News Update :

Αυτό μας έλειπε...

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Οι μετασεισμοί από την κάκιστη πορεία της φετινής ΑΕΚ είναι δυστυχώς πολλοί. Ένας όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και ύπουλος που αν τον αφήσουμε να θεριέψει θα αποβεί καταστροφικός. Αναφέρομαι φυσικά στην παραφιλολογία που ξεκίνησε περί διάλυσης της ΑΕΚ και επανίδρυσης του ΠΟΛ...

Ολοένα εμφανίζονται στα ΜΜΕ τοποθετήσεις περί ζυμώσεων για επανίδρυση του ΠΟΛ. Άδραξαν μερικοί την ευκαιρία του προδιαγραφόμενου υποβιβασμού και προσπαθούν ύπουλα να εκμεταλλευτούν την απογοήτευση των οπαδών λανσάροντάς τους την... πανάκεια. Τουλάχιστον, έτσι προσπαθούν να μας πείσουν. Ότι δηλαδή η διάλυση της ΑΕΚ θα μας γλιτώσει από τα φετινά δεινά. Αντιθέτως εγώ έχω την ισχυρή άποψη ότι με αυτό τον τρόπο τα δεινά μας θα πολλαπλασιαστούν. Δεν φταίει η ΑΕΚ ως τέτοια για τη φετινή αποτυχία. Αυτό που φταίει είναι ο ανθρώπινος παράγοντας που με τον κακό προγραμματισμό και τις λανθασμένες επιλογές μας έφερε ως εδώ. Και αφού ο ανθρώπινος παράγοντας ευθύνεται για την αποτυχία, μόνο ο ανθρώπινος παράγοντας μπορεί να ξαναφέρει επιτυχίες. Με σωστή και επαγγελματική δουλειά από όλους μας μπορεί η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της. Μια ενδεχόμενη διάλυση, θα τα διαλύσει όλα οριστικά!

Η ΑΕΚ συμπυκνώνει την ιστορία της ΕΠΑ και του ΠΟΛ. Δεν γεννήθηκε εκ του μηδενός, αλλά απεναντίας είναι η μετεξέλιξη δύο θρυλικών σωματείων. Όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο αρχηγός Κ. Μηνά, η ΑΕΚ είναι το παιδί και η ΕΠΑ με τον ΠΟΛ οι γονιοί. Αγαπάς και βοηθάς το παιδί να μεγαλώσει και παράλληλα αγαπάς και σέβεσαι τους γονιούς, συμπληρώνω εγώ. Η ΑΕΚ ιδρύθηκε για να ενώσει την αθλητική Λάρνακα (εν μέρει). Εξού και η λέξη «Ένωση» στο όνομά της. Μετέτρεψε σε πράξη το κλισέ «ο αθλητισμός ενώνει»! Το αν κάποιοι δεν πίστεψαν ποτέ σ’ αυτή την ένωση είναι ένα ερώτημα που πρέπει να βρουν το θάρρος να απαντήσουν δημόσια. Μήπως δεν θέλουν έχουν σχέση με οτιδήποτε «Επαίτικο» ή «Πεζοπόρο»; Μήπως δεν αντέχουν να «ενωθούν» με οποιονδήποτε διότι έχουν εγωκεντρισμό; Μήπως τα κίνητρά τους είναι προσωπικά και όχι αθλητικά; Όπως και να 'χει, οφείλουν να τεκμηριώσουν την άποψή τους. Έχει 15 χρόνια που αναμένουμε να το πράξουν. Κι αν πάλι θεωρούν την ΑΕΚ ως ένα λάθος, γιατί πάνε να το «διορθώσουν» με ακόμη ένα λάθος; Το λάθος μήπως διορθώνεται με... λάθος;

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι τώρα υπάρχει η ΑΕΚ και μόνο η ΑΕΚ, να ιδρύσετε «Όμιλο Νοσταλγικών ΕΠΑ & ΠΟΛ» και να κάνετε φιλολογικές βραδιές με θύμησες του παρελθόντος. Σταματήστε να κάνετε κακό στην ΑΕΚ επιθυμώντας τη διάλυσή της! Σταματήστε να χαίρεστε με τις αποτυχίες της ομάδας. Σταματήστε να φέρεστε ωσάν να είστε οι χειρότεροι εχθροί της ομάδας της πόλης σας. Μερίδιο στο φετινό ναυάγιο έχετε κι εσείς που δεν σταθήκατε ασπίδα στην ομάδα, αλλά παίζατε το ρόλο του Δούρειου Ίππου!

