News Update :

Η επιστροφή του "ασώτου"

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Επιστροφή στις ρίζες έστω και για λίγους μήνες. Η επιστροφή, λοιπόν, του Κούλλη Πάυλου στην ομάδα της καρδιάς του συνέπεσε δυστυχώς με τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας μας.

Εντούτοις μέσα σε αυτό το Γολγοθά ο Κούλλης όντως έκανε αισθητή την παρουσία του! Στα λίγα ματς που αγωνίστηκε ήταν κατά γενική ομολογία ο κορυφαίος. Από το νεαρό είδαμε... πάθος, είδαμε ταχύτητα, είδαμε μαγικές ντρίμπλες, είδαμε μπαλιές ακριβείας, είδαμε και γκολ. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι «τα είδαμε όλα!» Αυτό όμως που έκανε θετική εντύπωση ήταν το γεγονός ότι φίλησε τη φανέλα στην επίτευξη του γκολ με τη Δόξα, πράγμα πρωτόγνωρο για εμάς. Όσες φορές κι αν δούμε σε επανάληψη τη φάση πάλι θα ανατριχιάσουμε από συγκίνηση! Επίσης, οι φωνές του πάθους του ακούγονται σε κάθε ματς και μας αποδεικνύουν ότι το παιδί είναι γεννημένος «πολεμιστής». Ο Κούλλης είναι παιδί της ομάδας και συνεπώς πονά και νοιάζεται γι’ αυτήν. Αυτή την εικόνα τουλάχιστον παρουσιάζει σε κάθε αγώνα. Υπ’ αυτές τις συνθήκες θεωρώ ότι θα ήταν ο ιδανικός αρχηγός για να αντικαταστήσει τη σημαία μας, τον Κωνσταντίνο Μηνά, όταν ο ίδιος αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια.

Ο Κούλλης επέστρεψε πιο ώριμος ως άτομο και ποδοσφαιρικά πιο ανεπτυγμένος. Παρόλο που δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες στον Πανιώνιο και στην Ομόνοια, μέσα από τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση έκανε τεράστια βήματα βελτίωσης. Έγινε πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και άφησε τις περιττές ενέργειες που τον χαρακτήριζαν στο παρελθόν. Είναι από τους λίγους παίκτες που ο χρόνος κυλάει υπέρ τους. Οι περισσότεροι Κύπριοι με το πέρασμα του χρόνου και σε συνδυασμό με το λιγοστό αγωνιστικό χρόνο που παίρνουν τείνουν να τα παρατούν. Ο Κούλλης όμως επέστρεψε αγνώριστος, τολμώ να πω. Αγνώριστος προς το καλύτερο.

Το θερμό χειροκρότημα που δέχθηκε από τους φιλάθλους όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Πέγεια μαρτυρά το ολοφάνερο: ο Κούλλης έχει πλέον κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση όλων μας, σβήνοντας την οποιαδήποτε παλιά αμφισβήτηση!




.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Όπως ακριβώς τα αναφέρεις είναι τα πράγματα φίλε Ζαπατίστα. Ο Κούλλης Παύλου κατάφερε με την παρουσία του σε δύο μόλις παιχνίδια τα οποία συμμέτειχε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μπεί στην καρδιά όλων μας, ακόμη και αυτών που παλαιότερα τον αμφισβητούσαν. Συμφωνώ και επαυξάνω στο σημείο που αναφέρεις χαρακτηριστικά ότι βλέπουμε σήμερα ένα αγνώριστο Κούλλη, φυσικά προς το (πολύ πολύ) καλύτερο. Είναι γεγονός ότι είναι εντυπωσιακή η πρόοδος και η ανέλιξη που είχε αυτός ο ποδοσφαιριστής. Σας θυμίζω απλά τον Κούλλη όταν έφυγε τότε πριν από δύο ακριβώς χρόνια, τον Ιανουάριο του 2007. Ήταν ένας ταλαντούχος νεαρός ο οποίος στην καλή του ήταν εντυπωσιακός, δεν είχε όμως την σταθερότητα, την εξυπνάδα τολμώ να πώ αλλά και την ωριμότητα που βλέπουμε από τον σημερινό Κούλλη Παύλου. Πρσοωπικά, το τονίζω με έμφαση, είμαι ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι που κάνει ο Κούλλης. Μάλιστα, χωρίς ίχνος υπερβολής θα τολμούσα να τον χαρακτήριζα ως τον πιο ποιοτικό με διαφορά ποδοσφαιριστή που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας μας. Το δυστύχημα όμως είναι ότι η παρουσία του συνέπεσε με μια τραγική χρονιά για την ΑΕΚ. Εν τούτοις αυτό φαίνεται να πεισμώνει τον Κούλλη κάνοντας τον με το πάθος που αγωνίζεται να παρασύρει και κάποιους από τους υπόλοιπους που αγωνίζονται χρόνια στην ΑΕΚ χωρίς ωστόσο το ανάλογο πάθος. Είμαι σίγουρος ότι αν είχαμε από την αρχή της χρονιάς αυτό τον ποδοσφαιριστή αντί κάποιων άλλων (Νουαφόρ, Μέντεζ, Ράνεμ & Σια), η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόταν σ' αυτό το σημείο. Θα σταθώ σ' αυτό που ανάφερε ο Ζαπατίστας και θα το οποίο θα ήταν για μένα το πλέον ιδανικό σενάριο. Η ομάδα να παραμείνει με το καλό στην κατηγορία και αν και εφόσον είναι εφικτό, να γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου ο Κούλλης να μεταγγραφεί με ελευθέρα στην ομάδα μας αλλά και ομάδα του, και να γίνει ο νεός μας αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

poli kalo arthro file zapatista. sifono apolita me osa egra4es kai elpizw o mikros na dwsi to kati parapanw stin omada kai na tin vgali an ginete apo to adie3o pou einai simera. Na dwsi enegreia kai pathos sti omada kai na vali polla termataaaaaa pou toso poli xriazwmaste
K.P xanthi

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..exeretiko arthro file zapatista pragmatika o koullis en gennimenos arxigos kai apofasise na to dixi tora sta diskola..epidi etixe na miliso mazi tou lio prin erti stin omada, pistevki oti mpori na ti sosi kai monos tou ama tixi..emena touto esigkinise me san opado tis omadas giati xero oti exoume ena pextara pou en aektzis kai dixni to kai mes to gipedo kai ena parasiri kai tous ipolipous..akousa oti eshi ena provlima stous prosagogous kai en amfivolos gia avrio alla en nomizo na mini exo pou etsi match ena ta doki oulla kai ena mas doki kai tin niki..etixe, otan arkepse o koullis na pezi na eimai kai ego stin omada tis aek ontas kai ena xrono pio megalos tou ego me ton kirio tziva proponiti..efenetoun panta oti itan pextaras o koullis afou emporouse na pexi oulles tis thesis apo to kentro kai mprosta..den eixe pote omos dexi podi, kai distixos ta miala tou en itan pote mes ti kkele tou kati pou ton ekamne antipathi oi mono stous opadous alla kaai stous simpextes tou..10 xronia meta vlepo ton na einai allos anthropos..mpori na pasari kai me to axristo tou podi(dexi), edinamose para polla kai efkale oulli tou tin energia sti mapa kai oi sto malli tou kai sta rouxa pou ena agorasi..touto ena to kami agapito se oullous kai ego ena ton ipostirixo tounton pexti pou tin arxi os to telos giati en to mellon tis aek..bravo koulli mou vamos aekara en xanoume avrio!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.