News Update :

Pre – match: Ανόρθωση – Α.Ε.Κ.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Έφτασε κιόλας η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η ομάδα μας μένει καθηλωμένη στους 6 βαθμούς, τραγική αναλογία μισού βαθμού ανά αγώνα. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια φέτος, αλλά όχι ακτύπητο. Η ΑΕΚ μετράει μηδέν βαθμούς στα 6 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει και ελπίζει πως επιτέλους θα πάρει βαθμολογικό κέρδος από το 7ο...
Ένα παιχνίδι που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες με πρώτη και καλύτερη την τρικυμία που επικρατεί στα στρατόπεδα των δύο ομάδων, είτε αυτή αφορά τον προπονητή είτε τη διοίκηση. Επιπλέον, αρκετές θα είναι οι απουσίες για τις δύο ομάδες με την Ανόρθωση να στερείται τους Σάβιο, Δέλλα, Μπεκιάι και Πάολο Κόστα και την ΑΕΚ να στερείται τους Γκονζάλεζ, Κυριάκου, Μιχαήλ και ίσως τον Περκγλ. Με αυτά τα δεδομένα, αν εξαιρέσουμε τον παράγοντα έδρα, και αν συνυπολογίσουμε την κούραση που έχει καταβάλει τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Φτάνει να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με τον προηγούμενο αγώνα.

Σε αυτό φυσικά καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η διαιτησία, η οποία εύχομαι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παίξει «έδρα» την Ανόρθωση, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι λίγα τα εύκολα πέναλτι εναντίον μας που έρχονται στο μυαλό μου στο Παπαδόπουλος, οι απλόχερες κάρτες στους παίκτες μας και κυρίως, τα σφυρίγματα φάουλ με το παραμικρό υπέρ της «κυρίας» στήνοντάς την έτσι συχνά γύρω από την περιοχή μας. Πάντως, οφείλω να πω πως η διαιτησία στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή και είναι η τελευταία που ευθύνεται για τη βαθμολογική μας θέση.

Αν θυμηθούμε τις περσινές εμφανίσεις της ΑΕΚ απέναντι στην Ανόρθωση στο "Παπ" θα μας γεμίσουν με αισιοδοξία, καθώς τόσο στο 3-3 όσο και στο 2-1 δικαιούμασταν κάτι περισσότερο και παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο από την αντίπαλό μας. Μια ομάδα που παίξει δεν παίξει έχει τον τρόπο, την στρατηγική και το...κοκαλάκι να παίρνει τα αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε πως το δικό μας κοκαλάκι την Κυριακή θα είναι μεγαλύτερο από της «κυρίας» γιατί κάτι μου λέει πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, και μάλιστα στο τελευταίο 10επτο...

Κλειδί του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι τα σουτ προς την εστία του Νάκγι. Δεδομένης της απουσίας του Μπεκιάι, θεωρώ πως είναι ο πιο ορθόδοξος τρόπος για να παραβιαστεί η γαλανόλευκη εστία. Γκολ από μπαλιές ή στημένα είναι σχεδόν απίθανο να δεχθεί η Ανόρθωση. Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν δεν πρέπει να διστάζουν για το σουτ, από οποιοδήποτε ευνοϊκό σημείο.

Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το επερχόμενο παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μας θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας αναμένεται να κατεβεί με την εξής εντεκάδα: Αντάμοβιτς, Βέιγκα – Περγκλ/Δασκαλάκης, Μηνά-Παπόε, Χάρης-Κάσιο-Άμπραχαμ, Ράνεμ/Μεσίκα αριστερά, Ατόρνο κορυφή και Νουαφόρ στο δεξί άκρο με την τριάδα αυτή να αλλάζει ρόλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρώ πως οι τρεις κόφτες είναι απαραίτητοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν επίσης και τα άκρα μας αφού πρέπει να σταματήσουν τις πλαγιοκοπήσεις τις «κυρίας», που είναι και το δυνατό της σημείο.