Θεωρώ ότι εάν τελικά επικρατήσουν οι παράλογες και ακραίες απόψεις περί διχοτόμησης του σωματείου, θα καταντήσουμε ποδοσφαιρικά πρόσφυγες. Μ' άλλα λόγια θα ξεμείνουμε από ομάδα και ο αθλητισμός της πόλης θα ενταφιαστεί οριστικά. Δεν γίνεται κάθε λίγο να αλλάζουμε ομάδα. Είναι πρωτάκουστο, δεν έχει ξαναγίνει, δεν είναι φυσιολογικό!!! Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας κάνουν να μην μπορούμε να ταυτιστούμε με τίποτα και τελικά να αυτο-περιθωριοποιηθούμε από τα αθλητικά δρώμενα.

Μόνο και μόνο που μετά από 15 χρόνια ΑΕΚ φτάνουμε στο σημείο να συζητάμε περί αναβίωσης ΕΠΑ και ΠΟΛ δείχνει πόσο χαμηλά έχουμε φτάσει, πόσο πανικοβλημένοι είμαστε και πόση σύγχυση υπάρχει στα μυαλά όλων μας...

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, ας κλείσουμε τ’ αυτιά μας στις Σειρήνες και ας πεισμώσουμε! Ας δουλέψουμε σκληρά και επαγγελματικά για το καλό της ΑΕΚ μας, για το καλό του αθλητισμού της Λάρνακας!




.
Share this Article on :

28 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

AEK OSPOU NA LUSW!!!
ENAS PRWIN ARRWSTOS EPAITIS.

KATW TA XERIA APO TIN AEK ALITES!

KAI STO AGROTIKO MAZI SOU.KAI THA ANANEOSW KAI TO SEASON TICKET MOU.

YIANNIS

Ανώνυμος είπε...

re file tounto prama extos p paralogo en mpori na sta8i poupote..
i mitsi p en me tin aek p en to mellon mas san opadi intampu en na kamun aman ala3ume pale onomata j malakies??
lious ate na tous e3igisoun j na minoun me tin aek i allai oulli min tous idate
en to mellon p prepi na 8oroume oi na paenoume piso piso
tounta plasmata p ta skeftunte tuta peri idrisi neas omadas en ikkentriki xoris oramata j stoxous..
en 8oroun to mellon..ti 8a pis pleon????
en mas kanoun ta alla oulla dld???

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ... Αυτό έχω να πω

Ανώνυμος είπε...

aek se agapo

Ανώνυμος είπε...

file imoun arostos piola alla tora aek kai mono aek.

madboy

Ανώνυμος είπε...

i elpida petheni teleftea

Ανώνυμος είπε...

pedia akoma iparxun elpides alla distixos apoti fenete kanenas den to pistevi k tha pesume amaxiti

Ανώνυμος είπε...

SINFONO SE POLA THEMATA POU IPE O ANDROS PELAKANOS XTES STO SPORTSDAY ALLA EXI ENA MEGALO LATHOS!
O KOSMOS TIS AEK DEN KATHETE ARISTERA EPAETES KAI DEXIA PEZOPOROI. EXIS MEGALO LATHOS. O AGNOS KOSMOS TIS AEK MAZI KATHETE. MAZI TAXIDEVOUME STA GIPETHA, MAZI VALOYME TA PANO MAS, MAZI TRAGOUTHAME,MAZI XEIROKROTOYME KAI MAZI FETOS PONAME POU GINAME TO PERIGELO TIS KYPROU!
DEN EXI EPAITES KAI PEZOPOROUS STON AGNO KOSMO TIS AEK. EXIS MEGALO LOTHOS ETHO. EPAEITES KAI PEZOPOROUS FENETE OTI IPARXEI STOUS PARAGONTES MAS! KAI OXI SE EMAS TON KOSMO. DEN ANAGNORIZOYME KAMIA EPA EMIS KAI KANENA PEZOPORIKO!
EINAI TROPI MONO POY TA ANAFERNOUME AKOMA!
PERSI GIATI DEN MILOYSAN MERIKOI GIA TIS PALIES OMADES? POU ITAN TOTE? TO 2004? TO 2005?
TA VRIKATE SKOURA SIMERA KAI SKEFTIKATE TIS PALIES OMADES?
KAI PEZOPORIKO NA KAMETE KAI EPA NA KANETE PALI DIAVATHMISI THA PANE ETSI POY THOULEVOUME SAN OMADA KAI SAN KOINONIA TIS LARNACA! ETHO MAZI DEN TA KATAFERAME THA TA KATAFEROUN MONOI TOYS AFTOI POY THELOYN TIS PALIES OMADES!
ELEOS, TROPI SAS, PRODOTES!

