News Update :

Ψηφοφορία

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ψηφοφορίες έχει ολοκληρωθεί. Τόσο από άποψης συμμετοχής αλλά κυρίως για τη διακύμανση των αποτελεσμάτων. Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η ΑΕΚ, οι αναγνώστες κλήθηκαν να πάρουν θέση για το ποιος προπονητής είναι κατά τη γνώμη τους ο καταλληλότερος για τιμονιέρης της ομάδας, επιλέγοντας ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί στα Μ.Μ.Ε...

Η ερώτηση ήταν: «Ποιος προπονητής θεωρείτε πως είναι ο καταλληλότερος για την ΑΕΚ;»

Λούης Στεφανή 34 ψήφοι
Σάββας Κωνσταντίνου 0 ψήφοι
Έντουαρτ Ερανοσιάν 5 ψήφοι
Τόζα Σάμουριτς 7 ψήφοι
Γιώργος Κωνσταντίνου 5 ψήφοι
Πάμπος Χρισοδούλου 15 ψήφοι
Έβαντ Λίνεν 23 ψήφοι
Μάριος Κωνσταντίνου 8 ψήφοι
Άλλος 3 ψήφοι

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι μέχρι και το Σάββατο, την προηγούμενη μέρα του Ανόρθωση-ΑΕΚ, ο Έβαντ Λίνεν κυριαρχούσε τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Η μεγάλη ανατροπή του Λούη Στεφανή έγινε από την Κυριακή μέχρι και τη λήξη της ψηφοφορίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί ψηφοφόροι χρησιμοποίησαν το δικαίωμα αλλαγής ψήφου, αλλάζοντας την αρχική τους επιλογή και πιστώνοντας με τη σειρά τους το Λούη Στεφανή. Το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Ένας στους τρεις ΑΕΚτζήδες πιστεύει πως ο Λούης Στεφανή είναι ο καταλληλότερος για να κοουτσάρει την ΑΕΚ. Αυτό αποδεικνύει πως με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ απέναντι σε Ομόνοια και Ανόρθωση, που ομολογουμένως είδαμε μια ΑΕΚ αλλιώτικη και ανανεωμένη, ο Λούης Στεφανή κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Η απομακρυσμένη και δύσκολη οικονομικά επιλογή του Έβαντ Λίνεν μένει στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων με ποσοστό 23%. Την έκπληξη έχει κάνει ο ταλαντούχος κύπριος προπονητής της Δόξας, Πάμπος Χριστοδούλου με ποσοστό 15%. Με έκπληξη βλέπουμε στην τελευταία θέση των προτιμήσεων το δικό μας Σάββα Κωνσταντίνου με μηδέν ψήφους!!

Τελικά ίσχυσε και για τον προπονητή αυτό που ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο, όσον αφορά την ΑΕΚ: Από τα ονόματα που παρελαύνουν κανένα δεν έρχεται, αλλά έρχεται ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί, αυτό του Χριστάκη Κασιανού. Δε θεωρώ καθόλου τυχαία την παραίτηση του κύπριου τεχνικού τη συγκεκριμένη στιγμή από τον πάγκο της Αλκής. Επίσης καθόλου τυχαία δεν είναι η παράταση δύο εβδομάδων που πήρε ο Λούης Στεφανή, όχι για να δείξει την αξία του, αλλά για να μείνει εκεί μέχρι να φύγει, όπως δυστυχώς και έγινε. Στο όλο σκηνικό έρχεται και δένει το δικαιολογημένο παράπονο που έχει η Αλκή από τον κ.Κασιανό, για το «απρόοπτο» διαζύγιο. Λες και κάναμε το «τσίμπημα του αιώνα» , τον Κασιανό! Εύχομαι να βρεθεί κάποιο αξιόλογο πόστο για να αναλάβει ο άνθρωπος που έχει βάλει την ΑΕΚ πάνω από τον εαυτό του, ο Λούης Στεφανή.

.


.

Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΥΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

To pio anisixitiko apo ola ta provlimata pou exoume fetos ine to gegonos oti axoume kaliergisi tasis mizerias kai ittopathias, ti simeni oti edikse i omada simadia anakampsis xoris na pernoume vathmous? ti simeni oti imaste evxaristimeni apo tin apodosi tis omadas otan dexomaste 5 goal? me pio kritirio o louis ine o pio katalilos na paramini san proponitis tis AEK apo ti stigmi pou den ipirxe proponitis oute tis 2 omadas?
To na min vlepoume tis adinamies mas kai na imaste mizeri alla kai na ikanopioumaste me "kales" emfanisis pou dexomaste 5 goal me kani emena prosopika na anisixo gia to mellon aftis tis omadas....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.