News Update :

Gossip

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Οικονομικό...κραχ!!!
Απίστευτο κι όμως απ’ ότι φαίνεται αληθινό!!! Τελευταίες φήμες θέλουν την ομάδα μας να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κάτι που και ο ίδιος ο πρόεδρος κ.Σοφοκλέους παραδέχθηκε σε δηλώσεις του, γι’ αυτό άλλωστε και θέλει να την...κάνει. Ίσως έτσι να εξηγείται και η άρνηση του κ.Λειβαδιώτη να αναλάβει την ομάδα μας στην πρόσφατη εκλογική συνέλευση. Αν θυμάστε, τελευταία στιγμή έκανε πίσω και όλοι διερωτόμασταν γιατί...
...και το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού παρά στα οικονομικά ζητήματα της ομάδας. Μήπως λοιπόν ο κ.Λειβαδιώτης βλέποντας τα "βιβλία" κατάλαβε πως τελικά δεν είμαστε και τόσο...ευκατάστατοι όσο μας διαβεβαίωναν κάποιοι; Μήπως τα έσοδα των μεταγραφών δεν μπήκαν σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά έκαναν...φτερά; Γιατί αγαπητοί μου φίλοι αν έγινε κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για κλεψιά που είναι αδίκημα, και οι κλέφτες πρέπει να τιμωρηθούν, όπως τιμωρήθηκε και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης! Εντάξει δεν έχουμε και τόσα έσοδα από την προσέλευση και από τα μειωμένα φέτος εισιτήρια διαρκείας αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να μας χαρακτηρίζει...χρεοκοπημένους! Τόσο απελπισμένοι είμαστε που βαλθήκαμε να αποδεσμεύσουμε όλους τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές μας, άσχετα αν αποδίδουν ή όχι, απλά για να κάνουμε οικονομία! Τι συνέβηκε; Τελικά μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα οικονομικά παρά η παραμονή μας; Ας πέσουν οι μάσκες, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της ομάδας μας και οι υπεύθυνοι πρέπει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν. Ας βγει κάποιος παράγοντας της ομάδας μας να διαψεύσει την οικονομική κρίση και το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές μας είναι απλήρωτοι Οκτώβρη-Νιόβρη!!! Το blog αυτό κύριοι διοικούντες εκπέμπει τον παλμό του κάθε ΑΕΚτζή και την προσωπική του άποψη, κι αν διαβάζατε τα δεκάδες σχόλια των τελευταίων ημερών θα καταλαβαίνατε ότι οι ΑΕΚτζήδες είναι απελπισμένοι, ανήσυχοι και απαιτούν εξηγήσεις. Μπείτε στον κόπο να διαβάσετε την κριτική των οπαδών της ΑΕΚ, μόνο καλό θα σας κάνει, αν φυσικά καταδέχεστε τη γνώμη κάποιου άλλου εκτός του εγωκεντρισμού σας και της τσέπης σας! Βγείτε και διαβεβαιώστε μας ότι όλα αυτά είναι φήμες, κάντε μία μεταγραφή βόμβα και δείξετέ μας πως η τσέπη σας είναι γεμάτη...τι να το κάνουμε το γήπεδο και τις οικονομίες αν υποβαθμιστούμε; 'Ολη αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει αστεία και φοβάμαι ότι άρχισε να διαχωρίζει τους ΑΕΚτζήδες σε δυο στρατόπεδα. Αυτό είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Σας ενδιαφέρουν όλα αυτά ή σας αφήνουν παγερά αδιάφορους; Αγαπάτε την ΑΕΚΑΡΑ μας; Βγείτε στα Μ.Μ.Ε. και σβήστε κάθε υποψία μας αλλά προσοχή! Όχι να μας ρίξετε πάλι στάχτη στα μάτια, γιατί κοντεύουμε να τυφλωθούμε από τις πολλές φορές...


**Η στήλη gossip, όπως υποδηλώνει και το όνομά της νοείται ότι στηρίζεται αποκλειστικά σε φήμες και ποδοσφαιρικά κουτσομπολιά τα οποία μπορεί να αποδειχθούν βάσιμα αλλά μπορεί και να πέσουν στο κενό. Μπορείτε να μας στέλλετε κι εσείς υπό μορφή σχολίου τα δικά σας κουτσομπολιά για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα μας.

