News Update :

Επιτέλους στράικερ!

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Κατάγεται από τη Σουηδία και είναι μόλις 19 χρονών. Αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα και έχει άριστη επαφή με τα δίχτυα. Φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 23 και μπορεί να σκοράρει από παντού και με οποιοδήποτε τρόπο. Κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε ένα αγώνα με 12 γκολ, αριθμός ασυναγώνιστος ακόμα και για τους πιο δεινούς στράικερ...Η μεταγραφή κολλάει μόνο σε ένα σημείο....
...είναι γένους θηλυκού! Μάλιστα, η Σάντρα Όντερταλ αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων και στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Εληά Λυθροδόντα πέτυχε 12 γκολ!! Το τελικό σκορ ήταν 30-0 για την ΑΕΚ!!! Τουλάχιστον υπάρχει μια ΑΕΚ στο κυπριακό πρωτάθλημα που κάνει πράγματα και θαύματα, κι ας είναι στο γυναικείο!! Μακάρι να γινότανε να ερχόταν η χαριτωμένη Σουηδέζα στην ομάδα μας, θα ήταν χάρμα οφθαλμών και για τις ικανότητές της αλλά και για τα... προσόντα της!! Από τον πρώτο κιόλας αγώνα θα άφηνε στον πάγκο το Νουαφόρ και το Μέντεζ και μετά το τέλος του παιχνιδιού θα της ζητούσαν αυτόγραφο, γιατί θα ήθελαν πολύ να έχουν τη σχέση που έχει η ξανθομάλλα με τα δίχτυα!!







.
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Axaxaxaxaxaxaxaxaa. Re finikuda ekames mas tze egelasamen re. Nomizw na allaksoumen omadan na ginoumen me toutin tin AEK. Thelw na paw na tin dw tountin paixtrian. Re finikuda mathe info pou pezoun tze pote pezoun na pamen na kamoumen kerkidan perkei tin pisoumen na ertei na peksei gia mas.
LARNAKA 4 EVER

Ανώνυμος είπε...

Ανόρθωση – ΑΕΚ 3-0

(25-16, 25-13, 25-22)

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΑΤΑΣ ΒΑΣΟΥΛΛΑΣ - ΒΑΣΩ ΞΙΟΥΡΟΥ - ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, Η ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!! ΧΑΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΕΠΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΔΩΡΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΤΑΣ ΒΑΣΟΥΛΛΑΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΜΝΟΡΙΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΡΙΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ; ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;
ΝΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ
Ανόρθωση – ΑΕΚ 3-0

(25-16, 25-13, 25-22)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φίλε που ασχολείσαι με την πετοσφαίριση,

Θα ήθελα να απαντήσεις στον εαυτό σου τις ακόλουθες δύο ερώτησεις:

1. Ποιοι άνθρωποι και με ποια μέσα έφεραν στην ΑΕΚ το double ;

2. Ποίοι είναι οι οικονομικοί πόροι του τμήματος πετροσφαίρισης της ΑΕΚ ;

Με εκτίμηση

Aekihno

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΕΚΙΝΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ 'ΔΙΑΒΟΛΟΥ' ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

1. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ DOUBLE ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

2. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ DOUBLE, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΧΤΟΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΣΕΤ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ! Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ! Η ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΧΤΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΧΤΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ DOUBLE!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ 'ΔΙΑΒΟΛΟΥ', ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΕΚΙΝΙΟ!!!!!

ΛΑΡΝΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ/ή φίλέ/ή,

Οι άνθρωποι που κατά την γνώμη σου "έδιωξαν" τον προπονητή και τις παίχτριες είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πλήρωσαν και πληρώνουν ακόμα για να μπορείς να αποκαλείς εσύ την ομάδα μας στο βόλλευ σαν ΑΕΚΑΡΑ και να αισθάνεσαι όπως λές περηφάνια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πλήρωσαν για να πανηγυρίσουμε το double.

Δεν ξέρω ποια είναι η ηλικία σου αλλά θα έπρεπε να ξέρεις (αφού λές ότι ξέρεις πολλά) ότι στην διαδικασία των μεταγραφών και για να κρατήσεις κάποιες παίχτριες πρέπει να τους δώσεις τα λεφτά με τα οποία θα ήταν ευχαριστημένες να παραμείνουν στην ομάδα. Τα λεφτά αυτα καθορίζονται από το τι είναι διαθετημένες οι άλλες ομάδες στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι αυτά που πρόσφερε η Ανόρθωση. Προφανώς η Ανόρθωση μπορούσε να δώσει περισσότερα από την ΑΕΚ. Αυτοί είναι οι κανόνες του παζαριού.
Παραθέτοντας τα πιό πάνω λοιπόν θέλω να πώ ότι πρέπει να είσαι τρομερά επιπόλαιος, ανώριμος και θρασύς για να θέλεις και να απαιτάς να κάνεις κουμάντο σε ξένες τσέπες. Είναι ένα σύνδρομο από το οποίο πάσχουν οι πολλοί οπαδοί, αλλά κυρίως εμείς οι Λαρνακείς. Αυτοί που πληρώνουν παίρνουν και τις αποφάσεις και κατα συνέπεια κρίνονται. Το αν η απόφαση για τις φετινές παίχτριες και τον προπονητή είναι σωστές, νομίζω τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Φυσικά και είναι λάθος. Να τελειώσει η σεζόν και αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους να παραδώσουν την διοίκηση και να φύγουν. Είναι η ίδια περίπτωση με το ποδόσφαιρο, έφυγε ο Θωμάς...πήραμε περισσότερους βαθμούς!!?!?!?!???
Δεν θα επανέλθω στο θέμα ούτε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μου με τον αγαπητό/ή φίλο/ή, αφενός γιατι το ύφος με το οποίο γράφει είναι επιεικώς ανώριμο και ατεκμηρίωτο και αφετέρου διότι ο χαρακτήρας του ιστολόγιου δεν είναι αυτός.
Όσο για τους "διαβόλους" που κυκλοφορούν στο ιστολόγιο, εισήγηση μου είναι οι διαχειριστές να προβούν σε αγιασμό και να τους εξορκίσουν!!!!