Ανώνυμος είπε...

Η χειροτερη χρονια για την ΑΕΚ ειναι αναμφισβητητα η φετινη. Μετα απο 15 χρονια, είμαστε σχεδον στην 2η κατηγορια. Ενα ονειρο που ξεκινησε το 1994 εχει καταντήση εφιαλτης φέτος. Διαφορετικα περιμέναμε να ερθουν τα πραγματα, θέλαμε τιτλους και ήρθε ενας μονο, θέλαμε να πρωταγωνιστουμε και ειμαστε με το δυο ποδια στην 2η κατηγορια.

Η φετινη χρονια εχει δωσει τροφη σε μερικους για να επαναφερουν ειτε τον ΠΟΛ ειτε την ΕΠΑ, ας τους αφήσουμε να το πραξουν, διοτι στο τελος της ημερας θα αποκαλυφθουν οι 5-10 "ρωμαντική" διοτι δεν ειναι περισσοτερη. Θα αποκαλυφθουν αυτοι οι ελαχιστοι που εχουν κανει τοση ζημια στην ΑΕΚ. Θα τους απομονωσουν ολοι εμεις οι χιλιαδες που πραγματικα αγαπαμε την ΑΕΚ. Εγω πραγματικα θέλω να κανουν κινηση για επαναφορα του ΠΟΛ (διοτι μονο για ΠΟΛ εχω ακουσει) για να δει ο κοσμος της ΑΕΚ οτι μιλαμε για 10 Αρρωστους μονο.
Εμπρος λοιπον αν εχετε τα κοτσια να φανερωθειτε καντε την κινηση σας, να καθαρισει η ΑΕΚ μια για παντα απο εσας, να μπορεσουμε να προχωρησουμε ενωμενη ολοι εμεις οι χιλιαδες που αγαπαμε πραγματικα αυτο το ιστορικο σωματειο.
Ειναι ντροπη η 2η κατηγορια για ενα ιστορικο σωματειο, αλλα δεν ειναι το τελος του κοσμου αν καθαρισουμε απο τον καρκινο αυτων το λιγον που μες την ανωνυμια σπερνουν την διχονεια.
Εμπρος λοιπον αν εχετε τα αρχιδια καντε κίνηση!!!!!

επα - 1994 - ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΗΤΤΟΠΟΑΘΕΙΣ, ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΗ ΠΟΡΝΗ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΨΑΤΕ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!)ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ... ΗΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ...

Η ΑΕΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ...

ΠΡΩΗΝ ΠΙΟΛΑΣ ΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

en touti i malakia pou mas varenei mesa se touti tin poli... opoios pei mia malakia lamvanoume ton ypopsi tsie kamnoume olokliro thema...tsie ginonte nekatwshies...tsie pianoume to tsie pame...tsie dialioume ta oulla... eimaste aksioi tis moiras mas... PIRINAS!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΟΥΡΕ ΠΕΤΡΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΣΖ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ! ΠΗΓΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ, ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ! ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Η ΑΕΛ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ! ΠΗΓΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΙΝ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΑΕΛ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 1994 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ!!Η ΑΕΛ ΠΗΓΕ ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟ! ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ? ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕΦΙΛΑΡΑΚΟ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΕΚ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ! ΠΗΓΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ? ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ? ΠΗΓΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ? ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΧΑΒΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΟ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΠΑΝΕ? ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ. ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!! ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΑΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΥΡΕ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! ΠΗΓΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ? ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ? Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΟ! ΕΙΠΑ ΟΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΑΛΊ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ( ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΙΚΗΜΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΞΕΙΩΠΟΙΕΙΤΟ ΕΤΣΙ ΓΑΙΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ! Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ? ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:
ΚΙΜΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΖΗΝΩΝ Ο ΚΙΤΙΕΑΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