Share this Article on :

7 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

RE PEDKIA O PETROF FEVGI GIATI EPOULISEN MAS ME TON ATROMHTO!!! ENNA SAS TO PO TZE ALLES FORES! OI ALLOI DKIO ABRAHAM TZE MESSIKA ENE EBRAIOI TZE EMPEZOUN GIATI EFYE O SINTOPITIS PROPONHTHS TOUS - KLIGER. TORA AN TA EFAAN TA RIALIA TOU KING GIA MIS8OUS I APOZIMIOSEIS TOTE BAD LUCK GIA THN AEK, GIATI OI DIOIKISEIS FILOI MOU E GIA NA GIRIZOUN NA SINAOUN RIALIA TZE OI NA TRON POU TA ETOIMA!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι της Α.Ε.Κ. Είναι καιρός να μας πουν τι συμβαίνει με την αγαπημένη ομάδα μας. Είναι καιρός να βγει έξω η αλήθεια και γιατί έχουν οδηγήσει σε αυτό το χάλι την ομάδα μας. Είναι καιρός να ζητήσουμε εξηγήσεις γιατί αυτή η αποσύνθεση που φαίνετε να υπάρχει στην Α.Ε.Κ. Γιατί φέρανε χειρότερο προπονητή από αυτόν που είχαμε; Γιατί δεν γνώριζε ότι μόνο 4 μεταγραφές δικαιούται τον Γενάρη; Γιατί οι παίχτες είναι σε πλήρη απάθεια; Με ποία κριτήρια διώξατε τον Πετρόφ και Άμπραχαμ; Με ποία κριτήρια φέρατε τους Μπόποκ, Μαγιέμπι, Βεϊγκα; Μπορείτε να μας απαντήσετε κύριοι;

Πριν από λίγο καιρό κάποιος μάνατζερ(όχι από αυτούς που ξέρετε και είχατε συνεργασία)είχε 2 ποδοσφαιριστές από αφρικανική χώρα. Ταλέντα, νεαροί, κάτω των 21. Ήρθε κοντά στους ιθύνοντες της ομάδας για αυτούς τους 2. Όμως ούτε καν θέλησαν να τους δουν, έστω και τυπικά στην προπόνηση. Κάποιος του είπε ότι θέλουμε παίχτες εγνωσμένης αξίας. Τελικά αυτοί οι 2 παίχτες(διεθνείς στην χώρα τους την Σιέρα Λεόνε, ο ένας κατάληξε Ομόνοια και ο άλλος στην Ρουμανία) Εμάς όμως δεν μας έκαναν. Ο ίδιος τους λεει το καλοκαίρι για ένα πολύ καλό αμυντικό που ούτε και αυτόν καν τον είδαν. Τον είδε όμως ο προπονητής(Βέλγος) μιας προσφυγικής ομάδας και τον έκλεισε άμεσα. Αυτή την στιγμή είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα. Μετά τα κωμικά συμβάντα έρχεται ξανά ο ίδιος μάνατζερ και εισηγείται παίχτη επιθετικό(διεθνή με Σιέρα Λεόνε)και πολύ καλό σκόρερ που έτυχε να είναι άνεργος αυτή την περίοδο. Ούτε και αυτός τους έκανε. Περιττό να πω ότι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές το οικονομικό τους κόστος ίσως να ήταν και τους 4 μαζί όσα παίρνει ένας δικός μας ακριβοπληρωμένος, "εγνωσμένης αξίας" που κάνει τουρισμό στην Λάρνακα!!!

