News Update :

Έχεις μήνυμα!

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

«Ζω για να τους δω να πάνε Β’ κατηγορία» φέρεται να δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου στα αποδυτήρια, σύμφωνα μ’ ένα μήνυμα που κυκλοφορεί μαζικά τις τελευταίες μέρες. Βαρυσήμαντη δήλωση για έναν άνθρωπο και μάλιστα πρώην αρχηγό της ομάδας μας. Αν πάρουμε το μήνυμα στα σοβαρά, κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Λευτέρης πρέπει... να βρει επειγόντως ένα σκοπό στη ζωή του! Δεν είναι φυσιολογικό να ζει κάποιος για να δει να συμβαίνει ένα κακό σε μια ομάδα! Αυτό είναι χαιρεκακία και φυσικά καθόλου υγιές. Πιο λογικό και ανθρώπινο μου ακούγεται να δηλώνει κάποιος «Ζω για να κάνω οικογένεια», «Ζω για να γίνω καλός άνθρωπος» κ.ά. Το να ζει κάποιος για το λόγο που αναφέρεται στο μήνυμα είναι ολίγον... ευτελές.

Χωρίς αμφιβολία ο Λευτέρης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ΑΕΚ. Έχει προσφέρει πολλά όπως και έχει πάρει πολλά. Έγινε η σημαία της ομάδας και όλοι στάζαμε μέλι στο όνομά του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ευχέρεια του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις από την άμυνα στην επίθεση. Θυμάμαι το άπιαστό του σουτ. Θυμάμαι το πάθος και την αγωνιστικότητα που έβγαζε μέσα στο γήπεδο. Θυμάμαι πολλά ματς που κυριολεκτικά μας ξελάσπωνε. Ακόμα και τη χρονιά που η ΑΕΚ εξέπεμψε οικονομικό SOS και ήταν στα πρόθυρα κατάρρευσης, ο Λευτέρης δέχθηκε τη νέα τάξη πραγμάτων και παρέμεινε στην ομάδα. Από εκείνη τη χρονική περίοδο πήρε την ομάδα πάνω του και σταδιακά κατέκτησε και το Κύπελλο, το μοναδικό τρόπαιο στην καριέρα του.

Εάν το μήνυμα έχει δόση αλήθειας, τότε διαφαίνεται ότι ο Λευτέρης έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Έχει διαγράψει όλα όσα η ΑΕΚ του πρόσφερε και δεν είναι λίγα. Κατ’ αρχάς η ΑΕΚ τον πλήρωνε! Επίσης, η ΑΕΚ του έδωσε την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Κατά πάσα πιθανότητα εάν αγωνιζόταν σε άλλη ομάδα να μην είχε την ίδια πορεία. Στην ΑΕΚ έγινε γνωστός και αγαπητός και στην ΑΕΚ φυσικά κατέκτησε τρόπαιο. Αλήθεια, τι θα λέει στα παιδιά του; Μήπως ότι αγωνίστηκε για 2-3 χρόνια στο Παραλίμνι, 1-2 χρόνια στην Άχνα και 10 χρόνια σε μιαν ακατονόμαστη ομάδα όπου ήταν αρχηγός και κατέκτησε και το μοναδικό τρόπαιο στην καριέρα του; Όπως και να το κάνουμε η υστεροφημία του Λευτέρη αρχίζει και τελειώνει στην ΑΕΚ! Τέλος!

Από την άλλη, ο Λευτέρης δεν δικαιούται να θεωρεί τον εαυτό του ως το «δήμιο» της ΑΕΚ! Τουλάχιστον αυτό εξάγεται από το μήνυμα. Κανένας και καμία ομάδα δεν έχει την «τιμή» να αυτοπροσδιοριστεί «δήμιος», διότι η ΑΕΚ είναι ο ιδανικός αυτόχειρας! Μόνοι μας φτάσαμε στον πάτο και μόνοι μας θα ξαναβρούμε τα πόδια μας! Το πρόβλημά μας είναι δεν είναι ούτε ο Λευτέρης, ούτε ο Κίκης. Παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας αν πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Τα προβλήματα μας είναι πολλά και πηγάζουν από μέσα μας.

Κλείνοντας θα ήθελα πραγματικά να ακούσω ή να διαβάσω μια συνέντευξη του Λευτέρη που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τη δήλωση που φέρεται ότι έκανε και τέλος πάντων να πει επιτέλους τι νιώθει για την ΑΕΚ και για εμάς τους οπαδούς που τον είχαμε ως σημαία μας τόσα χρόνια...



.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ean kapoios gnostos tou poio poulimenou paihti pou epekse stin aek dei avto to minima na tou to metaferei parakalo.theloume na mas eksigisei to heri pou ekane se ena proimiteliko me to paralimni srin larnaka kai hasame tin prokrisi.theloume na mas to eksigisi o alitis.kai kati allo re horiati den se paei i omada mas giati den eheisi epipedo antropou alla horia ti ,enos zoou.omos pou tha pas tha mas hreiastis kapote kai tha ta poume.

madboy

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος κομοτηνή..εγώ πιστεύω ότι πέσαμε στην παγίδα του Λευτέρη..αυτή είναι το ότι ασχολούμαστε μαζί του..όπως είπε και ο φίλος ο ζαπατίστας η ΑΕΚ είναι ιδανικός αυτόχειρας φέτος και ο Λευτέρης απλά έβαλε ένα γκόλ και συμπλήρωσε αυτό που άρχισε από την 1η αγωνιστική..ο τρόπος πανηγυρισμού του έδειξε το πόσο ήθελε να μας βάλει γκόλ..με γειά του με χαρά του ρε παιδκιά..στην ΑΕΚ ούτε πρόκειται να έρτει ποτέ ούτε τον θέλουμε να πλησιάσει την ομάδα μας..τέλος..τωρά η ομάδα παίζει σήμερα με την Πάφο..πρέπει να νικήσουμε..για μένα πρέπει να νικήσουμε και τα 4 παιχνίδκια..είμαι ουτοπιστής? Ναί είμαι..η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και σκοπός της σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη..έχουμε τους παίχτες που μπορεί να κάμουν την διαφορά αλλά δυστυχώς υστερούμε στη θέση του προπονητή που είναι και το σημείο που μας καταδικάζει..ας πάω 2η κατηγορία αλλά να πάω με το κεφάλι ψηλά..η ΑΕΚ δεν σταματά εδώ φίλοι μου..εμείς είμαστε δαμέ για να την ανεβάσουμε ξανά εκεί που της αξίζει..είμαστε όλοι κοντά στην αγάπη μας..τέλος!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ Ο ΞΕΝΟΣ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ Ο ΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ COSMOS TRADING ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΗΛΙΑ, ABSOLUT VODKA, SILK CUT, CHIVAS.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΝΕΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΣΥΦΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.