός, την Ομόνοια εκτός και την Ανόρθωση εντός. Για να ξεπεράσουμε την ΑΠΕΠ (αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερούμε) θέλουμε 12 τουλάχιστο βαθμούς, άρα τέσσερις νίκες. Κάντε τους υπολογισμούς μόνοι σας.

Ξέρετε όμως ποια είναι η μαγκιά που έχει κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ από το παιχνίδι της ΑΕΛ και έπειτα; Οι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ πάνε πλέον σε ξενοδοχείο την προηγούμενη του αγώνα!!! Ούτε χθες πήγαν και μάλλον δε θα ξαναπάνε! Πιστέψτε το, δεν είναι φάρσα. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την αλλοπρόσαλλη απόφαση της διοίκησης νομίζω όλοι ξέρουμε...η παραδοχή πως είμαστε πλέον στη Β’ κατηγορία άρα δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τους παίκτες ξεκούραστους για να παλεύουν τα παιχνίδια. Έτσι λοιπόν προτίμησαν τις οικονομικές περικοπές ενόψει και της δύσκολης χρονιάς που μας περιμένει. Εξάλλου στη Β’ κατηγορία δεν πάνε ξενοδοχείο οι ομάδες, πάνε; Έτσι εξηγείται η προπόνηση που κάναμε της ΑΕΛ φίλες και φίλοι, γιατί οι παίκτες μας την προηγούμενη έμειναν στα σπίτια τους, όπως έκαναν και ψες!!! Κατά τα άλλα η διοίκηση προβαίνει σε ανακοινώσεις τάχα ενότητας και εξάντλησης των πιθανοτήτων που έχουμε για παραμονή!! Μας κοροϊδεύτε ρε;;;; Τι ελπίδες απομένουν όταν από μόνοι σας λειτουργείτε αντιεπαγγελματικά; Οι μισοί ποδοσφαιριστές το Σαββατόβραδο πρέπει να έφαγαν και να έσπασαν και οι άλλοι μισοί θα έκαναν όλη νύχτα σεξ (το ‘χει η βραδιά) και θα δείτε σήμερα πώς θα σέρνονται στο γήπεδο, το οποίο εσείς θα θέλατε γεμάτο όπως αναφέρετε πιο κάτω: «Η Αθλητική Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας καλεί τους φιλάθλους της όπως παρευρεθούν μαζικά και στηρίξουν ένθερμα και σε αθλητοπρεπή πλαίσια την ομάδα μας στον αγώνα της με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Γεροσκήπου στο Νέο Στάδιο ΓΣΖ την Κυριακή 15/2/09 και ώρα 16:00.
Όλοι μαζί Διοίκηση, Ποδοσφαιριστές, Φίλαθλοι οφείλουμε να αγωνιστούμε για να παραμείνει η ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία μέχρι τέλους.
Επιπρόσθετα για να διευκολύνουμε όσο το δυνατό περισσότερο τους φιλάθλους μας λόγω και της οικονομικής κρίσης έχομεν μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων για τα μεν Κανονικά από €15 σε €10 και τα δε Μαθητικά από €8 σε €5». Τώρα θυμηθήκατε και την οικονομική κρίση! Αυτό που πραγματικά έπρεπε να είχατε κάνει προ πολλού ήταν να βάλετε μηδενικό εισιτήριο σε ματς που παιζόταν όλη η χρονιά, και όχι τώρα που τίποτα δε μας σώζει! Μετά από το πανηγύρι σκέφτηκαν οι κύριοι να πάρουν και μέτρα για να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Και ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι κύριοι; Ο κόσμος; Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι και γι αυτό έπρεπε ο προπονητής να τους είχε ετοιμοπόλεμους και όχι να δίνει ρεπό μια μέρα πριν το παιχνίδι!!!

Το άλλο το τραγελαφικό το ξέχασα!!! Ακούγαμε εδώ και καιρό για Ζε κάρλος και πράσινα άλογα και μας κάπνισε τώρα στην 21η αγωνιστική να κάνουμε μεταγραφή για να σωθούμε! Θέλουν να πιστεύουμε πως έχει γίνει για ενδυνάμωση της ομάδας αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως θέλουν και πάλι να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Τονίτο μου αν μας σώσεις από τη διαβάθμιση εγώ θα σου στήσω έναν ανδριάντα στις φοινικούδες δίπλα από αυτόν του Κίμωνα!!! Αλλά κάτι μου λέει πως είναι για του χρόνου που σε έφεραν φίλε μου...






