News Update :

Μια φορά κι έναν καιρό...

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ήταν η ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμασταν μετά την ενοποίηση ΕΠΑ-ΠΟΛ, των δύο αυτών μεγάλων και ιστορικών σωματείων.... Λοιπόν να ξεκινήσουμε λίγο από την περσινή χρονιά και να δούμε την επιτυχής πορεία που έκανε η ομάδα μας. Όλοι χαρούμενοι δηλώνοντας μάλιστα πως του χρόνου (αν θυμάστε καλά) στόχος μας ήταν να πάμε καλύτερα απ’ότι φέτος...

Άρα αφού τερματίσαμε τέταρτοι σημαίνει θέλαμε την 3η θέση κρατώντας μάλιστα και τον κορμό ( Κίνγκ-Αυγουστή-Σκεύο-Ρέι-Ράζιτς).

Ένα πράγμα δεν μου αρέσει γενικά. Όταν οι διοικήσεις βγαίνουν και ζητάνε τη συμπαράσταση του κόσμου και τώρα που ο κόσμος είναι εκεί αυτοί δεν είναι δίπλα στη ομάδα. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να τα έχουν με τον κόσμο που κάνουμε τους προπονητές της κερκίδας αλλά αν εκείνοι ήταν οπαδοί και εμείς ποδοσφαιριστές τι θα έκαμναν? Και αυτοί προπονητές τις κερκίδας θα ήταν. Με έναν προϋπολογισμό 2,8εκ. τουλάχιστον που ανάφερε μια σελίδα στο διαδίκτυο. Που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα; Όλοι που τώρα θέλει υποστηρίξη η ομάδα έκαναν πίσω. Φέραμε τον Νουαφόρ στην θέση του Κίνγκ. Αντικίνγκ υποτίθεται αλλά τελικά μας βγήκε αυτογκόλ. Να ξέρετε ότι τον Κίνγκ θα τον κλαίμε για πολύ ακόμα.

Άσε που ακούστηκε ότι κάποιοι θέλουν να ιδρύσουν τον ΝΕΟ ΠΟΛ. Εννοείται ότι ήταν αναμενόμενο αφού μας τρώει το τατσιζιλίκκι. Πάντα υπάρχουν και οι προδότες σε ένα σωματείο. Ακούστε την ιστορία μας. Κάποτε ήταν ΑΜΟΛ και επειδή έπεφτε κατηγορία και ενώθηκε ο ΠΟΛ και έγινε η ΕΠΑ(Ένωση Πεζοπορικού Αμόλ). Όταν λοιπόν έπεφτε και η ΕΠΑ κατηγορία διασπάστηκαν και έγινε ο ΠΟΛ. ¨Έτσι είχαμε τον ΠΟΛ και την ΕΠΑ. Μετά που έπεφτε η ΕΠΑ κατηγορία ενώθηκαν και έκαναν την ΑΕΚ. Για να δείτε πόσο σταθεροί είμαστε στην ομάδα μας και πόσο τατσίζιες. Έλεος πια ρε παιδιά.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ αυτό πρέπει να βροντοφωνάξουμε. Αυτή λοιπόν είναι η ΑΕΚ. Ας δοκιμάσουμε και εμείς την πίττα της 2ης κατηγορίας δεν είναι κακό. Ίσως στο τέλος μας βγει και σε καλό.

ΖΕΥΣ
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 8 Ιούλιος 2008
Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ.ΑΕΚ
Η Πόλη του Ζήνωνα Σε Καλεί!

Τετάρτη 9 Ιουλίου το πειρατικό καράβι ξεκινά απο τα βοηθητικά του Γ.Σ.Ζ. και βάζει πλώρη για μια τρελή πορεία.

Είσαι Σκαλιώτης, είσαι ΑΕΚτσής και είσαι απαραίτητος!!!

Συνάντηση έξω από το Palais De Sport στις 18:00 για να δείξουμε μαζικά και οργανωμένα τη στήριξη μας πρoς παίκτες και διοίκηση.

9 Ιουλίου στίς 18:00 στο Palais De Sport!

