News Update :

Γράμμα από τη Λευκωσία...

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Ανάμεσα σ’ έναν καταιγισμό σχολίων που έρχονται στο blog και ξεχειλίζουν από απογοήτευση και οργή, μας ήρθε και ένα το οποίο μας συγκλόνισε και μας συγκίνησε! Και τούτο επειδή ήρθε από έναν... Αποελίστα!!! Είναι από τις στιγμές που παραμερίζονται οι οποιεσδήποτε ψευδο-αψιμαχίες και γίνεται πράξη το ότι «ο αθλητισμός ενώνει». Είναι από τις στιγμές που πραγματικά παίρνει νόημα η λέξη «φίλαθλος»...

Το σχόλιο του φίλου Αποελίστα:

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΑΣΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟ 1996, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΕΤΟ ΓΙΝΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:

TO FAIL IS NOT A SHAME, TO BE A LOSER IS A SHAME

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ LOOSERS. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΚΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ. ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ,ΣΦΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2010-2011.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟΕΛ.
ΑΕΚ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ,ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΚΙΤΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

(ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ)


Φίλε Αποελίστα σ' ευχαριστούμε πολύ! Τα λόγια σου είναι μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στο φετινό μας Γολγοθά! Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!
Share this Article on :

23 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

afto deixnei poso agnoi opadoi ipraxoun EVGE file apoelista. Kai gia na thimomaste kiolas emeis san AEK exoume stin mpouka tou kanoniou 3 omades; Alki, Ano kai APOEL. Kai enw o filos 3erei poso kata tou APOEL eimaste (logw tou kipellou) en toutois esteile ena minima agapis pros emas. Makari oloi oi filathloi na einai opws afton. Mono me aftous to kipriako podosfairo paei mprosta.
Kai tha ithela episis na vevaiwsw ton filo pos ta paixnidia apoel-aek tha ginoun ena derby
APOEL thimisou, i AEK mazi sou
stavros

Ανώνυμος είπε...

οχι και αποελ θημισου ειμαστε μαζι σου ρε ΣΤΑΒΡΟ! γραφουμε οτι θελουμε δηλαδη? ενταξι και εγω προτημο να παρει το πρωταθλημα το αποελ παρα η ανορθωση αλλα ολου τζουλα ρε φιλε οχι και ειμαστε μαζι σου. εκλεπσαν μασ ολοκληρο κυπελλο που θα ηταν το δευτερο συνεχομενο τησ ομαδα μασ και αυτο μεσα στην Λαρνακα! το offside του τσιτασβιλι που γελασε ολοι Κυπροσ και τα τοσα εσκεμμενα σφυριδηγματα οποτε η αεκ παιζει το Αποελ το ξεχασεσ φιλε?
ΣΟΥ ΑΞΙΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΓΟΡΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ.
ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ, ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ( ΒΛΕΠΕ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΕΛ - ΑΛΚΗ ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΣΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΑΓΝΕ ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ!
ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΡΝΑΚΑ = ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ
ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΕΚΙΤΙΟΝ = Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
(επειδη σε λιγεs αγωνιστηκεs θα μαs περασει και ο Ατρομητοs που ετσι κια αλλιοs μαs νικησε!)

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΜΒΡΑΝΟ ΜΑΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠEΞΑΝ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕΝ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ.
ΜΒΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΙΔΕΑ......

ΜΙΑ ΚΟΥΦΤΑ ΣΚΑΤΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΚΙΜΑΜΕ ΤΗΣ ΝΙΧΤΕΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΝΑ ΜΙΛΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΡΑΒΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΟΤΕΡΑ!

ΑΕΚ = ΛΑΡΝΑΚΑ
ΛΑΡΝΑΚΑ = ΑΕΚ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ OΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον φίλο Αποελίστα. Μακάρι να είχε και άλλους φιλάθλους με το ήθος του. Ελπίζω να μας άνοιξε τα μάτια, και ειδικά σε αυτούς που σε λίγο θα συνεδρειάσουν και πάλι για να συζητήσουν την τύχη της ομάδας μας...ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ...

ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

Ελπίζω ο φίλος Αποελίστας να πανυγηρίσει πρωτάθλημα γιατί αν είναι μια ομάδα που το αξίζει φέτος είναι το Αποέλ

ΑΕΚ χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

ELPIZW OTI EGINE FETOS NA MAS GINEI MATHIMA GIA TA EPOMENA XRONIA WSTE NA KATALAVOUME TA LATHOI MAS KAI NA MIN TA KSANAKAMOUME KAI NA MAS VGEI SE KALO STO MELLON

Ανώνυμος είπε...

Sto kalo AEK, kalo taxidi

Ανώνυμος είπε...