Προσοχή στους Λαμπάν, Χαουάρ και Σόσιν/Φρούσο. Αν εξουδετερωθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες τότε πολύ δύσκολα θα δεχθούμε γκολ. Γι αυτό η μεσοαμυντική γραμμή πρέπει να είναι σε εγρήγορση, δείχνοντας το απαιτούμενο πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Είμαι σίγουρος πως οι Άμπραχαμ, Κάσιο και Χάρης (Κατσής) θα «τρώνε σίδερα» στη μεσαία γραμμή.

Στη συμβολή και την παρουσία του κόσμου δε θα σταθώ ιδιαίτερα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Προς Θεού όμως να μη δοθούν αφορμές για επεισόδια ή προκλήσεις. Ας ασχοληθούμε με το πώς θα σπρώξουμε την ομάδα μας προς τη νίκη και τη σωτηρία μας παρά με οτιδήποτε άλλο.

Και μια πρόβλεψη...Τελικό αποτέλεσμα δεν θα ρισκάρω να υποθέσω, θα τολμήσω όμως να πω πως βλέπω 0-0 στο ημίχρονο και δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

P.S.: Πάρτε τα εισιτήρια σας έγκαιρα από το οίκημα της ομάδας μας, γιατί δε θα ανοίξουν ταμεία στο Παπαδόπουλος...






.

Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

PEDKIA AVRIO PAME GIA TIN EKPLIKSI. GIAFTON OULLOI NA PAME NA IPOSTIRIKSOUME TIN OMADA KAI DEN THA EXEI PIO OREO SINESTHIMA NA KSEKINISI I ANTEPITHESI APO TO ANTONIS PAPADOPOULOS. I ANORTHOSI INE PSIXOLOGIKA POLI DOWN KAI EXEI MEINEI APO DINAMIS. EDOSE ENA POLI DISKOLO AGONAS TIN TRITI, KAI EPESTREPSAN PEMPTI STIN KIPRO. EXOUN STA PODIA TOUS 2 PROPONISEIS. EPIPLEON TIS LIPOU KAI 3 VASIKOTATOI PEKTES. SAVIO-DELLAS-BEQAJ. AN EPARAKOLOUTHISETE PEXNITHKIA TIS ANO XORIS TON SAVIO THA KATALAVETE GIA TI PRAGMA MILO. ENA MATCH EN TON KSEKINISE O TIMOUR ME TON APOLLONA TZE ETROAN TES 1-0. OSPOU TZE EVALEN TON MESA TZE EGIRISE TO PEXNIDI. ME TON PANATHINAIKO PROKTES 1 EFKERIA IVRAN POU ANTEPITHESI. O SAVIO INE I DINAMI TIS ANORTHOSIS FETOS KAI DEN THA PEKSI ME EMAS. INE I EFKERIA MAS NA TOUS DEROUME. DEN EXOYN TO KOKKALOUI POU EIXAN PERSI, PAEI ETELEIOSEN TZINO. AN TIS AKSIZI NA TIS FAEI, THA TIS FAEI.

EGO EN THA PV OUTE PION NA VALEI ALLA OUTE PIO SISTIMA THA PEKSOUME. EXEI PROPONITI GIA TOUNTO THEMA TZE KSERI KALITERA. MIA PARAKLISI MONON, NA MEN VALEI TON MENDEZ...EINAI SAN NA PEZOUME ME PEKTI LIGOTERO.

ATE KAI ME TIN NIKI AVRIO.

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA MIA EKKLISI,MIN AFISETE AYRIO TIN OMADA MONI TIS MESA MESA STO PAPADOPOULLOS,OSO PERISSOTEROI EIMASTE TOSO AVKSANONTAI OI PITHANOTITES GIA KALO APOTELESMA.I ANORTHOSIS AYTI TIN PERIODO DEN EINAI ANIKITI ALLA ANTITHETA MPOREIS NA TIN PEKSEIS STA ISA(SAN AEK)KAI NA PAREIS APOTELESMA FTANEI NA TO PISTEPSOUME OLOI KAI PROPANTOS OI PAIXTES MAS KAI DEN EXOUME NA XASOUME TIPOTE,EKSALLOU PAIZOUME KAI MESA STIN IDIA MAS TIN POLI.GI`AYTO OLOI EKEI ME MIA FWNI NA YPOSTIRIKSOUME TIN ARROSTIA MAS.AEKARA YOU`LL NEVER WALK ALONE.KITRINOPRASINOS PRODROMOS!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.