.

Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file finikuda osi pikria k an mas fernoun touta p egra4es distixos exis dikeo.
k ego touto pistefko...paraplanoun to kosmo me ma metagrafi eno blepoume ti stasi tous sta ipolipa...3enodoxia klp.
makari na exoume adiko k na dia4eftoume prama diskolo..makari omos.
na pame k simera emis na kamoume to ka8ikon mas alla elpizo na kamoun k i pextes mia fora to ka8ikon tous.an sevonte esto ton eafto tous fisika

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου καλέ Φοινικούδα,

Δικαιολογημένη η απογοήτευση σου και σε κατανοώ απόλυτα.
Τελικά είχες ευτυχώς άδικο. Ο Τονίνο ήρθε να βοηθήσει και το έδειξε οσο χρόνο αγωνίστηκε. Ναί ήρθε για να βοηθήσει φέτος αλλα και για του χρόνου...αγωνιζόμενος φυσικά στην πρώτη κατηγορία.
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και είμαι πλέον πάρα πολύ αισιόδοξος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.
Ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχουν ακόμα βάσιμες ελπίδες αφου κερδίζοντας τον Εθνικό μηδενίζουμε την απόσταση απο την Απέπ.
Η ΑΕΚ έστω και αργά ξύπνισε και θα είναι παρόν. Έυχομαι τα λάθη να μας γίνουν μάθημα και να μην ξανα ζήσουμε τέτοιο εφιάλτη.
Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι και με πίστη στο σκοπό μας!!!
...ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΙΚΑ!!!

AbsolutAEK

Ανώνυμος είπε...

re ma ti pinete re?
enoite to palevoun
enoite kamnoun perikopes omos...giati exei polla chance na paizoume 2i katigoria tou xronou...kai i xronia exei idi miso ekatomyrio ellima...na doume poso tha einai telos tou xronou...
anw...para na paraponiese file finoikouda...kai na akolouthas tous paixtes na deis an epian 3enodoxeio i spiti tous...
afistin mourmoura stin akri....foreise oulles sou tis fanelles tis AEK...kai oulles tis siarpes sou...kai 3ekina gia dasaki...giati i omada sou se xreiazete oso pote...!!!kai den se xreiazete na tin krineis...xreiazete stiri3i!!! me oti exeis kai den exeis!ego tha eimai ekei friend...oxi gia na do to mach...alla gia na voithiso tin omada mou me tragoudia kai sinthimata!
elpizo kai oloi eseis...

p.s. tou atorno prepei na tou ekame polla trella pramata i geneka tou to savato

GUARDIAN

Ανώνυμος είπε...

e file finikouda touta peri sex kai taxa theoklistoi mesa se ena xenodohio en vlakies. dld an kamis sex 5 fores tin evdomada ena se sosi i mia mera??? kai anw enomizo na ine toso tragika ta pramata...

toulaxiston simera ekamen tin 2 mas niki kai anevikan lio oi elpides mas. an deroume kai tin tetarti na dite pou ena kopsoume vathous pou to apoel kai mbori kai pou tin ano.
tora theloume na xani i doxa gia na mini i pafos sto 2 group perki tous deroume kai ekinous.

Ανώνυμος είπε...

Και επί Αντρέα Μουσκάλλη αν δεν κάμνω λάθος οι παίκτες δεν απομονονονταν σε ξενοδοχείο.

Υπάρχει και η σχολή που λέει ότι το sex βοηθά πριν το ματs.
Tanto

Ανώνυμος είπε...

Den xero gia pio logo egine afti i alagi kai oute xero pios tin pire, o savvas den to xana ekane se kamia omada pou doulepse kai i diikisi den nomizo oti theli na perikopsi lefta apo to xenodoxio, etsi kai alios to poso ine mikro, ine omos sovaro to lathos opios kai an pire tin apofasi dioti to na aposirete i omada sto xenodoxio den ine apla to fai kai to sex, ine i omadikotita, ine i parea to mathima pou ginete vradi kai proi kai genika to desimo alon ton pekton mazi, ine lathos kai elpizo na to epanorthosoun sintoma

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.