Eje simeni pos en apoelistas. jego mporo na kamo kati te8kio je na gra4o pos ime anor8osiatis. en na kla4ete istera?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΠ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ ΛΕΩ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΧΝΑΣ ΤΟ ΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΒΑΘΜΟΙ! ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΣΗΚΩΣΕ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΕΦΚΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

MIA MATIA ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ

22η Αγωνιστική / ΕΝΠ-ΑΠΕΠ - ΑΕΚ-Ατρόμητος

23η Αγωνιστική / ΑΠΕΠ-Αλκή - ΑΕΠ-ΑΕΚ

24η Αγωνιστική / Απόλλων-ΑΠΕΠ - ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

25η Αγωνιστική / ΑΠΕΠ-Ατρόμητος - Ομόνοια-ΑΕΚ

26η Αγωνιστική / ΑΠΟΕΛ-ΑΠΕΠ - ΑΕΚ-Ανόρθωση

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα κιριε! εχασεν ι απεπ στο τσιρειο απο την πεγεια. μια νικη να καναν η παιχτεσ μασ θα ειχαμε ελπιδεσ ακομα! μια νικη μονο! αλλα προσπαθεια μηδεν. πηγαμε και τσιρειο και βασικα προπονησαμε την ΑΕΛ.
ναι φταινε και οι παιχτεσ. πολλα μαλιστα!
δεν υπαρχει η απετουμενη προσπαθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΑΤΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΖΑΙ ΑΡΚΗΣΑΜΕ
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΓΜΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

simfono me tous filous pio pao oti ixame i exoume akoma ena chance na to pale4ume.
alla anti na to pale4oun na poume k emis eprospa8ousan k as epeftame blepis tous apa8is.
oute efkeria en kamnoun...
PALEPSETE TO GAMOTO..PALEPSETE TO!
KANI ADIAFORIA!
NA POUME K EMIS OTI EMPORETE EKAMETETO TOULAXISTON.. ESTO K TORA...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να κτυπήσουμε Εθνικό και Ατρόμητο. Αλλά ρε φίλε μου η αδιαφορία των παιχτών μας είναι προκλητική. Με την όλη τους παρουσία δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει και πολύ.

Είδατε τον Ράνεμ; Πήγε στην Πέγεια παίζει βασικός και βάζει και τέρματα.

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τους παίχτες της ΑΕΚ φέτος είναι μοναδικό στα ποδοσφαιρικά δρόμενα. Ρε ο Ατρόμητος τουλάχιστον παίζει μπάλα, και έβαλε και 3 γκολ του Απόλλωνα. Δεν τα διπλώσαν στην Γεροσκήπου και το παλεύουν και αν οι διαιτητές σφυρίζαν σωστά ορισμένα παιχνίδια του τότε θα είμασταν εμείς τελευταίοι. Τουλάχιστον θα πέσουν με το κεφάλι ψηλά, ενώ οι παίχτες μας έχει πολυ καιρό που τα διπλώσαν και δεν τους ενδιαφέρει να παίζουν μπάλα. Μάλλον προσέχουν τους εαυτούς τους που τραυματισμούς αφού οι πιο πολλοί θα γυρέψουν άλλη ομάδα να συνεχίσουν για την νέα σεζόν.

Αλλά όταν είσαι υπάλληλος και βλέπεις ότι η Εταιρεία που δουλεύης έχει συνέχεια διοικητικά προβλήματα, βλέπεις τους διευθυντές να αλληλοτρώγονται μεταξύ τους, βλέπεις να μην υπάρχει σταθερότητα, οι μη αποδοτικοί υπάλληλοι δεν έχουν κυρώσεις και αυτοί που δουλεύουν σωστα "καθίσκουν τον μύλο" αφού εν υπάρχει πια λόγος να τραβούν το σκόρσο αυτοί και υποσηνείδητα λεν: "Κάτσε προσωρινά δαμέ όστι να έβρεις κάτι καλύτερο". Έτσι λεν και οι παίχτες της ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

oi pektes mas en pou ton 1 giro pou ta eparetisan kai oi neoi pou irtan pou to match me tin alki.

kai ego ime pou tous iperesiodoxous opadous kai pisteuko esto kai tin teleutaia stigmi na afipnistoun lio oi pektes mas kai deroun toulaxiston ton atromito.

kai epidi pou kathe kako fkaini kai kati kalo fetos idame pia atoma ekamnan kako stin omada kai pisteuko oti tha allaxoun polla pou tou xronou. epesan oi maskes kai o kosmos tora xeri ti ginetai.

distixos eprepe na ftasoume se auto to simio gia na fanarothoun oi alithies pou oloi mas ligo poli exerame alla esiopousame.

elpizo opou mas evri to telos tou xronou na girisoume nea selida KAI NA MATHOUME POU TA LATHI MAS.
kyriakos UK

ps --en eshi xarisma tou apoel oute kamias omadas mesto gsz. etsi gia na exigoumasten.