Αυτή είναι μόνο μια περίπτωση της κατάντιας και της ασχετοσύνης αυτών που είναι στην διοίκηση. Πως είναι δυνατόν ο Εθνικός, η Δόξα, η ΑΠΕΠ, η Πάφος, να έχουν ποδοσφαιριστές που παίζουν μπάλα; Γιατί αυτοί που έχουμε δεν μπορούν να ανταλλάξουν μια μπαλιά; Με ποία κριτήρια έρχονται παίχτες στην Α.Ε.Κ.; Ποίος αποφασίζει ότι ένας Γούπεϊ, ένας Μπακούρα, ένας Λαχαϊ δεν κάνουν να παίζουν στην Α.Ε.Κ. Γιατί αυτοί οι παίχτες "εγνωσμένης αξίας" που έχει αυτή την στιγμή η Α.Ε.Κ. κατεβαίνουν στο γήπεδο σαν να τους βάζεις αγγαρεία; Γιατί τέτοια απάθεια από μέρους των παιχτών; Γιατί στα πιο πάνω σωματεία η ομάδες τους αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο λεπτό στο γήπεδο; Πως γίνετε κύριοι τα χωριά να έχουν σύνολο και αγωνιστικότητα ενώ μια ολόκληρη πόλη να μην μπορεί να έχει μια ομάδα που να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια; Γιατί αυτό ζητούμε. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...δεν ζητούμε να γίνουμε υπέρ-ομάδα. Απλά ζητούμε να αγωνίζονται με πάθος όσοι έχουν στο στήθος τους το Έμβλημα του Κίμωνα. Άραγε γνωρίζουν οι ξένοι παίχτες "εγνωσμένης αξίας" τι σημαίνει αυτή η Περικεφαλαία που έχουν στο στήθος τους; Τους είπε άραγε κάποιος την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευθύνη που έχουν όταν αγωνίζονται στο γήπεδο φέροντας αυτό το θρυλικό Έμβλημα;

Είναι καιρός να λογοδοτήσετε σε εμάς τους οπαδούς, γιατί εσείς έρχεστε και παρέρχεστε. Η Α.Ε.Κ δεν σας ανήκει. Αν νομίζετε ότι δεν αντέχετε το βάρος της ευθύνης αφήστε την θέση για κάποιους που μπορεί να αντέχουν. Μας κάνατε περίγελο της Κύπρου, μας κάνατε ομαδούλα β'κατηγορίας, μας διώξατε από το γήπεδο. Πριν από χρόνια υπήρχαν 2 ένδοξα σωματεία. Η Ε.Π.Α και Π.Ο.Λ. αν δεν αντέχετε το βάρος της ιστορίας αυτόν τον σωματίων πείτε μας το. Αν θα παραμείνετε στην θέση σας δείξετε ότι είστε αντάξιοι στο ένδοξο παρελθόν αυτών των σωματίων...Λούης

Ανώνυμος είπε...

διαβάζω καθημερινά τις απόψεις σας αλλά πρώτη φορά γράφω. Η κατάσταση όπως φαίνεται είναι μη ανατρέψιμη. Το συμβούλιο παραιτήθηκε, ο προπονητής δεν κατέχει το αντικείμενο, οι παίχτες είναι κάτω από το μέτριο. Πάμε κατευθείαν β' κατηγορία.
Και αντί να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις διώχνουμε τους δυο καλύτερους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε(Πετρόφ και Άμπραχαμ) και στέλει τον Κάσιο με την εφηβική ομάδα. Τι να πεις άλλο; Είμαστε για γέλεια και για κλάματα.

p.s θέλω πίσω τον ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ μου!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θέλω τον φίλε μου..οσο δεν φαντάζεσαι...

Και αν θέλουμε ξανακάμνουμεν τον και αφηστούς όλους στην μοίρα τους...
Αχρηστοί..ξεφτίλες..εκάμετε μας ρεζίλι..
Ντροπιάζετε μια ολόκληρη πόλη....

Καληνύχτα σας,
Νικόλας

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο 'ΠΡΟΕΔΡΟΣ' ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΙΠΑΝΑΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΞΟΥΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ - 3-0 ΑΠΟ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΤΙΟΝ, ΚΑΙ 3-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΣΕΣ ). ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΧΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

An kofkei o nous mas prepei na pame na kleisoume ton Eranosian i ton Sampourits!!!! Gnwstes tou kipriakou podosferou kai katalavainoun pou mappa!

Ανώνυμος είπε...

Re pedia edose tin paretisi tou kai o proponitis tis omadas mas,o theos na valei to xeri tou na stamatisei auti i katrakila tis AEKARAS mas,prepi na afisoume stin akri oti mas xorizei kai na kitaksoume pos na sosoume tin omada mas pou vouliazei oloena kai perissotero,oloi enomenoi den fovomaste kanena ftanei na to leme kai na to enooume,kai oso gia tin EPA kai ton POL afiste ta sto parelthon kai min ta skalizete kathe ligo giati mono kako kanete stin omada mas,prepei na kitaksoume mprosta gia kenouria arxi.AEKARA MOY, YOU NEVER WALK ALONE?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.