JOIN US
Πέμπτη, 19 Ιούνιος 2008
Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ.ΑΕΚ
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου η συνάντηση του Συ.Φι. ΑΕΚ στο οίκημα του σωματείου με σκοπό την εγγραφή των πρώτων μελών του Συνδέσμου και την είσπραξη ενός ποσού. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για τα έξοδα που θα έχει ο Σύνδεσμος όσον αφορά την αρχική του σύσταση όπως δημιουργία καρτών μελών και διαφημιστικά για την μεγάλη συγκέντρωση του Συνδέσμου με σκοπό την εκλογή του Συμβουλίου.

Κατά την πρώτη μέρα του Συνδέσμου καταφέραμε να εγγράψουμε ένα αρκετά ικανοποιητικό αριθμό μελών και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Σκοπός μας είναι να φέρουμε κοντά στην ομάδα όσο περισσότερα μέλη μπορούμε με σκοπό την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.


Ακολουθεί ανακοίνωση του ΣΥ.ΦΙ.ΑΕΚ

Σκοπός και λόγοι ύπαρξης ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ

Αδέλφια ΑΕΚτζήδες.. Πρώτα απ'όλα να σας πούμε ένα μεγάλο Μπράβο σε όσους βρέθηκαν στο οίκημα σήμερα, που σημαίνει ότι αγαπούν και νοιάζονται για την ομάδα τους.

Φέτος η ΑΕΚ κλείνει 15 χρόνια από το χρόνο ίδρυσής της.. Από τότε έγιναν αρκετές προσπάθειες για την δημιουργία ενός ΣΥ.ΦΙ που θα υποστήριζε και θα βοηθούσε πιστά την ΑΕΚ στην κάθε της προσπάθεια.. Δεν πέτυχαν όμως, γιατί μας έλειπε ένα πράγμα.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ. Ήρθε η στιγμή αυτό να ΑΛΛΑΞΕΙ.

Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε, να ενωθούμε και να σχηματίσουμε ένα ΣΥ.ΦΙ που θα κάνει περήφανο τον κάθε ΑΕΚτζή για την ομάδα του.

Με αυτές τις συναντήσεις που κάνουμε, προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο περισσότερα άτομα γίνετε, μεταφέρνοντας τα νέα από στόμα σε στόμα, από πόρτα σε πόρτα και με κάθε άλλο τρόπο.

Στόχος μας να ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ , να γραφτούν όσα περισσότερα άτομα γίνεται μέλη, και με την έναρξη του πρωταθλήματος , στα τέλη Αυγούστου, να δώσουμε δυναμικά το παρών μας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Δεν θα ανεχτούμε να δεχόμαστε πλέον προσβολές μέσα στην ίδια μας την πόλη, είτε αυτό ονομάζεται ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, είτε αυτό ονομάζεται άλλη ομάδα.

Θα αντιδρούμε ανάλογα και με όποιο μέσο χρειαστεί, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΈΞΩ από το γήπεδο αναλόγως των περιστάσεων.


Την Τετάρτη, δημιουργήσαμε ένα προσωρινό συμβούλιο που θα αναλάβει μέχρι να γίνουν οι εκλογές στις 12 Ιουλίου.

Για να δημιουργηθεί ένα αρχικό ταμείο του ΣΥ.ΦΙ, για την εγγραφή θα καταβάλλεται το ποσό των 15 ευρό.Και θα σας δωθεί κάρτα μέλους ΣΥ.ΦΙ.

Σκοπός ίδρυσης και στόχοι του ΣΥ.ΦΙ είναι:

Για καλύτερη οργάνωση κερκίδας..
Σχηματισμός μιας κερκίδας που θα μπορεί να εμψυχώσει τους παίχτες, να τους δώσει δύναμη, και να αποτελεί τον 12ο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ παίχτη.

Στόχος μας είναι και το ΞΥΠΝΗΜΑ του Σκαλιώτη.

Στην Λάρνακα όλοι το ξέρουμε, υπάρχουν πολλοί ΑΕΚτζηδες.. Όμως πολλοί λένε ότι είναι απλώς με την ΑΕΚ αλλά δεν ασχολούνται, πολλοί πάνε μόνο με την Ανόρθωση, και άλλοι κάθονται στις κερκίδες άπραχτοι.

Αυτό είναι από τα βασικότερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως ΣΥ.ΦΙ.

Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ του ΗΘΙΚΟΥ ενστίκτου του Αεκτζή.. Να κάνουμε τον καθένα περήφανο που είναι με την ΑΕΚ.