Ανώνυμος είπε...

eparetisan ta oulloi. kai pektes kai proponites . Kamnoume proponisi opoias omadas pezei mazi mas. An epaleukan twra en tha eimastan tjame pou eimaste i akoma kai an imastan itan na eimaste perifanoi me to kefali psila giati paleukoume. Pete mou eseis ti sas stenoxwrei perissotero to oti pame diavathmisi i o tropos pou pame?
Giauto den mporw na elpizw

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος κομοτηνή..εγώ θα σταθώ καθαρά στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας ρε παιδκιά..ο Σάββας αποδεικνύεται πολύ λίγος ως προπονητής..μέσα από όλα τα λάθη της φετινής χρονιάς το τελευταίο και πιο οδυνηρό ήταν η φυγή του κασσιανού και ο ερχομός του Σάββα..επειδή εν θέλω να μακρυγορήσω για τες μπούρδες που έκαμε σε όλα τα παιχνίδια ως τωρά ενα σταθώ στο τελευταίο με την Αελ..η ομάδα χάνει 1-0 στο 22 και στο 40 μένουμε-άδικα- με 10 παίχτες..η κίνηση του Σάββα να βγάλει Τικίνιο και να βάλει Μηνά περιορίζει τελείως όποιες πιθανότητες έχουμε..βγαίνει ένας αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να μας παίξει την αντεπίθεση μαζί με τον Κούλλη και το Μπέλιτς και μπαίνει ο Μηνάς να κλείσει το κενό του παπόε..έπρεπε να βγεί ο Χριστάκης και να περάσει στο γήπεδο Μηνά ή Μεγκαχετ..τελικά κλεινόμαστε πίσω και στο 62 βγαίνει και ο Κούλλης να μπεί ο αργός για έτσι παιχνίδι Μεσίκα..τραγικές κινήσεις και γενικά χάλια σχεδιασμός για το παιχνίδι..ήθελα, είπε ο Σάββας, να χτυπήσω το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο..και εσπατάλησε ολόκληρο το πρώτο..φταίει σε ούλλα τα παιχνίδκια που έκατσε στο πάγκο ως τωρά..δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του αλλά δεν μπορεί να πηγαίνουμε με τον συγκεκριμένο προπονητή για σωτηρία..μακάρι να φέρει τα μίλια του αρχής γενομένης με τον ατρόμητο..αλλά νομίζω πολύ δύσκολα θα νικήσουμε αυτή την ομάδα..

Ανώνυμος είπε...

filoi mou simfono me olous sas,o proponitis mas an ine dinaton ediplose ta,toutos re paidia en telia looser.kai i paihtes mas aishos.proklitikotatoi.sas steloume telesigrafo tin kiriaki an den nikisete tha ehoume ashima pragmata sto gsz.filoi mou an agapate tin aek prepi na paroume ton nomo sta heria mas tin kiriaki an den nikisoume,kai na ta dialisoume oulla.ftani pleon na mas ftaine i doiikountes allatouta ta tsoglania pou mas trone tis lires mas.kalo sas olous na erthete sto gipedo tin kiriaki gia na dosoume orismena minimata.

madboy

Ανώνυμος είπε...

Re paidia kanei epitelous. Milate gia tous pektes pos den pistevoun kai den polemoun. ESEIS PISTEVETE? Diksete ligi empistosini epitelous se autous tous anthropous. Diksete ligi stiriksi. Akomi kai an h apopsi sas einai oti den tous aksizei na eiste dipla tous den einai gia autous pou tha to kanete alla gia thn AEK. An pistepsoume oloi epitelous se auta pou exoume oti mporoume na sothoume tote isos na arxisoun na to pistevoun kai oi idioi kai sto telos na sothoume. Egw pistevw sth omada mas. Pistevw sthn AEK kai pistevw oti tha sothoume.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Η πίστη φίλε χωρίς έργα είναι νεκρά...με το να λέμε μόνο ότι πιστεύουμε ότι εννά σωθούμε εν είναι αρκετό. Αφού οι παίχτες μας ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ μπάλα, και ΔΕΝ πιστεύουν ότι θα σωθεί η ΑΕΚ, τι περιμένουμε δηλαδή; Τέλειωσε το πρωτάθλημα και ΜΙΑ νίκη εκάμαν και εκείνη με το ζόρι. Αφού ΕΧΑΣΑΝ που ΟΛΕΣ της ομάδες που παλεύουν για διαβάθμιση τι περιμένης δηλαδή;