Με εκτίμηση,

Aekihno

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε είναι καλά να απαντάς τις ερωτήσεις τους άλλους και όχι να τις αποφεύγεις με το ωραίο τρόπο των καινούργιων ερωτήσεων.

Ελπίζω να έχεις το ανάστημα να απαντήσεις σε κάποιο που ξέρει πολύ καλά για των ιδρώτα που δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι που με τόση ευκολία σπιλώνεις το όνομά τους χωρίς να τεκμηριώσεις τίποτα από αυτά που γράφεις.

- Αγαπητέ ανώνυμε ποιοι έφεραν στην ΑΕΚ τον προπονητή και τις παίχτριες του Double που πιστεύω πανηγύρισες μαζί τους?

- Αγαπητέ ανώνυμε που γνωρίζεις τόσα πολλά (και γι’ αυτό έχεις το θάρρος να λέγεσαι ανώνυμος) μήπως προσφέρθηκες να εισφέρεις λεφτά για να παραμείνουν ο προπονητής του Double και οι παίχτριες και σου αρνήθηκαν?

- Μήπως στον προϋπολογισμό της τρέχουσας χρονιάς πρότεινες να εισφέρεις (για να έρθουν προπονηταράς και παίκτριες κλάσεως) και σου το αρνήθηκαν?

Περιμένω τις απαντήσεις σου χωρίς τις απειλές περί «Διαβόλων» ή «θα σε πάρει και σένα το μπαλάκι» ή «έρχεται και εσένα η σειρά σου» και με σεβασμό προς εκείνους που σε διαβάζουν.

Αν φυσικά έχεις το θάρρος να παρουσιάσεις και το όνομα σου θα μπορούσες να τεκμηριώσεις και το γεγονός ότι ξέρεις περισσότερα από τους άλλους.

ΚΙΤΙΟΝ 1

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ, Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 'ΛΑΡΝΑΚΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΕΡΑ'. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΔΡΑΞΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ θΩΜΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΙΣΩΣ ΛΕΩ!! ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 'ΑΠΡΙΟΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΧΡΗΜΑ' ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 'ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΡΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ', ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΑΔΟ ΑΝΩΡΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ( ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ. ΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΣΟΦΟ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΜΑ ΣΑΣ, ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ, ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΕΚΙΝΙΟ ΠΕΡΙ 'ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ', ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΥΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ!
ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΕΚΙΝΙΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΟΙΚΑΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ! ΕΛΛΗΝΗΣΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!! ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΑΕΚ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ!
ΛΑΡΝΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητά Λιοντάρια Σκαλίωτικά και Λαρνακιώτικε Αγέρα σας η ανωνυμία εύκολα μπορεί να ξεπεραστεί (όχι όμως στο διαδύκτιο). Γι'αυτό σας καλώ σε μιά Συνάντηση μαζί με το Πρόεδρο του Πετοσφαιρικού Τμήματος της ΑΕΚ και τα μέλη του Συμβουλίου του (αν το επιυμούν φυσικά) για να πάψουμε πια να είμαστε όλοι ανώνυμοι και να μας εξηγήσετε πως τα παζάρια είναι για τα παζάρια και πως τα λεφτά είναι ασήμαντα και πως τούτη πόλη μπορεί να στηρίξει κάτι σωστά.

Η κριτική εκ του ασφαλούς είναι πάντοτε εύκολη.

ΚΙΤΙΟΝ 1

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λαρνακιώτικε Αγέρα περιμένω την απάντηση σου ακόμη?

Όπως λένε και τα Σκαλιώτικα Λιοντάρια η ανωνυμία δείχνει αδυναμία.
Όμως λέω αν δεν έγινα κατανοήτος χθες μπορώ να το επαναλάβω και σήμερα.

Αφού κόπτεστε αγαπητέ αγέρα για το καλό του πετοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ (λέγοντας κιόλας ότι ξέρεις πολλά) μια συνάντηση με το τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (αν και αύτα το επιθυμούν) και με παρόντα τον γράφοντα φυσικά θα μας δείξει την αλήθεια.

Αν τα καταφέρουμε και τα πούμε από κοντά τότε θα σου δωθεί η ευκαιρία να τεκμηριώσεις όσα ισχυρίζεσε ΕΛΠΙΖΩ με ΚΟΣΜΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.

ΚΙΤΙΟΝ 1

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.