εξέχασες το μάντη τον αναστάση, τη λαικκά, τον πακουά, τον παλέττα τζαι τον κάρκα

Ανώνυμος είπε...

gia osous apo emas zisame tin epoxi tou pol kai tis epa i enwsis itan oneiro zwis. na kathomaste oloi mazi dipla dipla na ipostirizoume kai na fwnazoume gia MIA omada stin idia poli.Kanoniste den tha epitrepsoume se kanena arwstimeno na mas katastrepsei auto to oneiro
costas

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ ΕΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΝΙΕΣ. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΠΟΤΕ ΕΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ;
ΠΟΤΕ ΕΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ;
ΠΟΤΕ ΕΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ;
ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ; ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ.

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνίσω με τον πιο πάνω φίλο που είπε Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θα βγάλω έξω τα 3 τελευταία ματς με αποέλ, ομόνοια και ανόρθωση γιατί πολύ λίγες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από αυτές τις ομάδες. ΠΑΜΕ ομως για το 4Χ3 με αελ, εθνικο, ατρόμιτο και αεπ. Αν ναι, (ελπίζω ότι έστω και την υστάτη να ξυπνήσουν οι παίχτες μας), τότε έχουμε κάπια ελπίδα να μπούμε στο 3ο γκρουπ και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Αν δείτε και το πρόγραμμα των 2 ομάδων που βρίσκονται από πάνω μας, θα πιστείτε. Εγω πάντως πιστεύω ότι θα χαθούν και άλλοι βαθμοί, ελπίζω ΟΧΙ άλλους από την ΑΕΚ μας.

Μαριος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΛΕΣΗ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ Η ΑΕΚ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Είδατε τον Ατρομητο. Τουλάχιστον παίζουν μπάλα με πάθος οι παίχτες του. Κόψανε βαθμούς σε ΑΛΚΗ, η διαιτησία σε αρκετά παιχνίδια τους αδίκησε(ειδικά με Πέγεια)Και ας είναι με τα 2 πόδια στην β κατηγορία. Απλά δείτε τους δικούς μας που κάνουν τουρισμό. Άτσαλοι, άχρωμοι...

Ας καλέσει ο σύνδεσμος φιλάθλων ένα συλλαλητήριο και όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα να πάμε να διαμαρτηρηθούμε έντονα για το πως κατήντησαν την ομάδα όλοι αυτοί...και αυτό πρέπει να γίνει σύντομα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μάριε, πες ότι εκαταφέραμεν τα τελικά τζαι εμπήκαμεν στο 3ο γκρουπ και εγλυτώσαμε την απευθείας διαβάθμιση. Then what?
Πώς θα δέρουμεν τες άλλες ομάδες του 3ου γκρουπ για να παραμείνουμε στην κατηγορία; Είδες πώς παίζει η ομάδα έσιει που την αρχή της χρονιάς; Εν θωρείτε ότι είμαστεν μακραν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η ΑΕΚ Λάρνακας σας προσκαλει σε ανοικτη διαλεξη με θεμα πως μπορειτε να καταστρεψετε μια ομαδα σε 5 μήνες.

Εισηγητες

Θωμας Κυριακου
Μαριος Πολυβιου
Ντινος Λευκαριτης
Σοφοκλεους
Κλιγκερ
Κασσιανος
4 τερματοφυλακεσ
65 παικτες
5 προπονητες
Πετρος Μηνα (η γνωστη boutique)
Διοικουσες με τρια μελη
Διοικουσα με ενα μελος
Κλικα Θωμα Κυριακου
Κλικα εναντια στον Θωμα Κυριακου

Τοπος Ξενοδοχειο Σαν Χολλ - Λαρνακα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!
epa -1994 - AEK

Ανώνυμος είπε...

ke otan gini to sillalitirio ke figi o thomas o poliviou o lefkaritis k sofokleous i diikousa epitropi pioi nomizete oti tha analavoun posous pellous nomizete oti exoume stin larnaka?

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελος Παφίτης και Μιχαλάκης Καισερλίδης.

ΝΑ ΘΗΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Θα επανέλθω .....................

Μαχαίρι στο κόκκαλο. !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΕΝΙΩΘΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 4Χ3(αελ,αχνα,ατρομητο και παφο) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ derby.(derby? ΩΣ ΠΕΡΣΥ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΖΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΦΟΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ)

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΤΑΒΑ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΟΦΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ...ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..

ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΑΣ??

Ανώνυμος είπε...

o.k file mou tha ta thimoumaste.omos na thimase kai esi thomas mpakalis kipriakou kai pash manager peter mina o.k?????????kai ego tha epanelthoooo me apodiksis kai onomata.kai akoma mia apodiksi oti i klika thomas mpakali kiriakou dihazi tin aek giati esi ise valtos.

Ανώνυμος είπε...

katarxas opios akoma nomizi exoume pithanotites na glitosoume zei se alo kosmo. then exoume omada. exoume pextes ala omada ston gipetho den exoume. ton atromito spiti mas mpori na men to nikisoume etsi pou pezoume.
deftero SAS ZITO gia teleftea fora na min grafete kenenas gia tis palies omades!
oute to EPA1994AEK
oute to imun pol ala tora aek
kai oute sto TO IXERES OTI pano aristera!
mono aek imaste mono! i apoposi mu afti einai.
ta pio sosta logia ta lei pano i costas.
mazi kathomaste kirie pelekane sta gipetha, mazi taxithevoyme! mazi tragoythame mazi xeirtokrotame, mazi kleme fetos!
se esas tous paragontes ine pou iparxi dixasasmos oxi se emas! emis mazi kathomaste kai ine idea su oti kathonte tis mias omades dexia kai tis allis aristera sto g.s.z
MAZI KATHOMASTEN
united we stand!
aek for ever

Ανώνυμος είπε...

Συνεδρία εφ'όλης της ύλης είχε η διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ, και στην οποία ήταν παρών και ο Σάββας Κωνσταντίνου. Διαφάνηκε πως εκ των πραγμάτων είναι πολύ δύσκολη η σωτηρία της ομάδας, συνεπώς αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για την πιθανή παρουσία της ομάδας στην β' κατηγορία.

Αφού έγινε αυτοκριτική για τα πολλά λάθη που έγιναν, εξετάστηκε το θέμα της εξάμηνης αγωνιστικής απραξίας από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, εαν και εφοσον υποβιβαστεί απευθείας η ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Σάββας Κωνσταντίνου παρέδωσε λεπτομερή έκθεσε με ανάλυση για κάθε ποδοσφαιριστή ενώ εισηγήθηκε να γίνει ανανέωσε με συγκεκριμένους παίκτες που δείχνουν φιλοτιμία.

Εξάλλου, αποφασίστηκε ότι στη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη θα ενημερωθούν τα μέλη για την ημέρα διεξαγωγής της εκλογικής συνέλευσης που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Με ανακοίνωσε που εξέδωσε η ΑΕΚ, η Ε.Σ. θα γίνει στο ξενοδοχείο Sun Hall με θέματα την ενημέρωση και τον προγραμματισμό.

ΑΙΣΧΟΣ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ? ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΣΖ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 4Χ3 ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, Σ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής προχώρησε η Βέροια. Η «βασίλισσα» απέκτησε το Ζε Κάρλος Σάντος ντα Σίλβα, ο οποίος έχει την ευχέρεια να παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος φορ έχει αγωνιστεί σε Μποταφόγκο, Γκουαρανί, Φλαμένγκο, Μαρίτιμο, Μπράγκα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον ΑΠΟΕΛ και στην Τροφένσε.

ΤΟΘΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΗΕΙ ΤΖΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, ΔΟΞΑ, ΑΛΚΗ ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΙ ΑΠΟΛΛςΝΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΜΕ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ! ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΑΓΥΡΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

...ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ,
ΚΑΧΤΟΣ ΓΗ ΚΑΜΕΝΗ,
ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΗ....

Ανώνυμος είπε...

gia mena den ine to thema na figi o alfa h o bita.
mazi! na katsoun oli mazi sena trapezi,
sena trapezi pou onomazete ATHLITIKH ENOSHS KITION.
ithame ti metagrafes mpori na kani i aek otan xriazete. mpirame ena megahet,tikinio, pelits poy persi itan stin anorthosi, ena nta silva pou persi ithele to apoel,ena kisi,koulis pavlou,(asxetos apo tin prosfora toy kathenos kai an den mas esosan einai oloi kali pextes poy kato apo ales sinthikes tha pezan spoutheo podosfairo)
na kathisoyn oli mazi gia to kalo tis omadas mas. alla fenete den mproun!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.