Φίλε Σταύρο ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και συμφωνούμε σε πολλά θέματα.Το λάθος δεν ήταν που έφυγε ο Κασιανός, αλλά που άλλαξαν τον Λούη Στεφανή. Αυτό ήταν το χειρότερο λάθος που εκάμαν φέτος και θα μας στοιχίσει με διαβάθμιση. Τωρά όλα τελειώσαν και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Σάββας δεν κάμνει για προπονητής. Έκαμε πολλά λάθη, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λογια. Ποίος δέχεται να αναλάβει την ΑΕΚ από τους καλούς προπονητές, είτε Κύπριους είτε ξένους την στιγμή που όλοι βλέπουν ότι δεν έχει σωτηρία. Πάλι καλά που δέχτηκε και αυτός, αλλά σίγουρα για του χρόνου πρέπει να βρουν ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας ώστε να επανέλθουμε δυνατοί.

Σίγουρα θα σταθούμε δίπλα στην ΑΕΚ και ειδικά φέτος που σταθήκαμε δίπλα στην ομάδα οι παίχτες δεν φανήκαν αντάξιοι της ιστορίας και των περιστάσεων. Κάθε φορά ζητούν συγνώμη στη διάσκεψη τύπου και τελικά τούτο το συγνώμη εκατάντησε περιπαίξιμο. Πάιξετε ρε φίλε μου μάππα τουλάχιστον, όπως κάμνει ο Ατρόμητος. Έιδατε πως έπαιξε με Απόλλωνα; Πιστεύετε ότι εννά τον νικήσουμε έτσι εικόνα που έχει η ομάδα;

Ανώνυμος είπε...

φαινεται φιλε δεν ησουν Τσιρειο. επειδη αν ησουν Τσιρειο και τα λεs αυτα τοτε ζητω που καηκαμε!!!
καταλαβειs οταν σου λεμε για 60 λεπτα η ΑΕΛ εκανε προπονηση πανω μαs? εμειs θελαμε νικη και μονο νικη και ουτε για 5 λεπτα δεν πιεσαμε την αελ.
Μηπωs ακουσεs το 1 - 0 και νομισε οτι μπορουσαμε για την ισοπαλια?
δεν υπαρχει προσπαθεια ρε φιλε. τιποτε. οι παιχτεs μαs με την Αελ μπηκαν στο γηπεδο απλα για να περασει ο αγωνα! δεν ειναι υπερβολη αυτο που λεω.
ο Παποε φαινεται βαρεθηκε τοσο πολλα που εκανε 2 δυνατα φουλ τα πρωτα λεπτα για να παει για μπανιο. αλλα το γεγονοs οτι παιξαμε με δεκα δεν ειναι δικιολογια, ουτε τα διοικητικα ειναι δικιολογια. (να σου θημησω τα σοβαρατοτα διοικητικα στην ανορθωση και οι παιχτεs συνεχιζαν απο νικη σε νικη)

εγω προσωπικα πιστευω οτι η ομαδα μαs σημερα εχει μεγαλη διαφορα με την ομαδα του πρωτου γυρου οπου το υλικο ηταν τραγικο και απαραδεχτο. σημερα εχουμε καλουs παιχτεs αλλα δεν εχουμε ομαδα, μηδεν προσπαθεια. μηδεν παθοs. δεν καναμε ευκαιρια με την Αελ.
να παμε ρε διαβαθμηση αλλα οχι να χαριζω τουs ποντουs καθε αγωνιστικη! να το παλεψω να κανω μια προσπαθεια.
Mεν δικιολογαs τα αδικιολογιτα φιλε. ξερειs ποσα πληρωνουνται αυτοι παιχτεs και να μαs παιξει η αελ μονοτερμα δια 60 λεπτα? οχι φιλε ειναι απαραδεχτο!
παιζουμε σαν και ειμαστε αδιαφορη. σαν και ειμαστε μια ομαδα στην μεση τησ βαθμολογιαs χωριs στοχουs. δεν γινεται.
Εχει 2μηνεs η Απεπ κολλησε στουσ 16 ποντουs και εμειs ουτε καν προσπαθουμε να τουs φτασουμε. ναι φταινε οι παιχτεs και πολλα μαλιστα επειδη στο τελοs τησ ημεραs ειναι οι παιχτεs που φορανε την φανελα με το σημα τηs ομαδα μαs και ειναι οι παιχτεs που παιξουμε στο γηπεδο και αντιπροσοπευουν την αεκ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εστ' ημαρ οτε Κιμων παλιν ελευσεται και ες αει εσεται Αθηνας ορμωμενος. Και νεκρος ενικαν εν Κιτιεων παραλια και μεθ' αυτου.....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΠΨΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.