Να λέει οτι είναι με την ΑΕΚ και να ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Επίσης στόχος μας αλλά και καθήκον μας είανι η υποστήριξη της ομάδας και των συμφερόντων της.. Θα υπερασπιζόμαστε την ομάδα με όποιο τρόπο χρειαστεί, και με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

Σκοπός μας είναι το ΣΥ.ΦΙ μας να αποτελείτε από εσάς ,τους αγνούς ΑΕΚτζήδες , άτομα με ψυχή τσαμπουκά και πείσμα, γεμάτοι περηφάνια,
Και πιστέψτε με κάποτε θα είμαστε περήφανοι που βάλαμε πρώτοι το χέρι μας σ’ αυτό το κατόρθωμα.

Και ναι, είναι κατόρθωμα να κτίζεις κάτι από το τίποτα.

Ξέρετε.

Ο Σκαλιώτης έμαθε να είναι παθητικός άνθρωπος και βάλαμε ως στόχο να το αλλάξουμε αυτό.

Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο.

Εμείς είμαστε η κολώνα της ομάδας. Εμείς που την στηρίζουμε στις δύσκολες στιγμές, εμείς που πάμε στα παιχνίδια όταν δεν παει κανένας, εμείς που φωνάζουμε όταν κάθονται οι άλλοι άπραχτοι, εμείς που όταν βρίσκετε πίσω στο σκορ την εμψυχώνουμε, όταν παίζει στη Λεμεσό στο κρύο είμαστε μαζί της.

Έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό.. Το χρωστάμε στην πόλη μας, στην ομάδα μας. Το χρωστάμε, στον εαυτό μας.

Ας ενωθούμε αδέλφια Αεκτζήδες να τους δείξουμε τι εστί η ψυχή του Σκαλιώτη.

Πως είναι το πείσμα του, η λεβεντιά του, η πυγμή του, το πάθος του.

Να φωνάζουμε τόσο δυνατά ώστε να σειστεί ολόκληρο το γήπεδο.. Να μας ακούν και να παγώνει το αίμα στις φλέβες τους.. Να τρίζουν τα θεμέλια του Γ.Σ.Ζ.

Να τρίξουν τα κόκαλα του Κίμωνα.


Ας ενωθούμε αδέλφια Σκαλιώτες να τους δείξουμε πως "πατά" η Λάρνακα...



ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ 'τη στήριξη μας πρoς παίκτες και διοίκηση'. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΛΙΩΤΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ "i istoria mono ena dixi kataposon ena mas stixisoun toutes oi kinisis." , ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟΥ ΕΦΚΗΚΕ ΤΟ ΛΕΦΚΩΘΙΑΤΙΚΟ, Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

sto telos tis imeras theloume 2 amintikous kai 2 epithetikous afou efien kai o king.
pale pou tin arki
tjame pou ethelame 4 - 5 paiktes pale theloume 6-7
kai simainei oti osti na desoun me stin omada ena karteroume alo 2 xronia. kai meta pale ena fioun kai xana pou tin arki.
perki piame ton daskalaki toulaxiston dioti areski to pathos pou eshi - toulaxiston me to apoel edixni to- kai fysika an enexipni oi dikoi mas giati oi ton solari pou mpori na meinei kai eleutheros.
elpizo na axiopiisoun ta lefta kala
tora oti kai na poume i ousia ine oti efian 2 kaloi paiktes. i istoria mono ena dixi kataposon ena mas stixisoun toutes oi kinisis.
ipomoni

ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

κανεί απολογισμούς τζαι μοιρολόγια. όπως τον χταρμένο το δίσκο που ακούμαστε, εβαρεθήκαμε να τα λαλούμε, εβαρεθήκαμε να τα ακούμε τζαι εβαρεθήκαμε να τα θκιεβάζουμε. γράψτε για τους αγώνες που απομένουν. γράψτε για τις ιδέες σας σαν οπαδοί, τι θα κάμνουμε του χρόνου, πως θα κάμνουμε αισθητή την παρουσία μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα έστω τζαι που κάτω. γράψτε για τα ξενοδοχεία που εννά μινίσκουμε τζαι τις ταβερνούες που εννά τρώμε μαζί με τη νέα ομάδα στα χωρκά. αλλά κανεί για τους διοικούντες τζαι ιδιαίτερα κανεί αναφορές σε άλλες ομάδες. ότι έγινε έγινε, πάμε μπροστά ενωμένοι.

bumbaclaat

Ανώνυμος είπε...

paidia an den to katalavate irtan ekaman kavkaes tzai afisan tin omada akefaloi.tora theloume na tous doume oullous poioi agapoun tin aek.kirie marie poliviou kane sindiasmo kai analave to somatio,ehis orama ehis idees ise sostos ise dinamikos kane epitelous tin kinisi sou.eminete oulloi apathis.

Ανώνυμος είπε...

re file m..esi p grafis to pre-match men to gra4is pls aurio...kame m tounti xari en nen p kako p s to lalo..alla emine m i prokatali4i pos panta 8keuazo to k potte en dernoume..pe3e pello aurio j vlepume...

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ
ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ

ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ
ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΧΑΛΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ
ΝΑ ΤΙΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

filoi mou imona sto tsirio kai avto pou ida itan mia omada horis pathos horis tipote re paidia.kai nomizo oti o proponitis mas apo tis kinisis pou kani den gemizi to mati.alla tha ton pistoso akoma ligo giati mpori to iliko pou ehei na ine halia.alla kai kati allo.toutos o thomas eksakolouthina dimiourga provlimata pou ta radia pou tis efimerides dihazi ton kosmo mas.tote pleon tha tou po oti an den stamatisi na simperiferete etsi kai na dimiourgi provlimata tha tou apagorevsoumena erhetai na vlepi paihnidia tis omadas mas sto gsz.emis kirie thoma se evharistoume giati i alithia na legete prosferes polla alla kapou ehis hasi ta logika sou kai ton eleho.gia avto an agapas tin omada minekonta kai dine simvoules apo makria kai min dimiourgis provlimata.

madboy

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΑΣΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ , ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟ 1996, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΕΤΟ ΓΙΝΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ,ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ :

TO FAIL IS NOT A SHAME, TO BE A LOSER IS A SHAME

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ LOOSERS. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΚΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ. ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ,ΣΦΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2010-2011.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ,ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΚΙΤΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!

(ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ!!
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ’Η ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα του Αγνού Φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ ήταν το καλύτερο που είδα μέχρι στιγμής...Μπράβο φίλε μου, υπάρχουν ακόμα αγνοί φιλάθλοι στην Κύπρο.

Από μας εξαρτάται τι θα γίνει η ΑΕΚ και ας το καταλάβουμε αυτό. Μεγαλύτερη ντροπή για μας θα είναι να διαλυθεί αυτό το σωματίο. Ας ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ να βλάπτει την ΑΕΚ. Ντροπή είναι αυτά τα ρεζιλίκια που έγιναν από αυτούς που διοίκουσαν την ΑΕΚ τόσο καιρό, και όλα αυτά τα τραγικά που βλέπουμε να εξελίσσονται μπροστά μας με τις 5 διοικήσης και 5 προπονητές.

Όσοι αγαπούμε την ΑΕΚ ας σταματήσουμε της έριδες και τα μαχαιρώματα. Ας στρωθούμε ΟΛΟΙ στην δουλειά για να κτίσουμε την ΑΕΚ σε σωστά πλαίσια. Ακόμα μιά φορά μπράβο στον φίλο του ΑΠΟΕΛ που με τα σχόλια του μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμς

Τιμή να είσαι ΑΕΚτζής

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ζευς καλό το άρθρο σου αλλά κάπου τα έχεις μπερδέψει με την ιστορική αναδρομή που έκανες. Η ΕΠΑ μια φορά υποβιβάστικε στην μεγάλη ιστορία της και μάλιστα εκείνη την χρονιά κατέκτισε και το πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας. Την δευτερη φορά που υποβιβάστικε (to 1994) έγινε ΝΑΙ έγινε η Ενωση ΕΠΑ και Ν.ΠΟΛ(πρόσεξε το Ν που σημαίνει Νέος). Τώρα πιος σου είπε εσένα ότι η ΕΠΑ έπεφτε κατηγορία και διασπάστηκε και έγινε ΠΟΛ εγώ δεν ξέρω. Αυτά είναι ιστορικές ανακρίβειες. Οι λόγοι της διάσπασης της ΕΠΑ και του ΠΟΛ (και μας προέκειψε ο Νέος ΠΟΛ) ήταν άλλοι και όχι ο κατά φαντασία υποβιβασμός της ΕΠΑ.
Τάντο

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.